jueves, 11 de julio de 2013

EL PARTIT POPULAR DENUNCIA : Senyalització postes sanitaries

El Partit Popular de Tavernes exigix que se senyalitzen adequadament les postes sanitàries recentment adquirides per l'Ajuntament per al servici de salvament i socorrisme de la platja.

L'única identificació que tenen estes dos noves postes és un cartell de paper subjecte amb xinxetes en l'entrada de la posta. No se sap si el que hi ha en la platja és una posta sanitària o un xiringuito.

Estes dos postes sanitàries han costat mes de 40.000 euros i l'ajuntament no ha exigit que estigueren correctament senyalitzades i equipades. No és seriós que estiguen senyalitzades únicament amb un cartell de paper subjecte amb xinxetes que pot desprendre's per la pluja, el vent o un acte vandàlic.

També hem rebut queixes que les postes no disposen de tot el material necessari per a una correcta atenció als banyistes.

La posta principal no disposa d'una cadira de vigilància elevada pròxima amb el que el camp de visió del socorrista es reduïx notablement.

Les postes han d'estar adequadament identificades i, a més, ha de col·locar-se senyalització tant en l'arena com en les vies pròximes per a ser localitzades fàcilment i açò el govern de Juan no ho ha fet.

Estem parlant de la seguretat dels banyistes de la platja i en este tema l'Ajuntament ha fallat clarament. No entenem perquè no es van comprar postes sanitàries adequadament senyalitzades.

Desitgem que el govern de Jordi Juan done una ràpida solució a estes deficiències que milloraran la seguretat dels banyistes i visitants de les nostres platges i, a més, contribuiran a mantindre i recuperar les banderes blaves de les nostres platges que estàn obligades a tindre postes perfectament senyalitzades. 
            










5 comentarios:

  1. El PP te tota la raó. Les fotos ho demostren.
    No hi ha ningú de l'ajuntament que controle a la contrata del salvament?
    A vore que diu o que fa ara el bipartit.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo et diré el que faràn, tirar les culpes als altres, perquè ells son tan perfectes que mai fan res malament.

      Eliminar
  2. Tot malicia perquè ells en 12 anys ni les varen millorar ni van ser capaços de conseguir unes postes sanitaries com cal.
    Damunt li lleven a la Creu Roja el salvalment i socorrisme per donar-ho a una empresa de fora, i aixina ens va.

    Segur estic que si em pica una medusa o un peix aranya, com ja li ha passat a un amic meu, no necessitare la senyalitació per saber on està la posta. Ells tampoc ho va necessitar.

    El que he dit: tot malicia perquè ells en molts anys de govern en este aspecte no avançaren res, com no avançaren amb la grua de la platja per a persones impedides.

    ResponderEliminar
  3. Teniu rao. Molt boniques son però estàn mal senyalitzades.

    ResponderEliminar
  4. La posta sanitària de la Puerta del Sol ja no te cartell.
    Ha desparegut.

    ResponderEliminar