miércoles, 31 de julio de 2013

REPÀS DE PREMSA DIGITAL , noticies locals

LAS PROVINCIAS :

A més de la noticia sobre l'home que va sofrir un infart en la nostra platja i el del colector de la platja , trobem que :

Por primera vez en muchos años, los senderos de la Valldigna no serán objeto de mantenimiento por parte de ninguna institución. Así lo han denunciado desde el Grup Muntanya Valldigna (GMV). Y es que hasta ahora no hay ninguna partida consignada para el mantenimiento de senderos valldignenses ni en los Consistorios, ni en la Generalitat.
El GMV ha hecho esta denuncia a la opinión pública tras comprobar como la senda de Les Creus ha sido una de las 30 escogidas para estar en la Guia de Senderisme de la Comunitat Valenciana. El sendero PRCV-38 de Tavernes es uno de los más visitados de la Comunitat al disponer de paisajes atractivos, fuentes naturales, una ruta apta para cualquier caminante con una mínima experiencia y además ofrece alicientes como rutas alternativas en las que se puede ver toda una cultura de las sendas al tener un itinerario empedrado como es el de los Amoladors.
Por esta senda se accede a las tres cruces que coronan la montaña a los pies de la cual reposa la ciudad de Tavernes. Precisamente, el GMV mantiene que la señalización y el mantenimiento en los senderos de la Valldigna, entre ellos el de Les Creus, es deficiente.
El que hem dit altres vegades : Hi han diners per el que es vol .


LEVANTE-EMV :

«Si no es por la huelga de hambre no me hubieran operado este año»

Supossem , donc no podem llegir més que el titolar , que son paraules del nostre veí en vaga de fam en les portes del hospital de Gandia .

3 comentarios:

  1. També trobem que a Xeresa (on l'alcalde és del bloc) s'ha sol.licitat un taller d'ocupació per a 18 persones desocupades, amb un cost total d'uns 340.000 €. L'ajuntament aportarà un 10%, és a dir, uns 34.000 €. Vorem que passa si Xeresa conseguix el taller i Tavernes no. I vorem com ho justifica el nostre govern.

    ResponderEliminar
  2. Moltes vegadeses fan referències a si l´alcalde de Xeresa es del Bloc i fa tal cosa, que si l´alcalde de Oliva es del Bloc i fa tal altra. El problema no es ser o no del Bloc, la clau es tindre capacitat per a identificar les necesitats i voler treballar per a cubrir eixes necesitats.
    A Tavernes estem veient com els nostres dirigents no actúen com cal i quan volen fer alguna cosa ho fan tan malament que donen ganes de plorar. No demostren el mes mínim trellat per a prendre decisions. Hem vist la decisió d´instalar el taller de ocupació a l´escoleta de la mar, fer el festival a l´escoleta de la mar, fer el taller de cuina a l´escoleta de la mar i l´escoleta no te llum, no te llicència d´obertura ni cap projecte que ampare qué es el que s´ha de fer allí.
    Ahí veiem una falta total de planificació i de previsió, ara be, per a fer un atac continuat al secretari si que tenen un planificació i una estratègia ben feta.
    Ho tenim clar ara? no es problema de color polític, es problema de les persones que integren eixa formació política i si tenen capacitat de gestionar o no, o si tenen bons o mals sentients.

    ResponderEliminar
  3. I com que no tenen capacitat de res... ¿Això perquè no els ho preguntes als proveidors i demés que han cobrat quan no tenien esperances de fer-ho tan promptes, els d'abans, o els d'ara que cobren als 60-70 dies?
    Si tenim un local, l'escoleta, no hiha perquè ha de continuar pagant lloguer o agraiments als amos del cine. ¿No es més normal estar en sa casa, fer les coses on manes?
    Fa uns dies ací tot el mon es queixa i volia que es feren activitats en l'escoleta, que es destinara a alguna cosa, que no estiguera tancada. ARa quan se li dona un ús per a l'estiu, no esteu conformes. En el fons només teniu un objectiu: malparlar i criticar.

    NO EM CREC QUE NO TINGA LLICENCIA D'OBERTURA O QUE LI FAÇA FALTA. I A MÉS QUI DONA EIXA LLICENCIA? L'AJUNTAMENT ES DEMANA PERMIS I LLICENCIA A SI MATEIX?

    Tu creus que la gent es tan irresponsable (tècnics, regidors, alcalde) que autoritza una cosa així, amb activitat publica sense tindre els requisits legals? Això passa per informes tècnic i se suposa que si es fa és perquè son positius. Demostres un coneixement zero (0) de com funciona l'administraci en estos casos.
    I clar que tenen capacitat de gestionar. I ho demostren cada dia. Les coses á TAvernes no se n'ha paralitzt cap, tot funciona més o menys com abans, com fa dos anys, però ara tenen un 30% menys d'ingressos i el pressupost ha passat dels vora 22 del PP als 15 actual.

    Miracles en fan els sants i estos deuen ser molt sants perquè quan van pujar al govern ningú donava un duro per l'economia de l'Ajuntament i de rebot, ni un centim pel funcionament o serveis de l'Ajuntament i menys quan es van anar coneixent els "numeros rojos" del PP ¿Ja ho has oblidat, no? No es parlava en tots els llocs del poble res mes que anava a passar amb l'Ajuntament o amb els treballadors. No ha passat res, tot ha sigut el seu camí, i sembla ser que això, dic sembla ser, o alguna cosa tindra a vore el govern.
    Gestionar la riquesa es molt facil. El que tots no saben fer es gestionar la miseria (com ara) i que res es paralitze ¿O s'ha paralitaat alguna cosa, si fins i tot s'han millorat serveis com la policia local, el salvament de la platja, l'atenció als veïns...)
    Ara criticar per criticar amb total desconeixement sou els millors.

    ResponderEliminar