martes, 23 de julio de 2013

Taula de Mobilitat , Espai Públic i Trànsit : PROMOCIÓ US DE LA BICICLETA

Aquest agost des de la Regidoria d’Urbanisme es posa en marxa una campanya de promoció de la bicicleta a  la platja amb l’objectiu d’introduir el seu ús en la mobilitat quotidiana, cercant la convivència entre bicicletes, cotxes i vianants  als carrers i camins dels voltants. 

Es tracta d’apostar per una acció fresca per a l’estiu, quan al nucli urbà de la platja hi ha una major concentració de població i un ús més intens del seu espai públic amb una major presència de la bicicleta en els desplaçaments. Per a que tingueu  la informació de la programació de les activitats vos adjuntem el fullet  de promoció.

La primera de les activitats se celebrarà el proper divendres dia 26 de juliol a l’escoleta de la platja a les 19.00 hores. Es tracta d’una taula redona que moderarà el nostre president Enrique Chofre en representació de la Taula de Mobilitat, Espai Públic i Trànsit, i en la que participaran tres entitats locals i tres entitats de municipis  propers convidades que són favorables o que defensen l’ús diari de la bicicleta. 

Així que per una banda tenim als locals: Club Ciclista la  Valldigna, Grup Muntanya Valldigna i Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna, i als visitants: Gandia en bici, La Ribera en bici i Valencia en bici. Amb la Celebració d’aquesta taula redona busquem posar en comú diferents elements de la mobilitat amb bicicleta, com els desplaçaments quotidians, oci i esport, salut, turisme sostenible, etc.

En aquest sentit és molt important el treball que venim fent des de la Taula de Mobilitat, Espai Públic i Trànsit per a que puga donar-se un canvi de model respecte a l’ús de la bicicleta al municipi. Ja sabeu l’important que és poder trobar espais que possibiliten un debat constructiu per millorar el nostre poble. Així que, si esteu per Tavernes, feu de bons amfitrions.

Vos animem a que vingau i a que participeu amb els vostres comentaris, preguntes, propostes, etc. per  fer que la sessió siga d’allò més enriquidora.

 Ací l’enllaç a la informació de la campanya

 http://participa.tavernes.es/ciclat

 i els ennlaços a les entitats participants

http://perso.wanadoo.es/escilavalldigna/
http://grupmv.blogspot.com.es/
http://www.centreexcursionista.com/
http://gandiaenbici.blogspot.com.es/
http://www.ahorraresfacil.net/lariberaenbici/
http://www.valenciaenbici.org/

 Vos esperem!

 Pla de Mobilitat Sostenible
 participa.tavernes.es
 participa@tavernes.es
 facebook/Pla Mobilitat Tavernes
 twitter/pmstavernes

 Regidoria de Participació Ciutadana
 Ajuntament de Tavernes de la Valldigna
 Centre Social Braç Treballador
 Carrer Calvari, 87. Primer pis. 46760
 Tavernes de la Valldigna
 962821142

No hay comentarios:

Publicar un comentario