martes, 16 de julio de 2013

Editorial : DESNORDADA ?

Es el que pareix li està succeïnt a Karina Vercher estos darrers temps : Altres diuen que per contra està però que ben "nordada" i des de ja fa temps , i que els darrers fets aixi ho ratifiquen .

I es que la foto que acompanyem, gentilesa dels amics de La Cotorra , es forta, però que ben forta .

¿?

(Foto gentilesa de La Cotorra)
Perquè dic jo que Karina pot estar en desacord, com ella diu , amb les polítiques del seus ex-socis i per això haber trencat amb ells . Podría inclús justificar-se la moció de censura ( no la justifique ni la deixe de justificar, quede clar, sòls faig una supossició, no començem en lo de sempre de si el que opine es el que vull o deixe de voler ... ) en això i en el fet de que no prosperen uns pressupostos al seu gust i sí amb el PP . Pot justificar la seua oposició al govern en la gestió d'este com ha fet en les seues darreres notes de premsa sobre el curs de formació o el tema del comedor escolar, e inclús amenaçar en votar en contra de properes modificacions de crèdit en basse a tot açò. 

Però el que es insjutificable al meu modest pareixer , es que aparega sentada en la taula presidencial del acte d'un partit polític i que a més era , almenys fins poc de temps, ideològicament opost a ella, salvo que això vullga indicar quelcom , ja ho sabrem : Igual ha evolucionat ideològicament cap a altres idées , tan respetables com a que son les triades pels espanyols , valencians i vallers majoritariament les darreres eleccions . 

I dic lo de la ideología perquè davant de mi i quant el diguè no recorde qué de les politiques marxistes , em digueres que tú més que com a tal el definíes com a socialista-ecologista : Doncs va a ser que el PP d'això té però que ben poquet . Ara, igual eixa "moderació" ideológica del marxisme al socialisme igual ha seguit cap a altres posicions més moderades encara , no sería el primer cas  . 

Però bé, de moment i almenys per a mi (altres pareix ser ho tenen ja ben clar) , tot son especulacions fruit dels fets observats . Ja vorem en que acaba tot açò perquè , com diuen , el temps ens fica a cadascú en el seu lloc , ja vorem quin es el teu al final de la correguda .

NOTA : Son les 10:45 hs. i acabe de rebre una telefonada de KarinaVercher en la que em diu que la pressencia d'ella en la taula era perquè el mateix que a Jordi Juan o a Borrás, la convidaren al acte des del PP i una vegada en este la convidaren a intervindre com a ex-regidora delegada en foment i que per això mateix va tractar amb les autoritats autonòmiques sobre este plà de foment abans de cesar com a tal , i pel tant coneixedora directa d'ell . També en diu que descarta totalment ser membre del PP . 

33 comentarios:

  1. Enrique el problema no és qui s'ajunta amb qui, a mi em dona igual. Eixe fet que s'asente amb el PP o deixe d'asentar-se a mi no m'afecta directament. El que si que m'afecta directament don les polítiques que fa el nostre govern, que tenen diners per a la festa i la diversió però no en tenen per a la formació, foment del treball i per a menjadors per a la gent que ja no arriba. Això situa a BLOC i PSOE més a la dreta d'estos de la foto. A més Enrique, la Cotorra no t'envia la foto per gentilesa, te l'envia per a que es parle d'este tema (que em pareix molt bè i ací n'anem a parlar) i tapar les males gestions que s'han fet en les beques per a menjador i en el taller d'ocupació. Recorde que a l'ultim plenari (segons he llegit pels blogs i si no que em corregisquen) la Carina va votar a favor de reobrir el cas del Metro de Valencia, junt a PSOE i BLOC, així com també ho feren tots tres en relació als retalls en beques que proposava el ministre WERT. Per tant, no crec que s'haja transformat tant com volen fer creure els Cotorros. I una cosa que tampoc tinc clara es si és veritat que el PP va convidar al seu acte al govern.

    Per tant plantege als contertulis la següent pregunta: Per a ells què és més important en qui s'ajunten els nostres polítics o les polítiques que pràctiquen?

    I una última cosa que em ve a la ment al vore la foto. Van a aprofitar-se de les ajudes que en esta reunió es van parlar (i que el govern coneix perfectament) o anem a deixar-les pasar?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Totalment d´acord amb els seus raonaments. El que es important son les polítiques que es porten endavant. Vosté presenta un altra questió molt important, es parla de la foto, però, el que vosté diu:Van a aprofitar-se de les ajudes que en esta reunió es van parlar (i que el govern coneix perfectament) o anem a deixar-les pasar?
      Eixa es la clau de tot el que es parla en estos moments. Deixem estar les fotos, hem de tindre la preocupació en les coses importants com es fer tot el que siga menester per a que les ajudes arriben a Tavernes. Totes les altres coses son paraules i desviar ´atenció del tema clau en estos moments.

      Eliminar
  2. La foto no me l.han enviat l.he demanat jo als companys de La Cotorra per a remarcar el fons de l.editorial .

    ResponderEliminar
  3. Enrique oblides part de la historia. Recordem que els que t'envien la foto son afins al BLOC, partit que li va posar l'alfombra roja a Eugenio Pérez Mifsud i al PP per a què accediren a l'alcaldia per primera vegada en la historia de Tavernes. Història és també que Eduardo Bononad del entonces Partit Comunista buscara a Aliança Polupar (actual Partit Popular) per a poder govrnar Tavernes. Història també es que el PSOE s'aliara també amb Aliaça Popular per a llevar-li l'alcaldia a EU (amb el també soci de govern Unió Valenciana). Per tant, a Tavernes sempre ha existit estes societats tan dispars i també ha existit i existeix la HIPOCRESIA. Però al final el que ens arriba al ciutadà d'apeu son les bones o males polítiques i gestions d'estes societats. La del tripartit ja l'hem vist, que a pesar de ser 3 partits teòricament d'esquerres (i dic teòricament perquè per a mi personalment d'esquerres tenen ben poc) ha saltat pels aires. Bè jutgen vosaltres mateixa, mentres mire estes fotos tant "històriques" i anem comentant la seua inmoralitat i que fortes que ens pareixen, ens entretenim i no vegem que la merda se'ns menja, que hi han xiquets que s'han quedat sense beca de menjador, que el taller d'ocupació està cru que vinga a Tavernes, que no hi ha iniciativa per fomentar el treball i trovar subencions per a que els petits empresaris puguen agafar aire, que la contribució que paguem no es revertix en millores dels carrers i serveis del nostre poble (neteja, manteniment dels carrers i zones verdes del poble i afores, zona wifi,....) Tot açò és el que queda amagat darrere esta foto!

    ResponderEliminar
  4. Torne a dir que no me l'han enviat, l'he copiat jo del seu blog previ permís de l'administrador , i ho fet per ilustrar el contengut i reforçar el fons de l'editorial .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xè no insistiu. No li l'han enviada, li l'ha demanat Enrique. Ara, que els ve de perles per amagar les últimes empastrades, això es evident!

      Eliminar
  5. Totalment correcte, Sr. Administrador.
    El el que vosté diu: vosté ens va dir de copiar la foto i li vam que sense problemes.
    I si ens torna a demanar una altra foto, o fins i tot no cal ni que la demane: la còpia i cita la procedència i no passa res.
    Com també sabem que si fora al revés, vosté no posaria cap de problema si som nosatres qui la prenem.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Així ho farè, i per supost també ho podeu fer vosaltres . Saluts .

      Eliminar
    2. Perfecte Cotorra! Ara queda no censurar i no manipular i seràs igual de transparent que el blog Quadern de Reflexions

      Eliminar
    3. Esperem que les fotos que utilitzen d'aquest blog les peguen tal qual i no que les retallen com la del Memorial David Cano.

      Eliminar
  6. Estruch demana a la cotorra que t'envien alguna foto de les jornades informatives que ha fet el govern en materia d'ajudes per al foment del treball.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estruch demana-li a la cotorra una foto de cada una de les 46 accions que va dir Llacer que farien per ajudar als emprenedors. També li pots demanar una fotocopia del pressupost on estan els 20.000 i pico d´euros que costava eixe projecte fantasma que no ha vist ningú.
      També li pots demanar fotos de l´escoleta de la platja on te previst instalar el taller de ocupació.

      Eliminar
  7. A mi em fa gracia la serie de comentaris que torna i volta al mateix:

    - Un programa de Diputació que el deixa en calçotets, sense assignar prou pressupost, que deixa fora a 100 xiquets sense menjador i ara resulta que la culpa es de l'Ajutnament que, damunt, posa el local i col·laboradors. És per a plorar la manipulació que s'esta fent.
    JA ESTA BÉ QUE TOTA LA CAGADA ES DE DIPUTACIÓ.

    Puc acceptar que digueu l'Ajuntament no ha fet cap programa per la seua banda. Però seria un altre progrma. En este, donar-li la culpa de este, es com culpar a l'Ajuntament de no fer la millora i canalització del riu Vaca: com que l'Estat no la fa, que la faça l'Ajuntament, i si no la fa la culpa de l'Ajuntament. Esteu fent la mateixa actuació.


    - El comentarista de les 10:36.
    Erre que erre: La merda se'ns menja dius tu, i si ens menja es perquè som uns guarros. I si no es pot fer mes es gràcies a que algun partit es va gastar lo que tenia i lo que no tenia, fins i tot canon d'aigua potable fins el 2026, i va deixar no en calçotets sinó nu al govern que venia. Això no interessa voreu.

    Foment del treball? L'ajuntament no te cap competencia. La competencia és de la Generalitat i de l'Estat. Però els de sempre tenen interés que això no es diga.

    coban ue ud pc

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Dius no te competència l'ajuntament? Clar que en te i no vol fer res. Vols dir que el govern municipal no pot asignar una partida als pressupostos per a foment? I a les ajudes per a estimular la contractació que anem a fer? Anem a aprofitat-nos o anem a deixar-les passar? Sempre la culpa és dels de fora. I torne a dir que la gestió dels pressupostos la fa el govern municipal, no l'autonòmic ni el central. Per cert, tanta pressa en aprovar els pressupostos i acavarem l'any en pressupostos prorrogats i pel que pareix sense ninguna modificació de crèdit mes.

      Eliminar
  8. Enrique tenía pensado colgarlo en tu bloc, pero tras varios intentos decido mandarte un correo y lo pones si lo estimas oportuno,,,, saludos .

    Buenos días Enrique, es la primera vez que decido escribir algo en tu bloc, y es que no puedo callar lo que siento cuando veo con estupor el que el P P, quieran disfrazar la presencia de Karina en una mesa informativa del partido.

    No puedo comprender el que ella diga que fue invitada por el PP, pero porque, acaso los que tenían que ofrecer la información no eran aptos para tal cometido que precisaron de ella para dicha charla.

    Desde cuando el PP, tiene que echar mano de terceros para dar una información que ya está en internet.

    Desde Cuando SE precisa de un tercero VINGULADO para estos menesteres, es que SE carece de la preparación adecuada PARA EL SITIO QUE SE ostenta.

    Esto no pinta bien. (Si no están preparados para una charla informativa)(ESTARAN preparados para gobernar en solitario)

    A boca callada no entran moscas.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A mi lo que haga la oposición en cuanto a charlas y esas històrias me da igual, es propaganda al igual que la charla del PSOE sobre las preferentes de Bankía (esto más parecía un intento de captar clientes para el despacho de Mascarell). A mi lo que me importa es lo que lleven y aprueben en plenarios. Y les pido a los de la foto que no aprueben más modificaciones de crédito hasta que Bloc y PSOE no decida emprender políticas de fomento de trabajo y solucione las 93 niños y niñas que se han quedado sin beca de comedor. Las fotos dan para hablar, pero lo otro da para comer.

      Eliminar
  9. Esta xica ja vol justificar lo injustificable.
    ¿La conviden i ella va? A un acte del partit que ella ha estat sis anys des de AFECOPA criticant, dient los de tot al PP i a Manolo, tirantli fins un boligrafo, i en un mes canvia i de l'espasa contra ells i passa a los besos i abraços?
    Si l'hagueren convidat a un acte d'EU o dels altres dos partits haguera anat? NO.

    I la conviden per anar o per formar part de la taula presidencial? I Ella accepta. ACCEPTA ESTAR EN LA TAULA PRESIDENCIAL, DAVALL D'UNA PANCARTA DEL PP ¿No cau en el simbolisme que això te? ¿Que li falta un bull (preguntar no es ofendre)?
    I ho justifica dient que si l'havien convidat a ella, com a l'alcalde i al regidor d'Hisena. ¿Ella va perquè els altres van? No té personalitat i depén dels altres?
    ¿Perquè els altres no han anat. ¿Normal, no?
    Ara, no és normal primer que vaja i segon que presidesca la taula i intervenisca explicant. I damunt diguent mentires perquè el ditxos subsecretari no va anunciar ajudes per enguany.
    Però ella s'ha de justificar com siga i de la manera que siga que ha estat cobrant 30.000 euros a l'any i no ha fet res de res de foment del treball ni de res mes.
    Parleu amb els tècnics i que vos conten a que anava al Braç Treballador. Sort que tenim bons tècnics, que si no....

    Per cert, els dines que va dir quan renunciava al sou que havia de passar a Creu Roja i Caritas ja els ha donat? No crec ho faça.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El que hi ha que criticar no son els partits si no les polítiques que fan els partits. Quan governava el PP teniem molt que criticar (alta tensió, PAI's, gestió cànon de l'aigua, ....) Ara toxa criticar les polítiques que fan els que ens governen (no els partits sino les polítiques) Desmantellament d'instal.lacions homologades, cavalgades 30 mil euristes, botifarrades varies, no dotar de pressupost les partides de foment local i benestar social, no fomentar polítiques de treball, .... Els coneixeràs pel que fan, no pel que diuen ser.

      Eliminar
  10. Anonimo de las 13:10

    Si això NO ho ha de solucionar l'Ajuntament.
    La solució l'ha de donar qui ha organitzat el programa, qui ha publicitat el programa, qui ha fet les bases del programa, qui HA DIT QUANS EN CABEN DINS DEL PROGRAMA, QUI HA DECIDIT QUANS DINERS POSA I QUANS NO EN POSA, QUI, EN DIFINITIVA, ha estat al front de tot.

    I tot això té un nom: la diputació de Valencia presidida pel PP. I el senyor Rus i el senyor Manolo Vidal que no ha mogut un dit pels xiquets del poble. La millor defensa és un atac diuen, i la defensa davant el fet que Manolo no ha fet res pel poble ara es atacar a l'Ajuntament.

    Ja és un catxondeo la vostra mania malaltissa en que ho ha d'arreglar l'ajuntament.

    Fem una cosa: Doneu-li tots els diners que té la Diputació a l'Ajuntament i aleshores li demanem que ho arregle l'Ajuntament? D'acord?

    Quantes animalades hem de llegir, simplement per no reconeixer el que està clar.

    El programa de la Diputació ha estat una engannyifa, un simple populisme sense trellat i amb mes de la meitat de xiquets sense atendre.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tu dius en molta facilitat que els programes de la Diputació son una enganyifa. També ho son els diners del PPOS, també ho son els programes de tallers d´ocupació que tan malament ho ha gestionat l´ajuntament, també ho son les ajudes del Pla d´Ocupació Conjunt de les Administracions Públiques Valencianes que ha tingut que ser l´oposició qui tinga que informar i qui tinga que demanar per registre d´entrada al ajuntament que participe en el projecte?
      Jo el diré el que està passant, que el govern de Jordi no te vergonya ni la coneix, ni informa ni fa res, i si fa algo es sempre a remolque del que li diu el PP.

      Eliminar
    2. La diputació li va donar carta blanca a Victor Borràs per a que ell diguera el número. Si ja savieu que el número de places anava en funció del nº d'habitansts de Tavernes. Es savia que la inversión era limitada (500.000 €) per tant el pensar que s'anaven a cobrir totes les places era d'ingenus. El que passa es que el sr. Borràs i el Sr. Juan volien un bon titular criticant a la diputació a costa dels més necesitats.

      Adjunte alguns punts del BOP de 14/06/2013 que deixen clar que en cas de que les peticions excedisquen dels 500.000 €, el repartiment es farà acorde al nombre d'habitants:

      SEXTO. Distribución de las ayudas

      Cuantificadas las ayudas solicitadas por los Ayuntamientos, en tiempo y forma, se procederá a su concesión. Para ello:

      1. En el supuesto que la cuantificación económica del número de ayudas solicitadas sea igual o menor a la dotación presupuestaria del Programa, se distribuirá de acuerdo con las peticiones.

      2. En el supuesto de que la cuantificación económica del número de ayudas solicitadas supere la cantidad máxima presupuestada, se procederá a su distribución en atención a criterios objetivos de población. En este caso, una vez calculada la cantidad resultante para cada municipio, se le comunicará a efectos de su aceptación o renuncia previa.

      3. Las ayudas que correspondiesen inicialmente a un municipio y que fuesen rechazadas, se reasignarán entre los restantes municipios solicitantes.

      4. Ningún municipio podrá recibir más ayudas de las, inicialmente, solicitadas.

      5. Las ayudas comenzarán a prestarse, inexcusablemente, el día 1 de julio de 2013.

      Eliminar
    3. Xeee! Catarroja descoberta!! Quan es tràmita la sol.licitud Jordi Juan era qui ostentava les competències de Benestar Social i va i demana 143 places de menjador. Com el nombre de places demandades per tots els municipis excedien del màxim (151.515 places) és van concedir segons criteris de población. Entonces se li comunica al sr. Juan que el nombre de places és de 39 i no de 143. Ja tenia el sr. Juan la bomba de rellotgeria a la mà. I és aleshores quan el sr. Juan no trova altra sol.lució que cedir-li les seues competències al sr. Borras (més que una cesió de competències va ser una poma enveninada). Clar Borràs l'empoma i no sap que fer i entonces opta pel camí fácil, "la culpa és de la Diputació". I "ojito" estos dos polítics responsables cobren més de 40.000 € al any per fer coses com estes.

      Eliminar
    4. Mes clar aigua

      I ara els Cotorrins que continuen diguent el que diuen.

      Jo ho vec molt clar en el BOP, o no?

      Eliminar
    5. Si les mentires tenen les pates curtes. Ara em vist que ens han enganyat i que al BOP de 16 de juny ja explicava que en cas de que la demanda fòra superior a l'oferta, els criteris de distribució eren per població. Sr. Juan, a la seva carrera no li van explicar allò de l'oferta i la demanda?

      Eliminar
  11. És curiós com el blog del bloc ha volgut tractar la informació de la reunió que va fer el PP per oferir els detalls de les noves ajudes a l’ocupació que ha fet la Diputació i la Generalitat.


    No es d'extranyar que es centren en que a la foto estava Karina Vercher, i ja s’han agafat a dir barbaritats enlloc de parlar del que realment era important, que és que es va dir a la reunió.


    Els cotorrins, sent mestres en la manipulació, han desviat l’atenció i han començat a dir barbaritats que ara desmuntarem ací.


    El PP, en concret Manolo Vidal i els regidors Inma Tudela i Salvador Ferrando, exposaren que la Diputació i la Generalitat han tret un pla per a crear ocupació. El Consell i la Dipu donen fins a 1.125 euros d’ajuda per a contractar a gent en l’atur durant un període mínim de 3 mesos i per 25 hores setmanals en qualsevol modalitat contractual.


    Eixos diners van a tres parts iguals repartits. Una part la paga la Generalitat, altra la Diputació i la tercera els ajuntaments que vullguen.


    El PP criticava que a Tavernes, amb més de 2.000 aturats, havia passat més de la meitat del període perquè l’ajuntament acceptara el pla i en govern de Juan encara no havia dit res.


    Damunt, els pressupostos del dúo Juan-Borrás, no tenen cap consignació per a destinar-la a eixes ajudes a l’ocupació.


    El PP demanava a Juan que es menejara i acceptara el pla. I no estigiuera assiu com fins ara ha estat.


    A la reunió, estaven convidats tots els regidors. Inclòs el senyor alcalde que no es va dignar a aparèixer. Era un gest de transparència del PP que el govern no es va atrevir a acceptar. Vos recordem que en les denominades assemblees informatives del Bipartit no es convidava al PP. Ara el PP si que ha convidat al Bipartit i el senyor Juan s’ha espantat i no ha anat, ni ell ni cap representant seu.


    Qui si que va anar va ser Karina, i va deixar ben clar que l’alcalde sabia que anaven a donar-se ajudes a l’ocupació. Karina mostrava perquè li havien tombat els pressupostos al Bipartit, perquè precisament no tenien cap partida per eixa ajuda a l’ocupació.


    Tal vegada el Bipartit tenia por de que li digueren a la cara que havien passat de pensar en els desocupats?


    I ara el blog del bloc va i vol desviar l’atenció. Tot menys aclarir si Tavernes acceptarà el pla de la Generalitat i la Diputació per a crear treball.

    ResponderEliminar
  12. Eixe pla és una enganyifa.
    Tot per a ocupació en empreses privades i sense ERES i coses semblants i dona la casualitat que totes les grans de Tavernes, les que han tirat gent al carer (F ederico Giner, Tabervall) no poden contractar a ningú.
    A més carrega sobre les esquenes de l'Ajuntament una part del cost i no diu si la Generalitat pagarà o no.
    Jo no crec que convidareu a l'alcalde amb la forma i com calia. De fet, tot el govern diu que ningú sap res d'eixa invitació.

    Tot una mentira com el pla de menjador escolar, on des del primer moment es fan mal les coses.
    No hauria estat millor primer saber i estudiar les necessitat i després programar el pressupost per atendre-les? Seria el normal no?
    Però com que nomes buscaveu propaganda vos ha eixit mal.
    Que la gent no es tonta. I sap el programa de qui es i qui l'havia de pagar. I no es l'Ajuntament.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Val que la Diputació no dotara com calia el pla de les beques de menjador. Però el que no és pot fer, es que savent que la dotació era de 500.000 € i que no anàven a donar-vos totes les places, fereu l'animalada que heu fet de demanar 143 places si després sols haveu pogut afegir-ne 11. A més, quantes em va demanar Oliva? Prou menys que Tavernes. el cas és que allí tenen un alcalde del mateix color polític que el que tenim a Tavernes, però amb un poc més de trellat i sentit comú.

      Eliminar
    2. Tu ho has dit. No som tontos. Per aixó el dic que a un altre amb eixe cuento. Sempre tirant balons fora. Així jo també se fer politica.
      Si esteu ara gobernant "apechugueu" i treballeu pel poble. Abans la culpa del PP. Ara la culpa del PP. Demà la culpa del PP. Que vosatros no teniu cap responsabilitat?. Que totes les "burraes" que haveu fet estos dos anys no son responsabilitat de J Juan , Borras, Canet, Llum...i amb el seu moment també de Karina??. No. Tot culpa del PP.
      Xeeee. Ja feu fastic

      Eliminar
    3. Anònim de les 21:08, el que és una engañifa son els pressupostos que volia aprobar el govern, en el que no hi havien diners per a benestar social ni per a foment local. El que també va ser una engañifa va ser el pla de foment del sr. Llàcer amb més de 40 mesures per a fomentar el treaball que anava a tindre una aprtida de 20.000 €. Però al final es van quedar amb 40 i pico mesures per a vendre fum i prendre el pel a la gent.

      A vore quan doteu com toca estes partides i aprovem el pressupost, perquè modificacions de crèdit ja no us van a aprobar-ne més!

      Eliminar
  13. En estos moments depen de Jordi atendre o no a eixos 93 xiquets. Una regidora la li ha demanat. Passen els dies i Jordi diu que no te diners per a pagar les beques dels xiquets que aixo es cosa de Rus que ell en paga 12 i prou. Aixo es lo que sap la gent. Ara veurem per a que vol diners Jordi. La gent decidira...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No ho has vist per a que ho volia, per al renting de dos megacotxes de policía que van a costar-nos casi 40.000 € al any. Sr. Juan no podía fer un renting d'un cotxe i els altres 20.000 € per a cobrir les places dels 93 xiquets? Encabant diuen demagògia, la decisió del sr. Juan és clara, primer el meu sou, després la festa, les macrocavalcades i rentings abusius i al final si queden diners per als més necesitats i per foment del treball. I aixina ens va, més de 2000 aturats i 93 xiquets que es queden sense beca de menjar.

      Eliminar
  14. A las Provincias apareix que a Gandia:

    El PSPV exige al gobierno que destine el 1% del presupuesto a ayudas sociales

    Ante las dificultades que viven numerosas familas para llegar a fin de mes, la asamblea del PSPV aprobó una resolución para proponer al gobierno local la creación de un Fondo de Emergencia contra el hambre destinando el 1% del presupuesto municipal. La cantidad dedicada a ayudar a los más necesitados rondaría los 800.000 euros.

    El secretario de Integración del Partido Socialista en Gandia, Ricard Moncho, explicó que el fondo sirve para que nadie pase hambre «en un momento tan crítico para la ciudad». La resolución también propone que se garanticen los derechos fundamentales de la ciudadanía desde el Ayuntamiento.

    Moncho comentó que, a pesar de que algunos de ellos, como la renta garantizada de ciudadanía, el servicio de ayuda a domicilio o la comida de los niños son competencias autonómicas, el «Ayuntamiento de Gandia no se puede quedar quieto ante la dejadez del PP»

    Desde las filas socialistas, a parte, se exigirá convocar a todos los actores económicos y sociales para la creación del «Foro de emergencia social, que conllevará la elaboración de un 'Plan Integral' contra la Pobreza y la Exclusión Social en Gandia».

    Por otra parte, la última asamblea del PSPV también abordó temas como la corrupción, donde el portavoz del PSPV de Gandia y vicesecretario de Comunicación, Jose Manuel Prieto, indicó que su partido «ha aprobado publicitar las cuentas de su grupo, y ha acordado que los portavoces publiquen de manera inmediata sus declaraciones de renta y patrimonio».

    Prieto añadió que es un gesto «de ejemplo y transparencia, y pide que los populares se sumen a la medida». Por último, la reunión de los socialistas de la ciudad aprobó también la gestión de la ejecutiva que lidera el secretario general, Jose Manuel Orengo, por unanimidad.


    Este tal Moncho podría vindre a Tavernes i explicar-li al seu colega de Partit Victor Borràs que li demane ja no l'1% dels pressupostos, pero si almenys que dote dignament d'una partida per als més necessitats. I es que després de la que ha caigut, son ja els seus socis de Gandia qui reconeixen que fan falta que els pressupostos donen resposta a les necesitats més bàsiques del nostre poble

    ResponderEliminar
  15. Estruch demana-li a la cotorra una foto del cap de la policia local requisant-li el telèfon mòvil al sr. secretari.
    També que t´envien altra de Llum intentant tornar-li el mòvil, i de segur que també en tindran de Jordi tornan-li el famos mòvil. Podrem tindre tots un album de fotos per al record.

    ResponderEliminar