lunes, 22 de julio de 2013

Editorial : ESCRACHEANDO LA CIUDAD

DESPRÉS DE LA LLAU DE COMENTARIS , HUï ANEM A OPINAR NOSALTRES . FER UNA REFLEXIÓ PREVIA : SI SÒLS L'ANUNCI D'ACCIONS COERCITIVES COM ESTA HA PORTAT UNA RESPOSTA VERBALMENT TAN AIRADA , QUE POT PORTAR SI LES PORTEN ENDAVANT ? .

Llisc en l'article sobre les manifestacions del colectiu local de EU respecte a Karina, que van a utilitzar escraches coma messura de pressió contra ésta per a que els torne els diners que li reclamen i deixe la concejalía i així recuperar-la ells .

Doncs bé, a part de que ens parega açò o allò este tema, el que si que no ens pareix bé ni ara ni abans son el utilitzar els escraches, que al cap i a la fí es una messura coercitiva i pel tant reporta una dossis de violència vullgam o no vullgam , sòls pot portar que més violència si al escracheat li s'ocurrix contestar d'alguna manera a les provocacions que comporta una acció d'este tipus i ens trobem amb algun indesetjable per alguna de les parts , que sempre hi ha qui aprofita estos actes per a ficar llenya , amb ganes de guerra : Ja està prou encés el poble amb tot açò com per a anar afegint més i més dossis de crispació pels carrers .

Així que demanaría als dirigents d' Esquerra Unida que reflexionaren sobre el tema i canviaren de postura : Ens pot agradar més o menys, a mi no gens, este sistema electoral que ens regula electoralment , però es el que hi ha i la força no es el camí per a canviar-lo, ho son les urnes votant a aquelles opcions que prediquen el canvi del sistema electoral amb llistes obertes entre altres punts per a fer d'esta democràcia una més participativa i controlable per la ciudadanía .

13 comentarios:

  1. Tens raó Enrique, pero fes-li comprendre tot el que dius a Eduardo. No sera gens fàcil. Podrà fer bona cara o bones paraules però ho va dir amb molta sinceritat, pensa d´eixa manera. Ha portat a EU al pou.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I desde la direcció d'EUPV de Valencia li consentixen al sr. Eduardito eixes "actuacions pacífiques"? No pense que el partit done recolzament amb estes formés del sr. Eduardo que sols poden portar que violència. I que pensen elsseus socis de Benifairó i de Simat? Estàn dacord o no amb les formes del sr. Bonpnad?

      Eliminar
  2. EU no pot permetre's tenir al capdavant a una persona com Eduardo Bononad. Persona que utilitza les segles d'EUPV per a fer la seua particular guerra amb la concejala no adscrita, propinant insults i anunciant actes com els escratxes que sols inciten a la violència. Algú deuria de parar-li els peus a este senyor i prompte, ja que pareix haver perdut el nord i les formes d'educació més bàsiques.

    ResponderEliminar
  3. El govern deuria emetre un comunicat de premsa per a desmarcar-te de les actuacions que vol propiciar el col.lectiu d'EU (insuts en un comunicat de premsa i els més que possibles escratxes anunciats a un mitjà de comunicació). Recorda que este partit es una de les parts necessaries que van fer el pacte, el qual hui us dona l'alcaldia. De no fer-ho, es posaria en dubte la posició del govern davant aquestos fets poc democràtics i que fomenten la violència.

    ResponderEliminar
  4. Estic meravellat:
    Els que han posat a parir amb tots els insults possibles a l'alcalde Jordi Juan, a LLum Sansaloni, a Josep Llacer, a Pilar Altur, Víctor Borras, els mateixos que no han tingut cap mirament i s'han clavat, han insultat al govern i als familiars directes continuament, ara volen donar lliçons de tolerancia i de respecte als demes.
    Després que haveu estat fomentant, impulsant des dels vostres blogs i en especial des del Ventilador tota una violencia verbal, amb una retafila de paraules de mal gust i brofregades, ara acuseu als demes de violents.
    El món al revés!
    Que voleu dir amb els comentaris de dalt que aneu ara a canviar? Que aneu a mantindre un minim respecte en el llenguatge envers als rivals polítics?
    Sempre la mateixa tàctica en la dreta intolerant: primer violencia de tota classe i després, quan es tornen o fan com ells, a fer-se els bons i els martirs i a donar lliçons de respecte i comportament als demes.
    Eixa història ja la coneixem.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. O siga que estàs d'acord amb els escratxes que proposa el sr. Bononad. No se el que Eduardet vos haurà donat i el que haureu pactat amb ell, però vos te ben agarraets dels..... I tant és així que no podeu negar-li el publicar una nota de premsa al vostre bloc de la Cotorra ple d' insults i fets molt greus dels quals no ha aportat ninguna prova al respecte.

      Eliminar
    2. Trobe a faltar en la llista a Carme Canet, ha segut oblidada?

      O s'ha oblidat voluntariament?

      Eliminar
    3. Es l'unica a la que mai li han dit res. Igual es que els exalumnes de las NNGG encara li tenen respecte. O com que treballa a les monges... Ves a saber!
      Només es van clavar un poc quan si tenia o no l'exclusiva, on despres d'estar vora un mes dient el Ventilador elocubracions i mentires sobre ella i Pilar, van fer el ridicul més espantos i no van endevinar res.

      Eliminar
  5. Jo no he dit que estiga d'acord. Això ho dius tu. Jo no.

    Dic i reafirme que sou vosaltres, el del PP, els qui heu començant amb els trons i la guerra bruta de fa dos anys i ara que les canyes se'ns han tornat llances en la vostra contra, ja heu oblidat el que heu ft durant dos anys i ara ho critiqueu. Si haveu arribat a dir-li fill de puta a l'alcalde en comentaris!
    Queda clar que si m'he manifestat en contra del que vosaltres feieu i encara feu, per deducció lògica estic també en contra del que puguen fer altres grups. Si no ho veus, no és el meu problema.

    Ara això no lleva que vos recorde i que denuncie que sou vosaltres, els del PP, i els vostres blogs en especial el Ventilador i les NNGG per twitter i facebook les que heu sembrat tot l'odi que hui dia hi ha a Tavernes.
    Cal que vos recordem els qualificatius dits al govern municipal estos dos anys en el Ventilador? Si vos tindria que caure la cara de vergonya llegir això i que ho posen els membres d'un partit. O cal recordar el que heu dit en el twitter la setmana de la moció? Veritat que no?

    I si es publica una nota de premsa en La Cotorra i tu consideres que té insults denuncia-ho on siga i serà un problema i responsabilitat de l'autor en tant que esta firmada. No vingues per tant desviant el tema i matant el missatger.
    Res a vore amb els comentaris anonims insultants que vosaltres publiqueu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo no vec insults en els articles d opinió ni d este blog ni en El Ventilador.
      Si lliges els comentaris i eres honrat, veuràs que els més agressius no venen de la dreta. Està clar que en tots els col.lectius hi ha algú que perd les formes, però els del Bloc s emporten la palma. El PSOE és mes moderat.
      Vaig a fer-te una observació sincera... no se si el BLOC és un partit d extrema dreta o d extrema esquerra... no ho se...perquè no conec cap partit nacionalista d esquerres. Lo que tinc clar és que no és un partit que mire pel poble. Ells es mouen per interesos del seu partit.
      Jo he sufrit una legislatura en pacte amb el Bloc i no li ho aconselle ni al pijor enemig. Son traidors. En Villalonga el Bloc ha trencat el pacte amb el PSOE. Ara vol posar-se al costat del PP. Espere que el PP de Villalonga no pacte amb ells. Enric, alcalde del Psoe de Villalonga, que és bona gent i l aprecie, encara que jo siga del PP, quan em va comentar que havia pactat amb el Bloc, li vaig dir "t has gitat amb el teu enemig, no saps on t has clavat". Pobre... l han fet passar per l aro...Fa uns mesos ens vam veure en un acte i estava cremat en esta gent. Per a saber-ho hi ha que passar-ho...son radicals i totalitaris. El consens no està en el seu vocabulari

      Eliminar
    2. Jajajajaja eres un mentirós difamaor

      Eliminar
    3. Si han trencat palletes a Villalonga serà per algo. El que si que he pogut observar es que juguen dur. A Tavernes han imposat el seu criteri justificant que ells son 5 front a 3+1 que son 4. I és fals aquest raonament perquè si un no està d'acord (com ha passat a Tavernes) es perd la majoria al plenari. A Villalonga per contra, si que han aplicat este criteri, i és que en el Bloc justifiquen el que siga a la seua conveniència. I si parlem dels pactes, el bloc s'ha endut la palma en quant a alcaldies. I en el cas d'Oliva en el que van a governar un any cadascú, comença el bloc. Aixina l'any que ve si els convé es trenquel palletes amb el Psoe i es queden estos sense governar. I així funciona esta gent.

      Eliminar
    4. Tu si que portes una palla, però mental.
      ¿Perquè ara no poses també el que ha dit el Bloc sobre l'actuació dels altres a Vilallonga? (fixat que escric Vilallonga i no Villalonga com tu. Ja comencem a posicionar-nos).
      Què facil es parlar amb boca d'un altre i posar només una postura. Espere que t'informes - ha eixit en premsa- i poses les dels altres també.
      Mentres tant el considere un mentider i un manipulador que com sol passat no vos importa la veritat sino mentir i posar llenya. Ja veus tu que ens interessa aci els assumptes de Vilallonga.
      ¿I perquè no ens parles dels d'Oriola? O els d'Alberic? Supose que com a bon pepero saps de que va.

      Eliminar