miércoles, 10 de julio de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL , noticies locals

Mentres en Levante-emv trobem que els nostres estudiant que estàn fent l'examen de selectivitat ho fan en València al rebutjar la Consellería que es façen , com fa un temps, en el centre universitari de Gandia, en Las Provincias trobem que :

Tavernes celebra el Dia de la Sang con actos religiosos y el porrat del Clot de la Font


De abdós noticies ja haveu tingut deguda informació en este blog i sobre tot la primera ha portat cúa, pel que no cap més comentaris per la meua part més que el que hi ha diners per el que es vol com es pot vore  i esperem que les necessitats socials siguen prioritairs al oci i la festa, ja m'enteneu .

2 comentarios:

  1. I ja que la Diputació no va ha cubrir el centenar de places eixes, qui és farà càrrec? O sols savem buscar culpables i no donar solucions? Alguna solució hi haurà, no? O pensem deixar-ho aixina?

    ResponderEliminar
  2. Tavernes lamenta? Els qie van a lamentar-ho son els que es queden sense beca de menjador! No hi han 18.000 € per donar de menjar a unes 100 persones, però si que hi han pera: informes per mantindre cadira i sou (7.200 €), cavalcades fastuoses concedides a empreses de fora (30.000 €), renting de dos supervehícles per a la policia (32.000 €/any) sense dret a compra, i vorem si ens donen el taller, quin serà el cost d'homologar les aules i adaptar els aseos..... Etc. Estem salvats amb este govern que es desviu pels més necessitats i fa les coses de forma eficaç i eficient, sense destroçar instal.lacions existents!

    ResponderEliminar