miércoles, 17 de julio de 2013

Gab. Premsa Ajuntament : 9 POP AL CARRER

El cinema i el circ vertebraran el 9é Pop al Carrer este pròxim cap de setmana

Divendres 19 i dissabte 20 de juliol, la plaça de les Palmeres de la platja de Tavernes de la Valldigna acull l’edició especial cinema i circ del Pop al Carrer, que enguany arriba a l’edició número 9.

Arribada l’edició número 9 del Pop al Carrer; els organitzadors ens ofereixen un canvi de rumb, una renovació de la línea habitual centrada en la música pop. Amb este nou prisma, el Pop al Carrer es reinventa per a situar-se en la frontera de diferents llenguatges multidisciplinaris.


El Pop al Carrer està organitzat per la Casacalba, l’Ajuntament de Tavernes i la Mancomunitat de la Valldigna, i comptarà, a més, amb l’animació musical entre actes de la Petita Orquestra Peiotaire i Draw & Bass. L’entrada és gratuïta.

El programa de les actuacions és el següent:

Divendres 19 de juliol

22:00h  Cinema a la fresca: KingKongTruna
Projecció en súper 8 de fragments de la pel·lícula original King Kong estrenada l’any 1933, sota la direcció de Merian C. Cooper i Ernest B. Schoedsack, musicada en directe pel lutier electroacústic, Truna, nom artístic d’Andrés Blasco, veterà de l’escena experimental valenciana (Antorcha Amabla, Fitzcarraldo...).

23:15h Cia. Patricia Pardo: Circ de la Comissura
Espectacle de circ per a adults creat, dirigit i interpretat per la valenciana Patrícia Pardo, acompanyada en escena pel músic actor, Roge Magdaleno, i el tècnic actor, David Sánchez, per tal d’oferir un show on conviuen tradició i contemporaneïtat.


24:30h Truna y sus Monstruos, projecció en súper 8 musicada en directe

Traca final de la vetlada amb l’exhibició en súper 8 dels monstres (Godzilla, La Cosa...) de Truna, que esta vegada desplegarà la seua peculiar maleta musical que duu un violoncel modificat i una rastrera de pedals.

Dissabte 20 de juliol

19:00h Trencaclosques: Joguines màgiques
La companyia Rodamons, també coneguts en el món musical com a Trencaclosques, presenta nou espectacle per a grans i menuts. Es tracta de Joguines màgiques. Una exploració en el món de la infantesa a través dels joguets, entesos com a objectes per permeten investigar, descobrir i aprendre.



20:15h Arritmados de Circo: Reparte amor
Després d’una extensa gira mundial, Arritmados, companyia de circ alacantina, establida a Barcelona, formada per Julia Martínez i Héctor Rodríguez, arriba al festival per a oferir-nos el seu art, en un espectacle, Reparte amor, clapat de virtuosisme musical que combinen amb la tècnica de circ, en un intent d’aproximació al bon gust i les estètiques modernes.  



21:00h Aljub: En minúscules
Substitueixen en el cartell Taxidi Quintet, que, per qüestions alienes a l’organització no podrà xafar l’escenari de la plaça Palmeretes. I ho faran amb les cançons que componen el seu quart disc d’estudi En minúscules, on Joansa Maravilla, alma mater del grup, arreplega tonades de la terra per a afegir-hi noves lletres i harmonies, que es situen molt prop del jazz-folk . El grup està format per: Joansa Maravilla (llaüt i percussions), Josep Pérez (veu, guitarró i percussions), Andrés Belmonte (flautes) i Ales Cessarini (contrabaix).



22:15h Llevant Ensemble: Nino Rota
Grup de cambra format per cinc excel·lents músics de la contornada amb vocació heterodoxa. Presentaran un espectacle basat en les composicions cinematogràfiques de Nino Rota (El PadrinoEl GatopardoLa Strada..), les quals aniran succeint-se al compàs de les imatges vives de les pel·lícules que il·lustrà el gran compositor italià. Llevant Ensemble són Fermín Clemente (oboè); Tomàs Estornell (flauta); Sergi Perelló (clarinet); Josep Antoni Alberola (trompa); Rafa Grau (fagot).

23:30h Luzz Vegas i La Banda del Fele, músiques de circ

La Banda del Fele, encapçalada per Luzz Vegas, és efectivament la banda resident del Circo Gran Fele, que any rere any ens sorprenen musicant els espectacles d’esta històrica companyia valenciana. La seua música però va més enllà dels tòpics circenses. A vegades són progressius, unes altres són tropicalistes... fins i tot arriben a ser inclassificables.


No hay comentarios:

Publicar un comentario