lunes, 22 de julio de 2013

Article d'opinió : ODI

No es la primera vegada i crec que vist el vist no serà la última , en que titole un article amb esta definició ni amb este fons .

Espere no arrivem a açò ,
però camí portem .
I es que sòls hi ha que llegir els comentaris contra Eduardo Bononad sorgits a arrél del article d'EU aparegut Dissabte en la premsa i que arreplegarem en este blog, per a vore que els vells dimonis del ODI entre els espanyols per diferències ideológiques està, si es que alguna vegada havía desaparegut o per contra sòls estaven dormits , tornant i a alts nivells . I en este poble a uns nivells que en els meus més de 30 anys seguint actívament la política local no recordaba .

Suposse que molt d'estos odis contra Bononad naixeràn de quant era Alcalde , però estic segur que la majoría ho son per tot el tema surgit des de les darreres eleccions o resurgits per este mateix .

He permés la publicació de molts d'estos comentaris que en altres circunstàncies no havera permés, ( i lo que no he publicat ... tèla ) al igual que vaig fer dies en arrere amb altre polític local , per a vore si els nostres polítics i ciutadanía en general es donen compte de que no podem seguir així, amb declaracions alimentant este odi entre veïns i amb un clima de crispació social que no pot portar a rés bò .

Així que torne a demanar messura a tots i als senyors Juan , Vidal i demés, però sobre a estos dos , ú com Alcalde que deu de ser de tots els vallers i al altre com a representant màxim de "l'altra part" i cap de llista més votat i que aspira també a ser-ho , que façen algún gest per a parar esta escalda de ODI entre veïns , o ho lamentarem .

Sé que no sòlen llegir estos blogs, diuen que no perdren temps en publicacions amb comentaristes anònims , però espere que algú sí ho faça i es ho faça arrivar , jo de moment vaig a remetre , a més de publicar-lo , este article a dits dos senyors als seus correus particulars : Espere que almenys el llisguen i si damunt es faig recapacitar , mèl de romer , per intentar-ho que no quede . 

I es recomane a més que sí que llisguen estos blogs , pequè al cap i a la fí , anònims o no , reflexen el sentir del poble . 

55 comentarios:

  1. Sr Estruch. He llegit quasi tots els comentaris, i llevat d'alguns que s'en passen uns quants pobles, els altres sols critíquen les formes del senyor Eduardo Bononad pels insults apareguts a comunicats de premsa (anomena cretina a Carina) i a més promociona els escratxes cap a esta persona. Estic d'acord amb tu en que hi ha que calmar els ànims i que l'actual alcalde, el senyor Jordi Juan i el lider de l'oposició deurien intentar calmar les aigües. I per la seua banda també, el senyor Eduardo Bononad deuria rectificar també amb els insults que ha dit en un comunicat de premsa (que van publicar a la Cotorra) així com també deixar clar que els escratxes no son la solució, ja que inciten a la violència. Sols això, demane a estes 3 parts que calmen els ànims, pel bè de la convivència al nostre poble.

    ResponderEliminar
  2. Tota la raò estimat comentariste : La nota de premsa d'EU apareguda ahir en La Cotorra en gens va a ajudar, al revés, al que demanem en este article .

    I el titolar , Odi, reflexa més que el que NO he publicat que el que SI he publicat: Tèla les animalades que he tingut que llegir i callar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Efectivament no hi ha que insultar a ningu. Ara Bononat sha inventat moltes coses per a fer mal publicament i aixo ho sabem tots. Res de tot haguera passat si JJ quan li van votar en contra del pressupost no haguera inventat certes coses innecessaries i haguera rectificat o be haguera simplement cessat a Karina per divergencies centrantse despres en governar amb acords puntuals amb uns i altres.

      Eliminar
    2. Si clar, la culpa de que karina siga una partidista, que busque l'interes personal xa ella i per als seus amics i que lo que la moga son els diners, es de JJ. Ves contali monsargues a un atre. Vidal li ha promes massa coses q no ha pogut complir. Mocio ilegal recordes?

      Eliminar
    3. Això que dius és mentida.

      Eliminar
    4. No se com la cotorra pot mantindre la nota de premsa d'EU en la que apareixen insults. Tots savem l'afinitat que te aquest blog cap al partit del Bloc Nacionalista. Sols caben tres opcions. 1a. Que al blog toleren els insults. 2a. Que a més de tolerar insults, vullguen traure d'una forma poc elegant, rentabilitat política. 3a. Que potser seria la més greu i fora que forme part del pacte el donar-li carta blanca i veu al sr. Eduardo Bononad, per a estes coses.

      Eliminar
  3. A mi tot això em sembla meravellós i fantàstic. Simplement arriba tard.
    Alguns que van començar bufant i bufant, insultant a alcalde, regidors i familiars de regidors (només cal que entreu en eixe blog que venta tantes mentires i insults i aneu llegint. Son bon alumnes del Pina), ara s'escaroten perque algú sembla que ha usat un poc de la seua medicina però en contra dels "seus" amics.

    Ací mateix, en este blog, hi ha comentaris contra l'alcalde de tot color (ninyato, inutil, prepotent, dictador... ) contra regidor i familiars i s'han consentit. Sí, Enrique: S'ha consentit.

    Si ara venen els articles sobre odi i això suposa una voluntat de canvi en els criteris de publicació... bé està.
    Per a mi el problema no són els anònims. El problema és autoritzar comentaris anònims en els blogs que no deurien mai de publicar-se. Publicar com anònim no és cap delicte ni de mal gust, sinó el que es puga dir.

    ResponderEliminar
  4. Ja... Aixi ja esta clar. La idea de fer que Bononat diga greus mentires en public es vostra. Doncs ja parlarem de provar medicines. Temps al temps. Aixo no ho havien fet ni Manolo ni Karina ni ningu de loposicio.

    ResponderEliminar
  5. El que ha fet el sr. Bononad son acusacions d'anar darrere els diners i d'apropiació que hauria de poder demostrar. És més, ell a la noticia del periòdic parla d'accions polítiques. Sr. Eduardo, si te proves vaja vosté als jutjats, realitze la denuncia corresponent i aporte les proves. És molt fàcil dir que una persona es corrupta i que s'ha apropiat dels diners sense aportar una prova. I al blog de la Cotorra, que tots savem per on respiren, publiquen la nota de premsa del sr. Eduardo (el qual insulta darrere les sigles d'EU sense firmar al final de la mateixa) i es queden tant panxos. Sols hi ha que vore el blog d'EU de Tavernes per vore la clase de gent que es este Eduardo. Per gust, podeu fer una ulladeta al blog d'EU de Benifairó. Vaja diferencia! Eixe blog si que dona gust de llegir i entrar per buscar informació, en cambi el de Tavernes et poses les mabs al cap i inclús l'antivirus et dona la senyal de perill!!

    ResponderEliminar
  6. A mi em pareix que un dels principals culpables d'aquest odi emergent entre les gents dels partits eres tu Estruch. Sí, ho eres! Estàs jugant al vingau a ma casa i baralleu-se, tu molt de demanar a uns i a altres que posen pau entre la seua gent, però eres el primer que escrius sobre tots i eres el primer que permets les contestacions passades de to, d'uns i d'altres. Per què ho fas? Doncs no ho sé, potser et divertisca, potser així alimentes el teu ego, o potser cregues que així obtindràs algun tipus de rèdit en les pròximes eleccions. És molt hipòcrita per la teua part, demanar que no es peguen punyades, quan eres tu qui posa el quadrilater, les cadires, les llums i la xicona que mostra el número. Permetre qualsevol tipus de comentaris, els que insulten, els que manipulen i els que falten a la veritat, amb les consegüents respostes dels adversaris polítics, i després pretendre la pau...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ni te conteste, lo teu es de traca ...

      Eliminar
    2. Lo meu de traca i lo teu de pirotècnic, falta d'arguments?

      Eliminar
    3. Jo si li conteste : segons la teua teoria si a un torero el mata el bou torejant resulta que la culpa es de qui ha montat la plaça de bous i ha organitzat l.espectable . I ja possats l'estat es el culpable dels que moren en les autovies ... Com diu Enrique DE TRACA per no dirte algo mes fort ....

      Eliminar
    4. Ara resultara que la culpa dels alcolics el tenen els baristes ...

      Eliminar
    5. Els baristes que venen alcohol als alcohòlics tenen la culpa, com passa ací, Estruch posa l'amfiteatre als que van al circ a comentar per que en el plenari no tenen arguments i volen guanyar als blogs, allò que perden als plenaris. Si tancarem totes les places de bous, no voriem com el bou es carrega al torero i això si que és divertit, aneu de toreros amb comentaris destructius, i els braus vos tapen la boca als plenaris. Després només vos queda Estruch per (in)justificar les coses. Amb els exemples que doneu, queda clar com manipuleu. Estruch eres un percentatge elevat de culpable del que passa ací i de la crispació al poble. Plantejat les coses. Sense acritud..

      Eliminar
    6. És la segon volta que la gent del PP s'aprofita de les persones, primer fou Karina i ara és Enrique Estruch, conforme estan contestant queda clar Estruch que només et volen per a crear polèmica i no fer-la als seus blogs que els fa perdre vots. Molt d'acord amb l'anònim de les 18:33.

      Eliminar
    7. Alcohòlics? Bous? No veig la relació entre estes coses i les polèmiques que ací es creen. Estruch estàs fet un bon pirotècnic de l'actualitat politica. Espai que tot et pot explotar als nassos, als del PP no per que en els seus blogs ja no entra ningú.

      Eliminar
    8. Jo crec que els del PP s'aprofiten de que Enrique Estrch ho publica tot, és la única manera de dir coses que ningú es creu i crear dubte.

      Eliminar
    9. Ara resulta que soc jo qui crispa ... i qui crida a la mobilitzacio contra els drets d.altres a canviar el govern perque la llei ho permet . O tambe soc el que anuncia escraches contra la qui ha fet tambe el que la llei li permet fer ...

      Eliminar
    10. Vist lo vist, està clar, la solució és la censura. Vinga, no sigam hipòcrites, ací han hi hagut excesos per les dos parts. Ni els uns ni els altres sou santets. Jo he pegst una ulladeta pels blogs vostres, ventiladors i cotorres i és per a caure de tos. Sense anar més lluny, l'altre dia a un blog prou conegut posaven a caure d'un burro al Secretari de l'ajuntament i l'administrador del blog ho va permetre. Parlaven de sacrificar-lo. Comparat amb el que he llegit ací, açò es light. Calma i sobretot respecte, i no mateu al missatger!

      Eliminar
    11. P.D. El curios es que quant l.atacat es Vidal lo callaets que esteu .Espere sentirvos cridar tambe .

      Eliminar
    12. Ací no parlem de A QUI ataques, ací parlem de QUE SEMPRE ataques, a uns i a altres. No vols informar? Informa!! Però situés més caut de com ho fas. Fixat en Raül, ell ho publica tot i si ha de censurar, censura. I tot va bé sempre.

      Eliminar
    13. Ataque a uns i a altres ... Sera perque no soc ni d.uns ni d.altres ? Altres no ho fan evidenment perque tots sabem de qui son . Jo el dia en que siga d.un sol , tentat estic cada dia mes i mes , o tancare el blog o avisare de que vaig com fan els altres i cadascu que trie . Mentrestant el que dic en l.editorial de hui : Hi ha per a tots .

      Eliminar
  7. Quan a un li diuen les veritats... i no ho dic pel comentarista.
    El problema sempre és que l'autor no es dóna compter.
    Dalt t'ho han dit. Has consentit molts comentaris que no deuries d'haver consentit i encara continues. Si tu no ens has publicat la nota d'EUPV, perquè publiques les referencies a ella feta per comentaris?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Dificiment puc publicar allo que no m.envien , no el pareix? . Diua "ens has" pel que entenc eres d.EU . Preguntals doncs perqué .

      Eliminar
    2. Enviala al blog d'EUPV de Benifairó a vore si ells volen publicar-te-la. Segur que no tenen cap problema perquè sou del mateix partit.

      Eliminar
    3. Com és l'administrador pot administrar com millor considere el seu blog. Cadascú en el seu blog fa el que creu que ha de fer. Blogs hi han molts, des d' aquells on el seu administrador censura els comentaris, segons li convinga o no, fins a aquells en els que l'administrador es dedica a insultar i publicar coses que no demostra. Després, cadascú és lliure d'entrar o no per vore i/o opinar.

      Eliminar
  8. O que el bomber es el piroman ... De traca no de mascletada : Que facil es matar al missatger o vore la gepa en l'esquena dels altres i no en la propia . No façes cas Estruch . Has contestat el que tocaba doncs no hi ha mes menyspreci que el no fer apreci .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. S'han donat casos de molts bomber piròmans i lo de la gepa, és una frase que ací no té sentit, però la gent del PP té aquestes coses.

      Eliminar
  9. A mi m'agradava entrar en la cotorra. Que en la cotorra censure?? I qui no ho fa?? Allí almenys no s'insulta a ningú (al secretari no l'insulta ningú, li diuen que no té vergonya, però matxos!!! Clama al cel!!) i la informació sempre ha sigut superdetallada cosa que en altres llocs no passa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No em fages riure.... L esquerre censurant opinions.... què fort!!! Una informació detallada La Cotorra?? Tu mateixa dius que censuren la informació..!!! Menut cacau tens...
      Al menys aci, mentres no insultes s ningú, publiquen la teua opinió. En La Cotorra, si no dius que els del Bloc son guapos i templats, no t ho publiquen.
      A mi no m agrada entrar ni comentar en cap Blog que censuren la informació.
      Aclariste i sigues un poc mes coherent

      Eliminar
  10. Jo no crec que la Cotorra censure a ningú. No és igual censurar (ideologia) que deixar de publicar per comentari no adequat, i pel que diuen alli sempre, deixen de publicar aquells comentaris que diuen insuls i frases "grosses" siga a qui siga, no per qüestió ideològica. Ací veig molts comentaris fets per causa de la ideologia de cadascu, però fixeu-vos que comentaris ideologics d'arguments hi ha ben pocs. Tots son de toma i daca. I tu més.
    Jo recorde fa uns anys que alli van tindre també la mateixa época que ara passa ací, 40 i 50 comentari del "i tu més" i finalment es va tallar. Ara, despres d'algun any, jo crec que molta gent ja veu que un comentari inadequat no es publica i eixes batalles s'han tallat.
    Es pot estar o no d'acord, pero ningu li pot negar estar ben informats, donar detalls i dades fiables, i quan opinen d'un tema fer-ho amb arguments dades i trellat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Segur que entres a la cotorra? Entra i mira el que diuen del secretari de l'ajuntament. Diuen textualment "a eixe hi ha que sacrificar-lo". I altres comentaris que posen l'imatge del secretari per terra. I recordem que és el funcionari de més alt rang de l'ajuntanent. Així que no ens faces idiotes.

      Eliminar
  11. Es curios com ix en trompa la denominada esquerra quant toques a uno dells i com callen quant se ataca als altres . Ara resulta que Estruch es el mal de la pelicula .... Excepte quant ataquen a Manolo . Es curios el concepte de democracia que tenen alguns : la del ambut .

    ResponderEliminar
  12. Tens raó, "pel que diuen allí" "deixen de publicar per insults". Ara cal que sigues tan ingenu dels que et diuen "per allí". Cal que t'assabentes que són un blog polític i ja saps com funcionen els polítics, sino ja t'ho dic jo. Moltes vegades a eixe blog han publicat paraules grosses i comentaris insultants, i altres han deixat de publicar segons el seu particular "dret d'admissió". Ja no sols per motius ideològics, que els partits cada vegada es menegen menys per estos motius, sino per motius de marketing polític: per molt que comulgues amb idees semblants a les seues, si discrepes en algo, ja estàs vetat, és la moderna manera de fer política, al estil dels grans mercats, on es mira més els resultats que les persones i les idees.
    El fin justifica los medios, encara que hajes de fer tot el contrari del que demana la teua suposada ideología.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això es la teua visió particular interessada. I es completament falsa per no ser objectiva.
      La immensa majoria de comentaris que fas i que t'hem pogut llegir a qualsevol lloc només tenen un objectiu: criticar per criticar i sense argumens contra els mateixos de sempre.
      No serà per això, per la falta d'arguments i no cenyir-te als temes que t'hagen deixat de publicar algun comentari? pregunte.
      Però si nomes cal vore la manera que tens de justificar la teua postura perquè quedes retratat.

      Eliminar
    2. Per sort, no tots els polítics són iguals. Ni als que ens agrada, opinem o actuem igual. Alguns estaven per a l'interés personal i altres estan per a solucionar el que ens han deixat. De totes formes, dels empresaris i altres gremis també podem dir el mateix juanjut. D'això del marketing i d'estar en el sol que mas calienta...

      Eliminar
    3. Robinjut, has fet diana! Es tracta de marketing pur i dur. sols hi ha que fixar-se que no hi ha cap moviment del govern al que no acompanye la seua respectiva propaganda i autobombo, per al marketing. I en aquest marketing els mes beneficiats son els nasionalistes. I respecte a la seua idiologia, tornes a donar en la diana! Sols ha de vore les ultimes gestions que han fet per vore que la idiologia progre i d'esquerres se la passen pel folre, igal que s'han passat pel folre el seu programa electoral que tant els molesta que els fem memòria.

      Eliminar
    4. Anònim de les 14:09, dius que critique per criticar, deu ser que no tinc prou feina i estic avorrit, i això que no soc funcionari ni polític. I dius criticar contra els mateixos de sempre...
      Els de sempre qui són? Conforme assenyale jo en altre comentari al Quadern, serán els que no deixarien pasar l'alta tensió (PP) o els acostaran el tren a Borderia (Bloc). A vore si t'aclareixes amb les teues justificacions.

      Per a l'altre cosí germà de les 14:35, tens raó, tots els polítics no són iguals, mentres no manen, afegisc jo. Si jo fora del PP diría que els que tú dius que per interés personal serien els del Nyau,Chofre,Amador,etc,etc. Els que han d'arreglar una desfeta podrien ser els que van heretar un deute comunista.
      Així que com la historia es repeteix, tots podrán dir de tots i mentres, a pagarla el poble (caparrota com diu E.E.).
      Lo de estar al sol que más calienta me lo explique. Si anar sempre contra el govern poderós de torn que abusa del seu poder, explica'm de quim Sol és el que em calfe, perque estic permanentment congelat. I això que ho tindria molt fácil fent a l'inrevés i vivint còmodament.

      Eliminar
  13. Els el pp ensenyant a ser tolerants.... que risa em feu... tolerant a segut la moció ilegal? Botantse la llei a la torera? Tolerant en les llengues, mireu la nova llei del ministre wert!! O exemples aci en la CV, que en tenim molts. Tolerant en el tema de l'avort! Tolerants en el matrimoni homosexual, tolerants en la inseminització artificial, ara volen prohibir-ho per a la gent que no son com ells... pero la cospedal i camacho la catalana si que la van utlitzar si, quan eren mares solteres!! Sou uns hipócrites i uns grans corruptes. En la escusa dels vots actuen i opineu amb total impunitat com si axo heu justificara tot. Es carreguen l'estat del benestar, retallen en les escoles i hospitals, els publics, als que no van ells, i volen ensenyar a ser tolerants!! Va per favor!! El vostre partit esta PPodrit. Jo espere que algun dia ens expliquen perque la piscina la va fer una empresa de parke, perque van fer un parking deficitari, perque fan unes vivendes en zona inundable, perque uns edificis en tantes altures quan no tocava, perque tantes cagaes en urbanisme quan estava el sr.bono que encara les estem pagant, perque un carril bici que no va ni comença en cap puesto. Perque tantes factures per pagar i perque vau deixar el ajuntament arruinat. Mira que tolerants i democrates sou que esteu en la politica tots sabem per a que. La diferencia entre uns i altres ja no radica en el suledo ni en els escoltes. El alcalde JJ cobra 2000 euros menos que manolo vidal, el cacic que es va ajuntar en una transfuga, per a solucionar totes les vostres cagaes i empastraes. Eixa es la diferencia. I he sigut tolerant eh

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que JJ cobra 2000 € menys que cobrava Manolo Vidal?? Es totalment fals. Les nòmines estan a l Ajuntament. Jordi Juan cobra mes que cobrava Manolo Vidal i, ademés, cobra també de la Mancomunitat de la Valldigna que Manolo no ha cobrat mai. Mentires no guapo.

      Eliminar
  14. Hui hem sabut que el PP te una nova diputada imputa!!! Bien!!! I oooOooOh!!!! Sorprenentmenent, ha dimitit!!! Que TOLERANTS son en la politica, en la democracia i la justicia. Al final no vos quedara partit!!! Quin niu de corruptes tu, entre emarsa, gurtel, brugal, noos i bolsos de luis vuiton no doneu a basto... Ara soles falta que dimistisquen els 9 signataris de la moció ilegal

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No crec que la moció prospere, però tampoc crec que un jutge diga que la moció era il.legal el dia que es va presentar. L'unic que passarà és que quedarà paralitzada. A nivell autonòmic i nacional estàn ixint molts casos de corrupció del PP i no ens oblidem del PSOE. Però a vore si a nivell local, els que pareixen no trencar un plat, s'emporten una sorpresa si els demanen justificar les contractacions realitzades a Tavernes! Com diu Estruch, hi han per a tots!

      Eliminar
    2. La mocio era il·legal perquè la sentencia del TSJ i la llei antitransfuguisme ho diu ben clar.
      Un regidor o regidora expulsat d'un partit no pot firmar una moció de censura. Encara que hi hagen mesures cautelars pel mig (cas de Siero en Asturies) I ho diu la llei. Però no voleu llegir-la ni menys admetra la sentencia. Caps durs fins al final.

      I l'altre tema, el de la mesura cautelar es a un procediment administratiu d'un punt del ple d'ascripció a un grup municipal.

      NO TE RES QUE VORE AMB LA MOCIO DE CENSURA QUE VA PER UNA ALTRA VIA.
      Però no voleu comprende que son dos coses diferents. Caps durs fins al final.

      Eliminar
    3. Si clar, ara mateixa demanaran les contractacions... inventa, inventa i difama que algo queda. Tmb les demanaran 16 añs arrere??

      Eliminar
    4. No hi haurà cap problema en les contractacions? O va a ser que si? A vore si el que demanem a València a si ho neguem. Que tindràn eixes contractacions per a alçar tantes sospites?

      Eliminar
    5. Al comentarista que respon sobre contractacions d.altres anys : Ni amb ni sense potsers . Acusa voste de possibles delictes a l.administracio anterior , aixo encara podria tenir un pase , pero tambe a empreses concretes que habrien participat en el assumpte i aixo si que no te cabuda : si te voste alguna acussacio concreta que fer amb proves i davant un jutje . Gracies per la seua col.laboracio .

      Eliminar
    6. Tu eres un tonto a les tres. Mira.. qui la fa que la pague...a vosaltres el dia que vos escarben ja veurem que ix... nomes feu que colocar als vostres. Mira la Mancomunitat de la Safor..son tots del Bloc entrats en l epoca de Pepa Chesa...per això s acabarà la Mancomunitat.

      Eliminar
    7. Lo de la Mancomunitat es d'una idiodesa tan supina que no cal ni dir res mes. Nomes que ja explicaràs com el partit mes minoritari i amb representacio testimonial enxufa els seus i els grans PP-PSOE callen.

      I precisament parlen els que tenen 15.000 enxufats en l'Administració valenciana.

      Eliminar
    8. Jajajaja... 22.07 Piquen les veritats que dius mentires?

      Eliminar
  15. Sr. Administrador: jo no acuse, jo preguntava i posava les coses en condicional, i preguntar no es delicte. I no tinc cap culpa que les coses per les quals preguntava afecten a empreses concretes.
    ¿Es algun delicte o alguna acusació preguntar, per exemple, que si l'obra X no s'ha executat segons el projecte i falten coses? No crec.
    ¿Es un delicte preguntar perqupe una empresa de serveis pot arribar a factuar milers i milers d'euros, fraccionats el pagament a mesos sense haver passat per una contractació com cal?
    No l'has publicat perquè no has volgut. Com tampoc publicaràs este. Censura pura i dura.

    ResponderEliminar
  16. O també serà un delicte preguntar perquè una obra del PP que es posara d'aci poc en ús només te la instal·lació per a dos aparells d'aire condicionat, quan hi ha sis instal·lats? On esta el problema? Li dic de nou: obra totalment del PP.

    O siga, hem diu vosté que noms concrets d'empreses que han treballat per a l'Ajuntament no es poden dir, quan des del moment que treballen per l'Ajuntament només tenen com a protecció de dades el CIF (segons Javier Brines, tecnic, va dir en informe llegit en el ple arran d'un article en Diari de Tavernes). ARa si que es poden dir noms concrets de persones en un comentari dalt(Si jo fora del PP diría que els que tú dius que per interés personal serien els del Nyau,Chofre,Amador,etc,etc.)

    ¿Quina és la norma Sr. Administrador perquè vosté em censure uns fets publics referits a obres i actuacions de l'Ajuntament amb l'escusa que es comentaven els nom de les empreses que estaven implicades? Al cap i a la fi la culpa no era d'elles sino de l'anterior govern en haver acceptat les obres i haver assignat faenes de milers d'euros sense concurs.

    Sembla ser que les linies roges només ho son per alguns: els que denunciem el que ha fet malament el PP.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No veja voste fantasmes ni conspiracions per ideologia . La linea roja es que voste al acussar al pp de pressumptes actes ilicits com fraccionar contractes tambe implica de rebot a les empreses beneficiades, pel que li torne a dir que acussacions al jutjat .

      Eliminar
    2. Vosté ho ha dit:
      pressumptes actes il·licits

      Eixa es la "coletilla": pressumptes que usen tots els mitjans perquè ningú els puga acusar de res:
      El pressupte assassi
      El pressumpte defraudador

      o dien en el Levante, Mundo, Pais, TVE, la 5.... etc etc. en tots els llocs menys en Quadern de Reflexions.

      I disculpe: veig fantasmes i conspiracions per idiologia. Ací es pot dir dictador, prepotent a qui siga del govern o insinuar que els contractes que ha fet la regidora LLum Sansoloni serien il·legals i quan dius alguna cosa de passades epoques consentides pel seu amic Manolo Vidal, ja es censuren.

      Eliminar