sábado, 6 de julio de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL , noticias locals

A més de la noticia sobre el memorial David Cano del que vos informarem ahir , en las provincias trobem que :

Tres bandas juveniles actúan en la playa

Tavernes acoge hoy sábado la tercera Trobada de Bandes Infantils, que acogerá a los grupos de Bétera, Alcàsser y a la Banda de l'Escola Eduardo Arnau de Tavernes. Los actos arrancan a las 10 horas con la llegada de las agrupaciones. A partir de las 12 horas, los participantes visitarán el Monasterio de Santa Maria. A las 20 horas, los jóvenes músicos se concentrarán en la playa para preparar el pasacalle y a las 21 horas se iniciará el concierto en el cine Olimpo.
A QUI CORRESPONGA : Hi ha que vore en tant que estimem nosaltres a l' Unió Musical i el poc que estos ens estimen, doncs envíen les noticies a alguns blogs i a altres no , com este, sobre haver-li oferit les nostres planes fehaciénment per a això . Havía pensat de no publicar rés com estic fent amb cert centre esportiu, però els xiquets s'ho mereixen tot .

LEVANTE-EMV :

Tavernes critica que diputación solo cubra 39 de las 143 plazas que solicitó para el comedor de verano

El diari no deixa vore el contengut de la noticia .

23 comentarios:

  1. ja podries comprar-te els diaris si, al menys, vos informar a la gent com forme toca!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pareix mentira que els del bloc no compreu el Levante, en lo que vos ajuda el sr. Sapena manipulant les notícies. Com a mínim no deuries de fer-li eixe lleig i comprar-li el diari com a forma de gratitut.

      Eliminar
  2. Informar ? Seria absurde el pretendre informar quant pots vore el periodic per la mateixa via que veus este blog . L.unic pel que fem este repas es per a comentar les noticies locals i aixi donar peu a altres comentaris al respecte .

    ResponderEliminar
  3. Que pensa fer l'ajuntament per solucionar el problema dels 104 xiquets que s' han quedat sense menjador d'estiu?
    Seria molt greu que l'unic que fa el govern local siga criticar a la Diputació que dona menjar a 39 xiquets i no faça res per donar menjar als 104 que s' han quedat fora.

    ResponderEliminar
  4. Tampoc t'ha enviat la noticia Evarist, que és músic i regidor?

    ResponderEliminar
  5. Jordi Juan que vaja criticant a la Diputació.... Després que vaja a demanar a Alfonso Rus subvencions i veuràs on l envia. En la xuleria que te este alcalde no anem a cap lloc. Si Diputació dona menjar a 39 xiquets, l'Ajuntament que done menjar a la resta. Al final Karina tenia raó. Només demanava 34.000 euros mes per a Benestar social. Fan falta. Ara tireu la culpa a Diputació. Què vergonya...açò es un desgovern....

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja et dic jo que si Jordi, Borrà i companyia renuncien al seu sou els mesos de juliol i d'agost (no es moriran per dos mesets), es poden cubrir totes les places. Seria acte que demostraria que el bipartit es d'esquerres i que atenen les necessitats més bàsiques com son poder endur-se algo a la boca. A falta de solucions, ací en tenen una i ràpida! La solució està a les seues mans o millor dit, a les seues butjaques!

      Eliminar
    2. Tu també podries predicar amb l'exemple!! Amb els diners d'altres es troben solucions per a tot i els teus? Tu per dos mesets tampoc et moriràs, dóna el teu sou per als xiquets!! Predica amb l'exemple!!

      Eliminar
    3. Tens raó, no fa falta llevar-ho dels sous, el que s'ha de fer es tindre una partida als pressupostos per estes coses. També per a ocupació. Ja vam vore el dia 6 de maig que massa ganes de consignar partides per a estes coses no hi havia.

      Eliminar
    4. Anònim de les 23:28. Jo soc un dels 2000 i pico parats de Tavernes i desde fa ja temps. Ni un, ni dos mesos, no tinc cap ingrés!

      Eliminar
  6. Després criticaràn també que no els donen el taller d'ocupació. Ho fan tot malament. No destinen partides per a foment i benestar i encabant passa el que passa. Clar com ells tenen treball (a l'ajuntament perquè la majoria sols xuplen d'ací) i no patixen fam, els altres que s'apanyen. Si que sou d'esquerres i progressistes, si !!

    ResponderEliminar
  7. Ara han aumentat 11 places més, 50 en total (39 diputació + 11 Ajuntament). Al sr. Juan hauria de caure-li la cara de vergonya quan va dir als pressupostos que per a benestar social ja hi havien prou diners. Ja ha pogut comprovar que no era suficient l'aportació dels pressupostos. I damunt parlava de xantatge. Quina vergonya. I tot el que s'armat després per no fer uns pressupostos més socials en compte de donar diners per a retens de policia, renting, mancomunitats, cavalcades i actes nacionalistes... Etc. És VERGONYÓS a més no poder.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. S'han de cobrir les 143 places, vinguen o no ajudes de la diputació. Estruch coneixes quin és el cost que te cada plaça del menjador? Com pot ser que no l'Ajuntament sols cubrisca 11 places? No hi han diners per a que les persones més necessitades menjen (i estem parlant de xiquets) mentres si hi han per a festes de color nacionalista i mancomunitats i altres 'mamandurries". Es cruel que s'arrive a eixe extrem de no voler destinar diners per a la necessitat més bàsica que és menjar!

      Eliminar
    2. En els colegis ronda els cuatre euros per xiquet i dia .

      Eliminar
    3. Per als xiquets que falten fins a 143 (90 xiquets) a uns 21-22 dies laborals per mes i durant dos mesos serien uns 16.000 €. És a dir mitja cavalcada de reis. I pregunte jo, perquè anuncien que van a ser 143 places si després sols en paguen 11? A que juguen?. No haguer sigut més coherent demanar-ne 40 o 50? Posen el caramel a la boca i després te'l lleven?

      Eliminar
  8. Està clar per a qui governa el bloc no? Per al 25% de que població que els ha votat. Ells van enxufant als seus, tenen un bon sou i els demés a patir fam! Com tot partit nacionalista, vol imposar la seua voluntat (la d'un 25% de la població) a tots. Això si que es governar per a tots. Últinament esteu molt desacertats i tot son cagades el que feu!

    ResponderEliminar
  9. Al que li hauria de caure la cara de vergonya es al Manolet, amb 38.000 euros sa l'any per estar rascant-se la panxa i no fer res per al poble i damunt cobrant de l'Ajuntament. Hauria pogut fer alguna cosa per aconseguir arribar al nivell del REal de Gandia, per exemple.

    I ningu va anunciar ajudes per a 143. Es va dir que d'acord amb les bases de la Diputa s'han presentat 143 sol·licitud.
    El que fa el destarifo es la Diputació que no diu les ajudes que donara. Haguera pogut fer igual que la Dipu et Beca, que ja sabien d'eixida el numero de beques. Ací ningú sabia res, tot fet a pressa i corregudes.
    I fa Diputació una convocatoria sense dir places. A que juga la Diputació? Aixi dona els diners que vol i a qui vol. ¿Als pobles del PP com sempre?
    O igual lifeien falta els diners despres per a pagar a Manolo o per tapar la plaça de bous de Xativa?

    ResponderEliminar
  10. ací com sempre hi han persones que les noticies les llegeixen per damunt i l'únic interés que ténen es clavar-se amb uns i altres.

    revisem:

    la diputació de valència anuncia que donarà uns diners per a que els xiquets puguen menjar, però en realitat no ajuden a tots els que ho necessiten

    per tant, la diputació està fent un exercici de demagògia increible, i han mentit, tractant de fer creure a la ciutadania una cosa que no és

    em sembla normal que l'ajuntament es queixe, es suposava que la diputació ho financiava però no és així

    una altra cosa és l'esperit social del gobern o si ajuden més o menys

    però la crítica a la diputació és clara

    de fet, eixa ajuda de la diputació és una clara mostra de les intencions que des de el govern central es ténen cap a les persones necessitades

    es vol tornar a la beneficiència, a la caritat

    ací hi ha gent que parla de si el menjar o no per a tots

    molt bé, i després qué, quin és l'objectiu?

    hi ha una idea molt arrelada de donar de menjar al pobre per a que continue sent pobre

    si el que volem és un canvi, si volem que les persones visquen dignament, no és un menjador social el que s'ha de fer

    no vull dir que no es tinga que donar menjar als necessitats, però això hem de saber tots que no és una solució a llarg plaç

    i, no siguem ingenus, existeixen altres tipus d'ajudes per a les persones necessitades que no fa falta que isquen als periòdics, que respecten més la privacitat de les persones interesades

    si es fixeu en la web de la diputació podeu veure un muntó de fotos, en cadascuna eix una frase tipus " la dipu dona 500000 euros per a no se que, per a no se que i no se que" sembla que l'únic que importa es fer-se la foto i els numerets

    té necessitat la gent pobre que tot el món sàpiga que es pobre, és precís per a ajudar a algú assenyalar-lo amb el dit?

    i tots els xiquets que se n'eixen de le edats d'esta convocatòria, no mengen? els bebés no ténen fam?

    cada vegada que entre ací veig a molt gent indignada, estan enfadats amb els del pp o amb els del bloc, i moltes vegades ni comenten ni llegeixen les noticies, sembla que l'únic interés que tinguen siga criticar o animar als seus

    algunes de les opinions de veritat que no les entenc, com un anònim que diu que l'alcalde no tinga tanta xuleria que sino després alfonso rus no li donarà diners

    qué passa? que açò és una mafia?

    supose que si

    és esta societat de gent maleducada que no té més interés que criticar per criticar

    i , torne a dir, no és una qüestió sols de si donen menjar o no als xiquets que falten

    és per a mi una qüestió de justicia social

    i els més menuts,i els adolescents, i els malalts, els desocupats, els sense sostre, els majors......també ténen fam

    per això les ajudes no poden ser anem a donar menjar, això es tindre la mirada molt molt curta

    canviem les estructures, millorem els recursos, les ajudes, canviem nosaltres mateixa

    siguem valents de llegir les noticies y veure més enllà del que ens diuen

    creus que les persones necessitades ténen que tindre ajudes? creus que totes les persones ténen dret a tindre una vida digna? qué faria jo si poguera fer algo? puc fer algo?

    puc fer algo més que criticar, puc fer algo positiu,

    eixes són preguntes interessants i per ací no veig a ningú que les faça

    potser ha arrivat el moment de fer-se-les

    i també de criticar el que no ens agrade, per supost, clar que si

    llibertat d'expressió i respecte , sempre

    criticar amb arguments, amb bons arguments, sempre

    adéu i gràcies

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Menudo rollo, no? Et contradius 1 i 1000 vegades. Si dius que el menjador d'estiu no és la solució perquè demanes més places que Oliva que té mé de 10.000 habitants que Tavernes? Alli governa el vostre compi del bloc nacionalista i pareix content amb el nombre de places que li han donat (sobre un 50% de la demanda). Es veu que a Oliva el vostre companyer de partit té mé trellat a l'hora de demanar. Altra contradicció es que al bloc li tinguen mania a Tavernes i no a Oliva. Altra és que no tinguereu res previst en ca de que la diputació no cubrira totes les places. Total que les coses es plantegen mal i després ens tenen mania i la culpa és tot dels altres. Per a ser el partit dels "maestrillos" utilitzeu molt les escuses dels vostres alumnes. Eixes escuses que tant poc us agraden.

      Eliminar
    2. Se mha borrat el q estava contestant

      Intemte ser breu

      Jo no soc del bloc.ni demane cap plaça per a ningu

      Jo no havera acceptat eixa ajuda.havera explicat a la ciutadania q no son sols els xikets sino les families les q necessitem ajuda i mhavera negat a fer algo en el que no crec.

      Crec q molts ajuntaments han acceptat lajuda per por de q la ciutadania no enteguera i pensara q no els preocupen els necessitats

      Crec que en politica importa molt la imatge i poc el contingut i aixo em dona fastic

      I encara que no demanaria lajuda si tinguera q ferho ho faria per a tots els xikets que ho neessiten no sols per a uns kuants. I el q fera oliva o piles o li siga no hauria dimportarme perque deuria de preocuparme pel meu poble

      I no tinc res mes que dir.ni entrar en discusions

      Ake.bona nit

      Cadascu ha de pensar perque diu el q diu i pensa el q pensa.al marge de la politica

      Jo tinc eixa opinio q per a tu es un rotllo.no crec q siga lopinio del govern.es la meua opinio.segur q molta gent la conparteix i voten a diferents partits

      No crec que un partit tinga lexclusiva de preocuparse pels mes necessitats
      Bona nit

      Eliminar
  11. Jo tampoc crec en la caritat, però mentres hi haurà que fer algo, no? Idees? Propostes? Alternatives? Per suposat que demanar-les i exigir-les al govern local que és qui cobra per pensar.
    Si no són sols els xiquets els necessitats per ajudar sino les famílies senceres hi haurà que fer algo per elles, no?
    Portar un taller a la platja és lo únic que s'els ocurreix?
    I si no valen per solucionar problemas, que passen els següents.

    ResponderEliminar
  12. en este cas estàvem parlant de la diputació, jo comentava eixa noticia en concret. per què ací en conte de comentar noticies sembla que la gent fa mítins polítics

    però les reflexions de robinjut són interessants, clar que si

    que es pot fer? recolçar als serveis socials que ja existeixen, crear ajudes específiques de l'ajuntament per exemple bque ompliguen el buit de les existents

    portar el taller a la platja em sembla una barbaritat, si feu els càlculs del que costa sols l'autobus i els horaris que hi han és una molt mala idea

    la feina dels polítics és tractar de solucionar problemes, prioritzar, veure alternatives

    i si no valen com bé dius que passen els següents

    però es que mires als següents, t'imagines quins poden ser i entren ganes d'amagar-se

    i una altra cosa, personalment opine que una persona si no està d'acord amb una cosa pot criticar-la encara que no tinga les alternatives. no és precís que tinguem les solucions per saber que els que ens passa no ens agrada

    ResponderEliminar
  13. Totalment d'acord, excepte la desidia de pensar ja en que "els següents tampoc ens agradaran". Si encara no s'han presentat!
    Si, dels que estan molts repetiran (de polítics i de partits) i molts no ens agraden, sobretot d'haver-se provat ja com a gestors executius, altres que podrien ser bons els ha vingut gran el tratge o no els han deixat ni provar-se'l i altres només vejent el curriculum ja en tenim prou. també hi ha partit que posen gent nova, gent jove, fills o familiars de, però ens enganyen tan sols una legislatura. Sobretot hi ha que fixar-se en els que oficialment tallarien l'abadejo, els caps de llistes, tampoc em val dir que estan manipulats, per això dic oficialment, perque tenen tot el poder executiu de fer o deixar de fer coses.
    Total, potser que tornem votant al menys roin com ja fa prou legislatures o tinguem alguna sorpresa. D'ilusió també es viu.
    El que em repateja és el polític o simpatitzant que ens amolla allò de "presentat tú, a vore si ho fas millor", al que li conteste "a tú no t'ha obligat ningú, però si t'has presentat, fes bé la teua feina o dimiteix", és com si jo fora empresari i a qui no li agrade els meus productes o serveis li contestara "posat tu a empresari a vore si ho fas millor". la propaganda (negativa) que li faria a la empresa seria brutal.

    ResponderEliminar