jueves, 18 de julio de 2013

COMUNICAT DE PREMSA DEL PARTIT POPULAR

COMUNICAT DEL PARTIT POPULAR DE TAVERNES


El Partit Popular de Tavernes demana al govern del senyor Juan que es pose a treballar per les necessitats del poble de Tavernes i no perda el temps desviant l'atenció dels temes importants i on l'executiu del Bloc i PSOE no està fent res: Polítiques contra l'atur, elaboració de pressupostos, beques de menjador, millora de la neteja, millora de la seguretat... i un llarg etcètera que ha estat oblidat pel senyor Juan i el seu equip.

El Grup Popular vol manifestar el seu respecte per les últimes decisions judicials que s'han donat en relació a la polèmica entre el govern del Bipartit i la regidora Karina Vercher.

Cap d'eixos juís tenen res a vore amb el Partit Popular, però el respecte és màxim per qualsevol decisió quevinga d'un jutge. Ara i sempre el Partit Popular ha actuat en consonància amb la legalitat vigent en el moment.

Pensem que l'alcalde, hauria d'ocupar-se més del poble. Cal recordar que estem davant d'un govern minoritari, que en dos anys ha estat rodejat de polémiques (Tripartit, trencament de govern, falta de pressupostos, dins de la Policia Local, despessa de diners en actes nacionalistes i retallades en associacions... No hi ha hagut cap intent del senuor Juan d'acostar-se a l'oposició, de generar un consens, de fer polítiques per l'ocupació. Sols hi ha hagut una actuació del govern dictatorial i sense buscar el diàleg tan necessari en els temps actuals.

Dijous 18 de juliol de 2013

11 comentarios:

  1. Menuda manera mes absurda de desviar l'atenció sobre el tema de la moció ilegal amb una transfuga i les tres sentències judicials en contra. Qui tria els temes importants, vosaltres?

    A propòsit de les beques del menjador, nomes dir que és la cagada mes gran que he vist i que ha fet unica i exclusivament la diputació del vostre senyor rus, del pp.

    Les vostres politiques de empleo que son competencia directa de l'estat i de la comunitat valenciana (la que mes paro te), ens han dut al 55% de paro juvenil i 6,5 milions de parats en l'estat espanyol.

    Les uniques polemiques que existixen son les que vosaltres heu creat amb la vostra ineficacia i mala gestió (firmar una moció amb una transfuga, ajuntament en la ruina, piscina, parking, falta de pagament a proveidors, balafiament de recursos publics amb obres com carril bici, i un llarg etc.)

    ResponderEliminar
  2. El nivell de manipulació del PP de la realitat de Tavernes arriba a extrems incommensurables amb les notes que ens obsequia dia rere dia, notes que només tenen com objectiu desviar l'atenció sobre els temes que els afecten negativament i que no els interessa que el poble parle.

    Notes adobades amb mentires i falsetats, i com no amb fets que s'inventen sense cap tipus de vergonya i on atribueiexen als demes competències o obligacions que no tenen per amagar les nefastes politiques contra el poble del PP.

    La seu nota ens parla de politiques contra l'atur quan tot el mon sap que l'ajuntament no té cap competencia en este tema, i més valdria que calleren quan son els autors d'eixos 6 milions de desocupats a nivell estatal o si parlem de la comunitat, despres de 18 anys de govern de majoria absoluta del PP, ens trobem amb vora 700.000 parats. I amb eixe 50% de joves sense treballs i els mes formats fugint com a desesperats cap a l'estranger. I ells demanen a l'ajuntaments, sense competencies en el sector, que faça politiques d'empleo. Un cinisme que ja frega la burla a la inteligència dels vallers.

    I parlen de beques de menjador, quan les beques de menjador les dona la Generalitat i no les paga, com les del llibres, com tot el món sap, o si es refereixen al menjador d'estiu la "seua" Diputació ha fet un programa sense cap i peus on no es cobreix ni la quarta part de les necessitats. O si parlem de seguretat, resulta que critiquen les millores establides, com fa poc el cas del renting, on s'han oposat a la millora de mitjans per a la policia local.

    Manipula, menteix que alguna cosa queda, sembla ser la tàctica del PP, o allò de una mentira dita cent voltes es converteix en veritat.

    La societat vallera ha viscut polèmiques: les que ha creat el PP. Un PP que no ha tingut cap vergonya a l'hora d'aliar-se amb una regidora transfuga i en contra de la mínima etica i moralitat politica, firma una moció de censura il·legal i immoral contra el govern. Eixe es el motiu de la nota: que no es parle d'eixa moció que despres de les sentencies últimes cada dia es veu més que era il·legal i immoral.

    Una moció de la qual ara volen ara llevar-se les puces de damunt i la seua responsabilitat amb un cinisme que ratlla la paranoia dient que ells no tenen res a vore amb les decisions últimes judicials: huit regidors firmaren la moció, el seu cap era el candidat a l'alcaldia, en el seu despatx de l'Ajutnament es reuniren amb la transfuga, amb el seu cotxe arriba a l'Ajuntament eixe dia i ara diuen que no tenen res a vore.

    I damunt acaben dient que actuen segons la llei vigent. Si tingueren vergonya ni ho dirieu, pero no en teniu. Ara cinisme un rato llarg. Son una burla als vallers les paraules que empreu: La legalitat vigent l'heu trasgedida, el pacte Antitrasfugisme se l'he pasat per l'entrecuix i damunt ara que els jutges vos peguen amb les sentencies fins en el DNI, mireu a un altre costat.



    ResponderEliminar
  3. A l'hora de criticar la Generalitat i Diputació s'hauria de ser conseqüent i si s'està en contra de l'almoina, haver rebutjat les de Diputació, perque si el poble cobreix les necessitats de tots els vallers no li calen estes grans idees solidàries. El que no deixa en bon lloc és el d'espolsar-se sempre les puces amb la cançoneta de que quasi res no és competencia local, sino superior. Ja dona ganes que vinguen les autonòmiques, a vore quina excusa es posa aleshores, ja estic veient-jho, tot será incumbencia del govern estatal. Més treballar pels vallers i menys queixar-se. Els votants no miren d'on ni com venen els diners sino les actituds dels polítics locals.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si s'ha dit alguna mentira quant a les competencies qui en te i qui no en te, ens ho fas saber i ens dius on està la mentira.

      El que ha de fer cada Administració es assumir les seues responsabilitats. Per tant, crec que es al contrari del que tu dius i qui s'espolsa les puces es la Generalitat i Cia. Ells pensen i fan: Com que no complim amb les nostres obligacions i responsabilitats, ara li passem la pilota a l'Ajuntament i en pau. Que s'apanyen. Això si, sense augmentars els diners.

      I quan un Ajuntament es nega, damunt va el PP i la culpa és d'ell.
      En este cas és la Dipu, autora del programa i de l'empastra, la culpable de no atendre les necessitats.

      Es com si li donem la culpa de tot el Vergeret als obrers de les finques, quan la burrera del Vergeret es responsabilitat total del PP, que va aprovar la planificació del sector i ausades que el Sr. Durà, arquitecte de Gandia, va quedar fart dels canvis que li obligaren a fer el Sr. Bono, concejal del PP d'urbanisme, i el seu partit. Canvis molts fets sense trellat. Ara ho estem pagant.


      I no el preocupes, si els votants miren les actituds està clar, com que Compromís-Bloc té una actitud negativa front als problemes vallers, no es menjara una rosca en el 2015. Si es per celebrar-ho el PP!

      Eliminar
    2. Diu el PP:
      El Grup Popular vol manifestar el seu respecte per les últimes decisions judicials que s'han donat en relació a la polèmica entre el govern del Bipartit i la regidora Karina Vercher.

      Menuda mentira. Es que vosaltres mateixa es tireu terra al damunt.

      Ara resulta que la polèmica ve entre el bipartit i Karina?
      ¿Que té que vore Compromís i el PSOE amb l'expulsió de la regidora del seu partit EUPV? No tindrà més a vore el PP com instigador des del primer moment i les converses de Xavi Lopez amb Manolo Vidal l'endema de les eleccions, segons es va indicar en el judici del passat 1 de juliol, segons manifestacions al jutge de Xavier Lopez?

      Es que sou mentirosos compulsius.

      Eliminar
    3. Però tu estaves al judici? Segur que va passar així? No seria Manolo Vidal com a força més votada qui cridaria a la candidata d'EU? I per què hauria d'escoltar Karina a Bloc i PSOE i no al PP? Oblideu que en la història política de Tavernes s'haveu juntat tots amb tots? jo també he sentit dir que el pacte Bloc-PSOE-EU el tenieu tancat avans de les eleccions a espera de saver els resultats i repartir-se les concejalies. I que els què van tancar el pacte no els havia elegit ningú a les urnes! Després del 22 de maig es va tancar tot a esquenes de la concejal d'EU i quan aquesta es negà a reconeixer les negociacions (bàsicament perquè se l'havia exclós de les negociacions i sols la van cridar per a que anara a firmar el pacte) va dir que anava a votar-se a ella mateixa! I tot pinta a que és així, perquè les negociacions de les concejalies es van tancar després de la sesió plenaria d'investidura. No vos pareix poc seriós? El programa electoral era el de menys, el que importava era fer fora el PP al preu que siguera (inclus baix pressumptes amenaces)! I s'ha demostrat que el programa se l'haveu passat pel folre! No haveu complit cap dels 20 punts ni aneu a complir-ne cap. Els que hui ens governen han accedit d'aquesta forma tan rastrera i amb sospites de coacció i d'amenaces.

      Eliminar
    4. Jo estava en el juí. Tu no. Jo puc parlar del que es va dir en el jui, tu no.
      I tu tot el que dius t'ho inventes: es una pura mentira el que dius sobre pactes abans d'eleccions. Fins i tot amb això que la van excloure de les negociacions. Si algu es va excloure va ser ella amb l'excusa que tenia la plaça fora i va enviar a la seua germana, mentre el seu "querido" amic negociava amagat amb el PP.
      Les concejalies de cadascun es van tancar molt abans de la investidura. Karina va triar el que va voler i es va acceptar.
      No tins ni la més mínima idea del que parles i dius.
      Nomes fas que enredar i manipular els fets per enganyar el lector.

      Eliminar
  4. Márchese Sr. Vidal, márchese... y deje de hacer el ridículo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El senyor Vidal mai fa el ridícul... i no se n te que anar a cap lloc perquè va ser el més votat les passades eleccions. Un bon grapat més de vots que Jordi Juan...per molt que vosté no vullga acceptar-ho. Jordi Juan no li arriba a Manolo Vidal ni a l altura de la sabata...ni com a polític, ni com a persona.

      Eliminar
  5. Anonim de les 7.07 ni complixen el programa de beques per a llibres, ni menjador escolar, ni paguen a les farmacies, els teus fills estudien en barraques (els teus, perque els seus van a la priva clar) i no te oblides de la llei de dependencia! Que estem en la cola de espanya!! Es increible, la gent que mes necessita, es queda sense ajuda.... ara, formula 1, copa america i monsargues totes les q vulgues

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jordi Juan fa el mateix... per a Benestar Social no te diners, però per al Botifarra, cavalgades excessives, actes nacionalistes i informes de partit no li n falten.

      Eliminar