lunes, 29 de julio de 2013

NOTA DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

Mercedes Pérez Rodríguez, Coordinadora Local d’EU de Tavernes de la Valldigna

Davant dels anònims apareguts dissabte dia 20 de juliol com a conseqüència de la roda de premsa efectuada per EU de Tavernes, amb els insults, i comentaris poc encertats contra una persona del nostre col·lectiu, a qui tots valorem i estimem i, a pesar de que no volem entrar en aquest joc infantil de desqualificacions, aquest col·lectiu vol fer uns aclariments per a rebatre tot el que s’ha dit:

1r Que Eduardo Bononad no ha lliurat cap guerra personal contra Karina. Les actuacions i els escrits en els diferents mitjans de comunicació, són fruit  de les  decisions del col·lectiu i en tot moment,  manifesten el sentir dels  seus membres. Per tant, ell no ha  injuriat, ni insultat a ningú perquè és el col·lectiu d’EU qui decideix i acorda el contingut dels escrits i estem segurs que a la roda de premsa no ho hem fet, sols hem constatat uns fets contra la persona que descaradament ens va  enganyar. I com deia un dels anònims: “NO s’ha de matar el missatger”.


2n Que EU no considera, de cap manera,  que Eduardo Bononad haja desfet el partit ni ens haja portat al pou per les seues “males maneres”, sinó, més bé tot el contrari. Considerem que Eduardo és persona educada, integra i democràtica i que ha desenvolupat la seua tasca d’una manera excel·lent,  cosa que ha fet augmentar la nostra popularitat  i  que hem notat en l’augment de militants i simpatitzant i sobretot, en la gent del poble que ens ha recolzat. Per tant, afirmem que estem orgullosos de que Eduardo forme part del nostre col·lectiu i contradiguem aquell que diu que ens perjudica i que per ell a les pròximes eleccions no podrem eixir del clot.

23 comentarios:

  1. Benvinguts col.lectiu EU-Tavernes . Esperem siga el principi de colaboracions futures vostres en este blog , per al que teniu les planes obertes com tots , i on sereu tractats de forma imparcial també com tots el qual no lleva que quant considerem sigau objecte de crítica o lloança per les vostes actuacions ho fem .
    Saluts .

    ResponderEliminar
  2. La nota de premsa la realitza el mateix Eduardo Bononad i amb això ja no fa falta dir res més.

    ResponderEliminar
  3. Ara queda esperar a que este col.lectiu es moga per presentar propostes per a Tavernes i deixe d'anar darrere d'una acta de regidoria que no van a aconseguir. En dos anys no han fet altra cosa i estaria bè que optaren per la opció de buscar solucions als problemes de Tavernes.

    ResponderEliminar
  4. Merce escrivint en valencià?

    ResponderEliminar
  5. Alucinant, Eduardo diu:
    "... cosa que ha fet augmentar la nostra popularitat i que hem notat en l’augment de militants i simpatitzant i sobretot, en la gent del poble que ens ha recolzat".
    Qué la gent del poble els recolza? Vorem a les pròximes. Ja vos dic jo que no trauen ni 350 vots.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. S ha fet unes caçalletes i ho veu tot de color rosa... és ridicul... es un partit acabat

      Eliminar
  6. Aquesta nota de premsa, en la que és vol fer creure que la redacta la 3a coordinadora de EU en meys d'any i mig, demostra que el sr. Eduardo Bononad és qui talla el bacallà en EU. La sra Merce Pérez, al igual que Bernardo Jareño i Joan Garcia en el seu dia, sols posen la cara com a coordinadors locals, per a què Eduardo es dedique a fer i desfer al seu gust. I totes les notes de premsa ho demostren. O és què es penseu que la manera d'enumerar 1,2,... 1r, 2n, no es made in Bononad?

    ResponderEliminar
  7. Enrique, en aquesta nota de premsa se t'acusa de publicar insults el dia 20 de juliol.

    ResponderEliminar
  8. El que ha de fer este col.lectiu és controlar més als sues socis de govern del bloc i psoe, per a que desemvolupen polítiques socials i de foment del treball i que no estiguen tant pendent dels blogs locals. I podrien menejar-se com fa el seu company de partit el sr. Gordillo, per exigir als seus socis de govern, un plat de calent per als 93 xiquets que s'han quedat sense beca de menjador en compte d'anar a la desesperada i fent el ridíqul, darrere d'un acta d'una regidora.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. S'han quedat sense un plat de calent, perquè a la senyora Diputació i al seu assessor Manolo Vidal no els ha donat la gana donar-los el plat.
      Diputació per no dotar com calia el SEU programa, i el segon per callar davant el despreci i ninguneig de la Diputació al nostre poble en els fons assignats.
      Vergonya tindria jo fer-me propaganda en base a l'ajuda a xiquets i després deixar-los sense menjar.
      No teniu vergonya ni la coneixeu en culpar als demés de les coses que feu malament.

      Eliminar
    2. La Diputació ha pagat el plat de calent, com dius tu, a 151.000 xiquets. L Ajuntament de Tavernes només a 11 xiquets en un pressupost de 15 millions d euros. Siga'm serios... Diputació ajuda...i l Ajuntament haguera pogut ajudar. Trobe ridícul que l Ajuntament de Tavernes només puga pagar 44 euros al dia per ajudar als xiquets.
      NO TENIU VERGONYA
      Damunt la culpa la te Diputació.... i Manolo Vidal... sereu deshonrats..!!!!

      Eliminar
  9. Esquerra Unida està dins d'un clot i en aquest comunicat ho afirma:
    "..Per tant, afirmem que estem orgullosos de que Eduardo forme part del nostre col·lectiu i contradiguem aquell que diu que ens perjudica i que per ell a les pròximes eleccions no podrem eixir del clot."

    ResponderEliminar
  10. Molta noteta, molta manifestació, molt anunci de presions,.. però cap ni una proposta per al poble de EUPV.
    Per a que vullc notes de les batalletes que es porten l'Eduardo, la Mercedes o el Jareño amb la Karina.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això és cosa d'Eduardo. Si busques als comentaris dels blogs locals podràs vore com parlant en nom d'EUPV diu que"ningú es burla de mi". Ara quan els comentaristes el posen a caldo, fa una nota de premsa que no firma ell, si no que ho fa la coordinadora Merce (ja que no em trague que Merce haja redactat aquesta nota de premsa i més encaa en valencià), per a defendre la poca credibilitat que li queda. Aixina que com dius tu, Eduardo està utilitzant les ferramentes d'EU (blog, coordinadors per a que signen notes de premsa, periòdics,...) per a ús propi i per a donar-se un llavat d'imatge. O li paren els peus desde València o l'home este es carrega el partit, si no ho ha fet ja.

      Eliminar
  11. Si si beques per a xiquets. JJ va a gastarse munto de diners en el.projecte duna depuradora que no fara i en el colector. Per aixo ara apareix Bononat. Es presentara de cap de llista amb Merche i Jareño a les properes?

    ResponderEliminar
  12. Home pues si no es fa la depuradora no sera per culpa de JJ, perquè la depuradora la de fer i la de pagar la Generalitat. Segur que ara que t'has enterat que es cosa de la Generalitat ja vols que la faça.
    Perque els diners del colector ja estan a punt. A vore si els teus amics de Valencia donen el permis d'una punyetera volta o volen que tornem a nadar d'esqueneta quan ploga.

    ResponderEliminar
  13. Vaig estar en la roda de premsa que va donar EUPV, allí es va explicar el cas de la regidora expulsada i la raó que els assistia tan moral com després judicial,i m'ha sorprés les reaccions que ha tingut.
    Totes les desqualificacions estan sense argumentar, es a dir fòbies i manies que esté sobre les persones que feren la roda de premsa.
    A alguns pareix ser que es molesta la informació i desenfoquen el problema.Aquest no són els dirigents d'EUPV, sino la persona que no ha seguit les normes del partit i ha intentat canviar l'Alcaldia en benefici seu.
    Tot aquest "guirigall" el que demostra es la mancança de cultura democràtica que hi ha on:
    La falta d'arguments es transforma en insults i desqualificacions.
    Les simpaties o antipaties a les persones es valoren més que els fets.
    El trasbalsament dels valors, on de vegades els infractors es presenten com herois i els que segueixen les normes els villans.
    Jo intente valorar a les persones pel seu comportament diari, no pel carnet polític que mostren, i he de dir que moltes d'elles que estan donant la cara, en este cas, en pareixen que reuneixen com a mínim tres qualitats: Honrades, Treballadores i amb molt de seny

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estimat senyor del Bloc de JJ. Si vares estsar en la roda de premsa ja saps que alli es varen dir moltes mentires. Mentires preparades per Bononat i Talens. Be continueu aixi. Colocant gent en FCC, deixant xiquets sense beques, tirant a la brossa tallers ocupacionals...

      Eliminar
    2. El del comentari de les 11:17 és el sr. JT una de les ments que manipulen a la cotorra, que tant ha censurat als comentaristes d'aquest blog. I de cultura democràtica que tenen aquells que accedixen a l'alcaldia amb el vot d'una concejal que diu haver rebut amenaces? I el totalitarisme és democràcia?

      Eliminar
  14. A vore tu sabut:
    - El programa de beques durant el curs escolars es competència de la Conselleria d'Educació que per cert fa mesos i anys que no paga, no té res a vore JJ ni similars. Primera mentira, com és la norma del PP
    - El programa de beques de estiu es de Diputació, que es qui assigna els dines a emplear i per tant, qui no en dedica prou per a les necessitats no nomes de Tavernes sino de tots els pobles. TOTS S'HAN QUEDAT SENSE COMPLETAR, a vore si ho tens clar. No te res a vore en eixa programa JJ ni similars. SEgon mentira, com es la norma del PP
    - Els tallers ocupacionals es potestat i competencia de la Generalitat. No es JJ qui els done a esta poble o aquell. Per tant si no el donen a TAvernes, serò cosa de la Generalitat del PP. TErcera mentira, com es la normal del PP quan comenta alguna cosa
    -FCC es una empres privada que contracta a qui vol i com vol. Quan el PP contractava a qui volia i ara amb e Bloc segueix contractant a qui vol.
    Quarta mentira, la contractacio en FCC es cosa de FCC no de JJ ni similars.

    De la qual cosa hem de deduir, que sempre que obriu la boca o escriviu o fem per a mentir, difamar, enredar i obstruir.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola. Ja que FCC es privada... Em podrieu dir com puc accedir al lloc de treball que des que JJ es ancalde ocupa el Nyau?

      Al contrari que el Nyau tinc molta experiencia en gestio de residus i tot i que no soc un historic del Bloc tinc un master en gestio dempreses...

      Gracies davantma.

      Eliminar
  15. Ja ja ja ja que bona! Menuda animalada!
    En la roda de premsa donada per EU, hi havia gent d'Esquerra Unida i la representació de premsa, no hi havia gent de cap altre partit.
    Supose que tu no t'imaginaràs una roda de premsa en la seu del PP on vaja gent del Bloc a vore que diuen, ni tampoc a cap militant destacat i conegut del PP anant a la seu del Bloc per assistir a una roda de premsa de Compromís-Bloc. Ací va passar igual. Ni JT, ni cap altra persona del Bloc van estar en eixa roda de premsa.

    Tu veus visions o t'has passat molt de temps al sol hui, cosa que es molt perillós perquè igual tens una insolació.
    Bé, com solen dir alguns comentaristes en este blog en parlar de la gent del partit popular, cada volta que parleu mentiu, difameu i manipuleu.

    ResponderEliminar
  16. Esplica't el "cuento". Com una persona, sense cap experiència amb la recollida de residus, que entra a treballar en FCC, és nomenat Cap. Això en quina empresa pasa?

    ResponderEliminar