lunes, 1 de julio de 2013

HUÍ, PLENO

Huí Dilluns dia 1 de Juliol es celebrarà com sempre a les 8 de la vesprada i en el salò de plenos del Ajuntament, el pleno ordinari del mes de Juliol .

A destacar dos punts :

2.1 Modificació de l’acord de l’Ajuntament en Ple d’11 de juliol de 2012, pel qual es van delegar atribucions del Ple de la corporació a favor de la Junta de Govern Local, per tal 
que es mantinguen en el Ple municipal (Exp. 1-060/2013). 
  
 3.4 Proposta del Grup Popular amb relació a modificació de designacions de 
representants de l’Ajuntament en òrgans, entitats i institucions. 

Supossem que este punt anirà sobre participació de Karina Vercher com a legal portaveu del Grup municiapl d' Esquerra Unida en alguns d'ells : Polémica segura , ja ho vorem . 

Ordre del dia : 

5 comentarios:

  1. I el pressupost?
    No pensa portar-lo altra vegada Jordi al pleno?
    L'ajuntament està paralitzat i si no tenen que fer res que no cobren els del bipartit.
    Que façen com Karina: que no cobren fins que s'aprobe el pressupost.

    ResponderEliminar
  2. Jajjajaajajajajajajaj que Karina no cobra????? Jajajajajajajaja alè ves i enterat bocaxancla. El pressupost està fet, que l'aprove el PPK el bipartit de la vergonya i el transfuguisme i deixen de paralitzar el poble.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. L únic maleducat i bocaxancla eres tu. El PP i Karina aprovaran el que consideren oportú. I els que han paralitzat el poble és el bipartit per xulos i incompetents. Si el penses que Vidal aprovarà el que li rote al bipartit ho tens clar. Aixina que els que tenen que posar-se les piles és el govern, eixos que son tan xulos i prepotents com tu. No saps parlar ni raonar, només imposar.

      Eliminar
    2. He après dels vostres 16 anys de desgovern i ruïna, prepotents dius?? Però t'has mirat a la cara?? Si no n'heu fet una a dretes!!! 16 anys sense deixar parlar ningú als plenaris, sense informar de res, i ara parleu d'imposicions?? Fer les coses d'altes manera, d'una manera ben feta i que no vos agrada, no és imposar res.

      Eliminar
  3. Contaràs el que passa hui en el pleno?

    ResponderEliminar