viernes, 26 de julio de 2013

Article d'opinió : ACOSO Y DERRIBO

Tenía pensat des d' ahir quant vaig llegir l'article d'opinió del Secretari Local de Compromís-Bloc de Tavernes sobre el Secretari Municipal , escriure estes línees, però no he pogut fins ara i veig que els comentaristes s'han adelantat al que jo volía dir .

I es que no vaig a entrar en jutjar si el Secretari Municipal ha actuat bé o mal en este tema de la moció de censura , ni soc jutje ni tinc suficients dades per a fer-ho : Ja vaig dir  en el seu moment en l'editorial "No mateu al Secretari" , que en dret dos i dos no sempre son quatre i que els que treballem amb lleis i les tenim que interpretar dia a dia ja tenim prou mal , perquè mai ho farem a gust de tots . 

I sòls vull afegir que si algú pensa que el Secretari a actuat en este cas d'una forma irregular o ilegal, ahí estàn els jutjtas de lo penal per als civils , i la via administrativa amb l'obertura d'un expedient com s'ha fet en el cas del anterior Jefe de Policia per si s'inicia des d'una administració.

I dic lo de l'administració perquè si eixa es l'opinió del màxim repressentant a nivell orgànic local del partit al que perteneix l'Alcalde , es deu d'entendre que també es l'opinió oficial de dit partit donat que escriu l'article com a tal , i de rebot la del màxim càrrec institucional d'este també a nivell local , el qual em pareix molt greu doncs un càrrec polític deu d' amparar i no atacar als seus funcionaris i si pensa que han errat pendre, com va fer torne a dir en el cas del anterior Jefe de Policia , les messures pertinents pèro mai permetre este "acoso y derribo". 

També pense per contra que si el  Secretari té la conciencia tranquila no deuría de permetre ni un minut més esta campanya contra ell , que començà des del anonimat i ara ja té noms i cognoms .

Pareix ser que la calma no va a tornar a este poble : Ho pagarem tots , inclús els que preguem perquè torne , de fet ja ho estem fent .

Signat , Enrique Estruch i Ferrando .

36 comentarios:

  1. Estos del Bloc estàn paranoics. Pensen que a l'ajuntament de Tavernes hi han funcionaris que van en contra d'ells, perquè tenen manies persequtòries i creen mal ambient entre els funcionaris. Tenen el jutjat per a denunciar males pràctiques, si és que s'han produït. El que no es pot permetre és anar a la premsa avans que al jutjat. I possiblement, si el secretari no empren accions legals pot ser per vore si es cansen ja del acoso i derrivo, per no posar més llenya al foc o possiblement és el que busca el Bloc com a excusa per expulssar-lo. Una cosa és certa, ningún jutge ha dit que la moció siga il.legal en la data que es va presentar. Per tant, hi ha que ser caute quan es parla del que va admetre a tràmit el secretari.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No és una paranoia, és una realitat. O és que els funcionaris no voten?? O és que els funcionaris no tenen inclinacions polítiques?? El PP es va encarregar de fer la feina molt ben feta amb els funcionaris, hi han hagut ja massa filtracions de segons quins temes a l'oposició per a no saber que hi ha funcionari que li agradava molt el PP per les "ventatges" que els donaven.

      Eliminar
  2. Don Perfecto i el seu Bloc- catalaniste no poden denunciar al secretari perque no ha comes ninguna ilegalitat,altra cosa es que no els agrade les coses que puga fer o dir.
    Para informació dels seus admiradors este home fa temps que havera pogut anarsen a varis ajuntaments de mes importancia que el nostre.
    Cesar Herrero es un profesional de lo millor i el seu"pecat" es voler ser independent i fer complir les lleis sense admitir presions de ningu,si algu creu que les seves actuacions perjudiquen adrede al govern munincipal es que o no el coneix o voldrien una titella per fer lo que els done la gana

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si haguera sigut independent no haguera permès la moció de censura, saps que ha conseguit? Ser la riota de la seua professió, saps per què no se'n va? Per què ha mostrat tant el plumero peperil que ja no el volen en cap lloc.

      Eliminar
    2. Una pregunta: si el secretari de l'ajuntament és independent, per què eixiu tots els pperos en trompa a defensar-lo????

      Eliminar
  3. Tens tota la raó Enrique. Firme tot el que dius, totalment d´acord. Voldría resaltar una frase que escrius:" Pareix ser que la calma no va a tornar a este poble".
    En esta legislatura s´han produït una serie d´aconteciments que han portat a una crispació molt gran. Les formes utilitzades, fonamentalment dels representans del Bloc i tots els seus partidaris, amba campanyes de propaganda, difamacions, mobbing (primer en Ginés, ara amb el secretari), etc. fan que esta frase teua, desgraciadament, tinga una vigència total en l´actualitat. Vertaderament no es pot aplegar mes baix.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Les actuacions del PP són de lo millor veritat? Insultar a l'alcalde, regidors i familiars als blogs del PP, posar pals a les rodes a les accions del govern, firmar mocions de censura amb transfugues que deien que eren progressistes (ara van a misa i a les seues xerrades), buscar a un regidor d'altre poble per a que agredísca a l'alcalde... Tens tota la raó. No heu pogut aplegar més baix.

      Eliminar
    2. He deixat publicar este comentari per a que es vega la paranoia d'alguns : " buscar a un regidor d'altre poble per a que agredisca al Alcalde " : Ho dius de broma , no ? .

      Eliminar
    3. Que no es nota Enrique?? Que preferixes que diga, que s'han trobat un regidor del PP d'altre poble que agredix l'alcalde? Pues ale, ho dic aixína...

      Eliminar
    4. El gran defensor dels del mig, l'home més neutral, l'independent del centre Enrique Estruch insultant a un comentarista i dient-li paranoic. De molt bon gust Enrique.

      Eliminar
    5. Señor Estruch se da usted cuenta del ambiente tan sumamente enrarecido que tiene la politica aqui en Tavernes. Se ha llegado a una situación, y los comentarios anteriores son buena prueba de ello, verdaderamente insostenible. El origen de toda esta situación es que los dirigentes politicos locales de determinadas formaciones politicas en lugar de dar ejemplo de serenidad, respeto, reflexión pausada, tolerancia, DEMOCRACIA y toda la serie de atributos que debe tener un buen dirigente politico, se dedican a todo lo contrario: crispar, encender los ánimos, perder el respeto a los empleados públicos, enardecer a sus seguidores mas fanáticos y las consecuencias son los ejemplos recogidos en los anteriores comentarios. Le insultan a usted, que lo único que trata es de informar y dar la palabra a aquel que quiera expresarla. Se inventan historias inverosímiles como esa de " buscar a un regidor d'altre poble per a que agredisca al Alcalde ". Realmente patético.
      ¿Cree usted que con estos dirigentes politicos que, al estar gobernando en minoría, deberían buscar el consenso y el acercamiento a la oposición para aprobar los presupuestos y otras cosas pendientes para poder gobernar el pueblo, podemos esperar algo positivo? ¿Cree usted que con el ambiente de odio que han creado y estan incrementando dia a dia se puede gobernar nada?
      Estos dirigentes politicos, que no líderes, podrán ser alcaldes, secretarios locales de determinado partido politico de la misma cuerda que el alcalde, pero actuando como lo estan haciendo lo que nunca serán es simplemente ser hombres de bien. Simplemente eso, que es lo primero que se le debe exigir a un politico: ser un respetable hombre de bien.
      Utilizan siempre las mismas cantinelas que repiten una y otra vez. Eso hace recordar una célebre frase de Lenin, aunque se le atribuye a Goebbels, "una mentira repetida mil veces se convierte en una realidad", esta es una de las máximas utilizadas por los personajes que nos ocupan. También esta frase tiene otra variante, "miente, miente, miente que algo quedará, cuanto más grande sea una mentira más gente la creerá". Utilizaban su cotorra para aplicar estas máximas, ahora ya no tienen bastante con ella sola, utilizan la prensa escrita y otros blogs como éste que usted dignamente trata de dirigir.
      Con estos mimbres ¿qué cestos podemos construir?
      Mucho tendrán que cambiar estos politiquillos, quieren jugar al ajedrez con las fichas del parchís. No dan la talla y por eso tienen que encender los ánimos de sus seguidores.
      Confiemos que alguien les haga entrar en razón, confiemos que dentro de su propio partido exista alguien que no haya perdido el sentido como ellos y les haga reflexionar y volver, sin son capaces, a la senda de la politica con mayúsculas y huyan definitivamente de la politica barriobajera y con minúsculas que están aplicando en estos momentos.
      Ojala que usted y yo lo podamos ver y contar. Un saludo.

      Eliminar
    6. El senyor Estruch és un dels responsables del malestar i de la crispació. A mes t'he de dir que els únics que durant 16 anys han utilitzat la tècnica de dir 1000 voltes una mentida per a que fora una veritat són els del PP. O no digueren 1000 voltes que anaven a fer-se uns país de colló de mico, on estan ara els pais? I els100.000 € dels informes per a fer eixos pais? Parleu de manipulació?? Vosaltres que als vostres blogs que no va ningú heu difamació i faltat a la veritat més de 1000 voltes, a qui voleu donar lliçons si els vostres esbirros fan el ridícul a twiter i a les xarxes socials. Vos dóna ràbia que la gent sàpiga, que la gent conega, per que tota la vida heu actuat amagant la veritat i fent-vos servir de gent com este secretari. Ell sabrà per què, els altres ens ho imaginem.

      Eliminar
  4. Tan perfecte que vol ser Perfecto i s´atreveix a jutjar la feina del secretari, quina opinió li mereix tot el empastre que van fer entre Jordi i el nou cap de la policia local perseguint a Ginés, acosant-lo, obrint expedients, sancionan-lo, acabant als tribunals i el jutge dictant una sentència que els tenia que caure la cara de vergonya a tots. A Perfecto com a secretari local del Bloc-Compromis, a Jordi com a representant de nivell alt del Bloc-Compromis, a tots els que van recolçar el nomenament del actual cap de la policia i que la sentència va deixar en el ridícul mes espantós. Ara no dona la seua opinió Perfecto? Jordi si que li dona bòna cobertura al seu cap de policia: productivitats a go-gó, hores extres en quantitats desorbitades, prebendes sense llímits, i un llarg etc.
    Quina diferència de tracte entre uns treballadors i altres, tots del mateix ajuntament.

    ResponderEliminar
  5. Mestres, que sou uns mestres de la manipulació i la mentira.

    Ara resulta que la campanya és del Bloc, quan des del primer dia no haveu parat de posar llenya el foc. ¿Cesar Herrero independent? Jo crec que si, com també ho és el president del cosntitucional Pérez de los Cobos. O no ho és?.
    Xé, Xativa (Aixàtiva per als xativins) no està massa lluny i hi ha gent que treballa, fa negocis amb empreses de Xàtiva, parla de coses, coneix coses que li diuen i les parla a Tavernes.

    Que Cesar Herrero és independent? Si com jo ho sóc. O no ho sóc?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La campanya és clarament del bloc i comença al seu blog "LA COTORRA DE LA VALL". I es va comentar en aquest blog. Però no contents amb la campanya feta a la Cotorra, van i envien a Perfecto per a que ho publique en premsa. No es faces tan tontos, que tots savem que qui escriuen, permeten comentaris i administren la cotorra son del Bloc. Si com dius tu a Xàtiva es parlen coses de Cesar a Gandia se'n parla de Jordi. I que? El que parlen coses, son rumors, no fets reals!!

      Eliminar
    2. Parles de mestres de la manipulació i la mentira? Tot el teu comentari es una manipulació i una mentira. Però no sols això, tornes a acusar sense fonament i a difamar al secretari. Sou despreciables.

      Eliminar
    3. Despreciables??? A falta d'arguments ja comencen els insults??

      Eliminar
    4. Despreciable es per a tu un insult? i tot el que esteu fent amb el secretari qué es per a tu?
      Ojala solament l´insultareu, el que feu es molt mes greu. Es una violència sicològica, es un acossament en tota regla, un fustigment continuat, teniu montat un pla per a desestabilitzar la voluntat d´un treballador, un pla que ja fa temps que esteu aplicant-lo per a poder minar la seua voluntat i autoestima i ara esteu apretant l´accelerador.
      Tot el que acabe de dir sols son capaços de fer-ho persones roïnes i eixes persones sols es mereixen una cosa: el despreci. Veus com no es un insult, es el que son mereixedores determinades persones.

      Eliminar
    5. Mira bocaxancla el que estàs acusant és que se li esta fent mobbing al secretari i això és MENTIRA, sinó ja tardes en denunciar-ho al jutjat, tu o ell, que sabem que de lleis en sap un rato. Mes val que calles i deixes de dir tonteries que ací es parlen de coses series, bocaxancla.

      Eliminar
    6. No es queixaven dels insults? Pobres cotorrins heu perdut el nord.

      Eliminar
    7. Vosaltres no l'heu tingut mai.

      Eliminar
  6. I tot això no es podia solucionar internament (anant al jutjat i no a la premsa) per a no donar l'espectacle que estàn donant? Això lo unic que fa és perjudicar la imatge de l'ajuntament de Tavernes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. L'únic que deteriora la imatge de Tavernes són les accions del PP, paralitzant el poble i posant pals a les rodes.

      Eliminar
    2. El que passa és que el govern s'ha quedat en minoria i vol seguir actuant con si tingués a majoria al plenari. Han de donar-se compte que qualsevol decisió ha de ser consensuada amb l'oposició, que és qui te la majoria en aquest moment. Si el govern pretén governar sense tenir en compte el que l'opinió de l'oposició, s'autobloqueja ell sols i es tiren terra als ulls. El que ha de fer el govern es deixar d'actuar com si tingueren la majoria i cridar a l'oposició per consensuar les propostes i arrivar a acords, sobretot amb els pressupostos. Hi ha que remar tots en la mateixa direcció i això passa perquè el govern cride l'oposició i acoste postures.

      Eliminar
    3. Entonces que vols dir que aneu a instaurar una dictadura des de l'oposició?? Ara voleu concens?? 16 anys sense consensuar res i ara amb exigències?

      Eliminar
    4. Jo, com a simpatizant de compromis, passaria de la oposico tranquilamanet. No els faria ni cas. Despues de fer una mocio ilegal en una transfuga, despues de colapasar i obstruir al poble. I despues de la seua oposico destructiva unica i exclusivament. Deveres ni cas ni consens. Ja ens vorem. Seguix aixina que el poble massa be que sap qui vol el poder pel poder i siga de la forma que siga. Opinio de un particular

      Eliminar
  7. Enrique quines coses dius???? A cas no saps tu que portar una queixa d'un secretari d'ajuntament a un jutge, és com portar una queixa d'un arbitre a la federació d'arbittres?? Caure en saco roto...

    ResponderEliminar
  8. Encara no haveu dit si aneu a portar l'actuació del secretari, per haver admes a traàmit, als tribunals. I això seria tirar la pedra i amagar la ma.

    ResponderEliminar
  9. O siga que si els funcionaris no son de la vostra corda aneu a perseguir-los? Totalitarisme? El poder se vos ha pujat al cap!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estas poc flipat, que t'has fumat?? Alè ves!!

      Eliminar
    2. El PP. Unic argument: difamar, inventar i mentir.

      Eliminar
  10. Aci els únics que han perseguit els que no son dels seus es el PP.
    Haveu fet sempre la vida impossible als funcionares que han vingut a treballar i a actuar rectament i per damunt de les ideologies.
    Molts se n'han anat en estos 16 anys perquè nomes haveu actuat per millorar parents i amics. Això s'esta acabant pero l'Ajuntament era una dictadura de Manolo Vidal i dels seus regidors que feien el que els donava la gana.
    Això es de sobra conegut, i per això el govern actual es va trobar en 3'5 milions de factures sense consignació pressupostària ni justificació del asto. Els regidors del PP feien el que volien. Com es pensa la gent que s'arriba a eixos 3'5 milions en factures sense consignar en caixons?
    I no vull dir res sobre el paper d'alguns funcionaris en eixos casos, no siga cosa que no m'ho publiquen.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. S. Grau, dedicat al que sempre t'has dedicat que es la Cotorra de la Vall i no entres ací a fer acusacions sense ninguna prova.

      Eliminar
    2. No teniu prou espai a la cotorra per a difamar i crispar al personal que teniu que fer-ho en altres blogs tambe?
      Grau estas greu. La rabia pot en tu.

      Eliminar
    3. Sense ninguna prova?? Jajaja son dades objectives de la tresoreria del ajuntament. No has anat a cap reunio de les q ha fet el govern explicant la situacio economica? Pues estava ben clar. Tots sabem per a lo que estaveu i esteu en politica

      Eliminar
    4. I la denuncia davant jutjat contra Carmen Canet que havia de fer el PP? Paroles, paroles, paroles
      I la presumpta violació de drets fonamentals de la senyora Canet contra els regidors del PP quan no va deixar votar la moció? Paroles, parole, paroles.
      I la legalitat de la moció amb una regidora expulsada i transfuga? Paroles, paroles paroles
      I el titular : Manolo Vidal serà el nou alcalde de Tavernes, paroles paroles paroles.

      Eliminar