sábado, 29 de junio de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL, noticies locals

LAS PROVINCIAS : 

Miquel Gil y Pep Gimeno 'Botifarra' abren el festival Sete Sóis Sete Luas de Tavernes


El PP pide variedad cultural, ya que el gobierno ha programado «hasta cuatro actuaciones de un mismo grupo en solo un año» 

Mira que m'agrada Pep, però ja m'estic empaxant de tanta "botifarra" : No hi han llonganises ? .

Perquè dic jo que als que no els agrade exie tipus de música també paguen impostos i tenen dret a més varietat, o no ? .


LEVANTE-EMV : 

Una sentencia obliga al exjefe de la policía de Tavernes a

devolver 1.217 euros en horas extras

Encara que el digital no desentrolla la noticia, vos puc dir pel que he llegit en el blog del pardalet, que es perquè cobrava , no sòls ell, ojo, un euro de més per hora del que tocaba i ha perdut el recurs que pressentà quant li ho regulartizaren .

4 comentarios:

  1. Molt lleig el detall d'anomenar el blog "del pardalet" quan té un nom. Sona inclús a despectiu. És com si sempre que nomenarem este blog li diguerem "la llibreta de dos ratlles" o a un altre blog li diguerem "l'altaveu afònic" en compte de "la Veu de la Valldigna".

    ResponderEliminar
  2. Lo fort no és que tornen o no mil o dosmil €, la poca vergonya és que un funcionari li facen fer més de dos mesos extra de feina anuals (1.217 hores / 2 anys / 8 hores-jornada = 76 dies de feina). Això sumat a les hores extra dels companys, que totes juntes, pel valor de les hores extra, les podem multiplicar per dos, són moltes hores anuals. No ix a compte allargar la plantilla? Interesa que facen hores extra per algo? Interesa que faça hores extra el cap d'un deparetament? Interesa al cap passar de treballar 35 a 50 hores i doblar la nòmina mensual?
    Quin és ací el interés?
    Voldriem que ixira algú que tinguera les dades i ens ho explicara, el que no sabem és que qui puga parlar amb coneiximent de causa (policia,polític,sindicat,periodista) li interese contar-ho tal com és o no.
    I després s'omplim la boca amb la transparència de moda. Va per als d'abans i per al d'ara, que ningú es senta discriminat.

    ResponderEliminar
  3. Tota la rao Enrique: tanta Botifarra dona mal de panxa, que canvien ja el menú.

    ResponderEliminar
  4. Si l'haveren fet fa uns anys amb este govern, haveren obert amb Al Tall i Monleon. També la paella rusa i les monleonetes eren cultura valenciana, els castellans només no tenen l'exclusiva de la caspa cultural.
    Però si sembla que s'en passen amb botifarra, el xic ja tindrà vergonya, no hi han més músics valencians?

    ResponderEliminar