sábado, 27 de julio de 2013

RESUMEN SETMANAL

Setmana mogudeta en quant a este blog , resaca del dia a dia politic tant enmaranyat que sofrim .

I m'he quedat sorprés amb la polèmica creada a arrèl d' un article d'opinió i una noticia arreplegada de la premsa :

El article, el titolat ODI que m'ha demostrat que n'exisitix i prou , inclús cara a este administador : La veriat no esperaba tal resposta, sorpresses ens dona la vida .

La nota de premsa la d'EU sobre Karina els quals comentaris em donaren peu per a escriure dit l'article . 

Per el demés el de sempre, uns a favor i altres en contra de govern i oposició, amb molta mala llet i un grau de crispació alarmant i sense rebaixa , i pel mig altres cobrant d'uns i altres , segons es vaja el vent .

Però bé , encara que alguns opinen que som la repressentació del mal i altres el sumsum corda , nosaltres así seguirem, en la nostra línea refrendada per les xifres , no creguen-mos ni lo ú ni lo altre , dormint amb la conciència tranquila del que actúa de bona fé , amb la lliberat que dona no estar lligat a ningú : Qui vullga que ens compre i qui no que ens venga, amb els nostres defectes però amb alguna virtut , de moment la paradeta no va mal , açí teniu les dades .

Gráfico de las vistas de la página de Blogger



EntradaPáginas vistas

20/07/2013, 66 comentarios
(article EU sobre Karina) 
302
22/07/2013, 54 comentarios
190
23/07/2013, 14 comentarios
146
20/07/2013, 15 comentarios
139
24/07/2013, 24 comentarios
137
22/07/2013, 22 comentarios
131
25/07/2013, 30 comentarios
110
22/07/2013, 13 comentarios
98
20/07/2013, 2 comentarios
88
24/07/2013, 9 comentarios
87

21 comentarios:

  1. Este és l'unic blog que te moviment perque entre lo poc i aburrit que publiquen alguns i lo que censuren altres es fan pesats.

    ResponderEliminar
  2. Enrique, en el teu permís, vull reproduir un comentari que en fa pensar molt i que crec que deuriem de tindre present es este:

    Señor Estruch se da usted cuenta del ambiente tan sumamente enrarecido que tiene la politica aqui en Tavernes. Se ha llegado a una situación, y los comentarios anteriores son buena prueba de ello, verdaderamente insostenible. El origen de toda esta situación es que los dirigentes politicos locales de determinadas formaciones politicas en lugar de dar ejemplo de serenidad, respeto, reflexión pausada, tolerancia, DEMOCRACIA y toda la serie de atributos que debe tener un buen dirigente politico, se dedican a todo lo contrario: crispar, encender los ánimos, perder el respeto a los empleados públicos, enardecer a sus seguidores mas fanáticos y las consecuencias son los ejemplos recogidos en los anteriores comentarios. Le insultan a usted, que lo único que trata es de informar y dar la palabra a aquel que quiera expresarla. Se inventan historias inverosímiles como esa de " buscar a un regidor d'altre poble per a que agredisca al Alcalde ". Realmente patético.
    ¿Cree usted que con estos dirigentes politicos que, al estar gobernando en minoría, deberían buscar el consenso y el acercamiento a la oposición para aprobar los presupuestos y otras cosas pendientes para poder gobernar el pueblo, podemos esperar algo positivo? ¿Cree usted que con el ambiente de odio que han creado y estan incrementando dia a dia se puede gobernar nada?
    Estos dirigentes politicos, que no líderes, podrán ser alcaldes, secretarios locales de determinado partido politico de la misma cuerda que el alcalde, pero actuando como lo estan haciendo lo que nunca serán es simplemente ser hombres de bien. Simplemente eso, que es lo primero que se le debe exigir a un politico: ser un respetable hombre de bien.
    Utilizan siempre las mismas cantinelas que repiten una y otra vez. Eso hace recordar una célebre frase de Lenin, aunque se le atribuye a Goebbels, "una mentira repetida mil veces se convierte en una realidad", esta es una de las máximas utilizadas por los personajes que nos ocupan. También esta frase tiene otra variante, "miente, miente, miente que algo quedará, cuanto más grande sea una mentira más gente la creerá". Utilizaban su cotorra para aplicar estas máximas, ahora ya no tienen bastante con ella sola, utilizan la prensa escrita y otros blogs como éste que usted dignamente trata de dirigir.
    Con estos mimbres ¿qué cestos podemos construir?
    Mucho tendrán que cambiar estos politiquillos, quieren jugar al ajedrez con las fichas del parchís. No dan la talla y por eso tienen que encender los ánimos de sus seguidores.
    Confiemos que alguien les haga entrar en razón, confiemos que dentro de su propio partido exista alguien que no haya perdido el sentido como ellos y les haga reflexionar y volver, sin son capaces, a la senda de la politica con mayúsculas y huyan definitivamente de la politica barriobajera y con minúsculas que están aplicando en estos momentos.
    Ojala que usted y yo lo podamos ver y contar. Un saludo.
    M´agrada tot el que diu i sobretot l´ultim paràgraf, "confiemos que alguien les haga entrar en razón ..."

    ResponderEliminar
  3. A mi no m'agrada, no té trellat ni forrellat. Em recorda als discursos de Manolo Vidal al plenari, dos hores parlant i no diu res... Mals somnifers que amolla!! Hi ha una cosa que em crida moltíssim l'atenció, que és acusar als altres d'utilitzar una tècnica molt utilitzada pel PP, dir una cosa que no és certa fins que parega que és veritat. A mi em sona a: se cree el ladron que todos son de su misma condición. Els qui hauríeu d'entrar en raó són els del PP, la gent del poble no està d'acord en que es paralitze l'ajuntament ni que es bloquegen els pagaments. Caldria que sabéreu que fer el que vosaltres voleu no és entrar en raó, es tornar a endeutar al poble i fer-lo més caduc del que ja era. Menys discursos buits de contingut i més treballar pel poble que porteu ja més de 16 anys sense pegar brot.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xeee... eres el primer que conec que diu que s aburrix en Manolo. Es una persona molt divertida.... impossible aburrir-se amb ell.

      Eliminar
    2. Pues tot per a tu...

      Eliminar
    3. Jajaja!! Tot per a tu i que no torne al poble. Que massa factures va deixar per pagar i va fer autentiques empastraes. Sempre sera recordat pels desgavells de la piscina, el parking i les vivendes del vergeret.

      Eliminar
  4. Enrique Estruch i Ferrando, un d'enmig27 de julio de 2013, 11:24

    Cuanta razón, es verdad . Solo añadir que dicen que la mentira tiene las partas cortas y aun quedan dos años para que este nuestro pueblo vea quién es quién y ponga después a cada uno en su sitio . Todos estos excesos los pagarán , unos y otros en las urnas y no será con abstención porque algunos nos estamos moviendo para presentar una alternativa ciudadana a ambos .
    En las anteriores locales los independientes no consiguieron concejalía por ir divididos : La suma de Alternativa + Gent hubiera superado los 550 votos y con ello habría obtenido un concejal que tal voz hubiera sido la voz decisiva para dirimir entre unos y otros, y les aseguro que tanto si hubiera sido Vicen como Carlos no estaríamos en estas.
    Por eso algunos intentaremos que eso no vuelva a ocurrir y que la voz de los no politicastros se oiga en el ayuntamiento sobre la de éstos , y se gobierne por el interés del pueblo y no por el de sus egos e ideologías , como está ocurriendo : A ver si es verdad , al menos por nosotros que no quede ¿ No le parece ? .

    ResponderEliminar
  5. "Politiquillos jugando al ajedrez con fichas de parchis" que sobrats van estos del PP, vamooooos!!! Són els més guapos, els més sabuts i els millors!! Cal tindre la cara molt dura després de deixar un poble arruïnat, amb gent colocada a dit, repartint sobrets en eleccions, i en desastres com el de la piscina (quan pense que en eleccions la volien inaugurar...) i el del parking fantasma del passeig, voler donar classes de politica... Quina politica aneu a ensenyar? la de Barcenas i els sobresous? Un país al servei dels bancs i una Generalitat al borde de la bancarrota. Per a politicuchos vosaltres i les vostres obres, que jugueu als escacs amb fitxes del tres en ratlla!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anònim de les 11:14 i el de les 11:25, podeu estar d´acord o no en el que diu el comentari eixe llarg, sou molt lliures de pensar el que vullgueu, però hi han coses que no igualareu mai de la vida i es el messatge que porta implícit eixe comentari, tractar els temes en tranquilitat, sense apassionaments i cridant l´atenció d´aquelles persones que tinguen el trellat suficient per estar en la politica en mayúscules. Vosaltres o no heu entés el messatge o el que serà pitjor, no voleu entendre´l perque sou mes partidaris de les estratègies que porten endavant actualment els dirigents locals del Bloc-Compromís. Allà vosaltres, tots estem comprovant les conseqüències de les actuacions comentades en les últimes hores en este blog.

      Eliminar
    2. Eixe "messatge" (sic) serà tot el tranquil que vukgues, però l'única cosa que porta implícit és la mala del i ràbia continguda, l'exabrupte de desprestigiar al rival polític tractant-los de politicuchos mostra molt d'apssionament, el que passa és que tu ets del PP i et pareix normal... A dia d'avui, i a les actuacions passades i actuals em remet, vosaltres ja no podeu aspirar a la política en majúscules, la categoria del PP va desaparèixer amb Eugenio, i les actuacions que porta a cap Manolo sorprenen per la poca categoria (no sabia que el PP estigueren tan prop del transfuguisme). Ara no aneu, de consens i de talant dialògic, que no enganyeu ningú. Esteu tan corcats com el PP nacional i el de la comunitat valenciana. Només espere que vosaltres no cobreu també sobresous.

      Eliminar
  6. POSTURA OFICIAL

    De un temps a esta part des de cercles d´opinió molt arrimats al Bloc està montà una estratègia per a desprestigiar i atacar al Secretari General del nostre ajuntament. Fins ara es feien comentaris en diferents blogs, en particular a la cotorra, qüestionant la professionalitat d´aquest funcionari. Hui han pegat un pas mes en davant. Oficialment, per boca del secretari local de Compromis-Bloc, Perfecto Benavent, i en un article d´opinió publicat al diari Levante, critica obertament al Secretari General del Ajuntament de Tavernes de la Valldigna posant en tela de juí la seua, segons ell, poca professionalitat.
    Esta es la postura oficial del Bloc-Compromis a Tavernes de la Valldigna i esta es la opinió que tenen dels funcionaris del ajuntament que no es donen la raó i no diuen el que ells volen escoltar. Esta es la postura oficial del Bloc-Compromis i per tant la del senyor Alcalde don Jordi Juan Huguet que tracta als treballadors del nostre ajuntament que no li fan el caldo gros atropellant la seua professionalitat i honradesa personal.
    Parla també el Secretari local de Compromis-Bloc de que Tavernes està essent d´un temps cap ací massa conegut a nivell judicial. Es refereix a les últimes sentències amb relació a la moció de censura presentada per l´oposició. Gaudix el senyor Benavent al referir-se a aquestes últimes sentències, però s´oblida intencionadament d´altres sentències que no li feren tanta gràcia. Podem posar com a eixemple aquella que allà per el mes de març deixava sense efecte la sanció imposada al anterior cap de la policia local i que el jutge deixava molt clar la falta total de professionalitat del actual cap de la policia local, que actuava com a instructor del expedient sancionador, explicant-ho en unes poques línies: “recusación a todas luces atendible, no ya por considerar que el Instructor, nuevo Jefe de Policía Local, había ocupado el puesto que el recurrente venía desempeñando hasta el momento, sino que había formulado contra él con anterioridad un informe propuesta de expediente disciplinario, y asimismo de la mera lectura del pliego de cargos, se desprende con toda nitidez la profunda animadversión del Instructor hacia el recurrente, vertiendo todo tipo de consideraciones subjetivas fuera de lugar”. No sols quedava açò d´aquesta manera, el jutge repetia varies vegades en la sentència que la resolució sancionadora i el plec de càrrecs redactats per l'actual cap de la Policia Local són ININTEL•LIGIBLES. Senyor Perfecto Benavent, que opina de la professionalitat d´aquest treballador de l´ajuntament? No posa la seua professionalitat en tela de juí? Opine també sobre esta sentència.
    El senyor Perfecto Benavent recrimina, en el seu article, a l´oposició la falta de diàleg per a buscar consens. S´oblida interessadament que son el Bloc i el Psoe els que actualment estan governant en minoria, fruit de les seues incapacitats, i que per tant son ells els que tenen la obligació de gestionar i governar l´ajuntament i per tant buscar els acords i les aliances necessàries. Esta es la postura oficial del Bloc, l´atac a funcionaris, comentar les sentències que els convé i la hipocresia d´oblidar aquelles sentències que els deixen en mal lloc a ells i determinat treballador posat per ells.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si senyor tota la raó. Perqué no parla Don Perfecto de la sentecia del cap de policia? Ves en conte CHOFRE que com Don Perfecto vega que eres un estorb.... Uiii aviat vas valent.

      Eliminar
    2. En este escrit deixeu ben clar la diferència de tractament que fan els del bloc a uns treballadors o altres. Pensen allò de "estas conmigo o contra mí", aquells treballadors que ells PENSEN que pot estar contra ells o simplement no diu el que volen escoltar: ACOSO Y DERRIBO.
      Aquells que son de la seua corda, els fan el caldo gros o els adulen: TRACTE DE FAVOR.
      El comentari ho deixa ben clar. No es que no han criticat mai a l´actual cap de policia, i en la sentència que es nomena hi ha per a parlar a muntó, es que el tractament que li donen es de favoritisme.

      Eliminar
    3. Senyores i senyors del PP: recorden vostés que estan parlant d'una denuncia que no promou l'Ajuntament o el govern, sinó un dels sindicats policials.
      No sé a que ve algunes consideracions sobre este judici que no s'inicia per l'Ajuntament. Ja sembleu Pina, el de la telebasura de torro de gandia.
      Per tant fes honor honor de la veritat i no copies les frases que t'interessen: copia més coses, dis-nos quin sindicat promou la denuncia contra el excapde policia, dis-nos qui no va voler tramitar eixa denuncia (per massa amics?), en resum, dis-tos tota la veritat, que això també consta en tot l'expedient. ¿Ho faràs? No.

      La segona denuncia, on per cert el jutge no va voler dictar mesures cautelars, es la dels pressumptes insults o desaires, o xillar-li a l'alcalde. Pendent. Eixa si que està promoguda pel govern, la que tu parles es heredada i perquè Manolo la va paralitzar.
      Novament la mentira en boca del PP campa i pren protagonisme en els comentaris d'este blog.
      Si realment hi ha infern, ho teniu dificil de salvar-vos amb les voltes que mentiu i difameu , eh, tios?

      Eliminar
    4. L´instructor del expedient era l´actual cap de la policia local, ho diu ben clar el jutge. Però no desvies l´atenció, el assumpte es el diferent tracte que reben els treballadors de l´ajuntament.
      No ho pergues de vista i no desvies l´atenció del que estem tractant. Perquè no jutgeu estes atuacions del cap de policia i si que mireu en lupa al secretari?
      Hipocresía i maldat es diu això.

      Eliminar
  7. Mare meuaaaaa quanta difamació pepera!!!! Ara amper qui aneua a per Perfecto??? Però es penseu que la gent no es dona compte de les coses que MANIPULEU??? Però si clama al cel, en èpoques de crisis provocades per la dreta rància, la gent es preocupa més per la politica i a dia d'avui no enganyeu a ningú!!! Buscar concens?? Ja s'ha buscat i el PP ha dit que no, que preferixen ofegar al poble per a vore si en les pròximes eleccions guanyen ells. Que nassos esteu ara parlant de concens?? Heu obert ferides amb el poble que no es podran curar i els funcionaris de l'ajuntament estan que trinen de les últimes mentides que heu contat. Els únics que heu fet una caça de bruixes en el funcionariat de l'ajuntament ha sigut el PP.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mira cotorrí comprenc que al no tindre arguments per a poder contestar a tot el que s´ha dit, les evidències son tan grans, tractes de desviar el tema i parlar de coses sense sentit. Es teus comentaris son dignes de la cotorra, no de un blog serio com este. Continua fent el ridícul en els teus escrits. No val la pena seguir contestant.
      Repasa tots els comentaris d´estos dies i voràs que la gent no es deixa enganyar i te molt clar qui sou els fanàtics del bloc.
      Ja sa dit varies vegades, però ho tornaré a posar per a vore si algú t´ho fa vore. Vaig a repetir un paràgraf que tots els que som demócrates voldríem que es complira: " Confiemos que alguien les haga entrar en razón, confiemos que dentro de su propio partido exista alguien que no haya perdido el sentido como ellos y les haga reflexionar y volver, sin son capaces, a la senda de la politica con mayúsculas y huyan definitivamente de la politica barriobajera y con minúsculas que están aplicando en estos momentos".
      Fes el favor de llegir-ho tranquilament, si no el fa replantejar-te la teua postura no penses que eres un demócrata.

      Eliminar
    2. Els funcionaris estaràn cabrejats amb vosaltres perquè la campanya de "ACOSO Y DERRIBO" al secretari pareix un avís per a navegants per als altres funcionaris. Que voleu? Posar la por als funcionaris per a que ballen al vostre compàs? Al que se vos veu el plumero és a vosaltres, que penseu que tot el funcionariat que hi havia a l'ajuntament quan entrareu eren acòlits del PP! I eixa paranoia es comentada a tots els racons de l'ajuntament. Vaja! de progressistes i demòcrates res de res!

      Eliminar
    3. Que fas psicologia inversa?? De qué vas?? Si no el replanteges la postura no eres demòcrata?? Ara et propose jo el següent: si tu no canviés la teua postura i reconèixes que menteixes i difames, eres un fascista, ok? I tu parles de coses series i tractes de fer-me canviar de postura amb un argument tan pueril?? Ací no s'han donant arguments serios, s'han repetit 1000 vegades una única idea carnet de sentit. Repetir més vegades una tonteria no et fa tindre més raó. Per cert de cotorrí res, votant de a peu i preocupat per la situació del meu poble, de la meua comunitat i del meu país. Eixos que heu destrossat en diferido, amb B de Barcenas i tal...

      Eliminar
  8. Els del Bloc al acoso y derribo, els de Esquerra Unida escraches. Procurem que Psoe, PP i la resta de formacions politiques locals mantinguen la serenitat i porten endavant les seues politiques com cal. Si ho fan d´eixa manera de segur que tindran mes seguidors i mes vots. Desitjem totes les persones demócrates que siga així, i aquells que pregonen i practiquen el "acoso y derribo", escraches i altres actituts reprobables i de índole barriobajera queden al marge de la vida politica. Tots els que així pensem tenim la obligació de escampar esta idea, TOTS. Aquell que vullga seguir practicant eixes formes de fer politica totalment despreciables que continúe, els demócrates tenim la obligació de senyalarlos i que la gent sapiga qui es cadasqu.
    Enrique voldría demanarte que des de la teua posició feres per escampar esta idea, açí tens el primer seguidor, i estic totalment segur que hi hauran moltes persones mes que pensen d´esta forma. Apartem als que no son dignes d´anomenarlos demócrates, encara que ells es façen molta propaganda.
    La idea que plantege es fàcil de comprendre i a Tavernes la immensa majoría de persones son pacifiques, honrades i no els agraden les coses despreciables que practiquen i propugnen estos. No estic en contra de les idees que puga defendre el Bloc o EU, sols estic en contra de les formes i les actituts. Es la base mínima per a una societat democràtica.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Perdona guapet qui eres tu per dir que els del bloc van en acoso y derribo? Els únics que diuen això són els del PP. Si jo dic que els del PP fan caça de bruixes, estas amb mi o contra mi, fan trànsfuguisme i són uns destructors paralitzadors, vas a repetir-ho també? Com es nota la campanya de desprestigi que voleu fer, els únics desprestigiats els del PP.

      Eliminar