sábado, 20 de julio de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL , noticies locals

Mentres en Levante-emv trobem que en Simat hi ha una exposició de patrimoni artístic valencià restaurat, en Las Provincias trobem que :

Militantes de EU de Tavernes acusan a Vercher de adueñarse de 10.000 euros del partido


El colectivo asegura que la edil se queda con la asignación que da el Consistorio y le exigen que dimita al conocerse que su expulsión fue legal

EUPV ha expresado públicamente su malestar hacia Karina Vercher. : «Ha intentado tirar por los suelos el trabajo de todo el colectivo y eso nunca se lo perdonaremos». Así de claro se expresó Eduardo Bononad, miembro del Consell de EUPV de Tavernes en una comparecencia que hizo junto a la coordinadora local, Merce Pérez, y al secretario de organización, Bernardo Jareño. Bononad fue muy claro en lo que atañe a la opinión de EUPV respecto a la concejala no adscrita. El exalcalde acusó a Vercher de ser una tránsfuga y «un juguete en manos de su asesor, Xavi López, que ante el juez, reconoció que la misma noche electoral ya negociaba la alcaldía con el PP. El motivo de sus actos es el dinero».
En su intervención, Bononad acusó a Vercher de corrupción «el dinero es la única razón de los actos de los corruptos y la tránsfuga y su asesor lo son». Desde EUPV de Tavernes se afirmó que Vercher había pedido en las negociaciones tras las elecciones la alcaldía en primer término y que había reclamado un tercio de las atribuciones del gobierno entre de Compromís, PSPV y EUPV.
La comparecencia siguió con ataques al PP por haber firmado la moción de censura «con la tránsfuga». Bononad añadió que si los populares «tuviesen vergüenza ya habrían dimitido todos por apoyar un acto de corrupción». EUPV se refirió a la oposición vallera y pidió que mirasen por el bien de la ciudad «y dejar al equipo de gobierno, al que apoyamos, que haga su labor».
Bononad explicó que la idea de EUPV es emprender acciones políticas contra Vercher y le pedirán responsabilidad «por los 10.000 euros de retribución que corresponden a EU y de los que no hemos visto ni un euro». El exalcalde fue más allá y aseguró que están dispuestos a organizar escraches o manifestaciones para evitar que Vercher pueda ir contra el colectivo. EUPV considera que la sentencia sobre la expulsión de Vercher de su partido es una victoria moral y pide a la edil que dimita para que el acta recaiga «sobre el partido que la apoyó y pagó la campaña».
Escraches ? No es el camí, la violència, i el escrache com a acte coeccitiu ho es , sòls porta que violència .

66 comentarios:

  1. Esta Merche no te res de pacifista.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ni Eduardo de demócrata. Si vol dirigir EUPV a Tavernes es molt fàcil, presentarse com a cap de llista.

      Eliminar
    2. Perque el cap de llista es qui ha de dirigir?? Aixina soles funciona el pp, tots heu sabem perque es un partit presidencialista. Pero en la resta de partits ni ha altres carrecs, secretaris, tresorers, etc.

      Eliminar
    3. Te rao. El ultim de la llista te eixe dret i també més dret de decidir que els primers de les llistes d'altres partits!

      Eliminar
    4. Pregunteu a vore perquè plorava Karina el dia de la investidura. Era per lo demócrata que es Eduardo?

      Eliminar
    5. Ja et dic jo que si fan escratxes el sr. Eduardet no anirà. Ell sempre s'amaga per a estes coses i és el seu col.lectiu el que li fa la feina bruta. Algú l'ha vist en algún plenari junt al col.lectiu? Veritat que no? Clar que s'embruten les mans uns altres, no? Tots savem a què van estos als plenaris. Podria donar la cara com ells i posar-se al seu nivell i deixar d'amagar-se darrere del blog d'EU!

      Eliminar
  2. Eixos diners van al grup municipal i son per a despeses del grup municipal no per al partit polític. Pregunteu-li a Càndido i voreu com vos diu el mateix. Dubte que desde Valèncie autoritzen a utilitzar eixos termes (corrupta) si no ho poden demostrar. Pareix que Eduardito s'ha tornat a excedir i pot acabar als jutjats. I tot açò perjudica a la mateixa EU que per a les pròximes ho tindrà difícil per eixir del clot!

    ResponderEliminar
  3. Ja ha eixit el pacifisme. Escratxes i tot! Estos s'han tornat carabassa!

    ResponderEliminar
  4. Definitivament estos d'EU estan acabats. Si tenien poques oportunitats a les pròximes locals, amb este comunicat s'han esgotat! El pròxim aspirant a liderar EU li pot donar lea gràcies a Eduardet que els deixe sense opcions. Però possiblement no farà falta perquè ell és el proxim candidat. IMPULSA LA RENOVACIÓ!

    ResponderEliminar
  5. Jordi, hauries de desmarcar-te d'estos socis que tens en el pacte si no vols que la seua botjeria i les animalades que puguen fer et salpiquen!

    ResponderEliminar
  6. Ostras tu que pacifics son. I els escratxes que els fareu amb missils nuclears!??

    ResponderEliminar
  7. Ja m'extranyava a mi que lo de pacificament anara entre comilles!

    ResponderEliminar
  8. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  9. I que pensen els seus socis de pacte i de govern, Bloc i Psoe?

    ResponderEliminar
  10. Ara Bloc i Psoe, sumeuse amb els vostres socis de pacte i de govern a este desgavell!

    ResponderEliminar
  11. Eduardo, donat per vençut! Ja has vist que les teues tàctiques Stalinistes no han donat resultat. És la n èssima vegada que demanes el mateix i ja comença a fregar el ridíqul.

    ResponderEliminar
  12. El primer escratxe ja se l'han fet ells mateixa! S'han senyalat com un GRUP que incita a la VIOLÈNCIA.

    ResponderEliminar
  13. Això dels 10.000 euros ho podrà demostrar el sr. Bononad? O el vorem xafant els jutjats per injuries? L'exalcalde que en la seua última etapa de govern al front d'EU va deixar a l'Ajuntament de Tavernes completament ARRUÍNAT!

    ResponderEliminar
  14. Si feu manifestacions convideu als vostres socis PSOE i Bloc, aixina entre tots acabeu de votar-li foc als carrers.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo he votat al Bloc i no vull que em mescleu amb les pràctiques d'este col.lectiu. I t'assegure que el Bloc tampoc dona suport a esta classe d'actuacions que podrien incitar a la violència. Per tant et demane que no ens poses a tots al mateix sac! El que faça el col.lectiu d'EU no te res a vore amb el govern i ells voràn el que es fan. Per a mi no és una actitut exemplar per tant ens desmarquem de estes actuacions.

      Eliminar
  15. Mireu mireu com ataquen els de PP. Pero de karina la transfuga i la seua moció ilegal no diuen ni MU!! Jejeje

    ResponderEliminar
  16. Ara resultarà que el govern serà responsable de tot el que armen estos 3!

    ResponderEliminar
  17. El camarada Bononad es el futuro?
    El camarada Jareño?
    La camarada Perez?
    Los comunistas son como los falangistas,malos recuerdos de tiempos pasados

    ResponderEliminar
  18. Hi ha molta gent que no sap llegir:
    1.- no hem dit que els 10.000€ siguen del partit. Son del Grup Municipal d'EUPV integrat fins ara per Karina. Deu justificar-los o tornarlos a l'Ajuntament.
    2.- Eduardo Bononad no te cap interés en governar. Qun l'ha tingut s'ha presentat a les eleccions i les 4 vegades les ha guanyat. Algú més pot dir això.
    3.- La trànsfuga li va demanar a Eduardo que estava en casa convalescient de una de les varies operacions quirurgiques, que l'ajudara a les eleccions, i aixina ho va fer. Es de estalinistes intentar que no es burlen de uno.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Benvinguts col.lectiu d.EU i espera siga el inici de la vostra participacio en este blog . El teniu obert tambe per si voleu fer arrivar notes de premsa com feu en altres blogs .

      Eliminar
    2. 1. Haurà de justificar tot allò que no siga despeça atribuible al funcionament del grup municipal. 2. Efectivament, Eduardo no te cap interés en governar perquè de fet ja governa amb el pacte que haveu firmat en ell. 3. Eduardo mes que ajudar, es va autoajudar i es va autoproclamar i va encapçalar la taula de negociacions d'EU. No hi ha cap acta que justifique la seua elecció per a que liderara les negociacions d'EU.

      Eliminar
    3. Ha quedat clar qui du el blog d'EU? El qui parla en 3a persona. Enrique pega una miradeta i voràs les autèntiques animalades que s'han dit en eixe blog i sense aportar ninguna prova. Pareix ser que el senyor Eduardo Bononad s'ha agafat com a algo personal per no haver pogut eixir-se'n amb la seua. I ara intenta donar llàstima diguent que estava convalescient, que ningú ho dubta, peró molts saven com se les gasta el sr. Eduardo Bononad.

      Eliminar
    4. Ah pero que algu dudava qui porta el blog dun colectiu de gent que quan va naxer no existia ni el spectrum ? .

      Eliminar
    5. En quant a que si algu mes ha guanyat 4 eleccions , totes a les que s'ha pressentat , vos sona un tal Eugenio ? I tres per majoria absoluta , algo que açi el figura no ha aconseguit ...

      Eliminar
    6. I que parle d'animalaes, desficacis, insults i demes la gent que porta "El Ventilador".

      Eliminar
  19. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  20. Les amenaces d'Eduardo no son justificables. Si Eduardo vol manar que es presente a les eleccions el dinosaurio politic eixe.

    ResponderEliminar
  21. Si Boronat tinguera vergonya, que no en te, lo que deuria de fer es callar. El poble desgraciadament ja coneix la seva forma de governar. L'Ajuntament va quedar arruinat, d'ell no puc dir el mateix.....

    Ni va funcionar con alcalde ni com a empresari.

    Ja ho tens be

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La del pp tmb la coneixem, pan i circo i "justicia" para los pobres.

      Eliminar
  22. Per peticio de Bloc-Compromis s.ha eliminat un comentari que dia parlar en nom d.ells . Vos dic el mateix que a EU : Aci ens teniu .

    ResponderEliminar
  23. Que vols dir? Que el BLOC està d'acord amb la violencia dEU dirigida per l'exalcalde Eduardo Bononad?

    ResponderEliminar
  24. Este es Eduardo Bononad per si encara hi havia algú que no sabia com era. Va deixar l´ajuntament totalment arruinat i ara deixarà Esquerra Unida a Tavernes completament desfeta. Si es això el que voleu continueu fent-li el joc.

    ResponderEliminar
  25. Ja poden vindre Marga Sanz i Ricardo Sixto per fer-li l'extrema unció a EU! D. E. P.

    ResponderEliminar
  26. Este Eduardo el que es pensava és que Carina seria una titella en les seues mans i al vore que esta li ha plantat cara i no ha pogut dominar-la a, s'ha posat al capdavant i ha utilitzat el partit d'EU per ha fer la seua guerra personal.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eduardo pensava que podía ser el "Señorito" en EU com havia sigut molts anys. Karina no va consentir ser una titella del "Señorito". Este es el motiu de tot el que ha ocorregut a EU de Tavernes. Ell no volia estar al capdavant en llestes i demés però volia manar de tots, volia el poder absolut i en Karina ha pegat en pedra. Ell serà l´enterrador de EU de Tavernes. D.E.P.

      Eliminar
  27. Uns apliquen els métodes stalinistes dins l´ajuntament i altres ho plantejen aplicar-ho fòra al carrer.
    Fan bona lliga.
    Que farà que ultimament va repetint-se la paraula stalinisme?

    ResponderEliminar
  28. Jo de tot açò nomes mire una cosa:

    Karina Vercher va acusar fa uns dies a l'alcalde i al regidor d'Hisenda en este mateix blog de cobrar 60.000 euros a l'any. La regidora, i pense que de manera intencionada, va canviar INTERESSADAMENT els conceptes de cost total i de sou net. I damunt va mentir perquè el sou en brut essobre els 45.000 euros (sou, SS, retencions, i etc)

    Com s'ha dit en el BIM i en facebook i es va posar la nomina en el facebook l'alcalde i el regidor cobren igual i es uns 2.100 euros nets al mes.

    Karina en cobrava 1.200 nets (uns 30.000 bruts a l'any)tper mitja dedicació i ara.... DESCOBRIM QUE LA SENYORETA S'HA ESTA EMBOJACANT SEGONS EL COMUNITAT D'EUPV els 400 euros al mes del grup municipal que no ha donat justificació a ningú.
    De fet, EU ha acusat en reitereades ocasions a Karina Vercher d'haver canviat la llibreta i posar-la nomes al seu nom per fer lo que volia amb ella i amb els diners. I damunt no ha pagat la campanya electoral.
    O siga que si es així com diu EIUPV realment KARINA VERCHER HA ESTAT COBRANT DE L'AJUNTAMENT DURANT DOS ANYS 1.600 euros al mes, als quals caldra sumar la mitja dedicació que tenia com a professora, que deu estar per uns altres 1.000 al mes (corregiu-me si no es així).

    RESUM: 1.600 més 1.000 són 2.600 eurets al mes entre les dos ocupacions (ajuntament mitja jornada i professora mitjà jornada) i està es la senyoreta que es queixa del sueldo que cobra l'alcalde per 24 hores al dia, quant ella n'esta cobrant més i no ha fet ni papa.

    Al final, tot es posa en el lloc que correspon. I cada vegada està més clar quins son els objectius de la senyoreta.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No vis preocupeu. Karina diu que lalcade costa 60000 euros any i es cert si sumem SS i la part del pressupost de la manco que aporta Tavernes. Daltra banda EU ha demanat 10000 euros que mai ha cobrat Karina per a ells i aixo es un delicte que hauran daclarar.

      Jordi i Victor no us preocupeu q Karina demanara que tots els grups Justifiquen en que han gastat els seus ingressos durant els ultims 4 anys. Jordi i Jareno ja tenen feina.

      A mes Karina valora lopcio de denanar al plenari una mocio que exigeixca a la regidora de Contractacio una relacio detallada de dels adjudicacions realitzades durant la present legislatura.

      Eliminar
    2. Mira que sou mentiders.

      Sou brut Jordi 45000

      SS Jordi per compte empresa 15000

      Mancomunitat a Jordi 7300

      Total cost Jordi a Tavernes uns 65000 euros segons mires part mancomunitat.

      Que Karina cobrava de profe? Pos que JJ faca lo mateix. Pa lo que fa li sobra en mitja jornada.

      Eliminar
  29. Mentider tu que no saps ni calcular.

    Si cobra 2.100 al mes per 12 mesos perquè ha renunciat a les extres dona 25.200 euros. Si li sumes i tu ho dius 15.000 euros de la S.S. ens dóna un cost de 37.200 i si li sumes retencions serà més 45.000 euros de cost que els 60.000 de Karina Vercher.
    O es que le retencions son igual que el sou i 25.000 sou + 25.000 de retencions + 15.000 de SS son eixos 65.000 que dius? Menuda trola.

    Mancomunitat: anterior president del PP, José Luis Ferrando cobrava en sou 1800 euros al mes al quals cal sumar la SS. Ell cobrava un sou. Suma-li els 1.500 de la secretaria, la filla de Amparo Espi. I sabras que costava o si vols li sumes el sou del secretari de Tavernes que ara s'ha suprimit.
    Ara hi ha un govern dels tres alcaldes (nova llei) i un fa de president. Ara esta Jordi Juan d'aci uns mesos Marceli Mahiques de Simat. No cobren sou, i es cobra en concepte de dietes 600 euros bruts cadascú (Sobre els 430 nets al mes). Tenen la mateixa dieta igual i no hi cost de secretaria ni de SS.
    La regidora Karina en cobra 200 per assistencia a plenaris. Bon xollo perquè els altres treballen, van a València, etc. pero ella no fa res.
    Ara si voleu que no cobren, decidiu entre tots els partits dels tres pobles i sino calleu. El PP de Tavernes no s'ha oposat, supose que no s'oposarà mai i menys ara que li toca a Sebastia Mahiques.

    Que a Jordi li sobra mitja jornada? Intel·ligent que es el tio. Aixina i tot porta l'Ajuntament i té temps per a desmontar-vos les vostres malifetes de moció de censura per la via legal, cosa que ni vosaltres ni el vostre assessor s'esperaveu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xe que el sou brut de JJ son 45000 euros. Mirau al seu propi facebook. Mes 15000 de SS. Mes 7200 de la manco q va ocultar...

      Eliminar
    2. Si què es listo el tio. Comença amb mitja jornada i quan veu el panorama a l'universitat es posa a dedicaciö completa. Això si que és un bon jornaler de la política. Per la boca nor el peix!

      Eliminar
    3. Com sembla ser que per aci es parla per parlar, sobre tot els peperets que els agrada unflar xifres i mesclar conceptes, i confondre sous i dietes, caldr dir primer que res que quan parlem de sou brut de cost Ajuntamentestà tot inclos, la SS també.
      No es compren quin interés de mentir i manipular teniu els peperets.

      Dades reals i oficials segons es va dir en el plenari de juliol del 2012 quan es va anunciar que tindria dedicació exclusiva. El Sr. Administrador igual se'n recorda i si no el blog del pardal i la premsa ho va explicar ben explicat. Busqueu-ho.

      Sou Brut de Manolo Vidal (abans retall Zapatero) ....50.832
      (despres retall Zapatero).. 47.577

      Sou Brut de Jordi Juan .............................. 43.943

      Cal dir que eixe sou de Jordi Juan era pagues extres inclós. Com que despres va renunciar eixa quantitat, eixa quantitat de 43.943 euros esta per damunt. Resta-li dos pagues extres 4.200 euros y les retencions i ens podem anar a 5.500 euros menys (extres + retencions.
      O SIGA ARA MATEIX EL COST ESTARIA PER BAIX DEL QUE ES VA DIR PER RENUNCIA A LES PAGUES EXTRES.¿HA RENUNCIAT MANOLO VIDAL A LES PAGUES EXTRES D'ASSESSOR? Doncs, sembla ser que no.

      AMB LA QUAL COSA ES DEMOSTRA QUE ACI HI HA GENT QUE NO BUSCA INFORMAR SINO MENTIR I MANIPULAR. TACTICA DE SEMPRE DEL PP.

      Sou anual brut de l'anterior president de la Mancomunitat
      Jose Luis Ferrando del PP (este cobrava sou i no dietes)
      Sou anual .................. 17.073 euros
      Seguretat Social.......... 5.634 euros
      TOTAL ............. 22.707 EUROS ANY

      Secretària de l’anterior president
      Sou anual .... 22.260,24 euros
      Seguretat social 7.145,54 euros

      TOTAL .... 29.405’78 euros

      COST TOTAL PRESIDENT I SECRETARIA PARTICULAR (els dos del PP)

      Cost brut per any durant 2007-2011

      22.707 + 29.405 = 52.112 euros

      Cost brut anual dietes (No sou) del president en l'actual legislatura 2011-2015
      7.200 euros

      O SIGA NO HI HA COLOR

      Eliminar
    4. Jo no soc ni de manolo ni de jordi, de lo meu que n'hi ha?

      Noteu que he escrit a propòsit els noms en minúscula.

      Eliminar
    5. Jordi juan sa baixat el sueldo, cobra prou menos que vidal i damunt no porta 2 escoltes. Lanonim de les 0.28 te rao. No ni ha color

      Eliminar
  30. Xè, a partir del pròxim plenari tindràn raó en que Jordi i Borràs van a costar menys de 60.000 € cadascun. Fer el mateix que fan ells en Xeraco seria el més just, i més encara després de vore que son incapaços de consensuar un pressupost amb l'oposició per poder aprovar-lo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I per a que volem un pressupost consensuat? Ja ens va bé amb el prorrogat. Es legal i es pot funcionar així. ja portem 7 mesos i mig i el món no s'ha afonat.

      No son majoria? Que presenten el seu pressupost i en pau. El problema es que no sabem fer un pressupost i als fets ens remetem: Tots els pressupostos presentats per l'economista Manolo Vidal han acabat amb números negatius i deficits de tresoreria.

      Igual no el presenten perquè no s'aclareixen amb la regidora no adscrita. ¿Y lo mío? Y mis 30.000 euros al año para participación ciudadana?

      Eliminar
    2. Mira que manipules. Ja no te competències en participació ciutadana, peró si els demanara, a tu què? Que no s'han gastat 30.000 euros en la cavalcada de reis i per a una empresa de fora? Que no es pot fer participació ciutadana i que la facen estudiants de tavernes becats? I altra manipulació més, l'oposició no vol fer uns pressupostos nous, perquè esta d'acord amb moltes de les partides. El que ha de fer Jordi es cridar-los (que encara no ho ha fet i ja van casi 3 mesos), parlar-ho i consensuar-los. Quan avans els cride, avans tindrem uns pressupostos. Però en el que s'emprenya el sr. Juan és en aprovar els mateixos pressupostos que va presentar el 6 de maig i no baixa del burro. Doncs tindrà que baixar i prompte perquè ara ja no pot jugar anb les modificacions de crèdit!

      Eliminar
    3. I molt ben gastats. Per als xiquets tot el millor.
      Els xiquets i xiqutes tenen dret a tindre un dia feliç i complet amb allò que volen i desitgen. Els 4.000 xiquets i xiquetes tenen dret a que un dia es gasten els diners amb ells.
      Saps on està el problema? en que els xiquets no voten. Si votaren i els pares els explicaren que voleu llevar-los la cavalcada, segur que aleshores callarieu i no anireu en contra per no perdre el seu vot. Però no voten.
      Per que no critiqueu el conveni per exemple amb la Banda? O amb el futbol o amb el basquet o amb el rugbi? Tenen mes drets que els xiquets? No pero ahi hi ha molt de vot directe a jugar-se.
      Quina manera de manipular els fets. Ja esta bé de cavalcada, que sou més pesats que tindre una vaca en braços.

      Eliminar
    4. Jo passaria de la opisicio i la katrina, despues de fer una mocio ilegal amb una transfuga, despues de paralitzar el ajuntament i estos posar traves a tot, lo dit, ni cas. Q seu mengen en patates les 3 sentenxies judicials

      Eliminar
    5. I en quines partides no està a favor l'oposicio del pressupost? En unes que representen que? ¿El 0'5% del pressupost o l'1%? Perque despeses de personal, despeses bancaries i interessos, transferencies a entitats, etc. etc. son faves comptades i no poden canviar. I això que és ¿el 90%, el 95%, el 99%?
      Si realment en un pressupost que no pots fer inversions, que no pots contractar ningú, que ho tens tot vetat per qUestió del Pla de Sanejament, no hi ha capacitat de maniobra, o millor dit, és minima. Tant de bo es cobraren 10 milions de plans com els de Zapatero o Camps i 4 o 5 milions de plusvalues de Marenys! Però les vaques gordes ja han passat.
      A que juga l'oposició, a tombar un pressupost per uns milers d'euros, que potser no siguen ni l'1% de variació? Mire que dins de les relacions municipals hi ha altres vies per canviar les coses abans que tombar el pressupost per això, per 1% si arriba. Es pot arribar a un compromís de modificació de credits amb el pressupost aprovats. I això es diu en el ple perque quede constancia.
      Ni es logic, ni racional ni te peus o cap l'actuació del PP amb u presupost "enfaixat" per les normes de Rajoy, però calia demostrar a Jordi Juan que ells ara en són 9. I això és tot. No hi ha més. Nomes voler dir que ara en son mes.

      Facen el pressupost que faça el govern, el sr. Manolo Vidal i els acòlits, inclosa la transfuga, no estaran mai d'acord.
      Si no es per figues serà per panses però mai no aprovaran un pressupost al govern. El maxim abstindre's.
      Votar a favor del pressupost seria reconeixer que tota la política economica que es du a cap per reflotar l'Ajuntament és encertada i correcta i això, implicitament, duu a pensar que la política i el resultat comptable que va deixar el PP era un desastre, cosa que tot el món sap i reconeix menys ells.

      Pressupost prorrogat? I que i per aquè? A Sagunt hi ha alcaldia del PP en minoria i fa 2 anys que es treballa amb el prorrogat. I no passa res.
      Que no votareu modificacions de crèdits? Bé, i què? Ja donareu explicacions a les persones o entitats afectades.
      Així que com diu Estruch, menos lobos caperucitos!

      Eliminar
    6. Sempre que t'aproven les modificacions de crèdit aniràs funcionant, però si no... Es relantitzarà tot. I que li falten als pressupostos? Hi ha que estar cego per no vore que no tens diners per a benestar i que 93 xiquets encara esperen la beca de menjador (i ja ha passat quasi un mes). I per a foment local tampoc tens pressupost! Es negeu a agafar les ajudes de la diputació per històries per a no dormir i en camvi np es proposa cap alternativa per frenar l'atur a Tavernes. Algo haureu de fer perquè en setembre-octubre tindreu més de 2.200 parats i aixó clama al cel inversions en foment. I la cavalcada està molt bè, però sempre que s'hagen cobert les necessitats alimentaries. Pega-li una miradeta a la Piramide de MASLOW i voràs com ell diu el mateix.

      Eliminar
    7. Donar explicacions les donara qui governa. I més quan saveu les condicions (condicions mega bàsiques en qualsevol estat de benestar) per a que us les aproven. El que passarà es que les associacions vos diràn que no teniu vergonya!

      Eliminar
    8. Senyor, baixa i mira-ho!!! Que això es per a posar-ho en el diari!

      Els que estan desfent l'Estat de Benestar, els que estan retallant en educació, en sanitat, en dependencia, en ajudes socials, els que estan deixant el pais en la pobresa absoluta amb els seus 6 milions de paratis i sense prestacions bàsiques a les families, els que no han donat prou consignació per a beques de menjador ara donen llicons sobe les necessitats bàsiques.
      No teniu vergonya i el que es pitjor, no la voleu tindre.
      El partit dels sobres, del sobresous, dels amics de Gurtel, Emarsa, Noos i tutti quantti ara donant lliçons de moralitat.

      Si hi ha un Deu no crec que vos vulga en el seu paradis. Hipocrites i cinics a muntó.

      Eliminar
  31. Què pasa, que els del Bloc no aneu ha defensar a Eduardo i els seus escratxes? Eixa és la forma de agraïr-li el que vos fera la feina bruta per a que tinguereu l'alcaldia? Ara el deixeu tirat?

    ResponderEliminar
  32. Enrique, EUPV t'ha enviat la nota de premsa que han penjat a la Cotorra? Jo l'estada llegint i em pateix que el que la redacta no te gens d'educació. A més fa unes acusacions molt greus de les quals haurà de tenir proves, per si ho ha de demostrar davant un jutge. Pareix més una nota de premsa d'algú que vol utilitzar a EU per a fer la seua guerra personal. Qui signa aquesta nota de premsa? El coordinador local? Hauria d'identificar-se almenys i no amagar-se darrere les sigles d'EUPV per insultar i fomentar la violència.

    ResponderEliminar
  33. Xè Eduardet, no saps fer altra cosa que insultar i incitar a la violència amb els teus escratxes? Parles de mala gestió i tu vas deixar l'ajuntament arruïnat en la teua etapa a l'alcaldia. I les notes de prensa les signes amb noms i cognoms. Deixa't d'amagar-te darrere de notes de premsa, del blog d'EU i del col.lectiu que et fa la feina bruta i dona la cara amb ells per a que el poble de Tavernes puga vore la bona educació i talant que tens.

    ResponderEliminar
  34. No se si hi ha o no color als numeros que diu el comentarista de les 00:28, pero si eixos números son així, i deuen ser perquè euro dalt o baix son els mateixos que hi ha en altres mitjans digitals i premsa, menudes mentires ens conten els peperos i la mateixa Karina Vercher que va dir que el cost era 60.000 euros y ara resulta que si llevam les extres pot estar pels 38.500 molt menys que ens costava Manolo Vidal després de la rebaixa de Zapetero.
    I Karina que costava?30.000 euros a l'any? Ens ha eixit Karissima!!!

    ResponderEliminar
  35. Karina era carisima perquè Jordi volia.
    Si tan cara era perquè no la va tirar del govern antes?

    ResponderEliminar
  36. Perquè tots pensaven que això era una consequencia del estado de buena esperança i tots es pensaven que era per eixa situació de no dedicar-se massa a les coses.
    La realitat comença a vore's quan ja ha parit i deixa de tindre els permisos de lactancia i continua igual, no acudint a cap de les vint i tantes reunions de govern on es parla de pressupostos i fa deixadesa de les funcions de regidora.
    Tot això es massa sabut.

    ResponderEliminar