miércoles, 10 de julio de 2013

SÍ, TORNE A CENSURAR


Ja he advertit que no vaig a permetre insults personals als polítics , ni referències a familiars d'ells , ni per supost insinuacions de pressumptes tractes de favor sense proves , pel que he eliminat tres comentaris en les darreres hores : No insistiu, no pergau el temps fent-los perquè no eixiràn, si no més voleu que insultar este no es el vostre blog . Gràcies de bestreta .

5 comentarios:

  1. Sr. administrador crec q està voaté molt equivocat en un comentari que censura en l'editorial del refraner. Vosté si ha publicat u rwferent al jutjat de pau on s'anomena a qui res te a vore en la politica inclós es dona el nom. Però una contestació que vosté pot contrastar PERFECTAMENT la censura. Lo que jo li dic es cert. No insulte a ningú, ni insinúe tractes de favor. Si així fora, entonces vosté abans ha publicat un comentari totalment censurable. Explique vosté quins noms es publiquen i perqué. i després altres no, que si estan clavats molt avtivament en la poltica local. Vosté també va als plenos i sap de qui parle

    ResponderEliminar
  2. El que aparega un nom o altre no es per sé el motiu pel que es censura, sino el que s'insinúa al respecte .

    I lo del insult no anava per vosté, era per altre comentari contra Vidal .

    ResponderEliminar
  3. No ho entenc. No s'insinua res. I si vosté enten que s'insinua perqué si publica l'altre? Vosté es contradiu. Aixina que vosté opina que lo que s'insinua es cert respecte al comentari publicat. Però incert respecte e l censurat. Dos raseros senyor administrador? Per favor torne a llegir-lo vullc q a vosté li quede clar. La publicaciò del mateix ja ha perdut la efectivitat . Gracies per no res

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eres un poc pesaet, no? No t'esta diguent que el teu comentari no passa el filtro? Fes un altre i sigues respectuos i ja està! Ja voldriem molts que a la cotorra foren com ací! Alli si que censuren i a base de bé!

      Eliminar
  4. Fa uns dies el senyor Juan, alcalde de Tavernes, repartia les regidories que ostentava anteriorment la regidora Karina Vercher. Al senyor Borràs li han estat assignades les de Participació Ciutadana i Serveis Socials, al senyor Llàcer, Foment Local.

    Anem a parlar, per estar present en estos moments en tots els comentaris, de les actuacions del senyor Llàcer. Hi ha que començar puntualitzant que porta pocs dies al càrrec i ja s´ha guanyat moltes crítiques, però per a comprendre bé les actuacions d ´este regidor cal fer un poc de memòria. Tots recordarem que l´any passat allà pel mes de setembre el senyor Llàcer, utilitzant la maquinaria propagandística del Bloc va dir que anaven a fer un programa per a emprenedors de la nostra localitat. Parlava d´un projecte de 46 accions i amb un pressupost de 20.280 euros. A data de hui, ni hem vist cap programació ni cap cronograma d´eixe programa de recolzament als emprenedors a què es referia el senyor Llàcer. A més, eixos 20.280 euros no estaven ni tan sols pressupostats. Ni estaven en el pressupost del 2012, en vigor hui per estar prorrogat, ni estaven en els pressupostos per a 2013 que es van presentar i no foren aprovats. Esta es la targeta de presentació del senyor Llàcer: la venta de fum.

    Comentarem anar els temes de Foment Local que vol impulsar i podrem així comprendre millor les coses. Ja ha quedat dit que ni al pressupost de 2012 ni al de 2013 hi havia cap partida pressupostada per a foment de l´ocupació ni per a formació dels desocupats, vol dir això que el govern municipal no tenia previsió de fer cap acció per a fomentar l´ocupació dels aturats de Tavernes ni de millorar la seua formació, a més van desmantellar les aules homologades per a tal menester. Implica això que les prioritats del govern estan ben llunya de les necessitats dels veïns.

    Des de la Generalitat Valenciana i la Diputació Provincial de València, dins del Pla d´Ocupació conjunt de les administracions públiques valencianes, es va convocar en primer lloc, un programa de tallers d ´ocupació. El senyor Llàcer i tot el equip del bipartit es vegueren obligats a sol-licitar un taller. Com no tenien res previst, ni pressupost ni aules, ho van fer a presses i corregudes i el resultat són tots els comentaris que circulen per Tavernes criticant la improvisació i els desgavells que s´han fet. Podem afirmar que no tenien ni ganes de demanar-ho i la prova està en els pocs diners que han decidit aportar al projecte, sabent que es una de les coses que es tindrà en compte per a concedir la subvenció juntament i que no arriba ni a un 10% de la quantitat sol·licitada.

    En segon lloc s´han publicat, també dins del Pla d´Ocupació conjunt de les administracions públiques valencianes, les bases per a la contractació de persones desocupades per part de les empreses en un programa d´ajudes de 1.125 euros per contracte, a finançar a parts iguals entre la Generalitat, la Diputació i els ajuntaments que s´adderixquen a este programa. D´això el senyor Llàcer encara no ha dit res, suposem que al menys si que sabrà de l ´existència d´este programa d´ajudes.

    Tindrà que donar una informació completa i adequada a les empreses de Tavernes que son les que han de fer les contractacions. També tindrà que escoltar les opinions de les empreses per tal de fer un previsió del import a subvencionar per a poder plasmar al pressupost tal despessa. Li donem estos consells perquè a la vista de com a portat el tema del Taller d´Ocupació el senyor Llàcer es capaç de llançar a perdre este programa d´ajudes que pot ser tan important per als desocupats i per a les empreses de Tavernes

    ResponderEliminar