jueves, 11 de julio de 2013

NOTA DE PREMSA DE KARINA VERCHER : Ajudes socials per a comedor

La exconcejal de Bienestar Social advierte a Juan y Borrás que no votará nuevos gastos en el plenario de Agosto si no rectifican y dan cobertura a los niños.


KARINA VERCHER TACHA DE INMORAL AL GOBIERNO DE JORDI JUAN POR DEJAR SIN AYUDAS DE COMEDOR DE 200 EUROS A 93 NIÑOS CUANDO EL ALCALDE Y VICTOR BORRAS CUESTAN MÁS DE 8000 EUROS MENSUALES A LOS VALLEROS

            La exconcejal de Bienestar Social del Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, Karina Vercher, ha mostrado su indignación ante el anuncio del nuevo concejal de Bienestar Social de Tavernes, el socialista Víctor Borrás de dejar sin ayudas de comedor a más de 90 niños del municipio para los cuales su misma concejalía había pedido y justificado la necesidad de ayudas de asistencia nutricional. Además la edil ha exigido a Víctor Borrás que explique cual ha sido el criterio seguido por su concejalía para ayudar a 11 niños y excluir a otros 93.

“Es extraño, parece que con las 11 ayudas municipales sumadas a las 39 de diputación se quería conseguir un número redondo, 50 y eso sería una chapuza” ha comentado Vercher quien ha exigido claridad a la hora de explicar a las familias solicitantes por que motivo han sido elegidas o excluidas para recibir la ayuda.

La concejal progresista expulsada del gobierno municipal por el alcalde nacionalista Jordi Juan al negarse a aprobar unos presupuestos que pretendían reducir el gasto social, ha afirmado que “Negar 200 euros mensuales de apoyo para mejorar la nutrición de un niño y excluir así a casi 100 niños de tu pueblo cuando el sueldo de un solo concejal del gobierno de Juan cuesta a los valleros más de 4000 euros al mes, es un acto de cinismo propio de políticos partidistas que practican políticas inmorales. La forma de gobernar del Bloc y el PSOE en Tavernes dan la razón a todos aquellos que creen que la clase política actual se aprovecha de los ciudadanos en lugar de ayudarles”.

Como ya advirtió Karina Vercher, conforme se alarga la situación de crisis económica que empezó en 2007, se incrementan las necesidades de gastos sociales y eso es algo que Jordi Juan hace meses que se niega a aceptar. Según Vercher, “esta falta de sensibilidad social del bien remunerado alcalde nacionalista, explica que haya dinero para conciertos, cabalgatas y grandes sueldos de políticos, mientras que no hay fondos para ayudar a los más perjudicados por la crisis”.

La concejal progresista ha explicado que “para atender a los 93 niños excluidos por el alcalde Jordi Juan bastaría con una cantidad mucho menor a la que gasta en asesores próximos al Bloc o similar a la que se gastó en la cabalgata de reyes “.

Finalmente Karina Vercher ha advertido que, por su parte, no votará nuevos gastos en el plenario de Agosto si Juan y Borrás no rectifican y dan cobertura a los niños excluidos, en alusión a las modificaciones de crédito que constantemente presentan PSOE y Compromís para evitar presentar un nuevo presupuesto.

72 comentarios:

  1. Per que no dóna Karina Vercher el seu sou íntegre per a pagar als xiquets que no han estat becats per la diputació? Veig que parla dels sous de Jordi i Victor, però del seu no parla, ni del de Manolo tampoc. Ja que per fi, li han entrat ganes de treballar, des de que no està al govern fa notes de premsa a tothora, cosa que abans ni per asomo, que es pose mans a l'obra i done el seu sou. Cal donar exemple Karina, comença tu, després Manolo i voràs com els demés van darrere.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ni Karina ni Manolo no cobren cap sou de lAjuntament. No sabeu argumentar sense mentir?

      Eliminar
    2. Que no cobren res de l'ajuntament?? Ni per assistència a comissions i plenaris?? Ho vols millor argumentat? Per què Manolo i Karina no donen tots els diners aconseguits mitjançant la política? És per als xiquets que no els han becat, que donen tots els diners conseguits amb la política.

      Eliminar
    3. Ací no es tracta de si tu cobres d'aci i jo d'allí, la qüestió és què qui governe done solucions, i el deixar 100 xiquets sense beca de menjador no és una solució.

      Eliminar
    4. Ací es tracta de qui governe faça les coses ben fetes, es a dir, diputació fa un empastre per posar-se una medalla i ara voleu que ho solucione l'ajuntament. D'aixo es tracta de no reconèixer que els del PP ho feu mal, però mal mal.

      Eliminar
  2. Açò ja és el gran pitorreo. Jo no sé si tens la cara més dura que el formigó o el falta un bull, perquè si que sé que si tingueres dos dits de cervell en el front, i un gram de dignitat, el primer que hauries de fer es dir-li a Manolo Vidal i als senyors del PP, que no vas a votar-los cap cosa a favor fins que:
    - El PP deixe de fer politiques antisocials
    - El PP deixe de retallar en despeses de serveis socials per als pobles. Li recorde que, com es va dir en el plenari, la seua exregidoria conservava tot el pressupost del 2012 quant a assignacio del govern per al 2013 i tenia una reducció en les partides de la Generalitat.
    - El PP deixe de retallar salaris als treballadors
    - El PP no anul•le la reforma laboral
    - El PP no torne i tire fora tots els mangantes del Gurtel, visites del Papa i Noos.
    I anant al cas concret que ens ocupa. Diaga-li al seu company d’oposició, i assessor de la Diputació, que no els va a votar a favor cap proposta fins que la Diputació no complisca el que va dir en el programa: donar menjar als xiquets necessitats.
    Sembla mentida que vosté, amb experiència docent, no sàpiga que primer cal conéixer les necessitats dels xiquets i després planificar i fer pressupost segons eixes necessitats, cosa que vosté sap perfectament no ha fet Diputació ni el PP perquè el que menys buscava era complir eixe objectiu. Només han buscat propaganda i ara que la paguen els altres.
    No es el govern qui ha negat eixes quantitats que vosté diu en la seua carta sinó la Diputació. És la Diputació i els seus amics del PP qui han exclós als xiquets vallers de les ajudes, no el govern. Perquè ja és d’un immens catxondeo que vosté diga ara que és el govern de Jordi Juan qui nega les ajudes, i exculpe els seus nous amics quan tot el mon sap i coneix que eixe programa és de Diputació i no de l’Ajuntament.
    De tota manera, vosté si vol, també pot col.laborar: tot els euros que va cobrar del grup d’EUPV done’ls ara per al menjador; eixos 1.200 euros al mes que ha estat cobrant de mitja jornada durant dos anys, done’ls al menjador i eixos 200 euros que cobra de la Mancomunitat, done’ls al menjador també. Segur que els seus amics del PP li ho agrairan després del desgavell de programa de menjador que han posat en marxa.
    Li recorde que vosté és qui menys pot parlar de costos polítics quan ens ha costat més de 30.000 euros a l’any per rascar-se la panxa i no iniciar res en dos anys i quan va demanar en la primera reunió que volia la tercera part del pressupost per a gestionar-lo, entre altres coses que van quedar ben clares i patents en el jui de l’1 de juliol, així com que en el seu nom un tal Javier va estar negociant amb el PP.
    Eixa es la política immoral, la que vosté va intentar fer i no li han deixat i la que fa el seu partit amic, el PP, en el programa escolar ara i amb tot el que li he dit abans. I és d’una gran immoralitat que vosté ocupe un acta en contra del partit on es va presentar i sabent com ara sap que no representa a ningú.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eixe Javier no serà de Compromís de Gandia? Però no és del vostre partit? No pasa res, ara Jordi li pega una telefonadeta a algú dels de dalt i que l'expulsen de Compromís. Menudo ampastre el que esteu fent a la guarderia de la platja!! Per no parlar de les DESTROCES que heu fet a ñes aules homologades del Dolores Rojas! Aixi malgastem els doners, destrossant-ho tot!!? Voleu destrossar tot el poble!!? HAVEU FET MÉS MAL QUE UNA PEDREGADA!!

      Eliminar
    2. Qui te que donar solucions son els que governen! A vore com s'ho fan per donar de menjar a tots! El poder endur-se algp a la boca està per damunt de les cavalcades, rentings de cotxes, retens, informes partidistes,... i totes les MAMANDURRIES que esteu fent!!

      Eliminar
    3. Mira com criden!! Mira que pocs arguments tenen!! Jajaja i tu parles de MAMANDURRIES, si els del Consell del PP s'han repartit en sobresous 500.000€ i lo de Barcenas què? No et pareix prou MAMANDURRIA??? Si no haguera passat lo de Barcenas i sobresous, HI HAURIEN DINERS PER A TOTS ELS XIQUETS!!! Ara no desvieu el tema, que la diputació si que ha fet un bon empastre i vosaltres defensant a qui es reparteixen sobresous, bobots! Que vos prenen el pel i encara eixiu a defensar-los!!

      Eliminar
  3. Ui, ui, la trànsfuga escrivint en castellà?
    A mi em fa la impressió que la nota esta feta per la mateixa mà que fa les notes de premsa en castellà del PP, té el mateix estil i la mateixa forma d'argumentar i fins i tot, parla en tercera persona de Karina.

    ResponderEliminar
  4. Si que els ha sentat mal, si! Es que ho han fet tan descarat que s'han donat tots conter! Quanta merda haveu tragat en menus d'una setmana! Taller ocupacional, beques de menjador,... La platja que està per a netejar.... No recorde tanta clavada de pota desde temps! Amb estos comentaris del cabreig que teniu damunt demostreu la mala gestió que haveu fet. Es increible que encara aneu predicant que sou progres i d'esquerra.

    ResponderEliminar
  5. Ara com sempre en la cotorra li feu una campanya difamatòria de les que li agrada al papaito cotorro i ja està!

    ResponderEliminar
  6. Karina era una santa fa unes setmanes i ara es el dimoni.
    Este govern continua fent lo que millor sap fer,tirarli les culpes als demes de la seva ineptitut i el seu sectarisme

    ResponderEliminar
  7. Desde luego, que hi ha que vore cada cosa. De criticar totalment al Partit Popular per tot quan ha fet en Serveis Socials, Dependencies, retall en educacio i sanitat i retalls en beques de menjador i de Llibres, ara passa a justificar-los i deixar-los en bon lloc en les Beques de menjador d'estiu i damunt ho fa culpant a qui no te res a vore amb l'invent.
    Señora Karina, que això es un invent de la Diputació. No culpe als demes de les faltes i coses mal fetes de la Diputació.
    No ens faça idiotes que no ho som i sabem distingir les coses. No té voste credibilitat i cada volta que escriu LIBELOS com este, es posa damunt una taca més de les moltes que ja te de persona inestable i insconscient en els plantejaments.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si com dius tu, Karina és una persona inestable i inconcient, com és que s ha donat compter de que la partida de Benestar social era insuficient?? I els del bipartit, en lo sabuts i lo centrats que estan no s han enterat??? Fallen mes que una escopeta de fira. Encara tindrà la culpa Diputació de la pèsima gestió que esteu fent. La sort que teniu és que Manolo Vidal és bona gent. Si fora jo ja els haguera baixat els fums al bipartit. És fa falta una bona dosis d humiltat. Està clar que ningú partit ho fa tot be ni tot mal. D humans és enganyar-se...però si hi ha algo que no soporte és la xuleria i la prepotència i, d això Jordi Juan en te un carro.

      Eliminar
  8. Tranquils q qui redacta les seues notes escriu tambe en catala perfectament i ha fet mes duna nota per al vostre partit. Ara teniu un problema i es continuar pagant a alguns mitjans diners publics per a intentar censurar les seues notes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ho dubte. No seràs tu perquè faltes en tens un muntó. No crec que ningú li busques censurar res ni tan sol fer-li cas. Eixa és la qüestió que ningú no li fa cas. Cada nota que escriu demostra més la seua condició.
      El problema de Karina és que té un odi immens i immoral contra alguna persona concreta del govern, i la seua inestabilitat emocional ja ho omple tot i cadascuna de les actucions que les fa pensant només en venjança i fer mal.
      Una llàstima, perquè ja esta més sola que la lluna i al final no podrà ni estar en el poble perquè ningú no la mirarà a la cara. I qui ho patirà no serà ella.

      Eliminar
  9. Per què Karina fa una nota de premsa, on parla d'ells mateixa en tercera persona? Està fent com Aida Nizar? O és que els del PP han començat a escriure-li les notes de premsa? Què passa ací?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que passa ací? Jo et diré lo que passa. Que tenin un alcalde IRRESPONSABLE, que en compte de donar solucions, l'únic que fa és tirar les culpes als altres. I damunt es posa en evidència fent xarlotades com la que vol fer de destroçar la guarderia de la platja per a possar alli les aules del taller ocupacional, que a tenia un lloc al centre Dolores Rojas. Però com és un inconcient ho va destroçar tot per possar el jutjat de Pau que tenia el seu lloc i què en cas d'estar en mal estat, es reforna i ja està. Te tan poc trellat que diu que per a benestar social no hi han diners, i acte seguit es gasta més de 7.000 € en un informe, no per fer justicia, que per a això ja tenim els jutges, per a defendre la seua cadira i els seus 47.000 € que no hi ha Cristo que els guanye hui en dia. I com és un IRRESPONSABLE, encara no ha dit que va ha fer amb eixos 100 xiquets que és queden sense beca i que li importa 3 pitos de si la culpa es de la Diputació, perquè ells volen endurse algo a la boca, i que jo sapiga, el tirar les culpes als altres sr. Juan, això no alimenta a estos xiquets. L'únic que ha alimentat el sr. Juan en estos dos anys és la crispació i el seu ego!

      Eliminar
    2. Un altre que flipa per un tubo.
      La Diputació monta un programa sense diners i sense poder atendre tota la demanda de menjador i la culpa la te l'alcalde per no omplir lo que falta.
      Esta si que es bona, o siga que el programa el fa la Dipu - que sona quan vol i te diners per a contractar assesssor a 38.000 euros anys i no per a menjador- i ells en paguen 39 i els peperets volen que el poble fins a 143 en un programa de la Diput. I damunt irresponsable és l'alcalde. Com si estiguerem bovos els demes.

      I per posar el jutjat en l'antic Hospital quan no estava ocupat per cap cosa es irresponsable? O siga que si tenim instal·lacions sense usar no les hem d'usar? I mentrestat el jutjat de la Barca caent-se a trossos i amb perill per als treballadores i els veïns. Això si que era una irresponsabilitat del PP, estar anys aguantant el local en males condicions.
      I l'informe legal, com tant altres informes ha fet el PP i per valor de 120.000 euros com en els PAIS, o un clavegueram que tenia informe en contra, i precisament per fer justicia com s'esta demostrant poc a poc.
      I la crispació només hi ha un partit i ara una trànsfuga que l'alimenten. Al final si no s'agafeu les coses amb calma rebentareu com les cigales

      Eliminar
    3. Jajajajajaj al primer anònim quasi que li agafa un mal!!! Més irresponsable que Manolo que deixa fer pisos en una zona inundable com és el vergeret... Que deixa endeutat en 20 milions un poble... Que s'uneix amb una trànsfuga per conseguir el poder... Que done Manolo els 40.000€ que cobra de diputació, en 40.000€ es pot de donar de menjar a tots els xiquets que no els han donat beca. Males empastraes que fan els del PP, això sí... Cobrar sobresueldos en diferido i en B de Barcenas.

      Eliminar
  10. Li done tota la raó a Karina en el que diu

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo li la lleve tota, té molt d'odi, igual que Manolo i no se'ls creu ja ningú.

      Eliminar
    2. Xeee... no se qui t autoritza a parlar en nom de tots..!!! Karina ha defés la seua postura i les eleccions van dir a qui volien en el govern. Manolo Vidal quasi va doblar en vots Jordi Juan. Això son dades i lo que tu dius son xarlotaes. Els que teniu odi sou vosaltres. L oposició buscant el consens i vosaltres mes xulos que un huit. Tant que critiqueu a Manolo Vidal, tots junts no li feu ni ombra. Que fagen un debat Manolo i Jordi...!!!! No patisques que Jordi no voldrà... no s atrevix

      Eliminar
  11. El gavinet de premsa, altre instrument diabòlic del govern per a fer-se autobombo i propaganda. Demane a l'oposició que es carregue el Gavinet de premsa i el BIM per a conseguir una partida per a que el regidor Victor Borràs puga fer polítiques de benestar social.

    ResponderEliminar
  12. Ha quedat clar el talant del Bloc Nacionalista Valencia,no? Ningú te arguments per justificar les polítiques ANTISOCIALS i DESENCERTADES del sr. Juan i no els queda altra de clacar-se personalment amb la concejal insinuant que se li'n va l'olla. I és que en una setmana s'han possat en evidència Jordi, Llàcer i Borràs. Una setmana en que han demostrat la seua insensibilitat social i el seu sentit comú que els porta a DESTROÇAR novament unes instal.lacions , en aquest cas la guarderia de la platla. Amb totes les excuses i culpables que busquen, continuen sense dir que van a fer en el centenar de xiquets que es queden sense beca de menjador.

    ResponderEliminar
  13. I que Manolo i Karina tornen els diners que han malgastat el primer en coses que no aprofiten per a res, com l'escoleta que no aprofita per escoleta perque no te demanda, i Karina que torne el sou no justificat en no fer res i els destinen a benestar social

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Molt es parla del que feia o no feia la concejal, pero que fa l'alcalde? Ell no sols deuria tornar el seu sou íntegrament, deuria d'indemnitzar a l'ajuntament per destroçar el viver d'empreses i les aules homologades del Servef i per no solucionar el tema de la urbanització del vergeret dins de la única competència que té que és urbanosme. El nostre alcalde no mou ni un dit per buscar inversions i treball per a Tavernes. Sols s'ha dedicat a fer-se fotos, propaganda i autobombo!

      Eliminar
    2. Ostia!!!!! Entonces Manolo que ha de fer???? Crucificar-se per com ha deixat el poble???? Mare meuaaaaa!!! Si que la llengua no té ós!!! Que poca vergonya teniu!!!

      Eliminar
  14. Ui, mare, que bo! Ara parlen els de les politiques encertades del PP.
    Un encert: 20 milions de deute al coll, 2'4 que ve de l'aparcament del Passeig i els que venen de la piscina, 4 milions en proveïdors sense pagar i l'ajuntament sense un clau.
    I ara volen que facen politiques socials els demes als que han deixat sense un clau. Menut cinisme.
    Torneu tots els diners que s'han balafiat (aparcament, piscina, carril bici, palmeres, 120.000 euros informes PAI, troianos,) i voreu com es poden fer mes coses encara.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que tornen els diners??? Se'ls han gastat tots en burreres i saraus, en gin-tonics i soparots i en lacasitos!!! Hasta en un poni!!

      Eliminar
  15. No et dic jo!!? I tu més. Quina solució aneu a donar a esos 100 xiquets sense beca? Tic, tac, tic, tac... es posa el rellotge en marxa per a que el govern busque els diners per a estos 100 xiquets si vol continuar fent modificacions de crèdit! Tic, tac, tic, tac.... Bloquejaràn el funcionament del municipi per no fer un acte de sebsibilització social?? Tic, tac, tic, tac, ... Jordi, Borràs i Llàcer s'han clavat en la gola del llop!? Com poden justificar dos partits d'esquerra (això diuen ells no les seues polítiques) que no es vullguen dotar econòmicanent les àrees de benestar i foment local que son les que més deurien fomentar en la situació actual?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Kuan dien q Jordi era un dictador jo pensava q era per rabia pero mirant el q fa en el poblo es pitjor q molts fatxes.
      A vore, jo crec q en este cas Karina te rao, si hi ha 140 xiquets q segons Victor necessiten ajuda i aixo es la seua competencia i la diputacio ajuda en 9000 euros, lajuntament te la obligacio de posar mes diners i si no ho fa no mereixen seguir cobrant el sueldo. Jordi ajuda als xiquets i despues ja li reclames a qui siga.
      Jo vullg q els meus impostos vagen als xiqets antes q al teu amic Botifarra.

      Eliminar
    2. Jajajaajajaj xe que els diners els posen Manolo i Karina que no són dictadors, són emperadors del despotisme i de la dictadura. Que són 9000€ per a un home que en cobra 40.000€ per assessorar? Xe Manolo això pot pagar-ho que es per a xiquets!! Tin caritat!!!

      Eliminar
  16. Està clar. Bloc i Psoe volen governar amb l'aval de "vosatros el PP ho fereu pitjor". Un bipartit Bloc-Psoe que després de dos anys encara està buscant culpables i justificant-se de "la herencia recibida" poquea solucions té per a Tavernes. Última animalada qur han fet, llogar en renting dos vehicles per a la policia que van a constar-nos la escandalosa quantitat de 3.200 € al mes. Ací podem vore que mentres ubs patiran fam este estiu, altres aniràn ben arratradets amb cotxe i amb l'aire condicionat a tutiplen! Polítiques d'igualtat d'ahir i d'avuí del bipartit Bloc-Psoe, segons ells (i no segons les seues polítiques), d'esquerres i progressistes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quan se t'encenga ta casa i arriben els agents a hora d'intervindre per tindre vehicles com cal i a lo millor salven la vida a algun familiar teu, igual ho agraeixes.
      Com es possible tindre el cap quadrat esta gent que nega a la policia tindre uns mitjans com cal, cosa que abans no tenien.
      El recordde que abans també hi havia renting, però clar no interessa recordar-lo perque era un renting miserable, sense cobrir les necessitats de la policia i on ni entrava el vehicle de la patrulla rural.
      Es que nomes saben mentir i enredar.

      Eliminar
  17. Enrique, convida a tots els d'abans a una sessió de paint-ball o a un curset de kik-boxing, a vore si es desfoguen i ens deixen tranquils. per descomptat que cap no són del mig, al revés són de la punta més llunyana dels extrems, es veu que els anirà algun jornal o benefici en el càrrec al que opten.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Has quedat be, pero que opines. Deuria lajuntament assumir els 20000 euros que faltem pet atendre als 140 xiquets q Victor diu haurien de tindre una ajuda? O amb els 1500 q vol dedicar jordi hi ha prou? Tu que faries?

      Eliminar
    2. Qui ha iniciat el lio que el solucione. El lio no naix de l'Ajuntament sino de la Diputació que no ha complit.
      Ai d'aquell per qui ve l'escandol! I si la Diputació haguera complit no hi hauria escandol!. Ara no estariem parlant ací.

      NO es la diputació l'ajuntament dels Ajuntaments? No és autor de la idea? No ha publicitat el programa? Si o no?
      per tnt no cal ni parlar qui és el responsable i qui ha de pagar les necessitats de tots els escolars.
      Tot el demés es enredar la madeixa de forma interessada.
      La veritat nomes té un camí.

      Eliminar
    3. Totalment d'acord.
      Tot naix de l'egolatrisme de Rus i de voler fer la punnyeta a un sector del PP que no va voler que eixe programa el fera la Conselleraia.
      Ell ho ha enredat, ell ha tallat el abaexo com ha volgut.
      Ara que ho solucione.

      Però com solucions no en tenen ni en van a donar a la falta de diners de Diputació per el programa, la consigna del PP als acolits i voceros ha sigut: palo al govern i tireu-los la culpa.
      Que ja ens coneixem.

      Eliminar
  18. Pareix que esteu molt preoqupats per les continues cagades del govern. Quan més comentaris posem, més rellevant serà està nota de premsa i més es parlarà, si es que no s'ha parlat prou de les animalades del govern. Este matí al bar em feia mal els oïts de sentir les crítiques a les aninalades del govern. Per favor, Jordi, Llàcer i Borràs, no feu més animalades que em fan mal els oıts!!!

    ResponderEliminar
  19. Per cert Estruch, si demà vas a l'acte del PP (cadascú és lliure d'anar o no) que no et vegen els del bloc i en la paranoia que tenen a saver que diuen. Que sibt'has venut al PP, que si a les pròximes va a les seues llistes.... Per cert, la pista que dones sobre si apareixeràs a les pròximes locals naix una nova formació política, està relacionada anb una noticia que vas donar d'una nova formació qie agrupara als partits locals a nivell autonòmic?? Persobes amb sentit comú com tu Estruch fan falta a Tavernes. Sort i endavant.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Efectivament , es hui per hui qui mes m.atrau doncs esta impulsat per un vell conegut , Carles Chovi , cap de opcio nacionalista valenciana, partit en el que militarem lucia i jo quant abandonarem unio valenciana i que forma part de unitsxvalencia , partit del que soc actualment simpatizant . Es un projecte no en si nacionalista pero si valencianista i a nivell sols autonomic pel que no obedirem a ningu de caire nacional espanyol .Vaig a seguirlo amb interes i anire informant de la seua evolucio i no descarte si m.agrada el que veig fer algo amb ells de cara a les locals . Pero no vull precipitarme no patine com amb upyd que no son el que parexien ser .

      Eliminar
  20. PD no anire al acte del pp al igual que hui no he anat al del pspv ni vaig anar al del bloc sobre concert economic perque de moment i fins que no escampe no vull assistir a actes de partit i aixi de pas ens evitem el que assenyales .Quant l.aire politic local estiga menys enrarit i els anims menys encrespats ja anirem on cregam convenient

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es una bona opcióbi perfectament argumentada. A vore si deixen uns i altres de tirar-se els trastos i donen solucions a Tavernes. Estarem atents a esta nova formació unitsxvalencia, i si dones el pas, Tavernes guanyarà en democràcia.

      Eliminar
    2. Gracies pero la nova opcio es diu Democrates Valencians .

      Eliminar
  21. Que sort tenen alguns! Senyor es fa mal els oits de sentir les animales del govern! Que sort tenen!
    Jo no les senc perquè em vaig quedar sort de sentir les del PP i cego de vore les empastraes com la piscina o l'aparcament o una escola sense estudi previ de necessitat enmig del no res o una avinguda sense col·lector per tirar l'aigua quan plou, o d'un Vergeret que te una sentencia en contra i mitja urbanització fora llei... i per a que em de seguir?
    Això es el que torna sord i cego.

    ResponderEliminar
  22. Jo no se com la gent està a favor d'uns o altres d'un mode tan clar.en el meu cas tinc per a tots.

    Intente cenyir-me a la nota de premsa més o menys.es llarguet el que vull dir

    Al govern li dic vàries coses.

    La primera que si karina no era bona que l'haveren tirat del seu govern abans.ja que sembla que la mantenien per mantindre el poder.
    Havereu perdut el poder pero havereu guanyat el respecte de la gent que pensa que no es deu governar a qualsevol preu.
    Parlar ara de lo mala que és dona a entendre que abans ho era i ho permitieu.
    Això és trist.
    Havereu anat a l'oposició amb dignitat que és una cosa que semblq que no està de moda
    .

    Respecte de les beques de menjador si no vos semblaven bé havereu pogut refusar-les,explicant a la ciutadania els vostres perques.oferint alternatives com la creacio de noves ajudes des de lajuntament als serveis socials.
    Havereu pogut demostrar que teniu clara de quina manera penseu ajudar a la ciutadania.
    Moltes persones vos haveren respectat per lq valentia de denunciar unes ajudes populistes,i vos haveren aplaudit alguna alternativa municipal per q ajudar a
    Pero havereu pogut buscar alternatives,cobreu un sou per a això.
    Shavereu guanyat el respecte de molts si havereu dit que no vos agrada i que aneu a fer algo millor.potser a costa d'altres coses.potser.és la vostra feina i no la meua trobar solucions.
    Es dificil trobar solucions si no es busque.

    Teniu alguna idea?

    El.bloc és d'esquerres???

    Per a karina.

    Si tant d'interés tenies en lea teues competències crec que haveres tingut que lluitar mes per elles.ser valenta,defendre les teues idees amb professionalitat.sembles més activa ara que abans.nunca es tarde....
    Pues si que es tarde....
    Si tan bones idees tenies potser havera estat bé pisar-les en marxa abans

    I per ultim em sorpren la critica que fas al govern municipal.

    Entenc que t'importe que els xiqueta mengen i em sembla bé

    El que em sorpren és la teua ingenuitat i ignorància en no adonar-te de com han funcionat unes ajudes de la diputació enganyoses i populistes

    A banda de criticar que es queden xiquets sense menjador,que com ja he dit és perfectament criticable.el que em sorpren és que no denuncies que la diputacio s'ha tret de la mànega unes ajudes amb l'objectiu de que parega que ajuda i després al pressupost no entren tots els xiques que ho demanen.

    Es suposa que tu com a politica hauries de saber llegir més enllà

    Em sorpren també si et declares d'esquerres que no denuncies que esta mesura del menjador és totalment populista i que s'apropa a la beneficiènciq.cosa que tu com a persona d'esquerres no hauries de voler.ja que el viure dignament alguns pensem que deu ser un dret i no un benefici de part de la gent amb recursos cap als pobres

    I amb tot açò no vull dir q els xiquets hagen de quedar-se sense menjar, sino que l'ajuntament havera pogut buscar alternatives per a aconseguir el mateix.

    El que vull dir és que tots en general canseu

    Hi ha gent que diu que les millors persones no es dediquen a la politica.quant veus les actuacions d'uns i altres al final u pensa que deu de ser així

    Podrieu treballar pel poble.fer-ho amb honestitat.ficar-se mans a l'obra.....i sino també podeu dimitir.ningú vos obliga a ser polítics.no tot el món serveix per a la política.

    El món seguirà girant encara que no tingau cadira a l'ajuntament

    Ningú és imprescindible però és imprescindible que la gent que gestiona tinga ganea de treballar.i que treballe

    I sino per favot aneu-se'n a casa

    Això ho dic en general per a tots els politics del meu poble

    Gràcies

    Per als comentaristes que puguen clavar-se amb mi per favor no em fiqueu el sanbenito de dretes esquerres o els del mig.jo només represente la meua opinió i a qui li semble un rotllo pues segurament que tenen rao.es el meu rotllo,cadascu tindra el seu


    Bona nit i gràcies

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Et recordare q Karina va deixar primer el sou i despres el govern per estar el contra del pressupost. Q volies q fera, botarli foc? Per cert Esquerra Unida de la Valldigna dona total suport en bloc al bloc per tant sera un govern desquerres.

      Sols un consell, estudiat les coses. Victor va ilusionar 140 families per q volia la nota contra la diputacio. Ara ell diu q te diners per a 11 beques, aixo son 1500 euros. Segons tu demanar com fa Karina 20000 euros mes per atendre a totes les families esta mal? Bueno si tu creus q dun pressupost de 15 millons deuros no pot eixir eixa quantitat...

      Eliminar
    2. jo dic el que dic i no necessite que ningú ho interprete o ho malinterprete com fas tu, això el primer

      karina no tenia que botar-li foc a ningú

      tindria que haver acudit a les reunions de treball, queixar-se, fer públic el seu descontent, pressionar al govern per a que canviara els pressupostos,que la gent se n'adonara de que estava treballant...o dimitir i deixar en minoria al govern perquè li semblava intolerant el que estava passant

      això no és una cosa que li exigira jo, era la seua feina, no la meua, era el seu treball i per això tenia un bon sou, que per cert també va cobrar durant un temps

      a banda d'això a mi em sembla bé que no cobre si és coherent amb el que ella pensa

      però que pensa ella? que pensa ella d'este tipus d'ajudes?això és el que jo vull saber

      és que si haveres llegit el que he escrit no estaries dient res del que has dit, ja estic un poc cansat de que ací la gent opine i critique sense llegir-se les coses

      jo no he dit en cap moment que demanar 20000 euros per atendre a les families estiga mal, poses en la meua boca coses que no he dit,jo dic que no em sembla la millor ajuda

      no vull 20000, vull per exemple 40000 euros per a fer ajudes millors i més dignes

      ja m'agradaria a mi que eixos diners foren per a ajudar a les families, amb ajudes dignes i no en donar a un o dos membres de la familia menjar i als altres que es toquen el nas

      en la meua opinió, si llegeixes el meu text ho voràs, tots s'han equivocat

      el que jo li pregunte a karina és si en realitat estes ajudes li semblen les més adients

      és que ací ningú pot pensar de manera independent, que sembla que tot el món pensa segons les seues afinitats

      a banda d'això pense que si els polítics, els que siguen karina, o el pp , o el bloc o el psoe fan una nota de premsa, per què nassos no contesten als dubtes dels lectors

      vull dir, ací karina diu bla bla bla, i estem els anònims opinant que és molt interessant, però jo el que vull és que karina em responga a les meues preguntes

      li agraisc a l'anònim que comente el meu post i em diga la seua opinió, perquè em fa veure que m'he degut d'explicar molt mal ja que posa en la meua boca coses que no he dit; però també m'agradaria que, en este cas karina, em conteste a les meues preguntes

      que són: li semblen bé estes ajudes?comulguen amb la seua ideologia?se li ocòrren altres millors?pensa que és honorable fer ajudes des de la diputació que no s'acompleixen?

      jo vull que responga ella, m'interessa molt. del que ella em responga podré saber quina és la seua idea de l'ajuda, és important saber el que pensen els polítics

      estos polítics que no pareu de manar notes de premsa

      respongau als dubtes dels ciutadans, guanyeu-se el sou

      i si no, torneu la cadira i aneu-se'n a casa però ja

      gràcies, i gràcies també a l'anònim, em sap greu haver-me explicat tan mal que no hages entés res del que he dit,però gràcies per comentar

      al llegir el que diuen els altres sempre ens adonem de coses que haviem passat per alt

      i bon dia

      una cosa que se m'oblida, que un partit recolce a un altre no vol dir que els dos siguen de dretes o d'esquerres, de fet moltes vegades han hagut coalicions de ideologies diferents, així que el fet de que EU recolce al bloc no vol dir necessàriament que el blos siga d'esquerres
      , i el moviment es demostra caminant, si u diu que és d'esquerres i no fa polítiques d'esquerres aleshores d'esquerres sols té el nom

      gràcies




      Eliminar
    3. Jo no puc parlar per Karina. Se que ella no estava a favor del model assistencial de diputacio. Et recorde que ella ja va deixar en minoria a Jordi per voler disminuir la despesa en Benestar Social.

      El problema es que quan Jordi va assumir les competencies de Benestar Social, va optar pel model Rus i ara hi ha 100 xiquets que esperen lajuda. La pregunta es si fet el q han fet Rus en la diputacio i Jordi i Victor amb el suport desquerra unida de la Vall en este tema lajuntament ha dassumir la despesa o no.

      I tu no contestes a la pregunta. pel que fa a Karina, preguntsli que segur que et contestara. Si li dius el teu nom li facilitaras poderho fer.

      Eliminar
    4. com es suposa que ella no està a favor el que em sorpren és que no critique a uns i a altres,a uns per fomentar l'assistencialisme i a l'ajuntament per sumar-se

      els havera pogut criticar a tots i podria dir que ella tenia raó, que es necessitava més despesa en benestar social, i això em semblaria el més coherent

      i podria pressionar igualment als pressupostos

      jo no sé si l'ajuntament hauria de fer la despesa, eixa decisió és del govern i no meua. no puc respondre-la, com bé dius, creada la necessitat en concret d'esta ajuda és dificil que la gent entenga negar-la,amb els temps que corren, el govern ha fet el que es diu un bon empastre, i va a quedar mal facen el que facen

      no he contestat a cap pregunta per karina, supose pels seus ideals les seues opinions,igual que tu, i ja he dit que m'agradaria que contestara les meues preguntes.

      si vol contestar a les meues preguntes ho pot fer ací, tal i com ha fet pública la nota de premsa pot contestar per ací la resposta a les meues preguntes, que segur que no sóc la única persona que se les fa

      és evident que karina llegeix estos comentaris, així que si vol no dubte que contestarà a les meues preguntes. és a ella a la que li va en el càrrec donar respostes. no tinc que facilitar-li cap nom, de fet és funció dels polítics explicar-se i que la ciutadania entenga què és el que pensen fer.

      jo sóc una persona amb nom com tu, encara que també escrigues com anònim, també com jo.

      de tota manera no dubtes que quant tinga el plaer de vore-la, no tinc cap problema en fer-li les mateixes preguntes en persona.
      si té temps d'atendrem no dubte de que me les contestarà.

      però com ja he dit no cal vore-la en persona, pot contestar ja si vol a les preguntes. si ella vol.

      i a banda de tot açò, quin interés ténen els polítics manant notes de premsa? sabent que van a crear opinió? i després no dient res als dubtes dels ciutadans? quina política més propera al ciutadà,i estem en un poble!! es suposa que els polítics del poble són els més propers als ciutadans....

      gràcies anònim pels teus comentaris al meu post, un dia podem fer una reunió tots els anònims a veure si per la manera de parlar endevinem qui es qui : )

      per cert karina, per què escrius les notes de premsa en tercera persona? no crec que quede menys seriós si les feres en primera persona. supose que ho fas perquè et sembla més professional però és super estrany ( este comentari no el faig amb mala intenció, es que em sembla estrany, és com si algú que no eres tu parlara de tu, no sé)

      Eliminar
    5. La ultima pregunta fesla tambe a Manolo, Jordi o Carme Canet. Els seus respectius encarregats de premsa fan les notes en tercera persona per a facilitarli les coses als periodistes.

      A mes Karina com tots te un equip de gent al costat (en el cas de Karina gran part de la gent q fa nomes 2 anys eren la columna vertebral dEU a Tavernes i la SaforValldigna.

      Preguntali a Jordi a Bononat i a Carme Canet (caps del tripartit) pq varen fer una nota de premsa aprofitant a les families per un benefici politic i personal.

      Karina no pot votar en la diputacio pero amb el seu vot Jordi pot ajudar a les families q segons la seva propia nota de premsa necessiten ajuda i q tots sabem poden ser ajudades per lajuntament. Ara sols queda saber qui vol que lajuntament assumeixca la despesa i qui no. De moment els xiquets no tenen cap ajuda.

      Per cert, aprofite per a demanarli aci a Carme Canet, a Jordi i a Bononat q em contesten a aquest comentari i que mexpliquen pq no volen gastarse eixos diners. Em consta q tb llegeixe aquest foro.

      Gracies per avançat

      Eliminar
    6. Que Karina té un equip de gent darrere? Si ella, Emilia Taengua, Carmela i el seu Xavier, que en el jui del dia 1 va dir que la relació que te amb ella és "amic". ¿No és el pare del seu fill?
      Eixe és l'equip que va presentar en el jui. No va anar ningú mes a donar-li suport.

      Per favor, quan digueu coses com eixes " Karina com tots té un equip de gent al costat..) penseu-se-les primer, que Tavernes es un poble, gran pero poble, i sabem cadascu quin suport té.
      I hui en dia, Karina no té a ningú, ni els d'AFECOPA ni a cap d'EU. I el que està a vista no està amagat.

      Tota la plaça plena recolzant-la el dia de la moció!!!! Taengua i ningú més.


      Eliminar
    7. Sapiga el moderador q aixo es fals. Ara conta la veritat i digues q el portaveu dEU vaadmetre q Jareňo va actuar ilegalment i q Bononat estava darrere de tot. Daci poc en la tele podreu sentir q es va dir de Bononat, Jareňo i Lola en el judici.

      Tranquils q daci 2 anys mos contarem.

      Eliminar
    8. Anònim de les 15:21. Tant trista és la teua vida que has de clavar-te en la dels altred? Que t'importa si és el pare, la mare o la santísima trinitat? Quan perdem la raó perdem els papers i se'ns va l'olla!! I ja et dic jo que AFECOPA era una associació que feia lo que fora per defendre els seus interesos. Muerto el PAI, se acabó la rabia! I el que interessa es el suport que et donen a les urnes, no al carrer. La prova la teniu en que en les manifestacions que fereu els famosos divendres, ningun dels tres partits (Psoe, Bloc i EU) no va aconseguir reunir ni al 20 % dels seus votants).

      Eliminar
  23. Senyors del PP, que per molt que diguen i escriguen no van a canviar la realitat:
    1: programa de menjador escolar sense estudi previ de necessitats
    2. Programa de menjador escolar sense cap previsió de families o xiquets necessitats en els pobles
    3. Progrma de menjador escolar que no mira les necessitats reals de cada poble sino els habitants.
    4. Programa de menjador que se li va ocurrir un dia al Rus sense pensar que no podia atendre'l
    5. Programa de menjador escolar fet mes que res per fer la punyeta a l'altre sector del PP, que no va voler fer el programa en la Conselleria d'Educació
    6. Programa de menjador que se li'n fot si els ajuntaments poden o no atendre els que ells no atenen.
    7. Programa de menjador fet per la Diputació I ON L'AJUNTAMENT NO TE RES A VORE NI OBLIGACIÓ D'APORTAR RES.

    Tot això es resumeix en una única frase: una cagada més del PP com tantes altres.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Senyor anònim. Una ajuda per a resoldre un problema que no s'ahvia posat sobre la taula als nostres pobles.

      Si l'Ajuntament (JJ i Borràs) volen mirar a altra banda mentre hi ha molts xiquets amb necessitats bàsiques... això diu molt poc del govern del meu poble.

      Eliminar
    2. Hi ha que exigir al govern municipal que ho solucione ja. El dilluns estem ja a quinze i encara no han fet res.

      Eliminar
  24. Està clar que el número 50 és redó. Victor Borràs no ha analitzat la situació dels solicitants de les beques de menjador per decidir si feien falta 11, 15 o 20 places més per als casos més extrems de desnutrició. El dr Borràs ha agafat el bisturi i ha decidit que 50 és un número rodó. I amb esta decisió purament matemàtica ha aumentat 11 places de menjador.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. 11 places que no oblides devia haver-ho fet la Diputacio i mes encara. O siga que menys criticar a Victor i al govern i donar-li les gracies pequè si fora per la Diputació nomes 39.
      I no hi ha mes cera que la que crema.
      Diputació i programa escolar de menjador = cagada general i populisme tercer mundista.

      Eliminar
    2. Què cara mes dura teniuuuu...!!!!!! La partida de Benestar social no l heu dotat adequadament. La Diputació t ho donarà tot i aixina vosaltres aneu pagant gabinets de premsa, pagant a Botifarra i cavalgades de Reis de 30.000€.

      Eliminar
    3. Esta clar, com la culpa segons tu es de diputacio, els xiqets a passar fam q Tavernes no te 20000 euros per a xiqets ni 2000 per a Caritas pero si en te 30000 per a cabalgates o 250000 per a la mancomunitat de la Valldigna on Jordi cobra 7000 euros a lany per 20 hores anuals de reunions...

      Eliminar
  25. No la culpa no la te Diputació només. La te tambe el govern de la Generalitat del PP i el Govern d'Espanya de Rajoy.

    Si els xiquets del poble passen fam la culpa la té el PP que ha eliminat els ajudes socials, el pagament mínim salarial a les families - o ja no t'en recordes? - que ha pujat fins als 6 milions els parats, que ha donat tota la ma plena als empresaris perquè tiren gent al carrer, que ha tallat totes les ajudes a la dependencia.

    Amb tot el que han furtat amb Barcenes, Gurtels, Emarse i demes podrien menjar moltes families de Tavernes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Al de les 13:53... mentres tu fas demagogia, els xiquets tenen que menjar. En dos actuacions de Botifarra estan els 20.000 € per a que mengen els xiquets

      Eliminar
  26. En este govern estem com sempre.

    Molta paraula i pocs fets. Ninguna solució.

    Hi ha presupost per autobombo, concerts i actes culturals monocolors, actes festius afins a la seva corda, be siguen concerts, cavalcades, i altres actes sempre que siguen d'ambit nacionaliste.

    Pero per fins socials no hi ha cap gallet.

    Només parlen del que va fer este, del que va furtar aquell, del que no va fer l'altre i remontarmos al passat.

    Hui, hui es el problema, el dia de hui. Aneu aparcant les histories i aporteu solucions als problemes que tenim hui. Estos problemes no son altres que una gran part de la poblacio en pocs ingresos, o no cap, i lesllistes de l'atur cada vegada mes plenes.

    I no li pegueu mes voltes, si este, aquell, a l'altre.

    Per favor ja esta be de paraules. Olvideuse dels color politics, i aporteu solucions. Hi ha molta gent que esta passanto molt mal, hi crec que aixo es prioritari.

    ResponderEliminar
  27. Anonim 15:09: "Per favor ja esta be de paraules. Olvideuse dels color politics, i aporteu solucions. Hi ha molta gent que esta passanto molt mal, hi crec que aixo es prioritari."

    Demana solucions als que han creat el problema. L'Ajuntament ja en te prou amb els seus: pagar els 20 milions de deute que li va deixar el PP, mantindre la plantilla de treballadors i mantindre un poble, com siga i amb no anem a negar-ho pitjors condicions que fa uns anys, però es que fa uns anys el PP palejava 21 milions de pressupost a l'any i ara el pressupost no arriba a 15 milions.

    Tavernes té ara 6 milions menys d'ingressos que quan estava el PP i això sembla ser que no interessa recordar-ho ni dir-ho, almenys per als del PP, que damunt eixos 21 milions de pressupost, cobraren les plusvalues de tot el sector Marenys 2A, una cabassa de diners, que no han aprofitat per a res al poble.

    Està be que demanes solucions. Però ara jo el pregunte: Tu creus que este govern no voldria poder donar-les? I si no ho fa perquè serà? Amb diners torrons, però ara ni hi ha diners ni torrons. I no em vingues amb arguments demagogics com els del PP com Festiverns (3000 euros de gasto) o cavalgada. Que els pressupostos estan per alguna cosa i eixe regal enverinat de Diputació no estava en cap lloc.

    I també el pregunte: no creus que este govern està donant solucions a molts dels problemes dels anteriors? ¿Encara voleu que en done més solucions als problemes que continuen fent? Perquè el programa de menjador es de la Diputació, es ella qui el crea qui enreda i qui se n'ix sense complir, no l'Ajuntament.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estimat ideoleg, tornes a lo que estic criticant, tirar balons fora, els culpablles d'aço i d'allo

      Canvieu ja la cançoneta, que sempre es la mateixa.

      I ja que ho dius, jo encara no he vist res positiu que haja fet este govern. Es mes diria que no ha fet res en absolut en quant a politiques social i foment d'ocupació que es el que cal en estos moments..

      Ni tan sols han tingut la previsió, ni en el presupost anterior ni en el que varenpresentar per 2013, de tindre en conter les dotacions económiques necessaries per podr acollirse a qualsevol linea d'ajudes que poguera vindre, tant del govern autonomic con del central, o d'alguna altra administració.

      Es que no ho sabien? O es que no saben mes?

      Prioritats ideoleg, prioritats!! I crec que a tots ens agrada la festa, pero en la situació actual hi ha que optimitzar els recursos, que semblen cada vegada mes escasos.
      I si no hi han festes, pues no hi han.
      I si no hi han concerts, pues no hi han
      I si no hi ha Sete Sois, pues el mateix
      I si no hi ha cavalcades....
      I si no hi ha Gavinet de Prensa......
      I si no hi ha BIM......
      I si no hi han cotxes nous.......

      Torne al mateix, i no contestes per falta d'arguments que ho te que arreglar este o aquell. El que esta en el govern es el responsable d'administrar els recursos i gestionar el millor us per eixos recursos, valorant les necessitats mes urgents en cada moment.
      I si el govern no está per este cami, una cosa esta clara, no es el govern que necessita Tavernes en estos moments.
      Hi ha que tindre la voluntad de fer les coses i solucionar els problemes, i no la de desfer lo dels governs anteriors i no crear res a canvi.

      I ara disme que ho te que solucionar la Diputacio o un altre, com sempre, que no sabeu dir res mes.

      Eliminar
    2. El que tu dius:
      "Demana solucions als que han creat el problema. L'Ajuntament ja en te prou amb els seus: pagar els 20 milions de deute que li va deixar el PP, mantindre la plantilla de treballadors i mantindre un poble,..."
      Ens consta que hi ha funcionaris "castigats" dins l'Ajuntament sense fer res, han sigut canviats de lloc de treball a mena de castig i estan marginats sense tasques per davant. Si que aneu sobrats que no aprofiteu els recursos disponibles al maxim, se al menos de dos que estan aixina, .
      I continueu per el mateix camí
      Aixó tambe ho va crear el PP?
      Algún d'estos es funcionari de l'etapa de EU,

      Eliminar
  28. Digues el nom d'algun funcionari castigat.
    No en diràs cap perquè es mentira.
    Una mes de les mentires que escampeu els del PP.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aixo falta,dir algun nom i que el machaquen mes encara com ja eu fet en Gines i en altres.
      Odi,rencor i purges Stalinistes son els "valors" del Bloc-CATALANISTE

      Eliminar
    2. Doncs l'han dit, no el nom però sí les inicials i com es evident per estes de qui es tracta, no ho he publicat per respecte a eixa persona a la que damunt li tinc apreci personal .

      Eliminar