jueves, 11 de julio de 2013

HUMOR PERÒ QUE MOLT REPRESENTATIU DEL QUE PASSA EN EL POBLE

Cambieu a Rajoy per JJ i a Rubalcaba per Víctor i calcaet  

9 comentarios:

  1. Jo canviaria a Rajoy per Manolo Vidal i a tu Enrique Estruch per Rubalcaba, cada dia se te veu més el plumero a favor i amb qui estàs.

    ResponderEliminar
  2. Que dic en l.editorial ? Ale,ja estic de nou qualificat . Per cert ... Amb qui estic dius ? .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ara ves fent-te el tonto, molt listo el creus tu...

      Eliminar
    2. Tranquil que abans les properes locals ja sabras clarament de qui soc . I no t.ho dic encara perque estem encara naixent ... Alguna pisteta si he donat ja : Que no t.has enterat encara ? Xe , amb lo sabut que pareixes ...

      Eliminar
    3. Enrique si no estàs amb ells ja saps. És el que te el totalitarisme i la paranoia, al final no pots no fer un acudit, de segida s'activa els seu sistema d'antidefenses i a despotricar. Hi ha que agafar- se les coses mes amb calma. Tots els dies em pasen per watsap coses d'humor relacionades amb el PP i jo em partisc el cul perquè està currat i te gracia. L'humor llibera les tensions.

      Eliminar
    4. Mira tu qui li respon!! El terapeuta de la risa!! Ja me'n recorde de la risa que tenies quan arruinaveu el poble en 20 milions jajajaj això sí que és graciós!!
      Si Enrique, clar que m'he enterat del teu últim partit, eixe que en declaracions a premsa ha dit que vol ser com COMPROMÍS i ocupar un espai en el centro-dreta. Qué? No ho sabies? Si comprares els diaris almenys el diumenge, ho sabries... Si Enrique el levante del diumenge, busca'l.

      Eliminar
    5. Llegir el diari per a que si tinc informacio de primerisima ma .

      Eliminar
  3. Anònim de les 20:05. Jo soc el terapeuta de la risa però el que no em dona gens risa és pensar que 100 xiquets que és queden sense beca de comedor.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A mi em dóna molta risa vore com defenseu que els xiquets no tindran beca quan:
      1.- diputació no ha fet previsió de xiquets.
      2.- no té ni idea de les necessitats reals de la gent necessitada.
      3.- diputació ho fa per fer la punyeta al
      Sector del PP de Fabra.
      4.- Açò és el que més risa em fa, els diputats del PP han cobrat 500.000€ en sobresous, i ara no hi ha diners, mentre es retalla en educació, sanitat i beques per a xiquets.
      5.- els sobresous són en diferido i en B de Barcenas.
      has vist la risa (molt irònica) que em fan les teus tonteries, mentre tu tens ganes de riuret, jo m'encenc de com heu arruïnat a la meua gent i com molts bobots, encara vos defensen.

      Eliminar