martes, 30 de julio de 2013

Article d'opinió : NO HI MÉS CEG QUE EL QUE NO VOL VORE

I es que hi ha gent que en tal de defendre lo indefendible es capaç de tot .

I ho dic pels que més avall, en l'article "A bot de matoll " tracten de desviar el fons del tema diguent-me si he pixat fora de test, si dubte de la professionalitat dels nostres llumers municipals, que si no se que de les falles ...

Perqué no , la xapusa no es l'instalació la qual no dubte estiga lo millor feta possible que permitisquen les circunstàncies, açí acompanye unes fotos que així ho corroboren , la xapusa està en tindre un edifici no se quant de temps parat i sense saber que fer amb ell , i de repent quant a algú li se ha ocurrit, i està per altre costat molt ben pensat el usar-lo per a tot açò, el fer actes en ell , tots a correr i a improvissar perquè no li se ha ocurrit pensar si l'edifici estaba en condicions d'albergar actes . O no ? .  

Perquè el que pense es indiscutible es que deuríen d' haver plantejat a temps i en temps el seu us este estiu i haver contractat els sumnistres corresponents també a temps i no tindre que fer ara estes instalacions provissionals : Fent i desfent anem passant el temps ... i fent despesses al mateix temps sense sentit pel mer fet de l'improvisació .

Torne a dir sobre l'instalació i coneguent com conec als responsables directes d'ella ( tant com a que a ú d'ells li demane consell de seguit en la meua professió i altre es familar meu ) , que ésta de segur es , segura no, lo següent, segur que no hi ha ningún perill per a ningú , però també sé que sòls aguanta un consum llimitat .

I com ho se ? A lo milor es perquè sí que he preguntat abans de fer l'article , també perquè porte uns quant anys construint i administrant finques i algo he adeprés .

A vore si resulta que qui no haveu preguntat sou qui contesteu també a " bot de matoll " en tal de defendre lo indefendible pel mer fet de que els responsables son del vostre estimat partit : Lleveu-se la vena dels ulls i penseu per vosaltres mateix que el fanatisme no porta a cap bon lloc.



13 comentarios:

  1. No hi ha excusa possible. AÇO ES TOTALMENT IL.LEGAL

    Com una entitat com l'Ajuntament fa estes cosses?

    Si Iberdrola pren cartes en l'assumpt pot costar un disgust molt greu.

    Qui es el responsable, la del mogolló?

    ResponderEliminar
  2. Hi ha que actuar dins del marge de la legalitat. I tractant-se d'un edifici públic més encara, per donar eixemple de com s'han de fer les coses. Dona una imatge poc eixemplar i poc seriosa del nostre ajuntament. I els el.lectricistes poca culpa tenen, ja que han fet el que algú (que faltaria saver qui) els ha manat fer. IL.LEGAL I INMORAL

    ResponderEliminar
  3. El fanatisme de la gente del BLOC arriba a llìmits fora de tota previsió. Hom hem vist estos dies quant eixos matixos fanàtics feien comentaris en torn a "acoso y derribo" del secretari. Ara son els mateixos que busquen escuses per a tapar esta xapusa feta en l´escoleta. Enrique has escrit una frase que es per emmarcar: "Lleveu-se la vena dels ulls i penseu per vosaltres mateix que el fanatisme no porta a cap bon lloc".
    En relació a la llicència d´obertura, es necesària i l´escoleta no la té.
    No se si sera la del mogolló, però mogolló de ridícul si que fan.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Les instal.lacions s'adecuen a la normativa vigent? Hi ha algun projecte o memoria on es justifique que les instal.lacions complixen la normativa vigent i amb l'ús al que és destina l'edifici?

      Eliminar
    2. Les instalacions de l´escoleta no tenen cap memòria o projecte de cap activitat. Es una instalació sense llicència, sense projecte d´ús i ara en una conexió pirata a la red elèctrica.
      De qui es la responsabilitat? Si no apareix ningú tindrem que demanar-li al senyor alcalde la responsabilitat de tot este desgavell.
      Perfecto trau ara un article d´opinió i posamos al corrent de tot. El pròlec el podia escriure Jaume. No s´oblideu de Llàcer que també te interessos a l´escoleta, vol posar el taller ocupacional allí.
      Mare meua quina cuadrilla!

      Eliminar
  4. Estem en la fase de silenci i elaboració de les excuses. En poques hores apareixerà en aquest blog "l'excusa oficial" com ha passat al taller d'ocupació i en les beques de menjador. El patró és sempre el mateix: clava de pota, excusa preeliminar, silenci i excusa oficial.

    ResponderEliminar
  5. Ara la culpa serà de l'electricista que al cap i a la fi és un manat! Estaria be que qui ha donat l'ordre d'executar aquesta il.legalitat es retractara i donara una explicació.

    ResponderEliminar
  6. Estes coses sols poden ser obra d'una ment meravellosa!

    ResponderEliminar
  7. Ara no tenim nota de premsa oficial del cap de premsa? No tenim reportatge fotogràfic? No tenim els amics de la cotorra?
    Estos del Bloc que es creuen la perfecció personificada i un simple auxiliar de jutjat es veu en categoria suficient per a criticar a un secretari d´ajuntment, no busquen qui ha manat fer este desgavell?
    El mateix que va donar l´ordre que mane desfer tota la xapusa i si no el senyor alcalde. Fer actes del Festival SSSL, un event internacional i el "atrezzo" tercermundiste.
    Això es el que tenim un govern municipal tercermundiste.
    Eixe es el recolçament i impuls que volen donar-li a la platja? Per favor no, virgencita que me quede como estaba.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I si almenys callaren, pero no, comencen a posar a les falles pel mig. Tant costa recineixer la CAGADA?. És un acte il.legal i irresponsable, que no te cap justificació. No estem parlant d'un acte puntual d'una vesprada, la xapusa ve desde el passat divendres i durarà fins a la setmana que ve com a mínim. El fruït és de la falta de previssió i de tenir unes instal.lacions dos anys avandonades i ara venen totes les preses. I aneu fent comentaris i justificacions ridícules que empijoren les coses. I si els cotorrins van per ací, podien dir qui ha ordenat fer esta actuació. I altra cosa respecte la llicència, si hi ha algun incendi a la guarderia i no teniu la llicència o projecte justificatiu de les instal.lacions a la normativa vigent, comenceu a correr perquè la que vos caurà serà de aupa!

      Eliminar
  8. Això què és? Una escoleta o un laboratori per a fer experiments? Encara que mes ve sembla la CASA DE LES EMPASTRADES.

    ResponderEliminar
  9. No patiu que ja està solucionat. He registrat la incidència a Iberdrola i demà a primera hora del matí vindrà un tècnic per fer un informe de la incidència.

    ResponderEliminar
  10. Si ja en els banquets que van posar a l'entrada de la plaja fa uns anys, van fer l'empastrada padre i no volien rectificar i alli s'han quedat. Els van posar tant prop de la vorera que els peus has de posar-los a la calzada. Quan un s'equivoca, ha de saver rectificar a temps. El encabotar-se en voler tenir la raó quan el sentit comú diu el contrari sols porta a crear nous problemes.

    ResponderEliminar