martes, 23 de julio de 2013

Editorial : HI HA PER A TOTS

Ara resulta que amb ells no anava la cosa ... a lo millor es que les darreres resolucions judicals no tenen rés a vore amb la moció de censura ni l'afectaràn en rés .

I es que , com he dit en altre article , després dels darrers varapals rebuts per l'oposició, pense que és el moment de que recapaçiten i no seguisquen avant amb la moció de censura perquè el contrari sería al meu pareixer , una fugida endavant a vore si "sòna la campana" i el jutje superior ens dona la raò com li la va donar a Karina la del contenciós inexplicáblement en el seu moment , tant inexplicable com que la mateixa Karina i el seu advocat es feren creus al vore com els concedíen algo que havíen demanat per demanar .

Perquè en el mon del dret tot es possible com es va vore amb eixe auto de messures cautelars, i jo no descarte rés .

Però eixida endavant sería el principi del fí del PP local perquè inclús, i ho dic perquè parle a diari amb molts d'ells , molts dels seus propis votants , incluit algún concejal , no entendríen s'arrivara a governar a qualsevol preu , com ho sería pactant amb una trànsfuga .     

Així que pense que es el moment de reconeixer el que se tinga que reconeixer i per part de qui tinga que reconeixer-ho i seguir endavant , i ahí entra també el govern, perquè si ja estaven crescudets abans de totes estes "alegríes" judicials , ara espera no li s'apujen estes al cap i ho estiguen encara més , perquè la crua realiat es que van a governar, sí , almenys formalment , però 8 son menys que 9 i tindràn que pactar amb l'oposició si volen que este poble no seguisca a bot de matoll com està passant en estos moments , això no es beneficiós en ningún cas per al poble.

Em dia un regidor del govern que amb les modificacions de crèdit aprobades ultímament pràcticament estaba aprovat el 90 o 95 % del que pressentaren per a este any i rebutjà l'actual oposició : Si es així, pense que no tenen excusa , salvo per causes de politiqueo pur i dur , per a no tardar ni un dia més en pactar uns pressupostos però jà , i amb ells iniciar la senda d'un camí d'enteniment necessari i més en estos moments tan dificils per a Tavernes .

Jo no sé vostés però jo almenys vaig a seguir el que passe amb lupa , li pegaré canya com he fet sempre a qui correspona i no dubtaré en alabar per contra a qui s'ho meresca .

Dos no rinyen si un no vòl però tampoc arriben a un acord pel mateix, i açí ni tots son sants ni tots pecadors :  Si seguixen així tindrem que en les properes locals tirar-los a tots al foc de l' infern , als sants i als pecadors .

14 comentarios:

  1. Lo que te voler quedar be en tots. Tha mostrat el pressupost que varen passar? No sho creuen ni ells. De fet sols tho has cregut tu.

    Ara Estruch. Demana que el presenten ja. Si tens rao loposicio lhaura daprovar i a mes ja podrem publicar el que es va desestimar.


    ResponderEliminar
  2. " Si es així " es creureu-seu o es un condicional ? Tal volta si havera dit " Seguent així " o " Com es així " , no creus ? .

    I en quant a que demane que el pressenten ja, crec que d'això no vaig gens manco ...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els diccionaris, les gramàtiques, els vocabularis... no mosseguen, no provoquen càries, ni calvície, ni impotència, no són verinosos...

      Eliminar
  3. Ho he dit en un altre comentari i ara vens a donar-me la raó:

    Ho dire en llenguatge planer i no el tècnic del pressupost: Sous de funcionaris i laborals, despeses corrents, interessos i tornar capital, transferencies a entitats com Mancomunitats, subvencions a clubs i associacions mantenint les mateixes del 2012, unes quantes coses més... i para de comptar: prècticament es tot el pressupost. I tota la despesa ja compromesa calcula en un 99% després de les modificacions de credit ja aprovades.
    A més, tenim l'abaixada del pressupost i per tant menys restriccions. Calcule que nomes queden uns milers d'euros que poden canviar perquè ni es poden fer inversions ni es pot contractar personal (excepte seguretat).

    Això son faves comptades i ho sap ( millor dit: ho deu saber) el PP, ho sap el govern, ho sap qualsevol que estiga en el món de la politica, i ho sap, com no, el Sr. Administrador d'este blog. ¿Veritat, Enrique?

    Per tant, tota la importancia que se li ha donat al NO que ha donat el PP i la regidora no adscrita al pressupost realment son BUFES DE PATO, GANES DE DONAR COLOR AL DRAP i simplement una victoria pírrica i testimonial que no canvia res, excepte el que diguen: ara en som 9 i vosaltres 8.

    L'unic que es pot canviar ara, després de les modificacions ja aprovades, és sobre l'1% del pressupost i partides molt molt concretes. Per tant, igual dona que s'apove un de nou que es prorrogue. Em pense que estos del govern aprenen molt de pressa.

    Ala, ja podeu començar a dir de tot, perquè això es dificil de digerir perquè a vore com expliqueu al poble que esteu demanant i fent "causus belli" i emmerdant per l'1% d'un raquitit presssupost, el més baixet dels ultims ¿12 anys? (No tinc ara les dades de tots a mà)

    AVISE: Admet debat sobre partides concretes, no contestaré cap elocubració ni cap tonteria, ni cosa que no estiga argumentada. Per iniciar: de quina partida vol llevar l'oposició i quina partida suplementar per dir SI al pressupost? En base a quina argumentació i quins motius?
    Més avisos: No em vingau amb bovades caritatives. Si voleu demaneu justicia social al govern de Rajoy i la caritat no és cap motiu de canvi de pressupost. Deixeu la caritat per l'Església (que no fa res al respecte ni aporta res).

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El motiu pel qual no es van aprovar els pressupostos era encara menys de l'1%. I que vols dir amb tota la parrafada que has amollat dalt? La gent no entén ni deixa d'entendre. És més, ni s'entera. Si vas pel poble i preguntes 7-8 de cada deu persones no sap si s'ha aprovat o no el pressupost per aquest any, perque la gent passa prou de la política a nivell local. És més, qualsevol cosa bona o roïn l'atribuiràn als qui governen, mai a l'oposició. Enrique t'ho podrà dir que la gent, en general desconeix que passa a l'ajuntament.

      Eliminar
    2. Pense el mateix que tú en quant al que dius de la gent , inclús igual t'has quedat curt i tot .

      I a més el preocupant es que si la gent ja estava prou farta de la política en general per lo de la corrupció i demés , a nivell local tot açò de la moció la ha hastiat i crispat encara més i com no canvie el tema i prou, en les properes locals ho pagaran tots amb una pujada de l'abstenció , que es el que pitjor li pot passar a una democràcia perquè al final " A rio revuelto ganancia de pescadores " i acaben peixcant els extremistes,demagogos i demés fauna : Ahí tens Italia amb el degenerat de Berlusconi i als seus amiguets de la Lliga Nord .

      Però bé, alguns intentarem que hi hasga una opció intermitja entre els extrems actuals i si agú té quelcom que peixcar almenys que siga gent amb seny , tolerant, moderada i sense ganes de revanxes.

      Eliminar
    3. Rajoy retallarà, però el què es posa a les partides, es reaponsabilitat de l'ajuntament. Això si que és demagògia. Jo critique i molt el qie el governs puje taxes escolars i universitaries (vergonyós) que privatitze la sanitat ( mé vergonyós encara). Però de com es gestione els pressupostos locals i el qie designen per a cada cosa ho tindré que criticar al govern local, no al nacional! Ací el que passa és que si aconseguim algo de la diputació per eixemple, el mèrit és del govern local i si ens deneguen ajudes, la culpa es de la diputació. No creus que eixa baralla de cartes esta trucada?

      Eliminar
  4. Estarà trucada però si aconsegueixes és perquè demanes i complixes les condicions i apliques el programa que ells volen. Per tant, algo de merit tindrà l'Ajuntament. I no es obligat apuntar-se a un programa o subvenció. Ni els donen perque si. Has de cumplir.

    I si complixes condicions i no t'ho donen, la culpa serà d'ells, no teua.

    Mes. Publiciten un programa d'ajuda escolar de menjador. Demanes subvenció per a 143 xiquets que cal de menjador escolar i te'n donen 39 ajudes. De qui es la culpa? Jo ho tinc clar. Haver començat la casa pels fonaments: saber els xiquets que necessitaven en tota la provincia i pressuipostar segons això. I no: ahi teniu x diners i apannyeu-vos.

    Ara has demanat un taller segons les bases i condicions que ells posen. Fins i tot els regales de manera voluntaria 10.000 euros per equipament. No te'l concedixen, jo tinc clar qui te la culpa.

    Al cap i a la fi no em donen res. Son els meus impostos. I ja procuraran que es queden en pobles seus. Oiga, seguro.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Un dels criteris de puntuació, és l'aportació que fa l'ajuntament. Per tant amb 30.000 o 40.000 €, més punts. I si no t'ho donen eixos diners no se'ls emporta la diputació sino que es queden en casa. La subvenció és de 500.000 € i el que hi ha que fer és que es quede a Tavernes i amb 10.000 € poques possibilitats tenim. Resulta contradictori que entre vosaltres uns parlen que els 10.000 € son per a material i ara tu dius que per a equipament. Com quedem? I respecte a les bases de la convocatori de les beques de menjador, s'indicava clarament que si la demanda de places superava l'oferta de 151.515 places, el criteri de concessió seria per població. Per tant, el govern savia a que jugava. I el govern savia quantes places en demanava i que el nombre de places no era el suficient per cobrir les necessitats de tots els pobles i conseqüentment deuria saver que podria donar-se un escenari en el qual no es cobriren gran part de les beques, com al final a passat. Inclós donant-vos 100 places (que em pareix molt) no haguereu arrivat a la vostra demanda. I altre fet destacable es que a la safor, ningun poble ha fet ina nota de premsa per queixar-se del resultat de la conncessió de les beques de menjador. Per què serà?

      Eliminar
  5. Potser ningún poble de la Safor ha fet nota de premsa perquè no han tingut allí una oposició, com ací, que ha estat criticant el govern municipal per no completar les places.


    En altres pobles han tingut més trellat que el PP de Tavernes, que no ha parat de criticar el govern per la falta de completar, no ha fet oposició, sinó obstrucció: fa dos anys que nomes fa obstrucció i notes de premsa criticant-ho tot.

    El recorde que la primera nota de premsa criticant el govern per no completar les places (CAP POBLE DE LA SAFOR LES HA COMPLETADES) la va fer el PP. La nota de Victor Borràs es la contestació a la del PP.
    Teniu la memoria molt curta per a les coses que voleu. I manipuleu molt bé els fets.

    Ja està dit per activa i per passiva. Si només fan falta 10.000 euros per a material del curset no es compren perquè se n'han de posar 50.000. I mes si posar 50.000 no es segur que te'l donen: l'ultima peticio del PP amb 50.000 euros va tindre de final el fracàs: no el van donar.

    I de 151.515 places nomes li'n toquen 39 a Tavernes? Amb 18.000 habitants? Pues si que ens ha discriminat la Diputació i al final tindrà raó Víctor Borras.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Als altres pobles no ha han hagut titolars de premsa perque han demanat en coneixement i els han donat el que han demanat. Incluit Oliva, amb alcalde nacionaliste, els han donat les 50 places que els havien demanat. El que passa es que a Tavernes van demanar 143 savent que sols podrien cobrir 11 places extra al que li donará la diputació. Es pot ser més irresponsable? Si, clar que si. I és demostra en que ningú es capaç d'explicar per on han tallat. Quin ha sigut el criteri que s'ha seguit per a donar les 39+11 places? Silenci, això es la resposta del govern. Segur que les families que s'han quedat sense beca volen saver el criteri que s'ha seguit i pel qual ells no estàn entre els 50 agraciats.

      Eliminar
  6. A Oliva els han donat totes les que van demanar (unes 50). I el que governa allí porta la mateixa camisa que jordi. I no s'ha queixa't. El que passa es que ja haveu utilitzat a estos xiquets per a fer un bon titular de premsa en contra de la diputació. Ni Gandia que quadriplica la població ha demanat mes de 130 places. Això sols ho fan els irresponsables que després no saven explicar el criteri pel s'ha donat la beca a uns i a altres no.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Haurieu d'estar content que es queixaren. Al cap i a la fi demanavem per als xiquets del poble.

      I el PP i el seu assessor es tindria que haver posat davant de la queixa. Si es que realment vos importa el poble. Pero vos importa un no res els xiquets.

      Només importa manipularels fets per a carregar contra el govern.

      I amb mentires amb les dades.

      Eliminar
  7. AIXÒ ES COMPLETAMENT FALS.

    Sr. ADMINISTRADOR, sería bo que comentaris com els anteriors que no busquen la veritat sino la mentira i difamació més grollera no es publicaren.
    OLIVA nomes ha rebut subvencions per al 50% de les peticions i GANDIA nomes ha tingut 105 ajudes lluny de les 500 que va demanar i les ha destinades a infantil només.

    La gent del PP continua mentint.

    Segons va publicar el diari Levante-EMV, del qual traduisc
    Tavernes te una subvenció de 8.365 euros, que nomes cobreix el 27% de les sol·licituds de xiquets sense recursos, una xifra que contrasta amb altres pobles de la Safor, on les ajudes arriben a més del 70%, o amb Oliva, un poble semblant al nostre i on les ajudes están al voltant del 50% amb més de 13.000 euros.

    ResponderEliminar