viernes, 26 de julio de 2013

Gab. Premsa Ajuntament , COL.LECTOR PLATJA

Tavernes construirà el nou col·lector de la platja que evitarà les inundacions de l’avinguda

Les gestions realitzades per l’Ajuntament de Tavernes els últims mesos per a tractar de posar fi a les reiterades inundacions de l’avinguda de la Marina de la platja han obtingut el fruit buscat. Totes les entitats implicades directament en el tema han mostrat la disposició favorable a executar el projecte de construcció de la segona fase del col·lector d’aigües pluvials. El pressupost serà de 700.000 euros.

Els episodis reiterats d’inundacions en la platja de Tavernes com a conseqüència de pluges fortes sembla més prop d’acabar, després que l’Ajuntament ha obtingut les autoritzacions i els permisos pertinents de la Demarcació de Costes i de la Generalitat Valenciana.

L’Ajuntament de Tavernes disposa d’una consignació pressupostària per import de 700.000 euros per a executar el tram final del col·lector de l’avinguda de la Marina i que seran aportats integrament pel consistori. La primera fase del col·lector fou executada en l’obra anomenada Reurbanització de l’avinguda de la Marina, inclosa dins del Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva en Municipis de la Comunitat Valenciana (PIP).

L’alcalde de Tavernes de la Valldigna, Jordi Juan, ha expressat la seua satisfacció per l’evolució de les gestions amb els diferents organismes i entitat que “ens permetran donar resposta a les justes reivindicacions dels veïns de la nostra platja, i que tantes molèsties i danys han causat en les darreres pluges fortes. És un projecte ambiciós que volem enllestir amb la màxima prioritat possible. En la darrera reunió amb el cap de Costes ens va informar que el director general de Costes tindria firmada l’autorització d’ací a pocs dies”.

Varen estar presents en la reunió, junt amb l’alcalde Jordi Juan, la regidora d’Urbanisme i Turisme, M. Carmen Canet, la presidenta de l’Associació de Veïns (AAVV), Maria Luisa Grau, i Carlos Giner en representació de l’Associació de Comerciants i Empresaris de la platja, ACEPLAT.

El consistori valler té marcat com un dels objectius prioritaris escometre l’obra que permetrà evitar les inundacions pluvials de la platja i que tantes molèsties estan ocasionant a veïns, comerciants i empresaris de la costa. L’obra està emmarcada dins del projecte del col·lector de pluvials i modernització urbanització nucli urbà nord platja vella, que té com a objectiu la construcció del col·lector d’aigües pluvials i abocament d’aigües al mar en el canal de Sant Pau. Estarà soterrat al llarg de l’avinguda de la Marina i els carrers Pintor Segrelles i Blasco Ibáñez, fins a connectar amb l’estació de bombament, mitjançant tubs de polièster reforçat amb fibra de vidre de 1000 mm.

4 comentarios:

  1. Buenisima noticia. Ahora una pregunta:
    ¿Cuando empezaran las obras de este colector?

    ResponderEliminar
  2. Començar? Acabar, el que jo vullc saber és quan estarà acabat.

    ResponderEliminar
  3. Vaja una bona notícia i només 2 comentaris, només que vos agrada el morbo i les discussions.

    ResponderEliminar
  4. No crec siga això, sinó que després l'empastra de l'Avinguda amb un col·lector enterrat que no aprofita, unes bombes que no funciones, haver eliminat lloc per a vianants i vehicles, un carri bici intern que es un perill public, unes planxes de ferro que ningú sap perquè són, 125 llocs d'aparcament menys, un col·lector qui ni van fer ni van previndre ¿qué tenen que dir? ¿Que el Sr. Juan els està enmendant poc a poc tots els errors?
    Ells s'han dit: val mes callar i no dir res, perquè tot el que diguem anirà en contra nostra. Al cap i a la fi, el nostre Manolo en 4 anys no va aconseguir avançar un milimitre el col·lector fins a San Pablo...
    Ara voràs com si que comenten. Els he tocat el tendre. ¿Qué apostamos?

    ResponderEliminar