sábado, 27 de julio de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL , noticies loclas

LAS PROVINCIAS :

Tavernes fomenta el uso de la bicicleta con una campaña que incluye charlas y talleres

El gobierno pretende que los vecinos utilicen cada día estos vehículos y que no se deje solo para los días de ocio o para hacer deporte 

Tavernes ha presentado la campaña Cicla't, Cíclate Cycleyou que pretende fomentar el uso cotidiano de la bicicleta. Esta iniciativa parte del programa de movilidad que desde hace meses está en marcha en la Vall.
Tavernes fomenta el uso de la bicicleta con una campaña que incluye charlas y talleres
Alejandra Català, arquitecta redactora del Plà
de  Mobilitat i Víctor Borràs, regidor de
Participació Ciudatana .
En concreto, se han preparado una serie de actividades que comenzarán hoy con una mesa redonda para poner en común diferentes elementos de la movilidad en bicicleta.
El encuentro será a las 19 horas y en él participarán tres colectivos locales, como son el Club Ciclista la Valldigna, el Grup Muntanya Valldigna y el Centre Excursionista de Tavernes.
También están invitados tres colectivos de los alrededores de la localidad vallera, como son Gandia en bici, La Ribera en bici y Valencia en bici. El miércoles, 7 de agosto, se hará un taller de puesta a punto y arreglo de la bicicleta.
Nociones básicas
Pachés Bicicletes impartirá las nociones básicas para dejar en condiciones óptimas las bicicletas. El curso está limitado a 20 personas y se impartirá a las 19 horas. Siguiendo con la campaña, el 22 de agosto se hará un taller de adultos para adaptar la bicicleta al uso cotidiano, como por ejemplo, a instalar cestas o bolsas para poder transportar objetos en la bici.
El día 23 se hará el mismo taller pero adaptándolo al público juvenil, y consistirá en tunear la bici. Ambos cursos serán a las 19 horas y están limitados a 30 personas. Estudi Cercle será quien dirija las clases.
Finalmente, del 26 al 29 de agosto habrá un curso para aprender a ir en bici, tanto para público juvenil como adulto. También se dará un curso sobre conducción segura en bicicleta. Aula en Bici son los encargados de impartir estas clases. La actividad comenzará a las 18 horas y durará tres horas.
Todos los cursos serán gratuitos y se darán en la Escoleta de la Platja de Tavernes. La inscripción se puede formalizar en la oficina de turismo de la Vall.
Transporte habitual
Víctor Borràs, edil de Hacienda y Bienestar Social, comentó que la idea era trabajar en la concienciación para hacer que la bici sea un medio de transporte del día a día y no sólo un elemento de ocio o deporte.
Alejandra Català, coordinadora del proyecto, incidió en la necesidad de destacar que la vía pública debe ser un espacio de convivencia entre peatones, bicicletas, motos y coches. Además de recordar que en el casco urbano la velocidad está limitada a 30 kilómetros por hora.
Molt bona iniciativa , que començà a desenvoluparse ahir per la vesprada amb gran èxit de participació. Més informació en http://participa.tavernes.es/ciclat

LEVANTE-EMV :

Tavernes y la Generalitat acuerdan reducir a una cuarta parte la capacidad de la depuradora que se proyectó 

No vos puc dir rés de la noticia perquè com sabeu l'edició digital no deixa vore més que el titolar .

15 comentarios:

  1. ¿Y esta "muy buena iniciativa" -en la que tú estás implicado-, no nos cuesta dinero a los valleros? Se podría prescindir también de ella como de gran parte de actos culturales y festivos, y así destinar los recursos a los más necesitados, ¿no? (Modo demagógico conectado.)

    ResponderEliminar
  2. Totalment d'acord. (em sume al modo demagogico conectado)
    Tot el que està pagant-se per als xiquets i el seu menjador.
    Tot el que ha costat i costa la Fira de Sant Jaume per al xiquets.
    I tot el que ha costat esta nit la llum de les 24 hores de futbol per als xiquets i que mengen. Els partits que es facen de dia

    ResponderEliminar
  3. Altra manera de tirar els dinera.
    Despres del fracas dels aparcabicis que sempre estàn buits ara toca xarrades i tallers.
    Que costa esta xorrada inventada per Borras?
    Borras no te diners per a beques de menjador i gasta en promocinar les bicicletes?

    ResponderEliminar
  4. Gran exit de participació dius?
    Han fet la xarrada en una aula de l'escoleta per omplir amb poca gent i estava mig buida.
    En la foto de la Cotorra estàn els palmeros del BLOC, els del PSOE, els de la xarrada i poc més.

    ResponderEliminar
  5. Per al Sr. Administrador, tan afeccionat als refranys.
    Nada es verdad o mentira, todo es segun el crital con que se mira.

    Ja veu, Sr. Estruch, a quin nivell hem arribat. Una campanya objectivament bona i que hauria de ser aplaudida per tots, i sobre tot pel PP pel que dic després, els de la gavina se sumen al carro de les critiques només per fer la punyeta als seus contraris ideologics que, com es veu clarament, opinen dalt en pla de conya. Igual m'equivoque, però ho veig així els dos primers comentaris.

    Senyor peperet, gavineret o com vulgues dir-te de les 14:50: Si esteu en contra de la bici i la promoció de l'ús de la bici

    1. ¿En base a quins arguments es gastereu 200.000 euros en un carril-bici en la platja? (Amb independència que eixa obra està mal feta i siga un desastre, com tot el qeu haveu fet)

    2. ¿Com s'haveu atrevit durant anys i anys des de la vostra regidoria d'esports a celebrar el dia de la bici, a fer la passejada en bici per la Valldigna amb els escolars, o a preparar activitats en bici a l'estiu per a gaudi dels turistes i estiujants?

    Sou realment patètics i amb actuacions com estes demostreu el que tots sabem: No vos importa de què es parle i com es parle, ni raoneu ni doneu arguments, perquè no teniu altre objectiu que obstruir, criticar, tirar per terra tot el que faça el govern.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Lo de vosaltres és de psicòleg. Veieu als del PP pertot arreu. Acabareu malalts.

      Eliminar
  6. Ja poden reduir la capacitat i fer el que vullguen amb els projectes de la depuradora que Jordi no te diners per a comprar el terrenys de la depuradora. Va llevar la partida prevista per als terrenys i no hi ha pressupost per a comprar-los.
    Fum i més fum i Jordi continua sense fer res productiu per al poble. Ara botifarraes, festiverns, calvalcades, bous, cuina toscana, BIM, autobombo,.... si que sap fer si.

    ResponderEliminar
  7. El taller de Paches també el podrien allargar i aprofitar-lo amb mes grups per a mes gent. M'imagine que ho farà debades, pero la publicitat que també es farà es molta. Molt pobra iniciativa i pocs resultats esperaran quan ho programen nomes per a 20 persones.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Lo raro per a tu es que una iniciativa del govern fora bona.
      En la legislatura per a tu nomes hi ha hagut una iniciativa bona:
      la moció de censura feta per Karina Vercher i el PP. Tot el demes, són pobres iniciatives.

      però mira gràcies a eixes pobres iniciatives hi ha proveïdors que han cobrat factures per valor de 3'5 milions d'euros, cosa impensable amb els teus amics del PP i gràcies a eixes pobres iniciatives s'ha rebaixat el deficit de caixa en 4 milions.

      I gràcies a les pobres iniciatives del govern, la gran iniciativa i projecte estrella de la legislatura, la mocio PPK, se n'anat a...

      Eliminar
    2. Tota la raó, Karl: que Pachés treballe debades (perquè impartir un taller és fer faena) i que siga l'activitat lúdica i d'aprenentage per a, posem per cas, 50 persones. Tots sabem que "més alumnes x professor = major qualitat en l'ensenyament". Amb el que es desprén de les teues opinions sobre el treball fas honor al teu malnom, sens dubte, i demostres gran coneixement sobre el món de l'educació.

      Eliminar
    3. M'en desdic, ara propose com els agradaría als comentaristes de la 1:49 i 12:00 que Pachés done una clase magistral, que ho cobre a preu de catedràtic (ja li dirà Jordi el caché) i que li fem propaganda debades. Com que no es poden fer diferents torns i l'àmbit d'endollats del Bloc no passa mai de 20 (curs monitors, Toscana) demostra que és ideal per a un curs que se li vol donar importancia.
      També propose que al proper ball de disfresses i a les paelles de les festes locals només s'apunten 20 persones, baix avís privat del Facebook i watshapp com sol ser costum últimament. I lo de les noves tecnologies no ho podeu dir del PP amb el i tu més, eixa táctica és nova del Bloc.

      Eliminar
  8. Els aparcabicis estan ben posat i es una extraordinaria idea.
    A Gandia es fabulos, fantastic perque mane jo i a Tavernes com no mane una merdeta d'iniciativa.
    La doble moral del PP com sempre.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anonim de les 19:40:
      No hi ha qui vos entenga. Esteu dos anys donant la murga que es puja l'IBI, es treuen mols diners i ara digueu que no hi ha diners?
      Igual aneu avant que arrere.

      Tu creus que som idiotes o què? Tu creus que l'Ajuntament de TAvernes, atenció el que dic, l'AJUNTAMENT DE TAVERNES, I NO JORDI, no tindrà diners per a pagar els terrenys de la depuradora? Això no s'ho creu ni el més tonto del poble, excepte la gent del PP.

      Una cosa està ben clara: la depuradora tardarà a fer-se pero no serà pels diners que tinga que posar el poble sinó pels de la Generaliritat, que no té un euro, perque se'ls haveu bufat, una part en obres sense trellat, i l'altra els l'haveu regalt als amics de Gurtel, Noos, Urdangarin, balafiament de F1, aeroports sense avions i demés.

      Tranquil, que si no es fa la depuradora, no serà per l'AJUNTAMENT, que partides igual que es lleven es posen, i prestecs igual que en va demanar un el PP per fer-la, en pot demanar el govern d'ara.( no oblides que era un prestec el que hi havia i este govern el va tornar perquè la Generalitat no tenia un clau i no anava a fer eixa depuradora).

      ARa d'on no hi ha no es pot traure, i igual que no es pot traure trellat d'alguna gent del PP, que nomes fa que dir bovaes, igual que no podem esperar que deixeu de dir tonteries i mentires, tampoc es pot traure diners de la Generalitat del PP perquè s'ho han malgastat tot.

      Sou realment d'un cinisme que ratlla lo indecent i un patetisme que al pas que aneu vos posaran al costat de les figures dels passos de setmana santa.

      Eliminar
  9. Açi tot ho fan sols per a 20 persones com ha passat amb el taller de cuina Toscana.

    ResponderEliminar
  10. Tu que ho saps tot Enrique: ja estan plens els tallers que te que dona Paches?

    ResponderEliminar