jueves, 11 de julio de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL, noticies locals

Serà huí Dijous a les 20 hs en la Casa de La Cultura .
Com dic en l'editorial de huí, ja era hora de que començen a recuperar l'iniciativa política i deixen de ser una mera comparsa del Bloc .
El Estado reconoce que destinar la autopista es la opción más interesante, pero no descarta construir una carretera de un carril por sentido 

Serà que la crisi ha portat el sentit comú a les nostres administracions ?  


I es que esta xavaleta no para de conquerir triomfs allà on participa : Enhorabona i com dic sempre, : Enhorabona, eres tot un exemple de sacrifici i esforç a imitar .

5 comentarios:

  1. Enrique, saps algo del renting dels dos cotxes de policia i el seu cost. Com ho he sentit dir pel carrer i volia informació sobre este tema ho escric ací per si podries donar-nos informació al respecte. Gràcies de vestreta!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Poc puc dir perque mira que he preguntat i ningu m.ha sabut dir que han llogat . Vaig buscar en internet el plec de condicions i partia de 1900 euros a la baixa per coxe i a tres anys i segon es diu s.ha quedat en 3.800 els dos . El plec parlaba de vehicle turbodiesel de 110 cv minim i 1600 cc , maxim llogat 60000 kms/any i canvi de rodes als 30.000 . Demanaven un turisme tipus totcamins que es el que son els actuals nissan .
      Aixo si , en el preu tot cost es de la empresa de renting , al ajuntament sols li pertoca possar el gasoil i res mes perque en el preu entra inclus maquejarlo per a la policia local i equiparlo com a tal .Ja vorem jo sols dic que per a mi es un erro que no siguen automatics doncs el 90%dels problemes que tenen es que es carreguen l.embrague cada dos per tres i aixo supossa quasi una setmana parat i t.ho dic perque jo era el gerent de la ford i nissan de tavernes i per tal venien alli a portarlos a reparar doncs l.ajuntament exigix taller oficial en el poble de la marca que lloguen . Altre erro es per a mi no tindre almenys un 4x4 en un poble amb inundacions de seguit . Pero be , ja vorem que han llogat , suposse que algo paregut als qashqais actuals si no el mateix model .

      Eliminar
    2. Gràcies Estruch. Es que com he sentit animalades, volia tindre informació més contrastada. I tu l'has donat prou detallada.

      Eliminar
  2. M.he liat : es partia de 1900 i es parla que ha quedat en 1600 per coxe .

    ResponderEliminar
  3. 3200 euros/mes per a 3 anys, o siga 36 mesos son 115.200 €. En això es compren 4 Qasqai diesel equipament inclòs per a la policia local (23.000 €/cotxe) i sobren 23.200 euros per a canvits d oli i rodes. La part mecànica està en garantia minim 3 anys. Crec que no han fet be els compters

    ResponderEliminar