miércoles, 17 de julio de 2013

EL JUTJE DE SUECA RATIFICA L'EXPULSIÓ DE KARINA VERCHER D'EU

Son les 17:30 hores de la vesprada i m'informen de que ja hi ha sentència del jutjat de Sueca que té que decidir sobre si Karina Vercher va ser o no corrèctament expulsada d'EU , i que esta es favorable a Esquerra Unida .

No obstant em demanen que no o faça públic fins a que el periodista informant ho faça en el seu periòdic, i de ahí que fins a estes hores no ho faça , encara que ho he avançat ja esta vesprada. 

Conclusió : Un altre entrebanc jurídic per aquells que s'empenyen en agafar el poder com no deuen  i que es amb l'ajuda d'una trànsfuga .  

I torne a dir el dit ahir : Alguns estàn perdent la honra i els barcos i a més i a cada vegada més lo legal li dona la raò a lo moral .

40 comentarios:

  1. Això vol dir 3 coses. 1 que Jordi acavarà els 2 anys que queden com a alcalde, això si en miboria. 2 que Manolo el deixarà amb un sou de 1.000 € igual que han fet en Xeraco. 3 que ja tarden en aprovar els pressuposts

    ResponderEliminar
  2. Ai mare, en la Cotorra ja van demanant dimissions. I el que és més fort, al secretari l'estàn manprenent de valent. Però que volieu que fera el secretari si en el moment de presentar la moció i en l'ambit municipal sols hi havia un auto de mesures cautelars que feia tornar a Carina al grup municipal d'EU? Pues acatar-lo! Deurieu estar contents per mantindre la cadira i no demonitzar al secretari que aneu a vore'l diariament a l'ajuntament! A més ell ha aprovat una oposició i te plaça fixa i vosaltres estareu de moment 2 anys, després vorem!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Suenan Tambores de Guerra en el PP. . Manu va a dejar su silla y se va a Sevilla!!!

      Eliminar
    2. Xe calla!! Ja esta bé de defensar allò que no té defensa, com el secretari és una persona amb vergonya, canviarà de destí ell a soletes. Vosaltres desvergonyits del PPK encara teniu la cara dura de parlar, TAVERNES ARRUINADA, la Generalitat arruïnada i els diputats del PP cobrant sobresous, Rajoy cobrant sobresous i tot amb B de Barcenas. No teniu vergonya.

      Eliminar
    3. Quien se va a Sevilla pierde su silla? Que vol dir això?

      Eliminar
  3. Enrique...en el moment de la moció no era una trànsfuga.
    I si algú va voler agafar el poder com no devia és Jordi Juan, quan va ser alcalde amb el vot d una regidora que diu que li vota coaccionada i amenaçada..., o ja no t enrecordes?? Però a ell no li va importar. A mi m haguera caigut la cara de vergonya. Si això ho arriba a fer el PP hagudrem eixit en totes les televisions i haguerem tingut pancartes i cassoles per anar i vendre. Però com ho han fet ells, tots quetets.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Coaccionada per qui? Per EU? El qui era el seu partit dient que acatara la disciplina de partit i ella ja volia votar a Manolo. Coaccionada... No teniu ja mes mentides per a manipular?? Amenaçada?? Mentires de trànsfuga... Deixa de manipular amb eixe cuento que tots sabem que feien Xavi i Karina i amb qui pactaven. Si tinguera algo de vergonya dimitiria i a casa.

      Eliminar
    2. El que tenia por Jordi es que es votara a ella mateixa. Explicam tu com hagueres expulsat del partit d'EU si Carina s'haguera votat a ella mateixa. No ens faces idiotes, que no calia votar a Manolo, sols a si mateix, per a que Jordi no haguera tingut l'alcaldia. I per a que voleu que dimitisca? Per a posar a un altre d'EU i que vos aprove eixe pressupost INMORAL i ANTISOCIAL. Pareix que tindreu que ressignar-se per què l'acta és personal i no crec que la deixe. Així que ens esperen dos anys llarguets i sense anar més lluny el pròxim plenari d'agost!

      Eliminar
    3. Llig-te les bases d'EU i voràs de quina manera es pot expulsar a una persona que fa el que Karina ha fet i voràs que fàcil és. No pensa Karina tornar els diners a EU, ara que esta expulsada esta clar que els diners no són seus.

      Quanta mala fel que tens, tranquil... seguirem així, el poble ni oblida ni perdona, en les pròximes eleccions no en traureu ni quatre.

      Eliminar
  4. Casi que a jordi i a Borràs li convenia més que la moció de censura es quedara en l'aire fins al final de la legislatura. Ara si Manolo veu que no va a ser alcalde, va a rebaixar els sous del sr Victor i el sr Juan. A més, va a fer- se-lic-llarga la legislatura al sr Juan. I altra cosa, si com pinta el panorama s'avancen les eleccions generals, el sr. Juan ja se'n pot oblidar d'anar en les llistes per la provincia de València. Aixi que pot ser una victòria PIRRICA.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jajajajajajajajaj de tot teniu justificació... Aleee que ni teniu vergonya ni la coneixeu.

      Eliminar
    2. No sé el que tu sabrás de les interioritats, ben interiors i intimes dels organs de direcció a Valencia del Bloc, però demostres que ni p.i. del qeu dius.
      Nomes dir-te que en la última reunión del Consell Nacional, quan s'havien ja conegut algunes noticies judicials de l'afer Karina, el Sr. Juan (com diu l'oposició) alcalde de Tavernes va ser aplaudit i felicitat pels reunits. Imaginat a la pròxima quan se sapia la decisio sobre Karina.

      I quan a que el PP li rebaixe el sou a l'alcalde? Tu t'ho creus?. Tu creus que legalment pot ser?
      Jo voldria que ho intentareu: Un regidor menys per al PP en les pròximes.
      Això l'altre dia, parlant amb algu del vostre partit molt ben assabentat del que es cou i que no fa enviaments per la peninsula, deia i "a les pròximes ni quatre".

      Eliminar
    3. Que si legalment pot ser? Que t'ho expliquen els teus companys de partit de Xeraco si pot ser!

      Eliminar
  5. Xè els cotorros, volen que dimitisquen tots i estàn acrivillant al secretari. Ostràs demà li tornaràn a requisar el mòbil. Si la jutge hagués anulat les cautelars, seria il.legal la moció però com les va revocar era legal en aquell moment, però com que no podem tornar al dia 29 de maig, hui seria il.legal. Per tant, menys denanar dimissions i més acords entre tots per a tindre uns pressupostos i prompte!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Blablablabla i els peperos que voleu? Com justifiqueu l'empastre que heu fet? Com aneu a justificar ara que el poble es quede parat per culpa vostra? Acords amb qui? Amb transfugues i amb cacics? Mes val prorrogar pressupostos.

      Eliminar
    2. Xe tuuu que risa. Inclus perdent judicialment volen defendre i donar justificacions de tot. Karina es una transfuga, sempre ho ha sigut i els del pp seguint a manolo v. heu paralizat el poble de una forma mes q ridicula. La vostra mocio com un colp de estat no se aguantava ni en pinses de estendre

      Eliminar
    3. Quan una cosa es revoca, s'anul·la i quan s'anul·la deixa d'existir de fer efectes.

      Mà de dicccionari i ho sabràs.
      revocar: anular, dejar una norma, disposición o ley sin efecto

      O explica'ns: quina diferencia hi ha entre revocar i anul·lar?
      Quina diferencia hi ha entre derogar i anul·lar un decret?

      Eliminar
    4. Paralitzat el poble? Però no dieu que podieu governar perfectament en minoria? Ara els que bloqiuejen son els altres i no el govern! Si encara no haveu mogut ni un dit per cridar a Manolo i parlar de a vore com aproveu els pressupostos! I tots savem que el pas ho ha de donar l'alcalde.

      Eliminar
    5. Perdona peperet del bipartit PPK. Vau paralitzar el poble i la normalitat el mes de maig i juny, i vau tindre a la gent pendent de unes decisions politiques ridicules amb una transfuga, una moció injusta i ilegal. Clar q es pot governar en minoria i mes vegent la oposicio de xixa i nabo q tenim. Manolo ni esta ni se le espera

      Eliminar
    6. El poble es paralitza per presentar una moció? Si es paralitza es per que l'alcalde esta mes pendent de fer manifestacions i encarregar informes jurídics pagats pel poble per mantindre la seua cadira i el seu sou. El que pasa es que penseu que es pot governar en minoria i per això no voleu arrivar a acords ni consensuar els pressupostos i per això estem bloquejats. Podeu dir quan anireu a parlar amb l'oposició per a aprovar uns pressupostos? Podeu dir si aneu a adherir-se al pla de la diputació per a fomentar llocs de treball? Podeu dir si aneu a buscar una solució per als 93 xiquets que s'han quedat sense beca? La diputació ja savem que no va a fer res més. I vosaltres aneu a fer algo o aneu a seguir tirant-los la qulpa a la diputació hasta que les mosques es mengen als xiquets?

      Eliminar
    7. A tu no val la pena ni contestar-te.

      Eliminar
    8. Es fara lo que es tinga que fer, deixeu governar, no feu mocions i ja es vora. No pense res, lo q he llegit es una resolucio judicial, algo objectiu. Jo passe de contestar a preguntes que no se la resposta, no estic dins del cap de les persones que governen. Lo q si se es que la oposició fins ara ha sigut de zero redo. Heu intentat posar entrebancs a tot i mil palos a les rodes, perque el poble vos importa una m... I la moció ha sigut la prova evident. No desvies el tema. Heu anat a per la cadira amb una transfuga, de forma ilegal. Clar que demanen informes juridics!! Si et parex vos deixen fer una moció ilegal i es queden quetets mentre feu lo que vos dona la gana... que no poden defendres?? A mi em pareix de pm. Heu perdut judicialment. No tenieu raó ni la teniu. Pots seguir fent preguntes i tirant balons fora. Si per mi fora faria com si no existireu.

      Eliminar
  6. ja ja ja ja ja menuts desficacis.
    NOmes hi havia unes mesures cautelars.... que no eren definitives i estaven recorregudes per l'Ajuntament. De fet la jutgessa les va anul.lar despres, però algu ja s'havia donat pressa en acceptar la mocio en contra de la mínima prudencia i sense tindre cap por a les conseqüències. ahi teniu el resultat ara.

    Hi havia tambe un fet clar i incontestable:la regidora estava expulsada d'EU i el jutge no havia acceptat mesures cautelars. Estava expulsada del partit i la llei antitransfugisme i les sentencies Asturies iValencia ho deien clar que no podia firmar la mocio fins itot amb una expulsió provisional pendent de sentencia.
    Ara esta clar que un no enten i no vol escoltar lo que no li interessa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Saps quin és el resultat? Un govern en minoria que bloqueja el funcionament de l'ajuntament, perquè no vol arrivar a acords amb l'oposició. Els responsables del bloqueig és el govern, qué és també a qui després passa factura!

      Eliminar
    2. Jajaajajajajajaj el govern ha fet la seua feina!! Uns pressupostos perfectes, tants ingressos tantes despeses, caixa única de funcionament... Fins i tot Manolo va dir que eren tècnicament perfectes!!! Que vosaltres voleu uns pressupostos d'altra manera?? Pues no. Sou oposició, vos agrade o no! On s'ha vist que una oposició dicte els pressuposts d'un govern?? Els únics que paralitzeu el poble sou vosaltres, amb amenaces de sou, amenaces de paralitzar el poble, amenaces de no prorrogar res. No t'enganyes, està molt clar a qui passarà factura.

      Eliminar
    3. I seguim en els desficacios.
      Ara resulta que el govern bloqueja el funcionament del govern i de l'Ajuntament. Si en vols més para el cabàs!!

      Per a quan una reflexió politica i com cal dels peperets? Sempre a contra corrent i cada dies mes a soles. Si no vos creuen ni els vostres votants, la prova que cada dia menys intenció de vot.

      Ja teniu prou mal amb el vostre Barcenas particular de Tavernes, el sr. Vidal, y no per questio de sobres ni cosa pareguda, sino perquè amb les seues actuacions esta desfent el PP com un terròs de sucre com fa Barcenas a nivell d'Espanya.

      Eliminar
    4. Pues si son perfectes i la oposicio no ha de dictar res, sols vos queda aprovar-los, perquè encara que esteu en minoria teniu molta capacitat de maniobra. Vinga avant, pressenteu-los al proper plenari a vore que passa!

      Eliminar
  7. Karina dimissió!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ara sols teniu que repartir paperets i fer una altra manifestació. Però espereu-se a setembre que la gent ara esta en la mar.

      Eliminar
    2. Les uniques que dimitiran o les fara dimitir la Justicia seran Llum i CC. Temps.

      Eliminar
    3. Però Llun Sansaloni per què? Per contractacions irregulars?

      Eliminar
  8. Xeeee.... si hi ha algú que no vol el consens és Jordi Juan. Mal polític...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Dime lo que critiques y te diré lo que no teneis ni sois: unos buenos politics.

      Si precisament la vostra moció l'ha fet pujar com l'espuma en la consideració dins de Compromís.

      Va, que ara vos sap mal...

      Eliminar
  9. Els qui volien una moció ilegal amb una transfuga ara volen consens!! Jajaja!! Xe no mos feu tontos

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pero si els que necessiteu consens sou vosatros! Si no com penseu aprovar ubs pressupostos o fer modificacions de crèdit mentre no en tingam? Ja savem que no voleu consens i que preferiu fer política i propaganda a tindre uns pressupostos consensuats per gestional millor el nostre poble! Però bè, la gent ja va coneixent-vos

      Eliminar
    2. A la gent se la coneix pels seus actes = moció amb una transfuga

      Eliminar
    3. O com va dir algu en l'Evangeli: Pels seus fets els coneixereu.

      Mocio firmada amb una transfuga en contra del pacte antritransfugisme. No fa falta dir res mes.

      Eliminar
  10. Je je! Que risa em donen tots els comentaris. Hi ha una cosa que no enteneu. Si l'ajuntament es bloqueja la culpa sempre és del qui governa. Explic-ali d'aci dos anys al ciutadà que la paralització de l'ajuntament ha sigut culpa de l'oposició i voràs on t'envia. Segur que et diu que la culpa és de qui governa, que per a això te la responsabilitat de governar! I això ho sap Enrique Estruch que ha estat dins l'ajuntament i vosaltres també ho saveu però no us interessa.

    ResponderEliminar
  11. La mateixa culpa te un que l'altre, xupleu tots del pot? Jo almenys no, igual tinc que cedixca un que l'altre pero ja esta bé. Al fi i al cap son tots iguals quan els puja al cap el poder i a patir sempre els mateixos el ciutadans de a peu. Estan burlanse en la nostra cara i vosaltres encara discutint... Així va Espanya cavallers....

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Burlar va en "B" de Barcenas. No vegeu les noticies??? La cupula valenciana ha cobrat 500.000 en sobresous!!!! Quanta vergonya junta i aci fent piscines empreses de parke... Ai mare

      Eliminar