martes, 9 de julio de 2013

Gabinet Premsa Ajuntament, VARIS

El programa de menjador d’estiu de la Diputació sols cobreix 39 de les 143 places demanades per Tavernes

L’inici del Programa de la Diputació de València d’Assistència Nutricional per a Menors Escolaritzats en Educació Infantil i Primària s’ha iniciat este dilluns 8 de juliol. L’Ajuntament de Tavernes, des de la Regidoria de Serveis Socials, lamenta que la distribució de les ajudes de menjador no siguen pel nombre de sol·licituds presentades.

Este dilluns dia 8 de juliol ha començat el servei de menjador d’estiu del programa de la Diputació de València a Tavernes de la Valldigna. De les 143 places sol·licitades per la Regidoria de Serveis Socials, la Diputació sols n’ha cobert 39. La Regidoria de Serveis Socials les ampliarà fins a arribar als 50 xiquets, tenint en compte l’extrema necessitat d’algunes famílies de la ciutat.

Des d’ahir, els 39 xiquets beneficiaris de les beques en els mesos de juliol, agost i setembre passaran pel menjador del col·legi públic Sant Miquel per a arreplegar el dinar que ha preparat l’empresa adjudicatària del servei.

El regidor de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes, Víctor Borràs, ha indicat que “hem rebut desatenció de la Diputació de València, perquè hem comprovat que el criteri de repartir les beques ha sigut per nombre de població i no per les necessitats reals, i això pot derivar en el fet que poblacions sense peticions poden tindre beques no sol·licitades. A Tavernes, de 143 sol·licituds hem rebut sols un 27,27% de beques. La setmana passada vam demanar a Diputació que tinguera en compte esta circumstància i a dia de hui encara no tenim resposta. D’altra banda, el servei de menjador funciona amb operaris municipals i voluntaris de Tavernes, als quals hem d’agrair la feina desinteressada, essencial per al bon funcionament del menjador”.

Així, en estos moments, 104 xiquets estan esperant que la Diputació conteste a la petició de sol·licitud de beca de l’Ajuntament de Tavernes. Cal recordar que a Tavernes s’atenen en el curs lectiu un total de 316 beques subvencionades per a famílies necessitades.

El programa d’atenció de les necessitats d’alimentació bàsica estava plantejat per a cobrir les necessitats d’alimentació bàsiques dels menors en risc de nutrició inadequada durant els mesos que no funcionen els menjadors escolars.

Tot està a punt per al Porrat del Clot de la Font, que marca el punt de partida del XXI Festival Sete Sóis Sete Luas

Este dimecres 10 de juliol es celebra el tradicional porrat del Dia de la Sang, el porrat del Clot de la Font en l’emblemàtic paratge del mateix nom situat molt prop de la ciutat. El porrat marca, a més, l’inici del Festival Sete Sóis Sete Luas. Miquel Gil i Pep Gimeno el Botifarra presenten en directe el seu espectacle Nus.

La tradició i la cultura van lligades un any més en la celebració del porrat del Clot de la Font este dimecres 10 de juliol. Dia especial perquè els visitants s’acosten al Clot a gaudir de les activitats i dels productes tradicionals. Es recomana el desplaçament a peu, ja que per motius de seguretat l’accés amb vehicle està limitat.

A més, els veïns que es troben en la platja de Tavernes no tenen cap excusa per a no acudir-hi, ja que l’Ajuntament de Tavernes, des de la Regidoria de Turisme, habilita un servei d’autobús per a anar al porrat. L’eixida serà el dimecres 10, a les 18 hores, davant de la Tourist Info de la platja, i la tornada cap a les 00 hores, en acabar les actuacions musicals.

La regidora de Cultura, Pilar Altur, està molt satisfeta “per l’arribada, un any més, de la nova cita amb els nostres porrats tradicionals i amb la nova edició del Festival Sete Sóis Sete Luas, que ja ha arribat a l’edició vint-i-unena. Estic segura que els visitants gaudiran un any més de la música i de l’entorn emblemàtic del Clot, que convida a compartir la nit amb les cançons de Gil i Botifarra”.

Al voltant de les 21 hores està prevista l’actuació de Miquel Gil i Pep Gimeno, Botifarra. Presentaran l’obra Nus, un espectacle diferent que convida a despullar cançons i sentiments, a fer presents els nusos de la implicació musical dels dos cantaors amb la cultura popular valenciana. Acústic, despullat, a cor obert, i, si el públic vol, interactiu. Nus de complicitat entre dos cantaors valencians musicalment diversos, lligats pel fil de la música nostra.

17 comentarios:

  1. A vore Victor tu mateixa caus en la teua trampa. Si segons tu a Tavernes hi han families més necesitades que a altres localitats amb més població, haguera sigut lògicno consignar partides en el pressupost per a atendre estes necesitats no?. O es què espereu que la Diputació done solució al que no vos ha donat la gana solucionar als pressupostos!? Avans de donar lliçons, u te que vore si esta en disposició d'exigir i Victor i el sr Juan no poden donar lliçons si ells son els primers que han demostrat tindre poca o gens de sensibilitat amb els més necessitats!

    ResponderEliminar
  2. Ostras Borràs, quin marró t'ha passat Jordi no? I segon cosa; Estas diguent que la Diputació te que destinar el 100% dels diners que necessita Tavernes per a les polítiques de benestar social? Estas diguent que no volieu consignar ni un euro dels pressupostos a benestar social perquè la Diputació anava a correr amb tot els gastos? Això si que és previssió! A més parles d'eixes 11 places que paga l'ajuntament com si et desagradara que l'ajuntament es gaste diners en estes coses! Continuem sent d'esquerres no?

    ResponderEliminar
  3. Com pensa Borras ajudar als xiquets que s'han quedat sense beca de menjador?
    Per què ha pagat sols 11 beques de menjador més?
    Per què no igualar el que ha fet la Diputació i pagar 39 beques més?
    En lloc d'agrair l'ajuda de la Diputació este Borras es dedica a criticar utilitzant el gabinet de premsa municipal.
    Amb el cost de l'innecesari gabinet de premsa tots els xiquets tindrien beca de menjador però ell preferix més gastar en autobombo i propaganda que en donar beques de menjador als xiquets.

    ResponderEliminar
  4. Altra vegada el gran el Botifarra a Tavernes?
    Altra vegada el gran espectacle Nus a Tavernes?
    Altra vegada porten als mateixos?
    Senyors de l'Ajuntament: "en la variedad está el gusto"

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tenen bona botifarra amb Pep Botifarra. Podria vindre el grupet "Almax", ja que amb tanta botifarra tinc ardor d'estómac.

      Eliminar
  5. Com poden dir que la Diputació es la culpable de que es queden xiquets sense menjar?
    Cavalgates 30.000€
    Protocolo i autobombo 25.000€
    Informe juridic 7.200€
    No tenen vergonya i lo que es pitjor es pensen que son els salvadors del poble !!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En lloc de fer el porrat i pagarli al botifarra que es passat de avorrit , que destinen els diners als xiquets necessitas per al menjador

      Eliminar
  6. Porrat del Clot en Botifarra i autobis desde la mar. Operaris netejant i preparant el Clot. I no hi han dines per politiques socials.
    No hi han dines per menjador.

    No hi han diners per tallers d'ocupació
    No hi han diners per Viver d'empreses.

    Es pot saber qui estableix les prioritats?

    En la situació que estem patint al poble, crec que la pitjor de la seva historia, en families en situacio critica, empleats de FG i FGB sense cobrar durant mesos. Nombrosos parats de llarga duració i "con la que esta cayendo" i continuem pensant en Botifarres i Festivals, !Per favor....! Que algú pose solució, menos gabinets de prensa, menos festes, menos actes culturals monocromatics i mes ajudar a qui ho necesita. Ja esta bé de fer el tonto.

    ResponderEliminar
  7. Amb la que està caient, amb la crisi que tenim, amb l'atur que hi ha a Tavernes, amb la falta d'inversions del Bipartit i ara ens trobem que tots els veïns pagarem 3.200 euros cada mes durant anys per dos cotxes de renting de la policia local. Damunt eixe preu és sense opció a compra, és dir, que seran diners, molts diners, que es cremaran cada dia. Més de 100 euros al dia costaran eixos cotxets de la policia. No entenem com en els temps que corren l'ajuntament va a fer tant de gasto. No volem que la policia vaja en bici, però tampoc cal un supercotxe per a patrullar. La policia fins ara ha tingut Focus, Ibiza, Qashqai i mai s'han gastat tants diners com ara. No és un caprix dels responsables de la policia? No és gastar més del que toca en dos cotxes que podrien ser més inferiors? Fa falta tant de despilfarro?

    ResponderEliminar
  8. No sé si Borràs sap matemàtiques, però Jordi Juan li pot tirar una maneta. En 7200 € que ha costat l'informe famós que mai deuriem haver pagat tots, sino el bipartit, es paguen 1800 dinars per als xiquets. M'explique, un menú escolar costa un poc menys de 4 euros. En 7200 € es paguen 1800 menus per als xiquets, primer plat, segon plat i postre. Qualsevol empresa de catering escolar cobra això. Però sempre la culpa és dels demés. Mai d ells. Ara la culpa es de la Diputació. I a Carmen Canet, tota la vida mestra, no li agarra vergonya?????

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I amb els 120.000 euros dels informes dels PAIS quan menjars es paguen? Amb els centenars de "llibrets" amb foto de Manolo a tot color explicant el PAI en castella i que no es va repartir mai ¿Quans menjars es paguen? Amb 1'4 milions de palmeres pel poble i platja que no aprofiten per a res quan se'ns paguen? Amb 200.000 de la kk de carril bici, quants se'n paguen.

      En conclusió: amb els 20 milions que vau deixar de deficit quants se'n paguen de menus?

      Si ara no tinguerem que fer front als vostres balafiaments i a tirar diners per no res, com per exemple els 120.000 euros en informes i convenis en la Universitat no servien per a res, perquè la Generalitat ja havia dit que l'anava a aprovar o amb els 200.000 euros del carril bici que s'ha de desfer quan es faça el sector 6, ¿Quants menus es pagarien? No cal ser matematic així que pren el llapis i dividix.

      I despres ens expliques perquè si la Diputació no ha complit el que va dir de donar menjar per a tots, ho ha de pagar l'Ajuntament.

      Que complisquen o que no claven la gamba prometen i fent programes que no complixen. No hi ha més.

      Eliminar
    2. El que realment te l obligació de donar menjar a tots és l Ajuntament, o és que no ho saps? Mira el que els altres no ho hagen fet tot be, no vol dir que el bipartit estiga fent-ho bordat. Trobe molt greu la postura de Borrás llevant-se el mort de damunt i culpant a la Diputació. Al final Karina ha tingut raó. Hi havia que augmentar la partida de Benestar social. Però també és cert que Jordi Juan és el màxim responsable del que passa. No podeu vindre en el compte a estes altures que si els altres açò o allò. Heu demostrat de sobra que gasteu en el que voleu a mans plenes i en 2 anys de govern heu demostrat ben poc.

      Eliminar
  9. com li la pegat el gabinet de premsa a Borras.
    Ara ixirà el PP i Karina demanant que es paguen beques, Borràs quedarà com el malo i JJ dirà que eixe tema el porta Borràs.
    Segur que no ix cap cotorri a defendre a Victoret.
    El que l'interesa a Borràs es fer-li una moció a JJ o les proximes eleccions anirà al.clot.

    ResponderEliminar
  10. I que encara en La Cotorra acusen de desgavells l'actuació de Diputació i Consellería per o tindre previsió en este programa d'ajuda?

    Pero es que no teniu un espill on mirarvos?

    Ja no ens creguem tot el que voleu contar. Sempre la culpa es d'un altre?

    Ho feu tot be i els que fallen son sempre els demés?

    Uffff, quin cinisme!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si ara la culpa de la cagada del Pla de Diputació la té La Cotorra i Jordi Juan?

      No la tindrà el Sr. Vidal per no asessorar ni informar de que a Tavernes amb eixa caqueta d'ajudes no es dona a menjar a ningú?

      Que vos sap mal? Què vos canten les veritats? Mira hui una altra en el diari: 3'5 milions repartits de sobresou entre els diputats del PP en les corts valencianes i els xiquets de Tavernes i d'altres pobles passant gana.

      Es el que hi ha. I Barcenas en la presó. Vorem qui segueix.

      Eliminar
    2. Esta si que és bona...!!!!!!! Ara te la culpa Manolo Vidal de que no hi hagen beques per a menjar els xiquets. Mira, lo que deuen de fer es llevar d altres partides els diners necessaris per a eixos xiquets. Eixa modificació de crèdit la votaran a favor el PP i Karina. I mira, qui la fa que la pague. El Barcenas, Blanco, els dels eres d Andalucia...tots... Però això no es excusa per a tapar lo mal que està fent-ho el bipartit en Tavernes. I per a tu, un consell... Ves i fes-te-ho veure que estàs fatal.

      Eliminar
  11. El que ha quedat clar és que el govern no té, i per la marxa que porten, tampoc van a tindré partides als pressupostos per a polítiques de benestar social i foment local. Seria qüestió de no aprovar ninguna modificació de crèdit mes fins a que consignen diners per a estes polítiques. I es pot fer perquè estan en minoria. Si Mahoma no va a la montanya, que la montanya vaja a Mahoma.

    ResponderEliminar