miércoles, 24 de julio de 2013

Article d'opinió : SÒNEN CAMPANES DE RETIRADA

No sé si per voluntat pròpia de renovació del partit o si espentat pel cas dels ERE'S pero la qüestió es que el senyor Griñán ha decidit retirarse de la Presidència de la Junta de Andalucía i amb això propiciarà un relevo generacional al front dels socialistes andalusos .

I em venen al cap dos més que podríen prendre nota : El Rei Jona Carles i Rubalcaba .

Suspiros d'Espanaya
El primer perquè Espanya està inmersa en una campanya de renovació de la seua imtage , molt deteriorada pels temes de la crisi i corrupció , i qué millor que començar pel màxim esponent de " la marca Espanya " com es el soberà , el qual dona en estos moments una imatge quasi patètica entre la seua normal decadència física i el escàndol del gendre , front a la frescura del seu fill Felip : "Don Juan Carlos" , li estem tots molt agraïts però no la cague mantenint-se més temps , pase vosté a la reserva , hi ha que saber retirar-se a temps abans de que éste ens retire a la força . Pot vosté seguir "ofrenant  noves glòries a Espanya " però des de altres menesters .

I ara tú, Alfredo, fill meu . Enquesta darrere enquesta es veu que front a la debacle electoral pepera no alçeu ni així cap . Tal volta siga perquè els espanyols estem un poquet farts de vore com a salvadors a quí ens van portar a la crisi i ara diuen que tenen el remei miraculòs per a traure-mos d'ella : Va a ser que no ens ho creguem ' . Així que el dit , tirat arrere , pobàblement hi hasga un lloquet per a tú que tens tanta experiència però no es el de primera fila . Espanya i qualsevol democràcia necessiten d'un partit en l'opisició fort que siga alternativa al govern, i amb tú al cap està clar que els espanyols pensem que el Psoe no ho es .

A vore si va a ser l'unic el Papa quí renuncia a temps : Sería per inspiració divina ? .

Signat , Enrique Estruch i Ferrando

1 comentario:

  1. Hi ha una dita. Ves en compte amb allo que desitges. Els qui coneguem les noves generacions del PSOE podem tremolar. Ja veuras quant millor es Borras que Carmen o que Blasco.

    Ja no recordes a Leire Pajin?

    ResponderEliminar