lunes, 15 de julio de 2013

Editorial . DIUEN SI SOM O SI NO SOM PEL QUE PUBLIQUEM ...

NOTA : ESTA EDITORIAL VA SER ESCRITA ABANS DE REBRE DISSABTE LA NOTA DE PREMSA DELS SOCIALISTES LOCALS, I DESPRÈS DE FER SABER A UNA D'ELLS AMB ANTERIORITAT EL SENTIT DEL QUE ES REFLEXA EN ESTA. ESPERE QUE SIGA EL PRINCIPI D'UN NOU CAMÍ QUE ENS PERMETA REFLEXAR MÉS VARIETAT DE PUNTS DE VISTA I EL D'UN PARTIT AMB TANTA RELEVÀNCIA SOCIAL I POLÍTICA COM ES EL PSPSV-PSOE .

Doncs bé, sapigau que sobre fer-los arrivar la nostra adreça electrònica i posar-nos al seu servici per a quantes notes de premsa o demés volgueren fer-nos arrivar , hi han partits , en concret " els d'esquerres " locals , que no ens fan arrivar rés de rés i per tant , dificilment podrem publicar el que no ens arriva . De fet, si publicarem el cartell del acte de Dijous del PSPV va ser perquè una d'ells ( quí serà ... ? ) ens el va remetre però sense demanar-nos rés al respecte de publicar-lo o no , el que ferem perquè som així de .. no se molt bé el que .
Per contra sí ho fan altres forçes com el PP, CDL, Demòcrates Valencians o la mateixa Karina Vercher , amb el qual apareixen reiteràdament en este blog i després ens acussen de que si som d'este o d'aquell per aixó mateix : Si la contrapart no ens envia rés, rés podem publicar d'ells , no ?.

El curiós es que el PSPV de Simat sí ens envía notes : Serà perquè no ens coneixen, o per contra perquè David Mogort ens coneix i de debò i per això confía en nosaltres i en la nostra neutralitat ? .

Però bé, ja arrivaràn les properes locals i llavors alguns dels que aran ens ignoren , als que tant bé tracten ara perquè son " amiguitos del alma" ( per no dir-los palmeros) en altres blogs locals sentiràn les gavinetades quant començe la lluita pel vot "d'esquerra" i ploraràn per no tindre qui almenys es tracte neutralment , amb objectivitat : Doncs no, perquè nosaltres no som rencorosos i açí seguirem, amb objectivitat i neutralitat al seu servici i del de tots aquells que defenguen la lliberat, la pluraritat , la tolerància . 

I a més tot açò no influirà, no ho ha fet mai, en el tracte que els donem i els donarem a tots , a uns i a altres, donat-los canya quant s'ho mereixquen i alabant-los quant ho façen bé . 

Realment estem dolguts , no podem dormir pensant en que no ens volen ... pel forro !!! . 

No hay comentarios:

Publicar un comentario