viernes, 12 de julio de 2013

Editorial : FAM

Si l'altre día parlabem i pel tema del foment de ocupació sobre quí al final de la correguda tindrà raó, si Karina quant alegà que deixaba el govern entre altres coses per la manca d'iniciatives del govern local en quant a este tema i en quant a benestar social , o aquell  quant contestava que tot era fruit de la deixades durant dos anys d'ella , esta setmana ens trobem amb el tema dels comedors socials per a l'estiu , el no cubirment per part de la Diputació de totes les necessitats i davant això la tampoc cubrició del ajuntament que sòls té per a 11 plaçes més , amb lo qual quasi un centenar de xiquets es poden quedar passant fam .

No vaig a entrar en qui te o no te la rao, sobre aixo ja haveu comentat i de debo els lectors , pero si dic que entre una cosa i altra ja ha passat mig mes , hi ha el que hi ha i  sobre aixo hi ha que actuar i prompte . Pero  , com ? :

Tenía prevista alguna partida esta regiduría per a temes d'estos ? Pel vist, no doncs sòls pot cubrir una dotzena de plaçes amb fons propis .

Hi han diners en les arques municipals per a poder cobrir més necessitats d'estes ? Si en eixa partida no, sí en altres com la de cultura o festes , als fets em remet : Dimecres mateix va hi haure botifarrada i en el festival Sete Sois Sete Luas hi haurà degustació de cuina italiana però no per a menjar els necessitats precissament .

Qué son primer les necessitats socials o la festa i el oci ? Pense que evidènment el primer . Quant no hi ha per a tot , primer menjar i després la resta .

Així que senyors del govern, deixen vostés de tirar-li les culpes al altre i prenguen messures però inmediates, doncs hi han xiquets passant fam mentres els demés anem de festa, i això si que no es pot permetre .

I que no arrive a passar el denunciat en aquella editorial en la que día que " Ú per l'altre la cassa per agranar " .

56 comentarios:

  1. No ho entens, per a Victor i, no oblidem, Jordi q es qui realment ha tingut les competencies fins pocs dies abans desclatar el tema, tot era questio duna nota de premsa per a deixar mal al PP

    Ells volien ilusionar a les families per a posarles en contra del PP. Tot questio destrategia partidista q per molta grima q puga donar el PP no faça quedar a estos personatges com uns immorals que lo unic que volen es assegurarse un bon sou durant molts anys. Menuda pseudo esquerra de... millor mho calle.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Vergonyós el comentari.
      Ara resulta que L'ajuntament informa del programa de la Diputació perquè els xiquts i families s'apunten i això esta mal fet.
      Si no hagueren informat, tu i els del PP haguereu dit que no es diu res del que fa Diputació, com ja ho haveu dit en ocasions com la Plaça del Tio Julio.

      El que passa es que el programa vos a eixit granota i no heu donat fons ni per a pipes i ara voleu que ho paguen els altres. Com sempre heu fet, amb totes les obres i destarifos que heu fet de piscines i aparcament i ara que ho pague el poble.

      Perquè no s'aclariu i després parleu?

      Ah, ací l'unic que busca un sou es Manolo, que ara per ara no te ni ofici ni benefici fora d'assessorar, de no sabem que.

      Eliminar
    2. A veure si sabem comptar.... 11 xiquets els subvenciona l Ajuntament... això son 44 euros/dia els 11 xiquets. Pense que el govern municipal està burlant-se de la gent del poble. I lo mes greu, de la gent que està apurada. Ens volen fer creure que en un pressupost de mes de 15 millions d euros només poden pagar 44 euros diaris per als xiquets. És mereixen que es lleven el sou i veuràs que prompte solten la cadira.
      Manolo Vidal és economista i advocat. Te molt més ofici i benefici que voste segur. És més, en un despatx o en la empresa privada cobraria mes. Ell no necessita buscar un sou en la política. A veure si em diu un d els assessors de Diputació del Bloc, EU o del Psoe que tinga la preparació que te ell. Ningun. I cobren el mateix. Les carreres no te les regalen ni te les donen, però clar, vosté segur que no en te cap.

      Eliminar
  2. Enrique, tens tota la raó. És el moment de buscar solucions, no culpables.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Qui ha fet el problema - el PP i la Diputació - que busque les solucions.

      Eliminar
  3. Efectivament i la solucio la te Jordi. Nomes ell te lautoritat per a extendre lajuda a tots els xiquets. Els diners els te segur per que al ser una proposta q vol tot el poble, segur q el plenari autoritza la despesa per unanimitat.

    No podem esperar al plenari dagost, parlem de menjar Collons!!

    ResponderEliminar
  4. Quants en governa la farina12 de julio de 2013, 11:52

    "Si en eixa partida no, sí en altres com la de cultura o festes , als fets em remet : Dimecres mateix va hi haure botifarrada i en el festival Sete Sois Sete Luas hi haurà degustació de cuina italiana però no per a menjar els necessitats precissament". Saps quin nom té açò? De-ma-gò-gi-a. Enhorabona, vas per bon camí. En la línia dels Vidal, Vercher, Canet, Juan, etc.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies, no deixes de iluminar-nos amb la teua sabiessa .

      Eliminar
    2. Per a la teva informacio, el treball del govern municipal es assignar recursos. Jordi ha de triar entre pagar lws beques q segons el seu regidor de benestar social les necessiten els xiquets de Tavernes o, per exemple, dur per cinquena vegada a Pep Botifarra. Aixo no es demagogia.

      Tampoc es demagogia dir q es extrany que Esquerra Unida de Tavernes i Benifairo donen suport incondicional a Jordi Juan, el qual fa poques politiques desquerres.

      Eliminar
    3. Demagogia es el teu escrit. ¿Que te que vore el festival en el programa de menjar dels xiquets?
      Per que no fas una altra proposta: que l'Ajunament cobre 5 euros a cada familia del poble en qualsevol impost i que ho pague.
      Es molt facil demanar i demanar, com si fora una goma sense fi.

      O millor: fora totes les subvencions, fora tots els actes culturas, fora totes les festes, fora tot el que no siga el que no es pot fugir (pagar empleats ajuntaments, llum, manteniment, neteja) i res mes.

      Això si que es una bona proposta i no el xocolate del loro. Damunt el tema del menjar italià segur que el porten ell, i es un taller de cuina amb la corrsponent degustació, que no es el mateix que una degustació. O siga un taller, un lloc d'aprenentatge.
      Critiqueu per criticar i sense trellat.

      Eliminar
    4. Que pague jo 5 euros? Que el Ajuntament no hem cobra prou impostos? Que els diners que hi han en l'Ajuntament son sols de Jordi? AAAAAH COLLO!!!! NO HO SABIA JO AIXÓ.....

      Sabudet!!!!!

      Eliminar
    5. Totes les partides q paga el ajuntament estan relacionades i es Jordi qui elegeix com es gasten si li aprova el plenari.

      Per exemple Jordi ha decidit aportar 40000 euros menys al taller docupacio i aixi ara te 40000 euros mes per assessors o concerts. Aixo es la realitat.

      Eliminar
    6. Com sempre els peperets mentint i manipulant.

      L'Ajuntament no te cap obligació d'aportar res al taller. Qui subvenciona al 100% es la Generalitat. Per cert l'ultim taller que va demanar el PP de Tavernes no li'l van concedir. No ho oblideu.

      L'aportació es voluntaria i es una MENTIRA COM UN CABAS que no s'ha volgut aportar 40.000 euros.
      Eixa quantitat com es va dir en el ple se l'heu inventat, no està en cap lloc l'obligació i ni està justificat aportar-la.
      S'aporten 10.000 per a gastos de material que no esta mal per aun curs i es fa voluntariament.
      ¿No penseu que si fora obligat donar-ne 50.000 els donarien? Si no es obligat ja esteu donant una caguera de por en este tema si fora obligat seria noticia del mon mundial.
      Quin destarifo de peperos!

      Eliminar
    7. Nosaltres dius tu que son mentirosos i manipuladors... jo com tinc més educació que tu no vaig a contestar-te. No vaig a posar-me a la teua altura, a la del betun.

      No és obligació aportar... però sí que puntúa en la baremació. 50.000 € puntúen més que 10.000.... Ho pilles?? És que pareix ser que el teu cervell està costós.. deu ser pel calor..

      Ahhh i de caguera res...vosaltres, que no feu res be... no vull ser roin.. el que feu de 10 es insultar i increpar a la gent...la xulería també de nota...

      Per cert...creus que eixe govern local que tenim serà capaç d ajudar als xiquets??? Pel que és veu fins ara no... Si això no ho solucionen esta vegada no sereu vosaltres els dels perols davant de l Ajuntament, serem nosaltres. Encara que no t ho cregues també sabem tocar els perols de categoria. Dis-li-ho al teu Jordi..

      Eliminar
  5. Aprendre a cuinar menjar italia ? Aixo dona per a menjar despres ? I el menjar italia es debades ? Jajajaja . Dius que critiquem per criticar : Tal volta altres defenseu lo indefensable en tal de que vinga del vostre estimat govern . Que te que vore el festival amb les beques ... Saps que es aixo de la caixa unica en que treballa l.ajuntament ? Has sentit parlar de les modificacions de credit per a passar diners d.unes partides a altres ? Doncs amb tot aixo te que vore : o es que en ta casa quant s.acaben els diners per anar a Mercadona i el fa falta precis comprar per a menjar els teus fills no en agafes si en tens dels que tens previstos per anar de festa ? .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique, el que et diga jo. Quan el govern comença a tirar balons fora i a buscar culpables, saps el que vol dir, no? Efectiviriwonder!! Que els 100 xiquets es queden sense beca de menjador. Això si, per a BOTIFARRES si hi han diners, si! I per a rentings abusius de 32.000 €, i per a informes partidistes de 7.200 €, i per a cavalgades de 30.000 €, i per a cursets de cuina italiana de la toscana que no savem que costarà, i per a fer maldats destroçant aules homologades i guarderies, i per a festivals.... I a final de mes tots el del govern a cobrar el sou que se l'han guanyat ben guanyat.

      Eliminar
    2. Estruch, ja vas donan-te compte que el govern ens tracta d'idiotes, com si no ens donaren compte de les animalades que fan. Pensen que per tindre un gavinet de premsa i passar-se tots els dies fent propaganda i autobonbo, no ens enterem del que fan perquè deuen pensar-se que son els mes llestos i que ens xuplem el dit. Sempre tenen la paraula demagogia en la boca. El poder o no menjar no és demagogia.

      Eliminar
  6. Continues fent demagogia barata.
    A cas València no fa demostracions de cuina valenciana en Madrid? La setmana passada va haver una on estaven tots els 4 estrelles Michelin fent unes jornades exactament igual que les que faran ací. I tots els anys se'n fan tant a ciutats d'Espanya com Europa patrocinats per l'Academis de la Gastronomia Valenciana. ¿No ho sabies? Segur que no.

    http://www.cronicanorte.es/la-comunidad-valenciana-presenta-su-mejor-cocina-en-madrid/41736

    Els cuiners bascos no paren de fer tallers i demostracions fora. No fa molt els millors de la cuina basca estigueren en Londres, per no parlar de les jornades en New York. Estan fants de promocionar fora.

    Això es una pràctica total, que fan totes les regions i comunitats que es precien de tindre una cuina autoctona com tenim ací. O es que quan es va a Fitur no hi ha demostració i degustació de productes valencians?

    Exemples te'n diria aun milio. Busca-ho a internet.

    Amb comentaris com el fet desmostres, primera l'ús demagogic que fas d'allò que t'interessa i segon, que de cuina, o almenys allò que gira al voltant de la cuina, ni idea.

    I sí, es veritat, critiques per criticar. Si creus que criticant vas a conseguir d'aci any i mig redit electoral, te la pegaràs de cantó.

    ResponderEliminar
  7. Ah que venen cuineres italians de la talla dels que dius espanyols i jo sense assabentar- me ? Arre gat , haveu avisat a la premssa internacional per a que cobrisca l.event ? Si es que en tal de defendre al lider sou capaços de dir les mes grans ... Aixo . Si els teus fills foren dels que no tenen per a menjar voriem si opinabes igual .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El que deuria vindre és CHICOTE i que li cante les 40 a Jordi i a Borras per no voler donar de menjar a 100 xiquets que ho necessiten.

      Eliminar
    2. La guarderia té llicència per a eixe tipus d'activitat??

      Eliminar
    3. En totes les sectes defenen al lider "a muerte"

      Eliminar
  8. Vosté continue demostrant el seu tarannà, rient i despreciant tot el que desconeix. Em recorda uns versos de Machado. "Ah, Castilla que desprecias lo que ignoras". I com no, mescla les xurres amb les merines, com diu una frase, que no refrany, també castellana.

    Al gra. Ací estem parlant d'una activitat dins d'un Festival Internacional que compta amb diversos premis de la Unió Europea i amb el recolzament de Saramago (q.em.p.d) i Dario Fo, que supose - igual no ho sap- que tenen un premi que es diu Nobel de literatura, on participen 30 ciutats de nacions com Brasil, Cap Verd, Croazia, França, Grècia, Israel, Itàlia, Maroc, Portugal i Espanya, en un extens programa on es difón la música popular contemporanea, l'art figuratiu i altres aspectes de la cultura mediterrània (costums, menjars, festes i tradicions...).

    Com vosté pot ja suposar, la programació no ve d'un dia, sinó que es treballa durant mesos i mesos. No fa molt va anar a Brusel·les la nostra regidora de Cultura(o millor dic la meua, perquè seua sembla ser que no ho és)al Parlament Europeu perquè és un programa reconegut i model de programes culturals a tota la UE.

    O siga, que el taller de cuina italiana és una activitat organitzada pel festival dins d'eixe intercanvi que es fa tots els anys on sí, efectivament, venen i han vingut a Tavernes figures internacionals de talla mundial i gent valenciana i de Tavernes, gràcies a que Tavernes és seu, han anat fora a eixes naciones dites abans. Clar està que no hi ha cap obligació d'assabentar-se qui vénen i qui va, ni coneixer-los, ni assistir-hi. Ja se sap que sempre hi ha alguns que amb Manolo Escobar i el Porompopo ( o semblant) tenen coberta la ració cultural.

    I com que la cultura d’un país no és només pintura, art o música, sinó també es pot conéixer amb els sabors i olors d'una bona cuina, l'any passat va ser una demostració de cuina siciliana i enguany de la Toscana, amb el seu vi blanc. Diuen que vénen dos cuineres, no sé si seran de la categoria d'Arzak o del nostre Camarena, però segur que si les porta el Festival tenim assegurat el tast del bo i millor de la cuina d'aquella regió italina. No cal que vinguen grans cuiners internacionals perquè de vegades, una simple llesca de pa torrat amb oli o sal, o un esgarraet de qualsevol dóna major del nostre poble, de ma mare per exemple, pot suggerir-nos tot d'un país o una regió i això es el que es busca. ¿O és que quan vosté es menja una bona paella o un bon arnadi, o una coca d'atmelo o una coca de pebre i tomaca amb tonyina de sorra té cap sensació?

    I dit açò i en referència al menjador escolar, dir-li que és una activitat ja pensada i programada dins del Festival, i que no comprenc quin interés tenen o té vosté de despreciar i mesclar-ho amb el fet que la Diputació no complesca la seua pròpia publicitat. El pitjor sord és el que no vol sentir, i ací hi ha molt que no volen sentir que l'unic culpable de tot l'enrenou i de tot el que ha passat només té un nom: senyora Diputació i senyor Rus, per oferir un programa de menjador que era incapaç de complir. I com se sol dir el mort ara per als altres. I vosté això ho sap. Massa gent que ara parla, del PP generalment, quan si la Diputació no haguera clavat la pota ni s'hauria preocupat dels xiquets i si mengen o no. Després demanant per a Càritas acallen la consciencia i en santa pau!

    I si foren els meus fills els que passaren gana - igual en passen- no sé el que faria, igual robaria, però el que estic segur, sabent el que sé que és el mateix que sap vosté i tots els lectors, li reclamaria a qui pertoca i que no és l'altre que l'autor i promotor del programa escolar de menjador: la Diputació.

    Demà a banda és que vosté i el PP i la senyoreta KV vulguen confrondre les xurres amb les merines. Eixe és un problema diferent. I recorde el vers de Machado, i també que enguany té una bona oportunitat d'anar al SSSL si no hi ha anat mai.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ara resulta que som una confabulació judeo-masònica : Jo , el PP i Karina, d'analfabets que no coneguem ni a Saramago !!

      Ara en serio : El dir festival i cuina italiana es un mer exemple amb el que volía expresar que no es pot gastar tant com esta fent este govern en festes i oci , estes u altres, mentres no es té per a cobrir les necessitats socials . No em refería, torne a dir , a este festival i a eixe acte en concret com algo bó o roïn , sòls era un exemple proper de festa i oci com un altre , el que passa es que vosté s' ho ha prés com algo personal i jo li he seguit el joc .

      I ara tornem al caxondeo : Proposse que es llogue a Torreblanca i a Dacosta per al proper festival com a repressentants de la cuina valenciana, i a Saoret, sí, el nostre Saoret, per a que cuine un d'eixos polps tan bons que mostraba en la publicitat .

      P.D: No soc de Manolo Escobar, encara que voste no s'ho crega soc més de gent tant diversa com Pep Gimeno, Lluis Llach , AC/DC , Scorpions, El canto del Loco , Sabina o Serrat . I un enamorat de Machado, Don Antonio .
      I en quant a cultura, molta en art i poca en cuina : Soc més d' ous fregits amb xoriço que de Petits pois a la crema avec julliet d'escargots mentres veig un bon programa d' arquitectura, megaconstruccions o museos d'art clàsic .

      I li torne a dir : He parlat d'eixe festival i d'eixe event com havera pogut parlar d'altres com macro-cavalgades .

      Eliminar
    2. Mira...deixa a Machado i centrat en el problema... de la frase EL MÀXIM RESPONSABLE DELS VEINS D UN POBLE ÉS L AJUNTAMENT quina part no entens???? Ara voldreu fermos veure que si hi han 100 xiquets en Tavernes que tenen problemes per a alimentar-se la culpa la te Diputació. A l'Ajuntament, segons tu, ni li va ni li ve.
      Poseu-los menjar davant i deixat de xorrades i botifarres.
      El problema és lo irresponsables que sou. Vergonyós

      Eliminar
  9. Jo m'apunte a lo que diu el de les 16:27.

    Però li rectifique i que la pague qui ho deu, qui ho ha començat tot: la Diputacio i Rus
    Que vinga i que li obligue a Rus a pagar el menjar a eixos xiquets i si no te diners, que estiga Rus sense menjar fins que amb el que menge pague lo que corresponga. No passa res, li vindra bé fer dieta i damunt serà poques dies perquè segur que conforme mengen els del PP que manen, en uns quant dinars tot solucionat. Segur que Rus no menjara coberts de 3 euros i de menjador escolar.
    150 el cobert? És raonable no per a un president del PP i president de la Dipu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En resum Jordi Juan te diners per a assessors, per a cabalcades, per a BIMs, per a Mancomunitats, per a Botifarres, per a sous de 40000 euros, per a assessors a dit, per a rentings, per a concerts nacionalistes... Pero no te diners per a beques de menjador i la culpa es destruch, de Karina i de Manolo Vidal...

      Eliminar
    2. Tan roïn és la Diputació com vosaltres. Ningú ha sabut donar solució a la demanda de beques de comedor que necesita Tavernes. Com dius tu Enrique, Un (Diputació) per l'altre (el govern de Jordi Juan) casa sense agranar. Ací teniu un eixemple dels polítics de Tavernes, que ens ilusionen en camvis i politiques d'esquerra i després resulten ser com els d'avans, políticas a sueldo i sense escrúpols!

      Eliminar
  10. Amb tots estos ingredients ja podem fer un menú per al menjador d'estiu. De primer plat botifarra. Després fem un renting de plat i triem de segon entre una pizza a la toscana o tallerinni a la charlottinni.

    ResponderEliminar
  11. Bon debut dels concejals de dretes Victor Borràs i Josep Llàcer en les regidories de benestar social i foment local. Victor i Llàcer han rebatejat les seues regidories que passen a anomenar-se MALESTAR SOCIAL i DESMANTELLAMENT LOCAL, respectivament.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els regidors de dretes ho hagueren fet prou millor. Estan donant-se a coneixer per una quantitat insignificant. I lo pijor és que ho fan per a donar la culpa a Diputació, que depen del num d habitants, el toca un num de beques. Si hi han mes necessitats deu fer-se carrec l Ajuntament

      Eliminar
  12. Aci hi ha gent que parla per parlar i hauria de tindre en compte que les politiques de l'Ajuntament les marca l'Ajunament i no el senyor Rus i els seus capritxos.
    Si dema ve la Generalitat dient que vol facilitar vivenda a la gent amb problemes i que s'apunten al programa i apareixen 60 sol·licituds i despres la Generalitat diu que nomes te diners per a 5 vivendes ¿Te l'obligació l'Ajuntament de cobrir i pagar les demes? A que digueu que no.
    Ací exactament es el mateix cas, pero adornat amb obres de misericordia, almoina per a xiquets o com vulgueu dir i tots heu caigut en la ratera del PP i el seu programa. Menys almoina i mes politiques de justicia social del PP en la Generalitat i Estat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Realment creus que l Ajuntament no deu d'ajudar a eixos xiquets??? La Diputació dona una ajuda a tots els pobles de la provincia. En Tavernes l obligació es de l Ajuntament. Si Diputació paga el dinar a 39 xiquets, això que tenen solucionat. L Ajuntament deu fer-se càrrec de la resta de xiquets. No estem parlant de botifarres ni de festivals. Estem parlant de xiquets que necessiten ajuda. La postura de l Ajuntament és tirar la culpa a Diputació i no solucionar el problema. Mira...si jo tinguera diners, ho pagaria ben gustosa de la meua bujaca. La gent ja s ha donat compter de a qui tenim governant

      Eliminar
    2. Seran realment incapaços de solucionar el problema dels xiquets? Algo que és soluciona en 5 minuts fa dies que estan pegant-li voltes. Quin desgovern, vergonyós.

      Només hi ha que fer una modificació de crèdit de 20.000 € per a ampliar la partida de Benestar social. Tots els partits pense que votaran eixa modificació. És pot traure de qualsevol altra partida com , per eixemple, festes.
      Si tinguerem un problema greu no vull ni pensar-ho.

      Eliminar
  13. Gran fracàs de l'acte del PP.
    Nomes 40 persona i Karina Vercher presidint l'acte.
    Vergonyós

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I tu com ho saps? Estaves allí? No seràs un fidel seguidor del PP?

      Eliminar
  14. Jo no sé si l'anonim estaria o no allí. Jo ho he vist en les fotos del twitter de NNGG. I té tota la raó. I lo guapa que esta KV al costat dels seus amics intims del PP? Vore com la gent es feliç, això val tot lo del món.

    ResponderEliminar
  15. enrique, en els teus últims post m'estic portant una gran decepció amb tu

    no per les coses que opines, que són respectables

    sino perquè sembla que se t'ha apegat un llenguatge i una manera d'expressar-te que resulta vulgar i que no es pròpìa d'una persona que es considera educada, com pensava que era el teu cas

    si l'exemple del festival sete luas podia ser un altre, podies almenys haber-te preocupat de buscar un bon exemple

    em sembla de vergonya que tu, que sembla que estàs prou informat, caigues en la demagogia de parlar d'eixes beques de menjador com si foren unes beques solicitades per la gent

    eixes beques han sigut creades per la diputació, que veig que juga molt bé a despistar a la gent perquè tu t'has cregut, la qual cosa em sembla dificil de creure, que darrere d'eixa ajuda hi ha un vertader interés social

    no hi ha hagut un estudi, no s'ha preguntat als ajuntaments ¿ei quins són els problemes més greus que teniu? noooooooo, es fan unes ajudes perque si, això és populisme pur i dur, pan i circo

    el govern municipal deuria de recolçar més a les families necessitades, això no ho dubta ningú, així beques i porres serien innecesàries

    però per favor, t'has pres la molèstia de llegir-te les bases d'esta convocatòria de la diputació, feta a preses i carreres??

    de tota manera només volia dir-te que em caus més bé amb el teu to dialogant i respectuós

    quant te n'eixes d'això eres tan menyspreable com aquells dels que t'agrada riure dient-los illuminatis

    i et dic més, has parlat a algunes persones com sempre critiques tu que ho fan ací

    has considerat que si no pensen com tu, son ELS ALTRES

    serà possible que estigues sempre dient que si uns no estan d'acord no és just que els fiquen en els ALTRES, i al final fas tu el mateix

    espere que almenys este linnies et facen rellegir tot el que has escrit en estos posts perquè de veres que pareix que t'haja posseit una altra persona, més desagradable i maleducada del que tu has sigut mai

    gràcies i bona nit

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Agraisc la teua reflexio i sobre tot el to en que la fas , el que no fan els que jo nomene iluminatis i de ahi el meu to a ells . Que tal volta amb aixo m.ha vaja rebaixat al seu nivell i vaja caigut en el que dius ? Pot ser pero es que costa no fer-ho perque u va de bona fe , tractant de ser imparcial i quant el contesten amb l.insult costa ser-ho . Pero tractare de no tornar a caure .
      Respecte al fons crec que no l.has entes : jo no entre en qui ha creat el problema , sols vullc dir que hi ha que solventar-lo i amb el consabut " i tu mes " no ho fan i es l'ajuntament qui deu procurar-ho si altres no ho fan i pot . I si que por quant te diners per a oci i de calent . I com li dic al altre comentarista he parlat d.este event com havera pogut fer-ho de qualsevol altre : tal volta he parlat d.ell com event de festa i oci mes proper pero podriem parlar per exemple de cavalcades .

      Eliminar
    2. Continua confonent termes. Mediocre o demagog, com, d'altra banda, són TOTS els polítics, no és cap insult. Però vosté no s'ature, com el burret de Vitòria...

      Eliminar
  16. I enganyant al personal perquè ha dit Manolo que havien convidat al govern a assistir i això no és veritat. Negat pel mateix alcalde.
    Qui es pot creure que el PP convide a l'alcalde i al govern (Compromís i PSPV) a un acte del seu partit?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si es el alcalde el que eu nega,segur que estaen convidats

      Eliminar
    2. I ara me'n contes una de vaqueros i que Manolo Vidal siga el xic de la pel·licula i qui salva a la xica dels indios.
      Crec que és prou normal que si una persona pensa les coses no es crega això de que Manolo Vidal convidara a Jordi Juan a un acte del PP, com tampoc es normal vore a Rubalcaba sentat a la dreta de Rajoy presidint un acte del PP.
      Tot el demés son ganes de fer la punyeta i parlar per no callar.
      I més si l'alcalde i membrs del govern diuen que eixa convidada no ha existit.
      Seria tindre poc trellat per banda de Manolo Vidal haver-la fet.
      Ara després de vore a Karina presidint l'acte, de Manolo Vidal i el PP ja ens ho podem creure tot.

      Eliminar
  17. Tens molta rao Enrique. Primer menjar i despres festa.

    M'agradaria que la regidora de cultura Pilar Altur o l'alcalde digueren que costarà este any el Sete Sois.

    M'agradaria saber-ho per a comparar amb el que es gasten en serveis socials o politiques d'ocupació.

    Pilar, Jordi:
    QUE COSTA ESTE ANY EL SETE SOIS?
    DORMIU TRANQUILS GASTANT EN FESTES MENTRES HI HA 93 XIQUETS SENSE PODER MENJAR?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Menys del que costava quan estava el PP i Amparo Espi i companyia, artistes locals inclosos, amb els seus viatges per les seus del festival "todo pagado" ¿Ja ho haveu oblidat? Amb autobusos a Valencia perque anaren a la presentació, amb dinars i demes amb les autoritats del Festival ¿Ja ho haveu oblidat?

      ¿Que el jugues que eixa pregunta no la fa el PP en el ple? Ànim i ens enterarem de coses sucoses del temps del PP i del Festival en aquells anys. Sobre tot els efectes col·laterals.

      Hi ha coses que es millor que no les toqueu perquè eixireu escaldats. ¿Te'n recordes que en un plenari Manolo Vidal li va preguntar a Victor Borras no se que d'unes cartes d'una mutua que havien rebut els funcionaris? Ja no s'ha parlat meus. Pues ací per l'estil. I si vols saber més pregunta a Manolo.

      La ignorancia es molt atrevida.

      Eliminar
    2. Pilar, Jordi:
      QUE COSTA ESTE ANY EL SETE SOIS?
      DORMIU TRANQUILS GASTANT EN FESTES MENTRES HI HA 93 XIQUETS SENSE PODER MENJAR?

      Eliminar
  18. Estem d'acord en que la culpa és de la diputació, no? Bè, tots d'acord amb açò. Una vegada identificat el culpable i en vista que no van a cobrir totes lea places, em pregunte: I ara que fem? S'acaba ací la cosa i deixem 50 beques de menjador i 93 sense beca o anem a buscar una solució per estos xiquets? Els bons polítics no sols busquen els culpables sino que van més enllà i busquen solucions. Esta pot ser una bona vara per mesurar els polítics que tenim a Tavernes, segons troben o no a temps solucions al problema que s'ha generat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aci el inoc que ha dit que la culpa es de la Diputació has segut tu.

      Per lo tamt aixo de "Estem d'acord en que la culpa es de la Diputació, no?" No es correcte

      La Diputació el que no pot pretindre es cubrir tot alló que els governs municipals no han tingut previst als seus Presupostos. La Diputació llança cada any (en major o menor acert) varies linies d'ajuda en diverses finalitats, pero cal que els governs timguen dotació presupuestaria (es a dir dines previstos) per poder accedir a eixes ajudes i cofinanciar les mateixes. Aixo es el que ha passat, el govern vol que ho pague TOTLa Diputacio.

      O tenim clar?

      Eliminar
    2. Aci lo que ha passat és que als pressupostos no s'han dotat totes les arees de forma correcta. A més, si a Tavernes hi han més xiquets en situació de desnutrició (inclós que a pobles amb major nombre d'habitants), lo lògic seria que aquest fet es reflectira als pressupostos, cosa que no ha passat, ja que la previssio ha sigut pràcticament nula.

      Eliminar
    3. Jo voldria saber qui t'ha explicat això de que l'Ajuntament te que tindre partides obertes o consignació per a totes i cada una de les possibles ajudes hipotetiques, que ningú sap quines seran ni la mateixa Diptuació i cofinanciar-les.
      O la diputacio ja sabia fa un any que anava a fer el programa del menjador? Menut desgavell.

      L'ajuntament tindà partides obertes per als programes habituals i que es donen tots els anys, per a una cosa esporadica que ningu sap si es va a produir, no crec.

      I torna a que si ho paga Diputació! Qui ha fet el programa? Qui l'ha publicitat, qui l'ha concedit, qui ha determinat a qui es dona, qui ho ha fet tot?

      No és un programa de Diputació? Que ho pague Diputació com cal i es lògic. Ara demà reforma la cuina i li dius al veí que te la pague, a vore que el diu. Açò igual: no ho has fet tu, no es cosa teua. Paga Rus, que per sopars en Sueca segur que si van haver diners.

      Eliminar
    4. Anem a veure si ho pilles.... Quí te el problema en casa???? L Ajuntament..!!!!! Es que es ridicul este debat.... Qui te la culpa i qui no.!!!! Si un Ajuntament en mes de 15 millions d euros de pressupost no pot solucionar el problema apanyats estem.

      Estem parlant de menys de 20.000 €. Es una quantitat ridícula per a Tavernes.

      Al final serem mosatros els que organitzarem una cacerolada davant de l Ajuntament a veure si es posen les piles.

      Que si la culpa d este o de l altre i els xiquets sense menjar adequadament..!!!!!

      Solucioneu el problema ja... Si no sou capaços aneusen a casa...!!!!!

      Eliminar
    5. Estàs molt enganyat. El sopar de Sueca no el va pagar Rus. Cada u es va pagar el seu sopar, 22 euros per si tens curiositat. No afirmes coses que saps que son mentira.

      Eliminar
    6. Estos radicales-catalanistas son lo mas inhumano que conozco,si los niños no comen que se j...
      Menos que su gran lider mesianico Jordi baje a la tierra y se apiade de los mortales.
      Pandilla de....!!!

      Eliminar
  19. Tot el que heu robat en Gurtels, sobresueldos, regals a Urgandarin, els robatoris d'Emarsa, els diners de la Formula 1, els diners de Terra Mitica, ciutat de la llum, aeroport sense avions... tot això torneu-vos i que mengen els xiquets.

    Per molt que digueu les coses no van a canviar: La Diputació ha clavat la pata amb un programa que no ha posat ni la mitat que calia i ara vosaltres veniu en el conte de l'Ajuntament i que paga Papa Ajuntament.

    L'ajutnament no te un problema com diu algú per dalt: el problema el te la Generalitat, el Govern de Rajoy que es qui ha de fer cumplir la Constitucio (vivenda, educació, salut, vida digna com a persones) i qui te el deure de legislar perquè eixes situacions es donen, i ells han fet el contrari.

    Sou els fatxes els que esteu arruinat a la classe treballadora, amb ERES, despidos, retalls de salaris. Sou els fatxes, que ara governeu la Generalitat i l'Estat els que tota la vida heu usat el recurs de fer passar fam al poble, per donar-li limosna després i tindre-los dins del puny.
    A vore qui es qui regalava oli i arros per la part alta del poble i feia paelles gegants en la zona de dalt del poble. Això perquè ho feieu? Més justicia distributiva i social, i menys caritat que es l'unic que vos va.

    Vergonya tindria jo de defensar un partit que regala 40 milions d'euros a un multimilionari pèrque monte la Formula 1, mentres te a mitja Valencia amb necessitat.
    Vergonya tindria jo de defendre un partit que regala 18 milions a Calatrava per projectes mal fets i alguns ni fets, mentre tants xiquets no tenen les necessitats bàsiques cobertes.
    Vergonya tindria jo de defendre un partit que es gasta 50 milions en un aeroport en Castelló que no funciona, mentre es incapaç de posar 10 milions per acabar l'Hospital de Gandia del qual depen el servici medic de vora 200.000 persones.
    Eixe es el probleme, el problema es diu PP que nomes governa per als seus i per Emarses, Gurtels, Formules 1 i etc i etc.

    Però no la coneixeu... ni la vergonya, ni la dignitat, ni el que es el respecte als drets dels demes de viure com a persones.

    ResponderEliminar
  20. Estic d'acord amb el que dius però t'he de rectificar una xifra: no són 50 milions l'aeroport sense avions sino vora 150 milions.
    Igual ha sigut que no has pitjat bé la tecla i t'has deixat l'1 davant, però son 150 milions.

    150 milions de l'aeroport, sobre els 200 milions totals que portem gastats en F1, uns 1.500 milions per al "Nodo" del PP en Valencia conegut com a Canal 9, 400 milions de Terra Mitica... i ho deixe ací, per no fer la llista massa llarga: clar que no hi ha diners per sanitat, educació ni per als menjadors escolars.
    Efectivament, ni en tenen ni la coneixen de vergonya.
    I el que és pitjor que hi haja gent de familia i classe traballadora i que els defense a tota esta gent del PP, con fa tota eixa jovenalla del poble de NNGG que no saben ni os es cau la carrega.

    ResponderEliminar
  21. Pues si cap culpa la té el poble ni cap solució ha de donar l'Ajuntament no sé a qué vé subvencionar ningú des del consistori. ni 300 ni 150 ni els 11 que han ajudat. No es dona ni 1 € i 22 vots menys per al PP (pare i mare de cada xiquet). No sé que fa Víctor fent-li la rosaca al PP via Diputació.
    La culpa sempre dels demés, que si no fan, que si fan però no fan prou, que això li toca fer-ho a un altre... Si al final dona igual qui mane, sempre hi han excuses, ningú fa res mal i el poble al mig sentint-los amb cara de tontos.

    ResponderEliminar