martes, 16 de julio de 2013

HUMOR ? : La situació polític actual en Tavernes

Quí es quí  en este fotograma ?

9 comentarios:

  1. Harpo es Borràs. Encara no ha dit quin ha sigut el crireri per a donar les 50 beques de menjador. Tampoc han dit si van o no ha tindre tots beca i que van a fer amb les 93 persones que es queden sense beca. I encara no ha dit tampoc com van a plantejar la imposibilitat d'aprobar més modificacions de crèdit.

    HARPO = BORRAS

    ResponderEliminar
  2. Entonces jo dic que:

    GROUCHO = JORDI

    Perquè en campanya electoral mostraba uns principis i ara pareix que en té uns altres.

    La frase camviaria i seria la següent:

    "Els meus principis son no ser un JORNALER DE LA POLÍTICA. Però saps que he de dir-vos, que després de vore lo bè que es viu i lo bè que es cobra ací, TINC UNS ALTRES PRINCIPIS"

    A més podría aplicarse altres:

    "La política es el arte de buscar problemas, encontrarlos, hacer un diagnóstico falso y aplicar después los remedios equivocados"

    "El secreto de la vida es la honestidad y el juego limpio, si puedes simular eso, lo has conseguido"

    ResponderEliminar
  3. No home no , Harpo es karina , arropada pel seu "germa" Manolo mentres els que miren a l'esquerre de la foto son altres regidors del PP amb Rus en lo alt amb bigot i gorra per a camuflarse . La que li possa el cul es Llum, que diuen es la que menys guarda les formes amb ell, el de peu Jordi expulsanla del govern i els altres dos Carmen i Victor , com sempre a un costat de la jugada pero a l'ombra del pare Juan .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Llum és la que porta contractacions, no? La indirecta (o directa) que li va llançar Karina al plenari del 6 de maig a la Sra. Llum respecte a alguna de les seues contractacions, va ser histórica també. No em sorprén que a la foto isca com diguent-li "Pegam dos bateculs, que he segut molt mala".

      Eliminar
  4. Pues jo diría que la foto està feta al despatx del secretari el dia de la moció de censura. Vegem a la cambrera explicant-li a Harpo (Carmen Alario que no la deixaren parlar) i a Chico (Carmen Canet). I darrere vegem a Orengo (Groucho) susurran-li a l'orella a Chico que paralitze la moció. Darrere estos tres, Jordi Juan, Victor Borràs, Llum Sansaloni i tota la clec que estaven diguent-li a Carmen Canet que ixira ja perque veien perillar la cadira i el sou.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No t´has enrecordat del de la gorra que està al fons, es el cap de la policia local que li va REQUISAR el móvil al secretari por ordre de Jordi Juan en acabar el plenari. Son aixina de demócrates i de transparents, volen tanta transparència que volen vore fins les coses el dels demés.

      Eliminar
    2. Si home!!/si dona!! Fins a eixe punt arriven?. Si han fet açò és de paranoia total. Que volien registrar-li les cridades?. Però si això sols ho fan hui en dia els grans dictadors!. El secretari "Chivo Espiatorio"?

      Eliminar
    3. Jo no m'ho crec això de que el cap de policía tinga bigot! Per cert les hores extres que va fer el cap de policía no seria del temps emprat en registrar cridades i missatges?

      Eliminar
  5. Xè!! a mi em pareixen les aules del futur taller què s'ha d'homologar a la guardería de la platja. Tots apretaets i aixina estalviem en calefacció. A la imatge hi han 8 persones i la que en fa 9 ja no cap, i això que el taller és per a 30 persones. De que era el taller? De contorsionisme?

    ResponderEliminar