lunes, 8 de julio de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL, noticies locals

En Las Provincias i  Levante-emv no trobem rés de nou de lo que informà el Dissabte, doncs no actualitzen noticies els Diumenges y Dilluns, així que demà més .

6 comentarios:

  1. Serà por titulares y notícias. Aquí os escribo yo la noticia. Dos meses es el tiempo que ha tardado el presupuesto en explotarle en las mabos al alcalde nacionalista Jordi Juan. Fue el 6 de mayo cuando los presupuestos no eran aprovados por el voto en contra del PP y la concejala Karina Vercher, que entonces formaba parte del ejecutivo. Vercher alegó la falta de partidas para sus delegaciones de Fomento Local, Bienestar Social y Participación Ciudadana. Dos meses después el tiempo le da la razón después de que el ejecutivo destine una baja aportación para el taller de ocupación (factor clave para su adjudicación) y de saber que la Diputación no va a cubrir la mayor parte de las plazas del comedor social. La actitud del equipo de gobierno del sr Juan puede dejar sin comida a más de 90 niños y sin salario y formación a 30 personas en situación de paro de larga duración y en peligro de exclusión social.

    ResponderEliminar
  2. Ara resulta que Diputació fa un programa per al qual no destina suficients diners i no pot atendre les demandes dels poble i la culpa la té l'alcalde.

    On s'ha vist que una Administració faça i convoque unes ajudes sense haver estudiat les necessitats? No hauria estat millor al reves, en el mes de maig haver demanat als pobles les previsions i haver pressupostat la diputació segons necessitats si realment el programa era per ajuda i no per fer-se propaganda? Que acas tots els pobles tenen les mateixes necessitat? Te les mateixes necessitats Almussafes, amb la Ford, que Tavernes? Perquè se'ls dona les ajudes segons la població i no les necessitats?
    Menuda pifia de la Diputacio i menuda kk de programa que no cobreix ni la quarta part de les necessitats.
    I ara de tots els desgavells de Diputació, la culpa la te l'alcalde.

    Es fa una convocatoria de Tallers d'Ocupació a carrec de la Generalitat i on no es obligat aportar res, es voluntari. L'Ajuntament aporta 10.000 euros VOLUNTARIS per a material i ara resulta que si el Taller no es dóna la culpa sera per l'alcalde. Ací que es busca cobrir les necessitats dels pobles o aportar diners voluntaris? Si s'ha triat un taller on nomes calen 10.000 euros per a material ¿per a que n'han de donar 20.0000 o 50.000 euros? Hem d'entendre que la Generalitat no dona els tallers en base a la valoracio del projecte i de necessitats sino d'alla que rep dels pobles? Sembla ser que SI.
    O això es l'excusa perfecta per donar els tallers als amics, als pobles del seu partit? Ja ho vorem.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ara resulta que la diputació te una partida oberta i diu A Tavernes quantes places voleu! que vaig sobra!! I tavernes li diu jo el doble que oliva. Va home va! Si a Oliva li'n donen unes 60, per proporció a Tavernes li'n toquen el que li ha tocat, 39. Ara si es demana per demanar per que no 250!

      Eliminar
    2. Anònim de les 14:30. Voldràs dir que l'equip de govern valora en 10.000 € el material per a tot l'any, les reformes i tràmits necessaris per homologar les aules (anem a resar per a què no toque tombar parets), cambiar les peces dels banys, comprar mobiliari i posar un servei de transport que siga adoc als horaris d'inici i finalització del taller. I amb els diners que sobren que aneu a fer?

      Eliminar
    3. Anònim de les 14:30. Segons tu la Diputació ha de fer el 100% de les inversions en benestar per a que la gent no es muira de fam. I el sr. Jordi que fa al respecte? No destinar ninguna partida al pressupostos per a aquestes polítiques. Si la Diputació et dona 39 places de menjador i el sr Juan 11 només, que li exigix a la Diputació si la Diputació ha aportat més que el sr Juan. Si en compte de 39 ens toquen 0, el senyor Juan sols haguera donat de menjar a 11 dels 143 places que es denandaven, tot un eixemple de les polítiques socials del govern del nacionalista Juan.

      Eliminar
  3. En 7200 € que ha costat l informe es paguen 1800 menus per a xiquets. Els menus escolars estan al voltant de 4 € de mitja. Si en pressupost que està al voltant de 15 millions d euros no tenen prevista una partida adequada per a Benestar Social pues ja em diràs. I en quant al taller ocupacional, si la l organisme que dona els 500.000 € veu que tu només en poses 10.000... pues lo normal és, que vist el poc esforç del govern municipal, no li ho concedisquen. Lo normal és que ho concedisquen a poblacions on s ha tingut una previsió económica per a fomentar el treball. Clar, aci en autobombo i botifarres se n van els diners. Al final he acabat comprenent a Karina Vercher. La tenien de costat. La xulería i la prepotència espere que és passe factura a les pròximes eleccions.

    ResponderEliminar