viernes, 12 de julio de 2013

INVITACIÓ DEL PP

Rebem este e-mail del PP :
HORA: 20:00 hores
LLOC: CASA DE LA CULTURA DE TAVERNES
CONVOCATORIA XARRADA INFORMATIVA SOBRE OCUPACIÓ

Des del Partit Popular vos convidem a participar en una reunió informativa que considerem molt interessant per a vosaltres. Exposarem les últimes subvencions en matèria de contractació, per a fomentar l'ocupació i dinamitzar l'ocupació a Tavernes.

Estes noves ajudes naixen de l'esperit de la Generalitat Valenciana  per tal d'ajudar en la reducció de l'atur mitjançant ajudes directes a empreses, facilitant la contractació de treballadors.


Pensem que pot ser una oportunitat per a aquells de vosaltres que esteu plantejant-se contractar i necessiteu una empenta econòmica que vos anime, especialment al sector hostaler que predomina en ACEPLAT.


T'esperem el divendres 12 de juliol a les 20 h a la Casa de la Cultura (sala soterrani).


Aprofitem l'ocasió per enviar-te una salutació. Ens vegem divendres!


        Partit Popular de Tavernes


  MANOLO VIDAL

20 comentarios:

  1. Com a blog anem a cobrir sòls els actes no de partit com este o el d' ahir dels socialistes .
    No obstant agrairem els vostres comentaris per donar una idea als lectors de dit acte . Gràcies .

    ResponderEliminar
  2. Si les polítiques d'ocupació són semblats a les que han portat a 6 milions de desocupats, a retallar drets laborals, a fer una reforma laboral que ha tirar a milers i milers de gent al carrer, a aliminar les negociacions col·lecives, etc i etc. que Déu ens pille confesats.
    I si van a ser les ajudes com les que han donat als xiquets i xiquetes en els menjadors d'estiu, de 143 peticions només 39 ajudes.... no cal ni parlar.
    Després de 16 anys de govern del PP, després d'haver destrossat per falta d'ajudes i d'interés tot el teixit industrial i agrícola del poble, després d'anys i anys que no s'han preocupat de res de la indústria, només de la rajola i els PAIS, que ens poden dir ara? A que venen ara a cantar-nos milongues?
    ¿Que pot esperar Tavernes del partit que l'ha afonat com a poble, del partit que en 16 anys no ha sigut capaç de fer cap polígon industrial ni de desbloquejar els problemes que tenen els marcats en el PGOU, com són els problemes amb les vies i carreteres i problemes amb Iberdrola?
    ¿Els que ens han desfet ara ens volen salvar? Venga ya.

    ResponderEliminar
  3. Per un moment em pensava que s'acostava Nadal. Estos del PP no s'han enterat que som en l'estiu i ara ens venen fum.

    A 25 de desembre
    fum, fum , fum

    Això es per a Nadal. Ara no tocaaaaaaa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Igual de fum que ens va vendre Llàcer amb els 20.000€ del programa per a emprenedors i les 40 i pico mesures per a dur-lo a terme. Això no arriva ni a ser fum, perquè el fum es veu i les ajudes de Llàcer no!!

      Eliminar
    2. Això no es fum. Això de Llàcer es fumet d'una canyeta d'eixes d'olor o si vols d'un porret.
      El fum es la urbanització de Marenys 2A, l'hotel a la platja, el PAI de Bancaixa i la Granata, la ronda de circumval·lació, la nova depuradora de la platja, el parc del Cantalot, el wifi en tot el poble que no fereu... això si ho pensem bé, tampoc va ser fum, va ser una foguera tan gran com la de Roma que va fer Neron.
      Veus quin destrellat: voler comparar 20.000 euros de Llacer amb els milions i milions de tot això que vau prometre i no heu fet. Ni ho fareu. Al pas que aneu i vist l'exist d'ahir, no arribeu ni a 4 regidors.

      Eliminar
  4. Al paro se n han anat de la ma de Zapatero... en Aznar no anaven al paro... vosaltres si que esteu fumats...!!!! La culpa mai es vostra... després de tirar-li la culpa a Diputació de la mala gestió del bipartit, ara quan vagen alli a per diners Alfonso Rus els omplirà les bujaques.... no fa molt es va donar 100.000 €. Ara ja no cal que demanen res mes. Què cara mes dura i què poc trellat tenen.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I això que té que vore amb el menjador escolar? Que té que vore el programa d'ajudes als pobles de Diputació, el PPOS, amb el qual es financien obres de TOTS els pobles amb el programa de menjador escolar?
      No tens ni idea del que parles. Ara clavar la gamba i dir destrellats per defensar coses indefensables, per això si que sou bons.

      Si ara resulta que el programa de menjador escolar de la Dipu és un programa pensat, publicitat, dirigit i concedit per l'Ajuntament de Tavenres i no ens haviem enterat! Quins destrellats amb estos del PP!

      Eliminar
    2. El que entenc que vol dir es que, enfrontar-se a Diputació en una cosa que no tenen raó, no va a beneficiar a Tavernes. Diputació és un organisme que està molt ben gestionat. Ajuda molt als pobles i paga prompte els convenis i les subvencions. No vol dir que tinga res que veure el PPOS i el menjador escolar.
      Com tu be dius, el PPOS es per a obres, Diputació a donat 100.000 €, si l Ajuntament vol fer o te la necessitat de fer una obra de 200.000 €, la diferencia la paga l Ajuntament.
      Pues n el menjador igual... Diputació paga 39 xiquets, si Tavernes en te més de xiquets necessitats, és l Ajuntament el que s ha de fer carrec d ajudar-los, si ho considera convenient.

      Eliminar
  5. Lo pitjor que li pot pasar a la nostra comunitat es que arrive a governar uns elements com els que tenim açi en Tavernes,sectaris i prepotents.
    Converteixen el joc democratic en una continuo ajuste de cuentas,actuant com a comisaris politics, o estas amb mi o contra mi.
    Espere que per al be tots no caigam en mans de estos dictadors vestits en mocadors palestinos i plens de rencor i odi

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Precisament parlen els que tenen que callar. Ja es fort això d'acusar a una persona d'unes actuacions que no té ni fa, per la seua educació i manera de ser.
      Jordi despota? Jordi prepotent? Això no s'ho cregueu ni vosaltres.
      El que passa es que Jordi s'ha posat en el lloc que li correspon, alcalde del poble, i es alcalde per a tots i no es deixa portar, com feia el PP, nomes per als seus i no fa com Manolo que nomes atenia els seus i s'ajuntava i parlava amb els seus.
      Jo encara estic esperant que em responga una carta (el alcalde contesta) i em done una cita que li vaig demanar quatre voltes quan era alcalde.
      Si hem de parlar de prepotencia, de caciquisme, de governar per a uns quant només nomes cal tornar el cap a rere i vore que passava entre 1999 i 2011, i especialment entre 2007 i 2011, una de les etapes més caciquils de la democracia a Tavernes.
      A vore a qui li feu creure que un alcalde en minoria es despota, autoritari i demés. Això es un esperit consustancial amb la dreta i amb situacions de majoria absoluta com la que tinguereu, però mes encara depen del talant i de l'educació democràtica que cadascú ha tingut, i en això Jordi n'ha rebut molta i bona. Sense que això impedesca que es tinga que imposar, com alcalde, quan toca i són assumptes de la seua responsabilitat.
      A vore si ho enteneu d'una. I ja està bé de dir que quan un assumeix responsabiltitats i es posa en el lloc que lo correspon com alcalde és un dictador. La majoria que té ara el PP en el ple no el justifica ni li dona patent de corso perquè facça el que vulga per damunt de les atribucions pròpies de l'alcaldia.
      A vore si ho tens clar, pequè el teu escrit demostra un nivell democratic ratllant en el pla.

      Eliminar
    2. Amic,crec que no has parlat mai en Manolo,Eugenio o cuansevol dels regidors de ara o de abans si ho averes fet vories com eixa dreta ultramontana que digeu ja no esta,per sort tota esta gent esta en politica per un amor al seu poble i una vocacio de servici per a tots.
      Efectivament un alcalde deu de ser per a tots i no soles per als de la seva corda...
      Espere que este poble recupere el progres i la convivencia que en estos moments a perdut i que mane qui mane no es façen accions desde el odi i el rencor

      Eliminar
    3. Precisament, perquè he parlat molt i molt amb Manolo i Eugenio dic el que dic, i especialment del periode 2007-2011.
      I per ara l'alcalde que tenim ha sigut per a tots, i si per alguns dels teus no ha sigut alcalde (el sonsonete Sr. Juan dels plens es demostratiu de que pensen els teus regidors) és perquè ells han sigut els primers que no han volgut que ho fora i mai l'han tingut com alcalde sinó com un "lladre" que li ha furtat la cadira a Manolo(paraules dites per algun regidor del PP i fins i tot familiars).
      Repassa titulars de premsa, declaracions, notes de premsa però no d'ara, de l'endemà mateix del dia 11 de juny del 2011. Per no referir-nos al botxornos espectacle del vostre bufaor, sempre amb l'odi i el rencor com a camí dels seus escrits en referir-se a les autoritats elegides segons la llei.

      Eliminar
    4. Les autoritats elegides segons la llei,deurien de fer algo mes que governar en la prepotencia i el rencor que els adorna
      Reconeixer lo que son,Catalanistes i Antiespanyols i deixarse de mentires

      Eliminar
  6. Estuve ayer en la charla, invitado por uno de los concejales del PP, con lo cual no tuve más remedio que asistir. Como me invitaron y asistí a la que dio Enric Morera hace unos meses. Son obligaciones del trabajo.
    La verdad es que salí decepcionado primero por el escaso nivel de lo que se explicó, que todo el mundo más o menos conoce incluso mejor por la prensa, y luego por la escasa capacidad de convocatoria que tiene este PP, una realidad acorde con lo que leemos mes tras mes de la caída en picado de las intenciones de los votantes.
    Nada que ver con la charla que dio Morera con ese mismo salón lleno a reventar.
    Ayer sólo unas cincuenta personas máximo, que si quitamos los concejales del PP que estaban en la sala, afiliados como el exconcejal Antonio Bono, los afines que van a todos los actos y los periodistas, la verdad no sé si seríamos 15 las personas que estaban presentes.
    Y estamos hablando del partido que gobierna la Generalidad y la Nación. Me parece que pintan bastos y el bacatazo va a ser mayúsculo, como auguran las enqüestas.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Yo estuve y me pareció muy interesante. Además, a mi si no me apetece ir a un sitio, no voy, aunque me inviten. Por otra parte creo, sinceramente que te equivocas, en lo del bacatazo del PP en Tavernes. El Bloc es un partido de extremos. Eso significa, entre otras cosas, que son cuatro gatos y que van los cuatro a todo. Si sales a pasear por Tavernes y te tomas un café los comentarios son, en general, de descontento hacia el gobierno municipal. La verdad es que se están luciendo.
      Por otra parte, ayer por la noche estuve en la cena del PP en Sueca, y me parece que los radicales de izquierdas (BLOC) estuvieran insultando e increpando a la gente. Yo, que soy concejal de un pueblo, que no cobro un céntimo y hago más horas que cascorro, no tengo porque aguantar que se me pongan dos histéricas a gritarme que voy a cenar con su dinero y toda clase de insultos a los que no me mereció la pena ni contestar. Yo pagué los 22 € de la cena como todos los demas. Esos son los de tu bien amado Morera. Gente que no tiene nada mejor que hacer ni más educación. La gente del PP no hacemos ese tipo de cosas. Si hay gente en un partido y ha robado para eso está la justicia. Ladrones hay en todos los partidos. En el tuyo también. Si alguien cree que he robado que me denuncie. Mientras no tengo porque aguantar insultos de 10 ó 12 tipejos/as, no eran más, con la cara desfigurada por el odio. Me daban lástima. No todos somos iguales. Hay gente honrada y trabajadora en todos los partidos y mala gente también.

      Eliminar
    2. Se necesita ser muy atrevido para, sin conocerme y sin yo manifestarlo, y porque expongo mi opinión ante un acto del cual fui testido, decir que soy del Bloc y usar mis palabras como excusas para fustigar al Bloc.
      Se necesita ser muy mala persona y muy reconcorosa para, sin conocerlos, tildar a las personas y calificarlas de radicales y encima afiliarlos al Bloc sin ninguna prueba.
      Sólo haces que darme la razón en mi exposición, pintan bastos en vuestro partido, cada encuesta nueva bajon de intención y os ponéis demasiado nerviosos.
      Tu comentario, totalmente incoherente y con referencias a cosas que aquí nadie le interesa de cenas y demás, lo prueba. Seguid así, e igual en el 2015 con cuatro iréis sobrados.

      Eliminar
    3. Fustigarlos??? Lo que tendríamos que hacer los del PP es hacer caceroladas cada vez que va Morera a un acto. Lo dao por lo tomao... pero somos de otra pasta. A mi, personalmente, no me va lo de ponerme con una pancarta a gritar como un cerdo y a insultar a gente que ni conocen ni les les ha hecho nada. Nosotros vamos perfectamente. Tu preocúpate de ir bien tu. Primero limpia tu casa antes de criticar a la del vecino. Además, dudo que fueras testigo, porque Manolo Vidal es una persona muy preparada e hizo una excelente exposición del tema. Si tu ya estabas informado no haber ido. Mis comentarios son totalmente coherentes. Os gusta tirar la piedra y esconder la mano.

      Eliminar
  7. Si eres regidor del PP com no el va semblar interessant? Faltaria més.
    Si eres regidor del PP com no el van a semblar "tipejos" les persones que vos censuren els Gurtels, Emarses, Caso Blasco, Noos, cas Barcenas, que cobreu sobresous en les Corts i retalleu salaris, prestacions socials, educacio, sanitat? Si eres del PP es normal que fins i tot tot el que han fet els teus el semble bo i nomal. I ho aplaudisques. Faltaria més.

    I quan al descontent és normal que sentes el que sentes. Tu estaràs amb els teus del PP i eixos seran els comentaris teus i d'ells. Jo en sent altres molt diferents.

    Tot el que pugues dir i ja has dit no lleva res i no rebat res del que les fotos publicades per la xarxa de l'acte demostren: una buidor casi total en la sala. Entre eixos fotos una de NNGG que si el molestes en puntejar cabets, no arriba a 40 assistents. Fes-ho.

    L'acte un fracàs total i absoluts.Un bon bac.

    Jo no puc opinar massa per mi, no vaig anar. El meu veí sí, i parle del que m'ha dit mentre esmorzavem. I el que m'ha contat, i es una persona prou imparcial i un poc dretoset (per això va anar) coincidix en el que s'ha dit ací: molt poca gent, i uns temes que no van dir res dels programes de la Generalitat i de Diputació, sino que si s'havia o no contemplat diners en els pressupostos, contant Karina Vercher, lectura inclosa de nota de premsa, d'una reunio amb un subsecretari de foment un se que de que ella ja va dir que si això o allò, cosa molt facil de dir quan no tenia ningú que li ho poguera rebatre.

    I després Manolo, volen justificar la prsència de Karina, dient que també havien convidat al govern i a l'alcalde, cosa que no es creu ni ell.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els Gurtels, Emarses etc ja estan on deuen d estar, en el jutjat. Els de la casola no tenen perque insultar a crits a la gent, perquè eixes persones no tenen res que veure. Tots no son lladres. I per si no ho saps, l'insultar, increpar a la gent i dir-los lladres a gent que no a robat res, està tipificat en el Codi Penal. Això que vagen al jutjat, i quan entren els imputats, que els diguen lo que vullguen. Però la gran majoria som honrats i treballadors com el que mes.

      Eliminar
  8. A vore si sabem el que diguem: Quan la gent increpa o es manifesta, no ho fa contra Pepito X, Luisito Z o a Alfonsito M. considerats com a indivus particulars.

    La gent els increpa com a politics, cm a persones elegides pel poble per a treballar i fer que el pobe avance i no com han fet per afonar al poble i retallar-los tots els avanços que hi havia en sanitat, educació, o dependencia .
    A vore si ho entenem. I t'enteres.

    La gent que va anar al sopar no estaven alli com a persones privades i particulars sino que estaven en un acte politic, com a polítics i com a polítics han d'aguantar el que corresponga i mes quan ho estan fent fatal.

    ResponderEliminar