jueves, 18 de julio de 2013

Article d'opinió : DE NOU, I ARA QUÉ ?

Com sabeu ahir el jutje de Sueca va ratificar l'expulsió de Karina Vercher d'Esquerra Unida, pel que a tot i a totes esta es trànsfuga d'acord la llei . 

Ja s'han acabat els autos, les messures provisionals i ha dictat sentència qui debía, que es el jutjat de lo civil i no el del contenciós com va ocorrer amb tot el que aixó ha comportat . 

Es clar que dita sentència no es ferma fins a que passe el plaç corresponent i Karina no la vaja recorregut , no crec ho faça, sería perdre el temps i els diners, però allà ella i els que la acompanyen. 

El que si que queda clar per a mi i ara més si cap, es que diga el que diga al final de la correguda sobre si la paralització de la moció per part de Carmen Canet era correcta o no el TSJCV (crec que es definirà a favor d'esta per la nomenada amb anterioritat sentència del mateix tribunal Superior de Justicia Valencià que ara té que decidir , i la del TS de Astúries en el cas de Siero , adereçat amb esta sentència de huí i el auto de revocació de les messsures cautelars, però com he dit moltes vegades en dret no sempre dos i dos son quatre ) , que si el PP alcança el poder ho farà amb l'apoio d'una sense dubte trànsfuga amb lo de inmoral , almenys per a mi , que açò suposa .

Però allà ells : Pense deuríen retirar-se ara que encara estàn a temps de "salvar els trastos" i no perdre tota la flota, ja m'enteneu , a més de la honra que perdríen si arribaren al poder pel mitjà assenyalat , pel molt legal que poguera ser pels entrebanc jurídics .

No volieu que em definiera ? Ale, doncs ja ho teniu, crec que he parlat clar i sense rodejos .  

16 comentarios:

  1. A vore si ara que ja ha acabat la pretemporada, comencen a jugar en serio i on toca que és en gestionar l'ajuntament. Hi han moltes coses a fer i un govern amb minoria que necessita arrivar a acords amb l'oposició. Tenim uns pressupostos paralitzats que hi haurà que reprendré i aprovar. Ara que s'ha sabut l'incognita no podem estar creuats de braços i parle pels dos, govern i oposició. I ara què? Qui dona el primer pas per desbloquejar ul'ajuntament?

    ResponderEliminar
  2. Per favor, no mateu al secretari!

    ResponderEliminar
  3. Hay mare, ara es desfogaràn amb el secretari. El tractarà Jordi igual que va tractar a l'anterior cap de policia?

    ResponderEliminar
  4. Enrique, pega una miradeta a la Cotorra i voràs les animalades que s'estàn diguent del secretari de l'Ajuntament Cesar Herrero. Fins a eixe punt arriva el totalitarisme d'este govern? Ell està com a secretari per aprovar una oposició i gens fàcil. Altres no poden dir el mateix. Si penseu que ha incomplit la llei aneu als jutjats, però deixeu d'amenaçar al secretari, que ell no te la culpa. Açò ja clama al cel! Pareix una dictadura!

    ResponderEliminar
  5. Si hi ha gent que pels comentaris que fa la gent en La Cotorra, assigna al govern una serie de qualificatius, com es pot llegir per dalt, caldrà per la mateixa regla de tres i en base els disbarats i burrades que ací diuen els comentaristtes afins del PP, concloure que els regiders del PP son uns descervellats i sense trellat, politicament parlant, per la manera com han dut ara la moció de censura i anys arrere la gestió municipal.

    ResponderEliminar
  6. ¿No falta un comentari on es demanava mes reflexió al PP i es deien les veritats de la relació Manolo Vidal i el secretari, i el seu interés per anar a Valencia que ara se'n a terra?.
    No es diu cap mentira, són fets completament provats i coneguts, i que el Sr. Administrador havia de coníxer com a teoric bon coneixedor de la politica local ¿o no? tant el que feien relació al secretari com al excap de policia, i com que no es diu cap mentira no veig motiu que no es publiquen quan es publiquen altres, que no son veritats. A no ser que qui diu les veritats, perd les amistats.

    Es que sou l'autor d'un comentari posterior que si s'ha publicat i no el meu anterior, que era més serios i de debat polític. Pot ser com era de debat polític i no de bovades i critiques, no interessava.

    Ara qui mana, mana.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En eixe comentari fas acussacions delictives . Si vols identificat amb nom cognoms i dni i t.ho publique .

      Eliminar
  7. No hi ha cap acusació delictiva en el meu escrit. Se molt bé el que escric i com ho escric.
    I jo pregunte: ¿Vols dir-me o insinuar-me quines coses que dic son delictives? ERes jutge per a dir si opinions meues, i damunt de coses que tot el món coneix, son delictes? ¿Que eres advocat? I jo. Empat.

    Que es un delicte, dir que Manolo Vidal sopava molt amb el secretari i un arquitecte moltes vegades? És un delicte dir que el secretari aspirava a un lloc en la secretaria de l'Ajuntament de Valencia? I quin secretari no? Es un delicte dir que el tractament de la moció de censura que li ha donat el secretari esta seguent la rialla del col·legi de secretaris i li ha tancat per complet el poder aspirar a eixe lloc? Es un delicte dir que el secretari en la passada legislatura feia de secretari en la Mancomunitat, anava uns dies a Canals i impartia de vegades alguna xarla o cursets?

    Es un delicte dir que el PP no va mai traure la plaça de l'excap de policia amb la qual cosa podriem pensar si no el considerava prou bo? Es un delicte dir que quan Manolo Vidal li xillava per alguna cosa a l'excap de policia se sentia per tota la planta i també se sentien els qualificatius que deia? Si això ho saben gats i gossos en l'Ajuntament.


    A vore, de tot això ¿on es el delicte?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El que seria delicte és l'abús d'autoritat per a llevar-li el mòbil a un funcionari de l'ajuntament sense causa justificada. I hauria de ser delicte també deixar morir de fam a xiquets mentre si hi han diners per a altres coses no tan bàsiques com puga ser un plat de menjar. I si al secretari se li han tancat les portes per a anar a l'Ajuntament de València, a Jordi se li ha tancat la porta per a anar al Congrés dels diputats de Madrid. Així que empat també.

      Eliminar
    2. He de dir que no sé si això es veritat, pero si ho és convindràs amb mi que l'Ajuntament no te cap obligació de donar un mobil a un funcionari. Excepció feta d'alguns casos que dic després i que obligació cap, convenient si.

      Si el funcionari fa el seu treball al despatx dins de l'Ajuntament, allí te tots els telefons que vol i mes per parlar coses de la seua faena.

      Cosa diferent es un funcionari que treballe fora de l'Ajuntament (brigada, neteja, obrers, o el de revisió d'obres...) i l'use quan calga per parlar amb els tecnics, però un funcionari que treballa en l'Ajuntament ¿per a que vol un mòbil? Per a que? M'ho pots explicar?

      Per tant si eixe funcionari a qui li han llevat el mòbil treballa dins de la casa, dins de l'Ajuntament, en faena de despatx, està clar. No veig cap abús d'autoritat quan no crec diga en cap lloc del seu contrace o en el seu estatus com a funcionari que te dret i l'Ajunament te l'obligacio de donar-li'l.
      Es que ja no sabeu que inventar-vos per armar lio.

      I el cas del sr. Alcalde ni tu ni jo ni cap dels que ací escrivim té cap potestat en eixe tema, ni decidirem si va o no va al Congres o si es presenta a president de la Nació. Per tant tot el que es diga, fum de canya, o siga no val per a res. De totes maneres, està clar que el Sr. alcalde li ha parat una moció de censura al PP avalada (Manolo Vidal dixit) per tot el PP provincial i amb el seu consentiment i recolzament(per tant el ridicul també per a tot el partit) i això fa que cada dia tinga més punts dins del partit. Nomes un detall: va ser el més votat (darrere Pere Major) en les eleccions al Consell Nacional del seu partit i el mes votat per formar part del Consell de Compromís. No ho oblides. I això va ser abans que vos guanyara una moció de censura. I fets son fets. I com diu la meua iaia (apunta-te'l Estruch per si no el coneixes este refrany. La meua iaia es de Terol): andaremos y veremos el engañado quien será.
      De res.

      Eliminar
    3. Tot això del consell nacional i internacional està molt bè i és molt il.lustratiu, però ara explicam per a que vol tan de punts i ser el segon més votat si d'aci dos mesos, quan estiguem en precampanya de les generals, Jordi no podrà anar en les llistes perquè estara ací en tavernes governant en minoria. I altra cosa, la moció la va parar Carmen Canet, no vullgau tant de protagonisme que a la minima que el PSOE ja s'ha despistat ja li furteu el seu poc protagonisme que estàn tenint. El que Jordi fora el que mes interés tenia en parar-la és altra cosa. I respecte al mòbil del secretari, no hi haurà cap obligació, però que et lleven el mòbil i no hi haja constància d'on ha estat, per quines mans a passat, si algú l'ha registrat, si algú ha copiat dades,...etc la llei de protecció de dades te prou ha dir, no creus?

      Eliminar
    4. El tema del móbil.

      Aci ningu ha parlat si es te dret o este oblgacio a donar un mobil "oficial" a un funcionari en concret.
      El que aci es diu es , queun funcionari de l'Ajuntament, el primer funcionari per ordre jerárquic, disposa d'un móbil de l'Ajuntament desde quan siga, i que al acabar el Ple de la moció de censura, el cap de Policia li demana que l'entregue per ordre de l'Alcalde. Es en eixe moment on naix la critica, i no per el fet de deixarlo sense mobil, sino per la intencio manifesta de invadir la seva intimitat al escudrinyar les dades o cridades del mateix. I aci a lo millor si te a dir algo la LPD
      Em consta que poc despres i acompanyat de millons de disculpes se li intenta tornar a lo que el Secretari es nega, un poc "ara s'el claveu als ous"
      Clarament l'intencio era averiguar a qui hauria cridat abans o durant el Ple, o quins missatges hauria rebut o enviat.
      No vull pensar en que manipularen o alteraren algo del contingut del mateix, que ja seria massa.
      Realment cregueu que aço es normal a una societat democratica?

      En quant a la necessitat o no de dispossar d'un terminal facilitat per l'Ajuntament, nomes recordar que una de les primeres activitats del nou govern va ser la de ferse un Ipad per cadascú, en carrec a l'Ajuntament es clar.

      Eliminar
    5. Açò si que és democraàia, progressisme i transparència al més alt nivell.

      Eliminar
  8. El Cotorrin li ha donat vara al secretari, ara pues que mamprenga a la interventora. Que diguen quina ha sigut l'última empastrà que ha fet esta senyora en el tema de la piscina! No s'atreviran.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però l'empastrà no la va fer el PP donant la concessió a una empresa valorada per un zero (0) en la proposta econòmica per la interventora?
      Les empastraes en la piscina les ha fet el PP, donant la concesió a una UTE sense cap experiencia i formada per unes empreses que, val més que callem, després ens han demostrat el que valien.
      El dia que algú estire de la manta i parle d'empreses de parquet de madera, de poble prop de Gandia i del poble, i d'altres coses, aci correrà el manso.
      Si tinguereu un mínim de prudencia callarieu abans que recordem que ens hem quedat sense terrenys i sense diners, i damunt ara quan la concesionaria la torne (com l'aparcament) haurem de fer front a 2'5 milions es calcula per pagar a l'empresa.
      I potser que parlem de rebot del desgavell del coeficient d'edificació i les finques altes i carrers estrets del Vergeret, perquè té molt a vore amb els terrenys de piscina que, repetisc, anem a perdre perquè eixa piscina està morta. O d'intercavis de muntanya per terenys en el Vergeret, o de ventes de terreny a preu de ferro vell i amb bons guanys després.

      Eliminar
    2. Jejeje. No et contestaran no. Si es que estos xiquets peperets son uns bocamolls

      Eliminar