miércoles, 24 de julio de 2013

II FIRA DEL LLIBRE SOLIDARI DE CÀRITAS INTERPARROQUIAL

Des del grup de Càritas Interparroquial de Tavernes vos convidem a tots a participar en la II Fira del Llibre Solidari que es farà dins de la Mostra de Productes Valencians.

Del dijous 25, fins el diumenge 28 de juliol, al final d’esta motra podreu participar en la Fira del Llibre Solidari.

Càritas posarà a la venta llibres a partir d’1 €. Estos llibres han estat donats perls veïns de la localitat i ara es vendran. Els beneficis es destinaran a Càritas Parroquial i els seus programes d’economat, alfabetització, rober, acollida, ajuda psicològica, atenció legal i inserció sociolaboral.

Volem agrair la col·laboració que sempre ens ofereix la ciutadania i a la vegada animem a tots a participar, ja que la necessitat que tenim a Tavernes és gran i fan falta molts recursos. Més de 400 famílies són ateses per Càritas, i ara cal ser especialmente solidari.

També aprofitem per avançar-vos que els dies 17 i 18 d’agost farem la Campanya dels Quilos a la Platja. Posarem un punt de recollida d’aliments i donatius davant la capella de la platja, abans i després de les misses (20 hores).

Comentar-vos que durant el mes d’agost, en dissabte, Càritas vol posar en marxa la venta de bunyols solidaris en la platja. Els diners recaptats seran per a Càritas.

No hay comentarios:

Publicar un comentario