jueves, 18 de julio de 2013

Artículo de opinión : NO LLORES MANOLO

No llores Manolo, y piensa de que es un buen momento para buscar una salida, como en todos los juegos hay veces que se gana y otras que se pierde, PERO JUGAR-PA-NA- ES TONTERIA,  Se dice Más dura será la caída para profetizarle a alguien que sus éxitos son premonitorios de un mal final y que, cuanto más alto suba, más le dolerá después el fracaso. 
Normalmente se da por sobreentendida la primera parte del dicho aunque también he recogido Cuanto más alto se sube, más grande es la caída (nótese la variante "grande" por "dura" o Cuanto más subas más dura será la caída.

Nunca creí  ó pensé que esta ACCIÓN mal estudiada tuviese un buen final, pero mira por donde puede que de esta mala acción se regenere el grupo.

Posiblemente cuando comente que no era ni momento, ni sitio, ni persona adecuada para meterse de lleno en esta locura pero el orgullo te puede MANOLO y creíste que el cogerse a un clavo ardiendo era una buena solución.

Hoy tenemos al grupo gobernante sin poder de maniobra, y a la oposición rota y repartiéndose las hostia.

Y POR TUS MALAS ACCIONES  un pueblo sumido en una miseria laboral con un gobierno sin poder, y con unos opositores llenos de odios, rencores, y muy mala leche,

Si Se cree en DIOS, puede que alguien sea escuchado y se realice algún milagro.

Pero tal como está la situación hasta en los milagros tendremos que contar con la posibilidad de que tengan ó no algún ERE entre manos y estén bloqueados.

BBS 

49 comentarios:

  1. Jo vote al pp, pero si es torna a presentar este senyor, despues de ajuntarse en karina NO el torne a votar. Ni la meua familia tampoc

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo vaig votar a Jordi i després de vore que sols te diners per al que li dona la gana, ja no el votaré més!

      Eliminar
    2. Jajajaja! I manolo vidal torna a fer el ridicul per tercera vegada! 3 sentencies en contra, contra el binomi PP-K

      Eliminar
    3. Home, que no tornes a votar tú, bé, però que digues que tampoc la teua familia!!
      Ja no n'hi ha llibertat de decidir qui votem o és que els has de donar permis per a votar?

      Eliminar
    4. La meua familia pensa que manolo ha perdut el nord desde que es va ajuntar en la transfuga. Ja son massa golps judicials en contra i les notes de premsa sincerament son deplorables i algo ridicules. Convindras en mi que molta gent teoricament de la dreta pensa igual.

      Eliminar
    5. Tu dius que li vas votar??? No sigues ridicul. Damunt mentirós. Vóta-li a Jordi Juan "Xu-lin"

      Eliminar
  2. Manolo no ho sé, però Jordi si que plorarà quan li lleven la mitat del sou!

    ResponderEliminar
  3. BBS no se qui eres però el tinc que dir que en el teu escrit d´opinió escrius moltes coses que no son tal com dius. Pot ser que no tingues suficient informació i parles sense coneixement de causa o que si que la tingues i parles per tractar d´escarotar el galliner. No se quina de les dos coses es pitjor.
    No pense que Manolo plore, estic totalment segura que no. Encara que açò de la politica no es cap joc, es veritat que en la vida a vegades es guanya i altres es perd. En el cas que tú comentes no crec que no estiguera estudiat i valorades les aventatges i desventatges de presentar la moció de censura.
    Dius que no era ni el moment, ni el puesto ni la persona adecuada per a clavarse en el que tú califiques de locura. Qui eres tú per a jutjar i emetre tal veredicte? tú estas "por encima del bien y del mal" i penses que pots dir qui està capacitat o no per a fer el que crega? qui eres tú par a tindre la veritat absoluta i dir les coses que dius de una manera tan categòrica?
    Tin en compte que Manolo es el cap de la formació política mes votada a Tavernes i que al plantejar la moció tenia el recolzament d´una regidora que en eixos moments podía actuar com va actuar, un auto provisional ho permitía.
    En eixos moments el PP es va recolzar en Karina igual que Jordi en la investidura es va recolzar també en ella, però en el cas de la investidura Karina va donar el seu recolzament plorant i presionà i coaccionà i en el cas de la moció anava sense presió ni plors. No t´olvides d´açò.
    Sols dius una veritat en tot el teu escrit,"Hoy tenemos al grupo gobernante sin poder de maniobra", es veritat, però es per mèrits propis del senyor Juan i el seu equip, per cap motiu mes.
    A rengló seguit dius que :"la oposición rota y repartiéndose las hostia". No se en que el bases per a fer tal afirmació. Tots veuen que no es així, tot al contrari, el PP està mes unit que mai en la vida. Sols dir-te una cosa, com el teu escrit es un escrit d´opinió el tinc que dir que es una opinió tendenciosa i malintencionada que sols busca el que no trobarà mai i es el dividir a la gent sana que simpatiza en el PP.
    Continua...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. T.asegure que el comentarista coneix i a fons el PP local : No tots en este sin devots de Manolo .

      Eliminar
    2. Per favor Enrique.... Este no sap ni el que diu... O és un enredraor.... Puc assegurar-te que el PP està al costat de Manolo Vidal com una pinya. Només diu que xarlotades. Pareix mentira que assegures que és cert el que diu el moscorrofio este... Lo que te que fer és donar la cara quan fa eixes afirmacions i no tirar la pedra i amagar la ma. No se a què jugues donant credibilitat a un tipo que fa un article d opinió atacant a Manolo sense donar la cara. Una cosa son comentaris i una altra un article. M has descepcionat Enrique...primer publicant-lo i segon... donant-li suport.

      Eliminar
  4. Continua...
    Dius que :"Y POR TUS MALAS ACCIONES un pueblo sumido en una miseria laboral con un gobierno sin poder, y con unos opositores llenos de odios, rencores, y muy mala leche". Precisament en estos moments estem asistint a una serie de aconteciments que posen al senyor Juan i el seu govern a l´altura del "betúm". Hem vist com han gestionat tot lo del taller ocupacional: ubicació:l´escoleta de la platja; aportació municipal:la quinta part de les aportacions fetes per el govern de Manolo i que desembocà en portar a Tavernes dos tallers ocupacionals, si dos;
    Construcció, en la legislatura de Manolo com alcalde, del viver de empreses, encara tancat, i de les aules de formació que es van homologar i que la desidia del senyor Juan i el seu equip de govern van deixar que l´homologació es perguera. L´altre dia va tindre que ser el PP, en Manolo al capdavant, el que fera una reunió per informar de les ajudes per a les empreses de 1125 euros per cada contracte, i el govern del senyor Juan encara no ha dit res.
    També dius "opositores llenos de odios, rencores, y muy mala leche", jo el diré una cosa que es desprén del teu escrit: el que dius i de la manera que ho dius indica que eres tú el que està ple d´odi, rencor i molt mala llet.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. L'unic que a mostrat rencor, odi i prepotència ha sigut el senyor Juan als plenaris. Ha demostrat tindre poc de talant i poca humiltat. I l'odi de vore com ja no té capacitat per poder aprovar propostes i pressupostos. I encara no es dona compte que està en minoria, pero als pròxims plenaris es donarà compte!!

      Eliminar
    2. Estruch ahi thas passat. A lunic q li poden eixir gent del seu partit important amb critiques certes i desagradables es a JJ i Llum. I no parle del famos company de Karina. Este artcle es una ofensa q sempre et pot tornar. Es asqueros i anonim. Per tant es teu. Mira dema la tele comarcal. Entrevistaran a un company vostre de Compromis.

      Eliminar
    3. Este articulista el tinc plenament identificat i de segur que Manolo per les inicials tambe . I si no que pregunte als mes antics del seu partit doncs es u d.ells .

      Pel tant no fiques en la meua boca el que jo no he dit , val ? . No tots en el PP local son manolistes ...

      Eliminar
    4. P.D. Un companyer meu de Compromis ? Jo l.unic compromis que tinc es amb la veritat i en dir el que pense . No veges fantasmes on no hi han . Soc nacionalista , si , pero no precissament dels d.ells .

      Eliminar
    5. Jo no soc del PP pero posaria els noms de qui escriu un article com este. Soc mes jove que la major part dels que entreu aci i que tu Estruch. Vols fer puntets davant JJ i Mut i creus que jugues a cavall guanyador. Ja vorem. Espere que JJ et recompense be per que en un poble mesclar negocis i politica no sempre ix be. Que li diguen a Borras i al Nyau.

      Eliminar
    6. Vegent el panorama en Compromís de Gandia i més concretament el sr. Miquel A. Molla es frega les manetes i està rebossant de felicitat. Davant el més que previsible avans de les eleccions generals i amb la disputa política (aclarim que sana i sense males formes) entre el Sr Juan i el sr Molla per a anar a les llistes, tot fa parèixer que es decantarà en favor de Mollà. A més sembla inverosímil que el sr. Juan avandone l'alcaldia per anar-se'n cap a Madrid. La opció de que Rajoy acabe la legislatura (que va a ser que no) si era viable per a que Jordi acavara els 4 anys d'alcaldia i després es presentara com a candidat per la provincia de Valencia. I tots savem que el tren passa una vegada. Com acavarà la cosa? En uns mesos ho sabrem!

      Eliminar
    7. Señor Estruch ¿en que criterios se ha basado usted para publicar este artículo de opinión? Tengo muy claro que es usted el adminitrador de este blog y no lo voy a questionar en absoluto, pero creo que ha sido de muy mal gusto.
      Un artículo de opinión debe ir firmado de forma clara para saber de quien es la opinión, si no es así creo que lo debería publicar como un comentario anónimo mas.
      Por otro lado otro aspecto que le debería haber hecho pensar antes de su publicación es la forma tan grosera y desagradable de decir las cosas y las palabras malsonantes utilizadas.
      Si al menos estuviera identificado sabríamos de quien es la opinión tan grosera expresada.
      Podemos expresar y decir lo que queramos pero las formas no deberíamos perderlas, para eso están en los blogs los administradores.

      Eliminar
    8. ¿ Palabras groseras y malsonantes ? ¿ Dónde ? Creo que de esto saben algunos bastante y este artículo es light en comparación con lo que he y no he publicado, tanto de Manolo como de JJ , más de este último que del primero ...

      Y si el aludido tiene algo que decir le diré sin problemas quién es el autor aunque creo que por las iniciales ya sabrà y de sobra quién es , no es el primer encontronazo que tienen ni será el último, se lo aseguro ...

      Ahora bién si usted lo prefiere como hace usted, anónimo, es su problema, al menos este comentarista da pistas de quién es y no es la primera vez ni el primer medio en que escribe .

      ¿ opinión grosera , perder las formas ? No lo veo .

      Eliminar
    9. Estruch dius que tens identificat l´autor del article d´opinió i tambe dius que es coneixedor del pp i per això parla i diu el que diu.
      Un article d´opinió es l´opinió d´algú, no pot ser mai un anónim. Firmar BBS, que vol dir? i si firmara ONG? i si firmara BLP? i si firmara JJH? i si firmara EEF? i si firmara TVE? i si firmara RNE? i si firmara BBC? i si firmara EBS? i si firmara ESV? i si firmara SER?

      Eliminar
    10. Enrique Estruch i Ferrando , que no l'administrador del blog , quede clar18 de julio de 2013, 18:25

      Anónim de les 16:58 estàs amenaçant-me ? Perquè sie s així tú mateix te qualifiques .

      I que te que vore Mut en este soterrar ? No ho entenc, explicau .

      Que m'ho pague bé JJ ... Està clar que eres dels que pensen que perquè no so dels teus soc dels altres : TERUEL TAMBIÉN EXISTE!!! i en el cas de Tavernes els d'enmig, no t'has enterat ? Doncs prompte, ben prompte, tindràs noticies polítiques de nosaltres perqùe estos atacs personals contra mi m'espenten cada dia més i
      més cap a l'acció política de primer plana: Ja vorem quant tingam els resultats de les properes locals qui els que som ara tant roïns ho som llavors o resulta que som els millors .

      El que passsa es que esteu nerviosets perquè sabeu que no ho esteu fent bé i quant alguns vos ho diguem boteu com si vos xafarem un callo i a atacar i desprestigiar, que es l'unic que sabeu fer front a la raò que sabeu tenim .

      Però temps al temps, este ens possarà a cadascú en el seu lloc, no ho dubtes .

      Eliminar
    11. Anònim de les 18:32 i amb açò calle ja en el tema : Si el aludit vol algo sap com parlar amb mi i probablement també amb BBS .

      I no tinc rés més que dir a ningú més que a Manolo , persona a la que personalment i ho sap aprecíe però que té que aguantar com a polític açò i més , també ho sap i per això estic segur que no li va a donar importància a este o altres articles similars , o no Manolo ? .

      Eliminar
    12. No, señor Estruch está usted muy equivocado. Usted como administrador de su blog podrá administrarlo como guste y mejor considere pero sabe muy bien que con este pseudo artículo de opinión ha metido usted la pata. Si usted conoce al autor dígalo y si no cuelgue el asunto como un comentario anónimo. Usted quiere enarbolar la bandera de la imparcialidad y ya son varias las ocasiones en las que se le ha caido el palo de dicha bandera en la cabeza.
      Todavía no he visto que publique usted ningín artículo de opinión, firmado o sin firmar, que para usted da lo mismo, en el que se questione la figura de Jordi dentro del Bloc o la de Victor Borràs dentro de Psoe o incluso la figura de su amiga Carmen también dentro del Psoe.
      Usted dice que dentro del PP no todos son partidarios de Manolo, puede ser, no lo se, eso indicaría pluralidad y libertad. Dentro del Bloc ¿está usted seguro que todos son partidarios de Jordi? dentro del Psoe ¿está usted seguro que todos son partidarios de Victor? ¿o que todos son partidarios de Carmen Canet? ¿ o de ninguno? ¿o de ambos?
      Usted con este tipo de "artículos de opinión" que quiere colarnos pretende crear una opinión, no informar. Dice que alguien opina y no sabemos quien es. Puedo pensar ya que con estas actuaciones va perdiendo la bandera de la imparcialidad que son puras invenciones suyas.

      Eliminar
    13. Enrique no façes cas , el subconscient o conscient amagat feixiste d'esta gent eix en quant no opines com ells voldrien ho feres.

      Eliminar
    14. Anónimo de las 19:35 : ¿ Cuestiono Yo a Manolo en este artículo?¿Yo? Le aseguro que cuando lo tenga que cuestionar lo haré, pero como no soy del PP no tengo porqué meterme en sus guerras internas , que lo hagan como lo han hecho en este artículo los que sí lo son ... Y lo mismo en cuanto a Jordi, Víctor o el susun corda ... a lo mejor es que tampoco están cuestionados dentro de su partido o yo al menos lo desconozco . Tampoco sé si a Manolo lo cuestionan o lo dejan de cuestionar, vuelvo a decirle que no es mi guerra , eso lo afirma quién lo afirma , no yo .

      Mi guerra es que se dejen de politiqueos de una vez por todas y trabajen por Tavernes, que es lo que debe prevalecer , y por eso afirmo lo que afirmo y aconsejo pero con nombre y apellidos, como editor o como articulista .

      ¿ Se me cae la bandera ? ¿ Invenciones mías ? Pués no parece que las cifras ascendentes día a día de este blog así lo ratifiquen ,o es que a la gente le gusta leer cuentos chinos .

      Pero tranquilo, tiempo al tiempo, este nos pondrà a cada uno en su sitio,¿ no cree ?

      Eliminar
    15. Estruch t'has fixat? Quan publiques algo que no agrada al PP van a per a tu a muerte. No els tingues por i digues eixos veritats com a punys que tan de mal els fa.

      Eliminar
    16. I tu no tampoc t'has fixat? Quan publica algo que deixa en mal lloc a Jordi també can a per tu a ganivet. I si els insinues que nos manipuladors, ja ni et conte.

      Eliminar
    17. Matxo ni escriure saps, aleeeee a passejar...

      Eliminar
    18. Dius que no saps si questionen a Manolo, mira el que dius tu mateixa:T.asegure que el comentarista coneix i a fons el PP local : No tots en este sin devots de Manolo . Dia 18, 16:56.

      Eliminar
    19. Clar que ho dic, i ho dic per este articulista en concret , es evident, no ? I es "popular" , t'ho asegure .

      Eliminar
    20. A l'anònim de 19 de juliol 01:09. Pense que és un blog d'opinió, no de corregir textos, però ja que estem ... com tu li dius a la persona que a fet un comentari abans de tu "matxo no saps ni escriure, aleeee a passejar" jo et dic que tu tampoc "matxo" t'ho has tret de la mànega.... Cal dir "mascle" ... Ja em comptaràs d'on t'has tret la "tx"... ja et val...Sempre parla qui deu callar.

      Eliminar
  5. BBS, supongo que al hablar de la caida, sea grande o dura, te referirás a la que tendrá Jordi que es el que está en estos momentos mas alto.
    Ya ha empezado a caer, tu mismo sin quererlo lo reconoces cuando dices que TENEMOS UN EQUIPO GOBERNANTE SIN PODER DE MANIOBRA. Jordi y sus acólitos creían que gobernar en minoría era cantar y coser y eso no es así.

    ResponderEliminar
  6. Mentires:

    El PP va portar un taller. L'altre era de la Mancomunitat.
    I a l'ultim,del darrer any de legislatura, va aportar 50.000 euros i li'l van denegar amb la qual cosa es demostra que no es per diners ni aportació. El taller no vindrà segurament i per una simple raó: un govern que no es del PP. No li busqueu mes volta.

    Que no era temps ni moment de la moció no ho diu el comentarista ( que m'he clavat enmig pero no soc jo) sinó la justicia. Mira si era temps que aneu com a cagalló per sequia: un fallo en contra darrere un altre fallo. L'equip PPK en porta per ara tres en contra. ¿Veus com no era temps?
    Però a quina ment buida de cervell se li passa firmar una moció de censura amb una expulsada i trànsfuga? I el pacte Antitransfugisme? Heu fet i continue fent el ridicul més espantos aci, en la comarca i en la Comunitat.

    I dir-te tu no eres ningú per dir on el govern ha de determinar que es donen les classes d'un taller. I més si es una proposta dels tècnics. Qui estará mes homologada per a donar classes, una escola o unes habitacions convertides en aula? Tu mateix.

    Lo de les ajudes una mentira més com altres del PP. ¿T'has molestat en llegir la convocatòria o el paper que va repartir el PP? Estic segur que no perquè ho diu ben clar: amb diners publics, de l'Ajuntament i altres, es vol finançar a l'empresa privada, però es que damunt les empreses que tenen problemes (han tingut un ero, o despatxat gent, o problemes financer) NO PODEN ACCEDIR AL PROGRAMA. O sigq, de les grans empreses necessitades del poble i que han tingut problemes NO POT ACCEDIR CAP AL PROGRAMA.
    Damunt el PP ho diu en el paperet: l'Ajuntament pagarà de seguida la seua part de diners de tots els vallers perque es beneficie una empresa privada QUE NO TINGA PROBLEMES i la Generalitat.... ja pagarà quan puga. Tot una enganxifa com el menjador escolar.

    Que Manolo informe de coses del seu partit es prou normal. ARa el que no es normal es que informe Manolo, que no vinga cap "jefe" com ha passat en altres pobles. I no crec que siga perquè Manolo siga un model d'explicativa, sino perquè com a cadaver polític que es ningú se li vol acostar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Un altre que no te idea del que esta diguent. Unes habitacions convertides en aules? No saps el que dius, el servef les va homologar per a poder fer formació els aturats, no estarien tan malament. Dius que les ajudes son altra mentira? tu t´has llegit la convocatòria? pareix ser que no.
      Tens el cap ple de carrerons, son diners públics, clar que si, per a donar una subvenció conjutament la Generalitat, la Diputació i l´ajuntament a parts iguals pagar eixos 1.125 euros de cada contracte. El pareix mal? qualsevol ajuda que vinga per a poder incentivar l´economía local es ben vinguda i ho compren tot el mon, menys els que tracten de buscar coses rares per a criticar-ho a les coses que poden servir a moltes persones i a empreses en estos moments tan delicats. Criticar estes coses i no voler entrar en este programa d´ajudes sols cap als caps plens de viruta.
      Altra cosa, el paperet que dius tu del PP no diu res de que l´ajuntament pagarà de seguida, fixat bé, es la Diputació la que li anticiparà els diners a l´ajuntament. Estes ajudes no son cap enganyifa, son veritats com a cases. Moltes vegades el fanatisme i la critica per la critica fan vore fantasmes allà on no n´hi ha res.

      Eliminar
    2. Això és un pretext que et donen els acòlits del sr. Joan perquè este no vol adherirse a cap ajuda. I lo del raller ho va fer a presses i carreres per obligació més per convicció. A ells els va més l'autoajuda, colocar als seus i colocar-se els 3.000 euros a la butjaca ells tots els mesos. Així és normal que no vegen tan mal el panorama!

      Eliminar
  7. BBS va estar pocs dies abans de la moció de censura en el despatx del PP demanant-los que canviaren la política del govern de Jordi Juan i que centraren els seus esforços en la platja i ara envia este article d'opinió amb pseudònim.

    Que prompte canvia la gent.

    ResponderEliminar
  8. Podeu dir tot el que vulgau: He llegit la convocatòria, he llegit el paperet que donareu el passat divendres i sé de què parle: una completa estafa.
    I reitere: La diputació diu que ho pagarà de seguida, l'Ajuntament posarà els diners de TOTS ELS VALLERS i la Generalitat ja pagarà quan pague. Ho diu? i tant que ho diu.
    O siga el PP de la Generalitat vol fer-se propaganda amb part dels diners de l'Ajuntament i ells en posaran, quan en posen sense determinr temps: com les beques de llibres, les de menjador, ajudes a la vivenda, ajudes a la dependencia o pagar el que deuen als Ajuntaments.
    D'eixe color en tenim massa i en coneixem massa.
    Damunt ho torne a repetir: NO HI HA CAP EMPRESA GRAN DE TAVERNES (EXCEPTE ALPESA) QUE ES PUGA ACOLLIR PERQUE TENEN O HAN TINGUT PROBLEMES D'EROS I COSES SEMBLANTS.

    I ara vos dire el que em deia un empresari menut del poble, d'eixos de cinc o sis treballadors: ¿Que a mi em donen 1.125 euros i jo he fer un contracte de tres mesos i fer-me carrec de tot el que penja en eixe contracte? Però estos del PP de que van?
    Això es l'opinio que tenen els menuts empresaris del programa. Si voleu ajuda la Generalitat i dels fons europeus (per cert que s'han fet d'ells? en que els gasta el PP els fons europeus? que pague contractacions però que siguen com ajuda al servei public, o siga per treballs a fer per l'Ajuntament i no l'empresa privada.
    No es que vegem fantasmes on no hi ha res, sinó que no podeu aguantar que vos descobrisquen les vostres mentires. Mira si serà bo el programa eixe que ningu parla d'ells ni ningu el te en compter.
    I qualsevol ajuda no es bona. Ha de ser ajuda que ajude realment, no que supose una llosa a les empreses. 1.125 euros i la Generalitat que es la responsable i te les competencies de foment en posa la tercera part ¿Teniu vergonya o l'haveu gastat tot en saraus i mangoneos?
    Si eixa ajuda es com la dels menjadors escolars, que van dedicar diners nomes per a una quarta part de les necessitats.
    Teniu un morro...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I perque s'ha de pensar només en una empresa gran? Pregunte

      Aço pot beneficiar tambe a xicotetes i mitja es empreses, perque desperdiciaro?

      Tenim Envases Grau, tenim Pa de Blat que en poc de temps ha obert un parell d'establiments, només per possar algún eixemple. Aço tambe es aplicable a contrats de mes de 25 hores setmanals crec recordar quan ho vaig llegir, no necesariament a jornada completa.
      No cregueu que aço podría animar a xicotets empresaris o autonoms a provar en incrementar la seva plantilla?
      A lo millor es poca ajuda, pero es mes que no res.

      En lo que es gasten en una cavalcada de reis, quanta gent es podria ajudar a contratar?

      El no per resposta, i el criticar qualsevol iniciativa vinga d'on vinga es l'unic que saben fer els que no en tenen ninguna en esta materia.

      Deplorable.

      Eliminar
    2. Rei... Eres curtet de cervell.... Et posen un bou roig davant i no el veus... D'on et traus tu que és només per a empreses grands... .?? És pot beneficiar fins qualsevol comerç de la platja que faça un contracte de 3 mesos a un treballador per a la temporada d'estiu. Però, com sempre, quan el senyor Jordi Juan no s'entera... Va sobrat

      Eliminar
  9. Este es el Plan d'Empleo segons explicava El Pais: La mitat del que s'havia previst per a tres anys, i damunt la tercera part a carrec dels ajuntaments.
    No tenen vergonya que mentre es dediquen 20 milions a la F1 deixen a la mitat el pla anunciat al principi.
    No tenen molt d'interes en el Pla d'Empleo.

    "La Diputación de Valencia se adhirió este martes al plan de empleo conjunto de las Administraciones públicas —Generalitat, ayuntamientos y diputaciones— con la abstención de los socialistas. El portavoz del PSPV, José Manuel Orengo, criticó que el plan anunciado por la Generalitat, con una dotación prevista de 99 millones de euros en tres ejercicios, hubiese quedado reducido a la mitad.

    El plan, que Fabra presentó en el Palau de la Generalitat en octubre del año pasado se ha concretado finalmente en 45 millones (15 Consell, 15 diputaciones y 15 ayuntamientos, a cinco por año entre 2013 y 2015) para incentivar la contratación en las empresas con una subvención entre 450 y 600 euros."

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I quines son les vostres alternatives per fomentar el treball? Portar a Pep Botifarra per 6a vegada? Encara no coneixem cap proposta del govern, sols criticar a la diputació pero cap proposta alternativa.

      Eliminar
    2. Em pareix molt bè que no es vullga recorrer a està ajuda de la Diputació, però doneu alternatives contra l'atur. Menejeu-se i busqueu solucions i no estigueu sentats esperant que arrive final de mes per a cobrar eixos sucosos sous de 3.000 €.

      Eliminar
    3. Encara que ho diga el Pais les quantitats que nomeneu son totalment incorrectes, mireu la convocatòria de les ajudes. Està publicà al BOP. Encara hi ha gent que creu mes en les informacions del Pais que en les convocatòries oficials de les administracions públiques.

      Eliminar
  10. El sou actual per dedicacio exclusiva es 2.100 euros.
    T'has confundit amb els 3.000 eruos que cobrava Amparo Espi en la passada legislatura tots els mesos, o t'has quedat curt si el referies a Manolo Vidal que ell en cobrava 3.500 euros.
    Ara els del PP van cobrar per fer empastraes i arruinar el poble. Els d'ara cobren per la faena que fan de recuperar l'economia local i mantindre el que hi ha, que no perdem més per la seua culpa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Recuperar l'economia local? Però si la deuda de l'ajuntament apenes a baixat. Del que recaudeu de la contribució no gasteu res en reparar carrers, millorar els serveis de neteja, ... Etc és a dir fer el que s'ha de fer amb la contribució. Aixina fins a un xiquet de 5 anys recupera qualsevol economia.

      Eliminar
    2. Eres un mentiros. 1'8 milions de superavit en el pressupost de 2012. Això el pp en 16 anys mai ho ha pogut dir. I mira, lea vostres cagades encara les estem pagant i les pagarem. Vorem com acaba el parking i la piscina! Si sou els q menos tindrieu q parlar!

      Eliminar
    3. Lo que val és la deuda viva! Està està en més de 18 milions d'euros. En els 1'8 milions de superhàbit has tingut en compte que per a pagar a proveidors has fet un préstec? Pos això, la dada bona es la deuda viva.

      Eliminar
  11. 1.- A Manolo Vidal no l he vist mai plorar. És home de solucions, no de lamentacions.

    2.- En absolut és un home orgullós. Tot al contrari... és dialogant, sempre busca el consens i molt humil. Pot donar-li una bona lliçó a Jordi Juan.

    3.- Què per les seues males accions el poble està sumit en una miseria laboral?? Mire, disculpe si l ofenc, però vosté s ha fet una dotzena de caçalletes o està per anar a un bon psiquiatra. Açò no hi ha per on agarrar-ho.

    4.- Si el govern està sense poder es perquè son partits minoritaris i, per la seua incapacitat per a arrivar a un consens, han trencat el pacte de govern. Això també és culpa de Manolo Vidal i del PP?? No em faja riure.

    5.- Què l oposició està plena de rencors, odi i mala llet?? Els regidors de l oposició fan la seus faena. Gent jove, preparada i amb molta ilusió... no en vec a cap amb odi o mala llet.

    Mire...BBS... vosté no té classe ni per a donar la cara al publicar un article com este. Això ja diu vosté qui és... un pobre resentit i mala gent. Si vosté, com diu Estruch, és del PP ja sobra... gentola com vosté sobra en el PP de Tavernes. I li puc assegurar que tots estem al costat de Manolo Vidal.
    Manolo Vidal és una molt bona persona, honrat com el que més, es desviu per tot aquell que li demana un favor i és molt treballador. És molt humà..pregunten a tots els treballadors de l Ajuntament..a veure si algu d ells parla mal de Manolo. Ja de pas pregunte-l's per la relació que tenen en Jordi Juan.

    Mire..personalment li dic que intentaré averigüar qui es vosté i li dedicaré a vosté un article com es mereix. Espere que Enrique tinga a be publicar-lo. No tindrà desperdici. Li posaré nom i cognoms. No s ho agarre com una amenaça perquè no ho es. Simplement donaré la meua opinió sobre vosté.

    ResponderEliminar
  12. Pepito piscinas, tu qui eres el bigotes del pp de tavernes??!! El que tens que fer es no ser cobard i signar com cal un article d' opinió. Això per a mi es ser un xulo de platja, amb aires de grandea vingut a menys. Un mamarratxo de poca monta.

    ResponderEliminar