viernes, 12 de julio de 2013

Gab. Premsa Ajuntament, TREBALLADORS SEPE

Dilluns comença la primera de les quatre accions del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) de Tavernes

Els treballadors contractats per l’Ajuntament de Tavernes del SEPE inicien el dilluns 15 de juliol la primera de les 4 obres previstes, dotades amb una subvenció de 144.047 euros. En total, seran 119 treballadors del sector agrari els contractats en les 4 obres previstes. L’Ajuntament hi aporta vora 16.000 euros.

Este divendres de matí, l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, acompanyat per la regidora d’Agricultura, M. Carmen Canet, el regidor de Foment Local, Josep Llàcer, la regidora de Serveis Públics, Llum Sansaloni, i diferents tècnics de l’Ajuntament han rebut els primers treballadors contractats amb la subvenció del SEPE per a firmar el contracte.

Un total de 119 veïns treballaran fins al 28 de setembre gràcies a la subvenció de 144.047 euros del Ministeri i els vora 16.000 euros que hi aporta l’Ajuntament  de Tavernes en concepte de reconeixement mèdic, quitança, i material i equipament.

La primera de les obres, la neteja del riu Vaca, serà del 15 de juliol al 14 d’agost. La segona actuació, neteja del llac de la Goleta, serà del 29 de juliol al 28 d’agost. La tercera, actuacions en àrees i zones recreatives, serà del 19 d’agost al 18 de setembre. I, finalment, la quarta acció serà neteja del límit urbà mur i canal de defensa, del 29 d’agost al 28 de setembre. Les subvencions del Servici Públic d’Ocupació Estatal van dirigides a pal·liar la desocupació agrícola eventual.

15 comentarios:

  1. Molt bè, eixe es el camí. Ara falta que solucioneu el tema de les beques de menjador i que és replantegeu aumenrar l'aportació del taller per a tindre més possibilitats i ens podem anar tots a estiuar tranquil.lets!

    ResponderEliminar
  2. Que mala és la Diputació i que bò és el Ministeri. Al final ek govern diu qui és bò i qui es dolent. Això si, IRRESPONSABLES son un rato. És una bona notícia que 119 veïns puguen treballar encara que siguen uns mesos perquè tota pedra fa pared. Ara falta que recapaciteu i doneu solució a les 100 beques de menjador. Tot té solució si hi han ganes de buscar-les, el demés son excuses.

    ResponderEliminar
  3. Si una acció de 144.000€ li costa al govern 16.000€ , en torn a un 10% del cost del projecte, no es un indicador clar de que per un taller d'ocupació de 500.000€ hi hauria que haver destinat al menys 50.000 (un 10%) en conter de 10.000€ ( un 2%)?????
    No cal saber massa, nomes saber fer uns numerets, i segons proclamen a tota veu, o al menys d'aixo presumeixen, de numeros saben un rato

    ResponderEliminar
  4. Si que cal saber de numeros, i sobre tot cal saber de no manipular les coses i els fets:
    1. En el taller, ho diu ben clar en les bases i es va dir en el ple, l'aportació municipal es VOLUNTARIA.
    2. En el programa de desocupació l'aportació de l'Ajunament és OBLIGADA.

    Ara si tens (o teniu) el cap més dur que la Penya Roja i no ho voleu entendre, és un problema molt greu el que teniu ¿No creus?

    L'ajuntament ha dit que aportara els materials que calen per a dur endavant el taller: SEgons el projectes eixos materials valen 10.000 euros i l'Ajunament els aporta i en pau. No hi ha més.

    El que haurieu de fer és explicar d'on ixen eixos 50.000 euros que digueu que cal donar ¿Què es un xantatge de la Generalitat o del PP? Regalam 40.000 euros (que la Generalitat se'ls estalvia) i el miraré amb més bons ulls. ¿És això realment?

    O és que el PP i els seus voceros ja estan preparant l'excusa que diran i com tirar la culpa al govern quan el "SEU" partit repartisca tots els tallers entre Ajuntaments afins? REalment no és això? A vore si Manolo en compter de tirar una mà perquè vinga el taller, el que fa es posar-nos la mà en el coll.

    I parlant de tallers: el recorde que l'últim taller que va demanar el PP en any d'eleccions, vau donar 50.000 euros, i el taller no va vindre a Tavernes. Això va fer que la vostra nova amiga Karina Vercher diguera en el ple, que tots els tallers estaven donats ja previament i a Ajuntaments del PP. ¿Ho dirà enguany si no es dóna, quan estem al mateix cas? Ací la petició va ser del PP, però l'adjudicació ja havia canviat el govern.

    I efectivament de numeros en sabem un rato i llarg: per això hem aconseguit un superavit 1'8 milions en el pressupost, hem pagat proveidors vostres rebaixant de 4'5 milions a 0'5 milions el pendent ¿Veritat que si que sabem de números? I tant que sí

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tant que sabeu de numeros i els vostres no quadren en els del Ministeri d'Hacienda!!!!

      Segur que es perque el Ministeri no els sap calcular bé!!!!

      Ja esteu preparant l'atac per a quan vos deneguen el taller d'ocupació???

      No pasa res, en eixos 10.000€ podeu dur a Pep Botifarra unes voltes mes i aixina gaudiu del diners publics en conter de ajudar a qui ho necessita.

      Eliminar
    2. Els proveidors han cobrat per les ajudes del Govern Central en materia de credits, no per la vostra gestio IL.LUMINAT

      Eliminar
    3. Segur segur que no sap calcular bé.
      Tu de qui el fies, d'Intervencio que fa i es l'autora dels numeros que després copia Madrid o els del Ministeri que es publiquen quan ja han passat per mil mans diferents i es molt facil equivocar-see? Està clar no, no? Els vàlids son els de la Intervenció Municipal!!! Però com no ens hem de fiar dels autors!
      A mes Madrid no té credibilitat: no n'encerta cap. No veus el Montoro? No pujarem IVA, no baixarem salaris, abaixarem els desocupats TOT TOT AL REVES. ¿Com ens hem de fiar del Ministeri?

      I quant als prestecs per pagar proveidors, sou cabudets, eh? Torna-li la trompa al xic!! Vos ho van dir en el plenari i ho podeu buscar en internet.

      EL MINISTERI NO HA DONAT RES PER PAGAR PROVEIDORS. EL MINISTERI HA DONAT PERMIS PERQUE L'AJUNTAMENT FAÇA UN PRESTEC AMB BANKIA DE 600.000 EUROS I UN ALTRE AMB EL BANC DE SABADELL DE 2'7 MILIONS PER PAGAR PROVEIDORS. FEIA FALTA EIXE PERMIS PERQUÈ DEIXAREU L'AJUNTAMENT MES PELAT QUE EL CUL D'UNA MONA. EIXA ES L'AJUDA: AUTORITZAR PER ARREGLAR EL DESAGUISADO DEL SEU PARTIT EN TAVERNES.

      A vore si amb majúscules ho veus millor.
      No hi ha hagut un puto euro de Rajoy, no hi hagut cap ajuda del Govern Central en diners per a pagar proveidors.

      UN PRESTEC AMB BANKIA I UN ALTRE AMB EL BANC DE SABADELL.
      CAP AJUDA DE RAJOY.
      Mira que vos agraden les mentires i els enredos.

      Eliminar
  5. En 10.000 € hi haurà prou per a tot?: pagar material necessari per a fer el curs, reformes dels banys (els banys actuals sob per a xiquets de 2-3-4 anys), reformes per a homologar les aules, dotació d'equipament per a les aules (taules, cadires, pc, monitor, projector,... etc), transport poble-platja i viceversa, ... I pot a beneficiar a esta gent que no té recursos, menú de dinar en un bar de la platja (per no fer-los tornar al poble i vindre a mig dia). Tot açò en 10.000 € ? Si ho conseguiu sols em queda que llevar-ne el barret i donar-vos l'enhorabona!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Un altre que vol manipular la situació i diu mentires.

      10.000 euros son per material del curs.
      ¿Les reformes per homologar les aules? Això d'on t'ho traus?
      ¿El projector, monitor, cadires, i taules això es material del curs? No serà equipament i no material d'un curs? No saps ni lo que dius.
      Els waters dius? Vols dir que els professors que haurien d'anar si s'usa com escoleta no pigen i caguen? ¿Vols dir que el PP ho va fer tan mal que no va pensar en el projecte en posar un parell de Water per als professors, o siga per adults?.

      Els diners del taller que posa l'Ajuntametn son voluntaris.
      L'obligació de pagar el Taller es de la Conselleria, que com no té un clau, ja buscara excuse per reduir els tallers com va passar va dos anys: De cent a 32 nomes.

      ¿Posar 50.000 euros quan en fan falta 10.000 per la mateial vol dir que garanteix que el donen el taller? NO i NO. I la prova la tens que l'ultim que vau demanar no vos el van donar.
      Com que sou uns sectaris, vau donar els 32 tallers últims (fa uns anys) a Ajuntament de govern del PP. Ací a Tavernes com ja havien canviat nova arribar. Ni amb els 50.000 euros que vau posar.

      El que heu de fer es enviar a l'assessor a que faça faena pel poble i exigisca a la Conselleria que el taller cap al poble.

      Eliminar
    2. L'aportació pot fer-se tambè a més de material, per a equipament i per a reformes (que faran falta per homologar les aules). Perquè si no, d'on van a eixir els diners per a homologar les aules? 1 aseo d'adults per a 30? Homes i dones al mateix? I les dimensions de les mini aules? 30 m2 la més gran. 30 adults clavats en un aula de 30 m2, amb mobiliari etc... Això que és el camarot dels germans Marx? I el transport qui el paga? 4 viatges diaris a 1,35€ son 5,40€, en el cas que hi haja autobus. El que tinga vehicle propi 3 € de combustible no li'ls lleva ningú. I ja et dic més, s'esteu posant la tirita avans de la ferida perquè saveu que el taller s'ha demanat a presses i carreres per cumplir el tramit i que no se us tirara en cara no haver-lo demanat, però saveu massa bé que l'aportació i el lloc no vos van a donar la puntuació necessaria per a quedar-nos el taller.

      Eliminar
    3. I entonces quina partida teniu prevista per a homologar les aules? Perquè les aules han d'estar homologades pel Servef. I homologar pot significar tirar tabics i fer-ne de nous. I per a comprar mobiliari, quina partida teniu per a mobiliari? I si s'ha de posar transport per a que els beneficiaris del curs es desplacen a la platja, s'ha previst alguna partida? Pareix que per a festes, cavalcades i classes de cyina de la toscana si que hi han diners, i per a formació i beques de menjador no. I la demagogia es la que feu vosaltres, perquè sou vosaltres els que decidiu d'on es retalla als pressupostos i pareix ser que per al govern es més prioritari la festa que la formació i el poder menjar.

      Eliminar
    4. El taller ens resultaria més econòmic si no s'haguera fet la destroça que es va fer en les aules homologades del Centre Dolores Rojas. Ara a fer reformes i a homologar de nou la guarderia de la platja i de rebot la destrocem per a fer el taller.. I així seguirem una cadena infinita de destroces i més destroces. A vore d'on ixen els diners per a homologar les aules! És el que te anar a SALTO DE MATA!

      Eliminar
  6. I tots eixos problemes tan grans de fer viatges, un aseo a soles, aules menudes etc. no existien quan el PP va fer l'empastrà d'una escoleta a la platja sense cap necessitat? I en zona no urbanitzada i que ha hagut de fer la urbanització el govern de Jordi Juan.
    ¿Els pares no anaven a pagar transport o gasolina per dur els xiquets? Perque amb els xiquets de la platja ni de conya s'ompli 1/4 part d'aula.
    Ara resulta que l'escoleta no aprofita per a res.
    Menuda empastra del PP.
    I ara es donen compter. O siga no es bona per a classes d'un taller i si que era bona per a xiquets i xiquetes menuts, que han de reunir millors condicions encarfa.
    o siga la vareu fer, com tot el món sap, per agrair a algu alguna cosa mitjançant l'adjudicació d'una escoleta que no aprofita per a res.
    Com el parc del Mollo, amb montanyetes perquè Herminio tapara escombros igual que en el Parc del Mediterrani al costat de la zona esportiva.
    Poc a poc, aneu descobrint-vos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Entonces és una declaració que tant el PP com el Bloc feu bones empastrades, no?

      Eliminar
    2. Estos Nacionalistes son la repera! No saven justificar les seues accions, sempre acaven amb la seua cançó favorita "I tu +". Em pareix molt bè que critiques el parc del molló, a mi tampoc m'agrada, que vols que et diga! Però això no lleva que la gestió del taller em semble un DESPROPÒSIT! I més quan parlem de que les aules ja les teniem homologades i ara tindrem que gastarnos més cacaus per tornar-les a tindre. No entenc perquè el local del carrer la Barca no es va rehabilitar per mantindre allí el jutjat de pau i es va optar per fer la destroça a les aules homologades del Centre Dolores Rojas. O en tot cas, si portes el jutjat allí, rehabilites i homologues les aules al carrer la Barca. Sencillament és va optar per carregar-se les aules i punt, i ara ja tens el problema del taller. No puc creure'm que pugues defensar la gestió que s'ha fet per dur el taller a la platja i dubte molt que els tècnics municipals no us diguen que això és UNA AUTÈNTICA BURRADA I XARLOTADA. Segur que hi han altres opcions per a fer el taller al poble. Altra cosa es que vullgau trobar-la, ja que com tots savem la prepotència que teniu serà una barrera molt forta per a reconèixer que hi han millors solucions que les que s'han buscat a presses i carreres!

      Eliminar