miércoles, 24 de julio de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL , noticies locals

Huí sòls trobem noticies de caràcter local en l'edició digital de Las provincias , en que a part d'informació sobre que encara la rebaixa de subvencions s'ha atés als xiquets amb risc d'exclusió social, de lo que vos em informat mitjanssant nota del Gabinet de Premsa local, trobem a més que :


La concejala no adscrita, Karina Vercher, ha querido desmentir y calificar de «falsas» las acusaciones que EUPV de Tavernes realizó sobre ella con una comparecencia pública, en la que participó el exalcalde de la Vall Eduardo Bononad. Vercher mantiene que nunca ha cobrado «un sueldo del grupo municipal de EUPV en el ayuntamiento y que las cifras aportadas por Bononad son absolutamente falsas».

La edil vallera asegura que el «Ayuntamiento no tiene entre sus funciones la financiación directa de partidos políticos, por lo que la exigencia de Esquerra Unida de cobrar dinero directamente del Consistorio podría ser considerada, incluso, un intento de financiación irregular del partido».
La edil pide calma
La concejal progresista ha recomendado a Eduardo Bononad y al secretario de organización, Bernardo Jareño, que se calmen y «rectifiquen públicamente sus declaraciones».
«Que se centren en realizar propuestas útiles para el municipio ante la indiferencia del gobierno de Jordi Juan a la problemática social como el paro, las políticas de empleo o la nutrición infantil», destacó la edil no adscrita de Tavernes de la Valldigna.
Seguix el "toma i daca" entre la regidora i el seu antic partit . Nosaltres també demanem això, calma, que prou crispada està ja la gent com per a ficar més llenya al foc . 

I encara no es una noticia local, volem destacar la següent com a exemple del que s'ha de fer , entre altres , en turisme, com a forma de atraure un turisme que pot ser constant i desestacionalitzar la platja, doncs este turisme es de tot l'any al provindre de propet de nosaltres :



La feria de Turismo de Interior de la playa de Gandia duplica los asistentes en solo un año


La iniciativa contará con la presencia de algunas de las localidades valencianas más importantes como Alcoi, Xativa o Alzira 

La playa de Gandia se consolida como un espacio de referencia para darse a conocer. El litoral de la ciudad acogerá la segunda edición de la Feria de Turismo de Interior Adentra't, tras el éxito del pasado año.
En la edición de 2012 acudieron seis municipios del interior de la Comunitat Valenciana para dar a conocer sus fiestas, sus costumbres y sus tradiciones. La gran afluencia de personas y la elevada difusión que realizaron, les ha hecho repetir, como explicaron ayer el concejal de Playas, Pepe Just, y el responsable del área de Turismo de Gandia, Carlos Bolta.
Pero, ese éxito ha hecho que la demanda de localidades se haya duplicado en la segunda edición, tal y como relató Just. El edil del Partido Popular señaló que todos los municipios que acudieron en 2012 se quedaron «muy satisfechos».
Información turística
Esta feria está pensada para dar a conocer en Gandia, entre los vecinos de la ciudad y los turistas, las cualidades de los municipios más relevantes de las comarcas centrales. En ese sentido, estarán presentes localidades relevantes como Alcoi, Alzira o Xàtiva, que entregarán a los visitantes toda su información turística e intentarán conseguir visitantes. También estarán otras poblaciones como Bocairent o Cocentaina.
Just añadió que este certamen, además de buscar la promoción del interior, está pensado «para lograr sinergias» entre Gandia y las poblaciones que acudan. En ese sentido, afirmó que el acuerdo al que se ha llegado con los participantes es de colaboración, es decir, estos municipios acuden a la feria y Gandia estará presente en sus fiestas patronales.
Bolta agregó a todo esto que la ciudad acudirá a estas localidades y ubicará un stand en el centro durante los festejos patronales, es decir, el momento en que estas poblaciones contarán con más gente en su casco urbano. El objetivo de todo esto es consolidar un turismo que siempre ha respaldado a la playa de Gandia.
Just indico que la Ciudad Ducal está buscando nuevos mercados y se están obteniendo resultados de los trabajos que se realizan para atraer visitantes de países como Alemanía, Francia, Reino Unido o Austria, por ejemplo. A todo esto añadió que no se va a descuidar una fuente de turistas tan importante como es «interior valenciano».
Bolta aseguró que su departamento está trazando con claridad la línea turística de Gandia y que pasa tanto por la promoción internacional, como por la nacional y la autonómica. El responsable del turismo aseguró que la feria Adentra't se convertirá en «unos años» en el acto de promoción de las localidades del «interior más importante de la Comunitat». La feria arranca este jueves a las 19 horas en el paseo marítimo Neptuno y se podrá visitar hasta el domingo 28 de julio. El acto cuenta con la colaboración de la Diputación y de la Generaliat.



25 comentarios:

  1. En la edicio impressa del Levante hi ha un articul de opinió del secretari local del bloc Perfecto Benavent que no te desperdici per les mentires i afirmacions que escriu.
    Torna a culpar al secretari del ajuntament de haver donat curs a la moció de censura sabent que la mateixa era ilegal,aixo es molt greu pues esta acusant a un funcionari de prevaricar i si realment eu creu que denuncie en el jutjat.
    Tambe cal recordarli a Don Perfecto que ningun jutge a dit que la moció fora ilegal.
    Per altra part tambe escriu sense vergonya de ningun tipo que este govern governa per a tots sense distincions,per favor una miqueta de serietat Don Perfecto,este govern es el mes sectari de tota la historia democratica mirant directament qui es qui hasta en la contractació de personal per part de empreses com Fcc ó aquagest.
    Don Perfecto deuria de pensar que ell tambe es funcionari i segur que no li agradaria que li feren les putaes que el seu govern a fet a persones del ajuntament i de fora del mateix.
    Per altra part recordarli a este"senyor" que ell es posa en contra dels PAIS despres de vendre varies fanecaes en la marina per un grapat de millons o siga "feu lo que jo vos diga pero no feu lo que jo faça"

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Perfecte, Perfecto. Blanc i en botella, llet. Mes clar no es pot parlar. Jo l'acabe de llegir gràcies a este comentari i és genial. Mira, el fan propaganda i tot.

      Hi ha gent que no pot aguantar que li diguen les veritats. I els del PP son tos així.

      Segons la llei, el secretari de un municipi es qui afirma la legalitat de la moció, qui l'accepta i qui la dóna com a bona, i qui la tira endavant, i qui avala les firmes i tot el demés dels firmants de la moció ¿Ho diu o no la llei?. Si a TAvernes hi ha hagut una moció, alguna responsabilitat tindra el secretari segons eixa llei.

      Una cosa que no comprenc: quin interés tan gran te el PP en defensar-lo? No crec que siga per la veritat i la justicia , perquè tot el que diuen els del PP respecte de la moció son mentires, enredros i paraules de mal pagador. Si al pas que van d'aci un mes estaran negant que van firmar un moció de censura i diran que es un invent.

      Si al final ens voldran fer creure que un burro vola. Ells que han contractat a set persones a dit en l'Ajuntament i també al cap de FCC, ara ens volen donar llicons a altres. (LLàstima no poder dir noms. Tinc por a que no ho publiquen. Pero bé, qui llig açò ja els coneix inclosos personal de confiança en Mancomunitat). Menut cinisme el dels peperos.

      I que te que vore vendre una terra amb el que penses d'un fet? O siga, que si jo vaig a comprar-te les taronges a 20 euros l'arroba, com a tu no t'agrada el comerç que represente no me les vendràs. Pero tu de que vas? Pues menut bovo estaries fet si no me les hagueres venut les taronges.

      I ara en serio ¿Tu estàs segur que ven Perfecto? A vore si era algun familiar i no era ell. Ara als del PP igual vos dona siga que siga: allò que val es llançar la mentira i la manipulació i despr´s que s'apanyen. O siga va vendre per un grapat de milions. UN GRAPAT DE MILIONS!!!! Es que fins i tot en això digueu mentires.

      En resum: Seguiu mentint i manipulant els fets. Com sempre feu. No canvieu.

      Eliminar
    2. Els unics que fan lo contrari de lo que prediquen son gent com este senyor que primer ven fanecaes i despues esta en contra de que les vengen els demes.
      Si el secretari valida la moció es per que era totalment legal en eixe moment,ara si este govern autoritari no li pareix be la legalitat es un altre tema.
      Manipular?,mentir?per sort els fets son els que son i en este poble tot es sap

      Eliminar
    3. Enrique. M'agradia que publicares el meu comentari que comença en "Mira que vos agra traure noms..." Gràcies

      Eliminar
    4. Tu ho has dit: en este poble tot se sap. I per això cada dia poden vore menys a Manolo Vidal i els seus regidors.
      I tornes a dir mentires en la venda de fanecades. No ven Perfecto cap terra.
      La moció sempre ha segut IL·LEGAL. La va firmar una regidora expulsada del seu partit, i la mesura cautelar de formar part del grup municipal (acte de l'Ajuntament) no la tornava a ser d'EUPV. Continuava expulsada
      Sempre va estar expulsada des del passat octubre i per tant va firmar una mocio no podent i la moció era il·legal. Això ho saben gats i gossos, i qui va avalar la mocio també.

      Eliminar
  2. Primer, la regidora mentix perquè ningú d'EUPV hem dit mai que que cobrava un sou del partit. Simplement es va dir en la roda de premsa que no se sap que ha fet ella dels 10.000 euros més o menys que ha ingressat per Grup Municipal. I no ha donat compters a ningú.
    I no vos pareix raro que una regidora cobre la percepció d'ajuda del grup municipal i no dóne compters al partit ni diga en que s'ho gasta?.

    Segon: Si no ho ha cobrat ella eixos dos anys del Grup Municipal d'EUPV i nosaltres no els hem cobrat ¿qui els ha cobrat?
    Que no ens vinga ara amb milongues que la llibreta esta al seu nom i nomes ella titular.

    3: La transfuga sap molt be les funcions de l'Ajuntament quan li convenen. Ara diu que no es funció de l'Ajuntament subvencionar el funcionament dels grups politics, i oblida que es cosa que es fa en tots els llocs (tots els ajuntaments,Corts Valencianes, Corts de Madrid)

    Quart: Però per a la transfuga si que es funció de l'Ajuntament subvencionar el pla del menjador de la Diputació, o "el paro, las políticas de empleo o la nutrición infantil" com diu hui en la nota de premsa. Això no es funcio de l'Ajuntament sinó del govern del PP, el seu aliat.( I jo no entre en consideracions morals o etiques, sino legals. Jo pregunte si es funció de l'Ajuntament legalment i la resposta es NO.

    Quint: La regidora ens ha costat 30.000 euros a l'any entre sou de mitja jornada, SS, retencions, quota del paro i etc). Quasi com l'alcalde total per traicionar al partit, firmar una moció de censura amb la dreta que tant estima i res mes. Si tinguera vergonya i dignitat ja hauria dimitit després de tot el mal que ha fet al poble en estos dos mesos i al partit que la va acollir.

    Sext: Sempre clavant-se amb l'alcaldia en temes de serveis socials i demés. Oblida que la responsable fins fa dos mesos era ella, com era des de juny de fa dos anys. I ens dos anys no ha fet res en este camp de Serveis Socials.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Las provincias ho va dir ben clar. Bononat i Jareno volien 10000 euros. Haverho desmentit. O es que eixe titular stava pactat amb JJ?

      No us preocupeu q la regidora presentara els compters del seu grup i exigira que Bloc I PSOE que si que han ingresat molt mes de 10000 euros expliquen que han fet en eixos diners

      Finalment. Entenc que Bononat que fa anys que es de la vesant Grinan del PSOE i JJ siguen molt amics pero dahi a justificar la vena antisocial del Bloc...

      Per cert en dos anys quina proposta publica ha fet EU en Tavernes?

      Eliminar
    2. Eduardo pareix mentira que en tants anys a l'ajuntament encara no t'enteres que els diners del grup municipal no son per al partit polític. I el grup municipal, quan ha existit, sols estava format per un membre. I els diners eixos no son per a pagar capritxos al col.lectiu d'EU com alquilers i altres coses, perquè això és finançament il.legal. Així que per a tocar eixos diners, s'ha d'estar dins del grup municipal i vosaltres en aquesta legislatura no pareix que aneu a estar.

      Eliminar
    3. En dos anys EU publicar propostes? Si van tots darrere de l'acta de la regidora a vore si conseguixen entrar-ne a un per a fer efectiu el pacte que van fer en l'ombra. Tota l'activitat política d'EU es tradueix en voler entrar a l'ajuntament i en tocar els diners del grup municipal per a financiar despeces del partit polític.

      Eliminar
    4. Ara que dius que Eduardo Bononad és un militant del PSOE disfressat de membre del consell d'EU a Tavernes, no pareix que vages desencaminat, perquè per ara esta aconseguint enfonssar a EU de Tavernes. No sería ell el capità del Costa Concordia?

      Eliminar
    5. Jo ja vaig dir fa temps que era una verrgonya que es destinen 27000 € de tot el poble en autosubvencionarse els partits polítics del pressupost municipal. Podríem fer un referèndum al poble per saber que en pensa la ciutadania. Per suposat que cap polític contesta ni anomena el tema, per interès clarivident, i tampoc ningú mes per desconeixement o total desinterès en les coses de la política. I seria molt senzill que els polítics tingueren a be destinar eixos diners a coses mes necessàries que a les que dediquen, que a diferencia d'altres no semblen obligats a justificar ni publicitar. Per molt legal que siga tot.
      I despres tindran la caradura en este tema de criticar Karina. I es que ens dona igual que s'els gaste un partit que un polític, son diners al fem veient com funcionen els partits.

      Eliminar
    6. JiJi Els politics renunciar a diners publics!!!!!

      Si aixo es lo que els mou. Tu fixat de tots els que estan ahi, tret de Karina, dEvarist i de Carmen Canet nomes els regidors del PP tenen faena coneguda. La resta ho necessiten per a viure. Oblidava a Pilar que es mestra, les coses com son.

      Eliminar
    7. De la qual cosa es deduix que Robinjut pensa com la seyora del PP de Castella-La Manxa: que nomes estiguen en politica els rics i els seus partits, els que poden.
      Quanta demagogia! I barata damunt!

      A qui servixen els partits del poble? si es al poble, bé esta que tinguen ajudes perque funcionen bé.
      Que no funcionen bé? Ja saps el 2015 que cal fer.

      Tot el demes demagogia barata. Ara resulta que la democracia no aprofita per a res, per quatre mangantes que abusen d'ella.
      El que hem de llegit, d'un defensor del poble! Venga ya!

      Eliminar
    8. Anonim de les 20:41

      Eres un mentiros i un manipulador total.

      La senyoreta Karina Vercher un contracte d'interí a Catalunya que vorem si continua treballant per la situacio dels interins.

      Llum Sansaloni, sindicalista i auxiliar en l'Hospital Ribera.
      Josep Llacer: el mateix estat que Karina Vercher.
      Jordi Juan: professor adjunt en excedencia de la Universitat, per molt que pese a molts.
      Victor Borras: Assessor i empresari
      Pilar Altur: mestra amb oposicions.

      Si anem al PP:
      Manolo Vidal, estava en el paro i ara cobra d'assessor. Quan deixe de ser assessor de nou al paro. Sense faena.
      Carmen Alario: sense faena
      Maria Ciscar: sense faena

      La veritat, es dificil saber que fan eixos comentaris falsos en un blog com este.

      Eliminar
    9. anònim de les 21:38:
      Molt dedueixes tú si compares les subvencions a partits (a canvi de qué?) amb els sous i remuneracions als polítics. El polític deu tenir un sou decent al seu treball. El que passa és que la majoria de sous, més comissions, més dietes, més lloguers, més negocis en sobres, no solen tindre massa de decents. Altra cosa són els que no treballen que en són també uns quants, més els que no valen o no rendeixen que en són prou més. Només cal vore'n els resultats. A això tu li dius demagògia. Jo li dic sobrepagar, quant els resultats de "la empresa" són tan baixos i els sous tan alts.
      I tens la poca vergonya de dir que els partits ajuden al poble. Si com a polítics en molts casos ja ho dubte, pregunta-li als ciutadans quina millora veuen a les seues vides derivades de la feina que fan els partits polítics pel poble. Podran valorar Creu Roja, Scouts, Unió Musical, algún club esportiu, però els partits?
      Deus estar de broma. Els partits locals o xicotets no poden fer molt quan no disposen de massa diners d'ajuda pública (encara que 27000 € per al poble em sembla una animalada), però quan són molts diners ja han demostrat els Bárcenas que feien amb els sobres o que en feia la fundacio del PSOE pagant conferències d'amics a 3.000 €. I tot açò provocat pel poc control i nula publicitat que exerceixen els propis polítics sobre eixes autosubvencions.
      El govern de J.J. també será molt transparent, però no contesta res sobre eixos diners als partits locals. Sobre això estan tots d'acord, no veig que critiquen els demés partits, ni s'interesen en saber ni que sapiguem en qué es gasten eixos diners.
      A vore qui és el demagog quan poses paraules teues en boca meua com que la democracia no serveix per a res. Per descomptat sí que val, però no en mans de molts xuclatintes pseudodemòcrates que fan que tot el referent a la política faja tan mala olor. El Bloc critica el PSOE estatal, però no diu res de que a nivel local estigueren a punt de trencar palletes després de les autocolocacions dels càrrecs de "confiança". No deuen de confiar massa uns en altres.
      Ara resulta que totes estes argumentacions són demagògies. Demagògies les teues i les del teu cap, eixe que s'autodenomina "xiquillo" com aquell d'UV, acabaran semblant-se prou, a lo millor acabeu pactant amb Fabra com va fer Miquel i el Nyau al poble. Una cosa és ser jove, que és cosa bona, i altra cosa ser i autodenominar-se xiquillo. Lo que n'hi ha que sentir, Carmen!

      Eliminar
  3. Karina es profesora i arquitecta en Barcelona. Manolo es economista i advocatn Lo de Victor i JJ prompte o sabrem. No hi ha que confondre somnis i realitats.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Manolo es quedarà sense treball d'assessor les pròximes eleccions quan el PP vaja fora de diputació. Per cert... De qué assessora Manolo? Després d'arruïnar el poble i fer uns negocis horribles amb el pàrquing i la piscina, pense jo que les carreres d'advocat i d'economista, li les han regalat.

      Eliminar
    2. El senyor Juan te faena segura com asessor de Adif-Renfe para acostar les estacions als pobles.

      Eliminar
  4. Karina es profesora contractada interina i amb contracte a precari. I va haver de fer de professora perquè d'arquitectes no en volen després del paro de la construcció. I no em digues el seu cas que me'l conec prou, per desgracia.
    Manolo Vidal és economista i advocat sense faena. Estava en el paro i tornara al paro ara al 2015 quan el PP perda les eleccions. Dubte que després dels exits econòmics en l'Ajuntament el vullguen en massa llocs.

    I jo sóc Llicenciat i doctor en Historia, tinc un master i no tinc treball. I el meu cunyat és llicenciat en física i busca treball este estiu, i Mercadona està ple de llicenciats treballant en la fruta, carnisseria o on li diuen.

    No sé que te que vore la titulació amb tindre treball. Ahir deia la Ser que tenim l'index mes gran de desocupats en llicenciats més baix de la UE. I tots els dies estem cansats de llegir "Vente a Alemania"

    Hi ha gent que confon els desitjos amb la realitat

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Parles doides pero si aixo et fa feliç... Nomes et dire una cosa. Ja voldrien JJ i Victor tindre les mateixes perspectives la borals q els altres dos. JJ encara intenta premiar el seu departament de la Uni a vore si...

      Eliminar
    2. Es que a Alemanya no busquen llicenciats en lletres, busquen enginyers. La carrera d'història te poca eixida al mon laboral i damunt savem com esta el tema d'opositar. Esperem que hi haja sort per a tots!

      Eliminar
    3. Pues per a ser doctorat en Història eres prou curtet.
      Eres Raphel per a dir que Manolo Vidal estarà en el paro en 2015?? Puc assegurar-te que no estarà en el paro. Ell no és curt de mires com tu. Hi han empreses molt grands que el volen perquè és una persona molt preparada, molt treballador i molt honrat. Per això no estarà en el paro. A tu que no et lleve el dormir la situació laboral de Manolo Vidal.

      Eliminar
  5. Els contractes dels proffesors associats son temporals ( per un temps determinat) i quan estos s'acaben, ja no s'en fan de nous. Els professors que tenen plaça fixa son els titulars d'universitat i els catedràtics. Cadascú que concluisca com crega...

    ResponderEliminar
  6. Amic de les 10'32 si eres felix dient que jo parle d'oïdes, sigues feliç...

    Si la tinya fora enveja....
    ¿perquè creus l'interés de Manol Vidal en ser alcalde? perquè només aixi es pot presentar de nou a vore si sona la flauta i te faena d'alcalde?
    Et recorde que estava en paro abans que Rus li buscara a dit un "acoloco".
    Després de com va acabar l'experiencia residencial i com va acabar l'experiencia economia municipal... ni per a chico de los recados en una empresa! Comprenc que la realitat siga dura per a tu, però si damunt tu la refregues i vas contestant... replica tindràs. Fins que el Sr. Estruch ens ho consentisca.

    ResponderEliminar
  7. No si ja em vist que vos agrada dir grosses mentides en public. Daci 18 mesos parlarem.

    ResponderEliminar