viernes, 19 de julio de 2013

Article d'opinió : MANOLO I JO

He segut estos díes, per a variar , font d'atacs personals per opinar sobre la postura del PP local en torn a la moció de censura , i ahir en concret per un pressumpte atac a Manolo Vidal per la meua part, quant jo en el famòs article sòls em vaig llimitar a publicar-lo, sense més , perquè pense que entra en el càrrec de polític el sofrir este tipus d'atacs .

Doncs vull que sapigau tots aquells que preteneu crear malestar entre Mano i jo , que per al meua part, i estic segur que per la d'ell també, no ho aneu a conseguir, perquè Manolo sap perféctament a que s'expossa i enten també perfèctament quin es el meu paper en esta història .

I per si algu es pensa que li tinc manía alguna a Manolo, dir-los que ens coneguem calcule des de fa uns quaranta anys per la nostra relació personal amb l'Unió Musical , reforçada després per una relació professional d'administració per la meua part d'una comunitat a la que ell perteneixía, i després i també per motius profesionals, com a regidor primer i Alcalde després del nostre municipi.   
I durant tots estos anys la nostra relació no sòls ha segut excel.lent si no que la qualificaría que més que amistosa . 

I en el cas concret de la nostra particular relació professional i així ho he dit, ho dic i ho diré , Manolo va ser un Alcalde impecable , que em va ajudar en tot allò que va poder, com per exemple en el tema del garatge de Riu 9, desvivint-se ell i Ana per atendre tot allò que els vaig demanar , el que em va portar no sòls a que en les darreres locals demanara el vot per a ell, no per al PP, quede clar, si no també a ajudar-lo en el que li fera falta : Qui no s'ho crega que pregunte .

Però el que tinc clar es que quant  una persona erra, per amiga que siga e inclús en dit cas més si cap, el fàcil es callar i pegar-li palamadetes en l'esquena , "nadar y guardar la roba" , així es lo fàcil. 
Però jo no soc així i per això he prés el camí més difícil , amb totes les conseqüències negatives que això comporta, i que es el de dir el que pense i en públic . 

I com pense que va errar pressentant una moció tant de presa i que està errant més si cap mantenit-la en estos monents quant la jusitcia ja ha deixat clar que Karina es trànsfuga, ho dic. 

I m'he mantés callat per responsabilitat fins ara per no ficar més llenya a un foc que ja està arribant a uns llímits més que perillosos , amb una crispació ciutadana como no havía vist mai des de fà uns quants anys en el nostre poble . 

Però ha arribat l'hora de tractar de parar este foc a tota costa i això passa perqué i quant abans millor, es reitre esta moció apoiada per una persona també estimada per mi en lo personal però reproxable en lo polític com es Karina , i que s'arrive d'inmediat a un acord sobre uns pressupostos per a que deixem d'anar a bot de matoll  , i aixó no es conseguirà de segur mentres hi hasguen pleits i contrapleits entre les parts, ójala m'equivocara però difícil ho veig . Després tampoc serà facil però s'ha vora d'intentar pel bé comú , jo almenys estic disposat a ficar per la meua pat tot allò que puga aportar a eixe fí i pense que des d'estes línees ho hem demostrat . 

Sé que pel camí deixaré algunes amistats però no em preocupa doncs no ho eren si així passa realment , sino altres coses .

I estic segur que no serà la de Manolo una d'elles perquè els dos sabem molt bé on estem i a que ens expossem .

Així que no es canseu , es perdre el temps .

Signat , Enrique Estruch i Ferrando .

2 comentarios:

  1. Tot correcte, Enrique, excepte en una cosa que crec erres i greument, i que fa molt de mal a la política i en la manera en que la gent en fa ús d'ella, des dels dos costats. No em sembla conseqüent amb la ideologia de cadascú que es defense una persona al cap d'una llista electoral per qui és o la relació millor o pitjor que es tinga amb ell. Millor convidar-lo sopar o un café si en veritat és un amic i tractar d'altres coses.
    Si t'ha solucionat gestions com a tots els demés vallers es mereix admiració com a gestor municipal, si només són favors a canvi d'altres o del suposat vot, només és un intercanvi de negocis, cosa per la que en principi no està pensada la política. Hi han bones iniciatives polítiques que els desfan mals polítics i bons polítics que no progresen per no estar en bons llocs ni ben acompanyats. Per descomptat, el PP local ha estat un partit presidencialiste tant amb Eugenio com amb Manolo, sabem que els demés són poc més que comparses (com en quasi tots els partits) i que per a bé i per a mal la persona ha representat el partit. Si el PP ha de pagar els actes de Manolo, serà com en tots els demés partits, i sols el temps ho dirà.

    ResponderEliminar
  2. Manolo no llig els blogs.

    ResponderEliminar