jueves, 11 de julio de 2013

Editorial : RENAIX LA FLOR ?

Em crida l'atenció i no sòls a mi, despús-ahir així ho comentabem alguns membres de mitjans de comunicació locals , la reiterada aparició en els darrers temps de concejals socialistes i sobretot de Víctor Borrás , en els mitjans de comunicació i en actes de tot tipus , com per exemple en el de Dimarts de pressentació del festival "Sete Sois, Sete Lùas" ,  a més acompanyat d'un històric del socialisme local el qual no es deixaba vore massa des de fà uns anys en actes públics i menys municipals .  

Anaren sòls a fer costat a una regidora del seu partit , la de cultura Pilar Altur ? ( Per cert, en un acte de tanta relevància brillaben per la seua ausència els regidors de l'oposició, i això que este event començà baix govern del seu partit i per tant auspiciat i fomentat per éste : perquè ? ) .

A vore si entre tant de verd i groc tornem
a vore la necessaria rosa socialista 
O tal volta eixa aparició inusual fins ara en tot tipus d'events municipals i mitjans escrits i a més en el cas d'ahir acompanyat per algú que no passa desapercebut entre els que fà anys seguim la política local , de fet açí estem destacant-ho , no es algo casual si no el començament d' una nova forma de fer política per part del socialisme local en tal d'anar correguint el que alguns anem vaticinant des de fà temps i que es l'aniquilació política si no començen a deixar de ser la mera ombra del Bloc ? .

Esperem siga el segon i que els socialistes locals deixen de ser una mera comparsa quant el major "logro" per a mi del govern local es l'area económica , dirigida brillàntment per Borrás però que està seguent rentabilitzada sòls pel cap destacat d'este govern i de rebot pel seu partit . 

I ho esperem perquè en estos moments en que tant prediquem des d'este blog  l'enteniment entre les parts fan falta persones com Víctor o Carmen ( no menysprecie amb açò a Pilar, no puc parlar d'ella perquè no la conec , que conste i quede clar ) , per a nosaltres almenys , persones sensates , moderades, tolerants , pacífiques en el fons i les formes , que façen el paper d'enteniment entre oposició i govern locals , que falta fà . I perquè el socialista, partit dels més representatius a tots els nivells, fà falta estiga i ben fort com antídote contra aventures extremistes en temps de crisi , com les vistes en Grecia o Italia . 

Sé que estes opinions poden portar polémica e inclús desqualificacions entre els de sempre, i estic segur que inclús les típiques acussaciosn de si soc d'açò o d'allò o de si se me veu este o aquell plomer , però òjala tots els comportaments en estos moments foren com els dels assenyalats : Sòls hi ha que vore en els plenos el tò amb que contesten, amb rotunditat i crítica si fa falta , però sense faltar ni crispar al adversari polític : Que prenguen notas altres , de govern i oposició, als que últimament pareix sel's està anant l'olla .

1 comentario:

  1. Tota la raó Enrique.
    Jordi eclipsa totalment a Borràs i a les pròximes eleccions Borràs ho plorarà.

    ResponderEliminar