lunes, 8 de julio de 2013

Editorial : CAUTELA

Es el que veig i he vist estos darrers dies sobre el famós auto judicial conegut este passat Dimecres i en quant al que respecta sobre la moció de censura, i entre els nostres polítics locals amb declaracions per part de tots del tot ambigües . 

Sòls els seus mitjans afins han parlat , uno , El Ventilador, clàrament defenent que este auto per a rés afecta al desenvolupament de la moció de censura, i altre, La Cotorra, deixant caure una supossada anulació del auto anterior de messures cautelars, però amb la boca xicoteta , sense dir clàrament que volíen insinuar amb això respecte els efectes sobre dita moció .

I no m'extranya doncs açí , el que vos escriu , ha consultat el tema amb diversos juristes i tot depen de l'interpretació que li dones al text de l'auto . Això sí, entre els nostres comentaristes hi han al vist de ben sabuts en lleis , doctors en lleis quasi diria jo, i pareix ser ho tenen ben clar, en un sentit o en altre .

El que si puc dir es que les fonts oficioses d'una part , la de l'oposició, diuen que en rés afecta a la dita moció, i de l'altra, la del govern, venen a dir allò de " quant més sucre més dolç " doncs l'incorporació d'este auto a la contestació al recurs sobre la paralització de la moció de censura serà "la guinda que corona el pastel" d'unes al.legacions per a ells ja de per sí més que suficients per a tombar dit recurs .

Pel tant i des de la meua ( i la de molts més ) modesta opinió , fins a que no dicte sentència el TSJ-CV millor callem : Nosaltres tenim la nostra opinió i ben clara com a algo entesos en lleis , però la callem perquè açí es opinar i de seguida t'adjudiquen el que dius com a voluntat del que vòls que passe . Ja parlarem, vejes si parlarem, però quant siga el moment adequat , quant to estiga clar i no ajudem amb les nostres opinions a ficar més llenya a este foc tant encés entre els fanàtics intolerants de sempre .

Demanem calma , prudència , tolerància amb les opinions dels demès , el que tinga que ser serà ,  messura entre polítics i no polítics , doncs la crispació a nivell ciutadana que donen a entendre els comentaris que estem rebent al respecte d'este tema i de la situació polítcia local en general, fa fredat : No estaría de més que els senyors Juan com Alcalde i  Vidal com a cap de l'oposició i del partit més votat en les darreres municipals, digueren algo al respecte que sosegara l'ambient , abans s'arrive a majors .


No hay comentarios:

Publicar un comentario