jueves, 25 de julio de 2013

Article d'opinió : QUE RODEN CAPS

No  no em referisc a ningún tema municipal , això son nimietats en estos moments , si no al del tren accidentat anit en Santiago . 

I el que demane es que no passe com amb el metro de València i tinga que ser la pressió popular la que faça que es tinga que reobrir un cas que es va tancar apressa i mal , es veu que algú tenía pressa per tancar-lo .

Ara es l'hora de soterrar els morts, cuidar desl fertis , acompanyarlos a tots ells i demés . Però després que ens expliquen perquè en l'era de la tecnología no s'ha evitat pels mitjans , que hi han , necessaris com sería en este cas i el del anomenat de metrovalència , un sistema de frenat automàtic en cas de que el comboi entre massa fort en un tram llimitat .

Pense que l'explicació es que s'invertix animalades de billets en ser els primers en AVE , els primers del mon diuen , però després no s'invertix en les miquetes que son estos sistemes en comparació a l'inversió total , d'això no s'entera ningú fins a que passa el que passa .

Que passa. que el inaugurar línees de AVE com esta donen rédits de cara a la galería , però després no hi ha per a rematar i bé la faena ?

Probablement les responsabilitats directes siguen dels maquinistes , tot apunta això, però el que queda clar , esperem que també per a qui corresponga , es que hi han uns responsables polítics : Els que deixaren funcionar eixos trens sense les messures completes per a que tot vaja bé .

Esperem no tindre que esperar sis anys o més també per a voreu , però em tem que al estar implicats en l'obra els d'abans, els socialistes que governaben quant l'obra es va rebre i els d'ara , que la varen projectar i després no solventar i consentir els erros  , esperem però que ben sentadets. (Pepiño Blanco com a Ministre de Foment la va inaugurar , mireu la foto i l'article adjunts, acompanyaet de Nuñez Feijoó i Alvarez Cascos) .

El AVE a Galicia ha sido uno de los proyectos en los que más empeño personal ha puesto el ministro de Fomento en funciones, José Blanco
El AVE a Galicia ha sido uno de los proyectos en los que más empeño personal ha puesto el ministro de Fomento en funciones, José Blanco
SANTIAGO- Galicia cuenta desde ayer con sus primeros 150 kilómetros de AVE, los que unen las ciudades de La Coruña, Santiago de Compostela y Orense y que se corresponden con la realidad palpable de «un sueño colectivo», según dijo el ministro de Fomento en funciones, José Blanco, uno de los que más empeño han puesto en el proyecto. El todavía responsable de Fomento participó en su último acto como ministro en Galicia,  acompañado, entre otras autoridades, por el presidente de la Xunta, Alberto Núñez Feijóo, y el presidente de Asturias y ex ministro de Fomento Francisco Álvarez Cascos, autor de buena parte de las licitaciones de las obras del AVE gallego.

2 comentarios:

  1. Per que no s'ha guardat un minut de silenci a la porta de l'ajuntament de Tavernes ni s'han posat les banderes a mitja asta en solidaritat amb les famílies i amics dels difunts a Santiago.
    Tinc vergonya del govern que tenim a Tavernes i, sobretot, de l'Alcalde Jordi Juan.
    Res mes

    ResponderEliminar
  2. Es que no podrien fer-se la foto. I entonces no serveix de res.

    ResponderEliminar