viernes, 26 de julio de 2013

Editorial : LA LLEI DEL EMBUT

M'ha vingut al cap estos dies passats i prou vegades la llei del embut .

I es que llegint els comentaris d'alguns , tant a dretes com a esquerres , hi ha que vore com l'apliquen sobre totes les materies que es trauen a colació : Mentres no els perjudique a ells o als seus acòlit o idolatrats , tot va bé , rés a dir, inclús eres de lo milloret per a ells si fa falta .

Pero ai quant els xafes el rabo !! Ja passes a ser de lo pijoret que ha parit mare ...

Sabeu com es definiría jo a tots estos ? INTOLERANTS , disfressats de demòcrates, però intolerants en el fons .

Així que abans d'anar a per l'altre perquè no pensa igual que tú o perquè permet que opinen diferent a tú, feu-seu mirar perquè flac favor li esteu fent a la democràcia .

I dit açò dos refrans dels que tant m'agraden : " A buen entendedor pocas palabras bastan " i " A qui li pique que es rasque " .

30 comentarios:

  1. Dis-li totes estes coses al secretari del Bloc Compromis, Perfecto Benavent, que públicament ataca a aquells que no fan o no diuen el que ell i Jordi volen escoltar. Escriu un article en el Levante i posa a parir al secretari de l´ajuntament. I parla com a secretari del Bloc, per tant està dient la postura oficial del seu partit. No es pot caure mes baix, tant el secretari del Bloc com el alcalde del Bloc, Jordi Juan.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. L'obligació d'un alcalde és defendre el funcionariat de l'ajuntament i no d'atacar-lo i crear mal ambient. Si creu que ha infringit la llei que ho denuncie on toque i el jutge ja donarà el seu veredicte. Les declaracions de Perfecto perjudiquen a la imatge de l'ajuntament de Tavernes.

      Eliminar
    2. Perfecto amb les seues declaracions demostra una vegada més la seua covardia. Si fora valent este home, hauria fet la denuncia corresponent al jutjat per a que el secretari es defense on ha de defensar-se, que es davant la justicia. I no s'atreviràn a portar l'assumpte davant dels tribunals perquè saven massa bè que van a pedre'l, per això recurrixen a la premsa. Per tant, si el sr. Perfecto creu que el Secretari s'ha votat la llei que siga valent i ho denuncie on corresponga, i si no que el deixe treballar tranquil a ell i a la resta de funcionaris de l'ajuntanent. Com he dit, el anar a la premsa i no als jutjats es cosa de COVARDS!

      Eliminar
  2. Algú que els explique a Perfecto i a Jordi el que significa la paraula MOBBING.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sols a d´ells no. També a tota la resta de regidors del bloc i del psoe. El que esta passant a l´ajuntament de Tavernes es per a portar-ho als jutjats. No existeixen els sindicats dins de l´ajuntament? no fan res al vore com estan acosant a un treballador? es posible que ningú faça res davant d´açò?

      Eliminar
    2. El acosador acosado?.
      No serà perquè no s'està fent res a ningú, i només hi ha coses rares en les ments malaltisses dels pperos i gent que els fan el joc?

      Eliminar
    3. El MOBBING a mes de ser la canço de Macaco, es una pràctic que consisteix en l'agressió psicològica continuada cap a una persona per part dels seus companys de treball o caps. També acostuma a donar-se a l'ambient escolar (amb el nom d'assetjament escolar o bullying).

      Eliminar
  3. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No tindrà el que ha de tenir per emprendre accions judicials en contra del secretari. Una prova més de que viuen de la premsa. Serà capaç de dir el mateix dels secretari davant la justicia?

      Eliminar
    2. Si Perfecto haguera sigut valent, ho haguera denunciat als jutjats. Però com es un covard, es refugia en la premsa. Que pinta l'alcalde? L'alcalde ha de defensar el seu ajuntament. I el secretari es part del seu ajuntament. Si no confia en ell que el destituisca, però mentre Cesar siga el secretari, haurà de defensar-lo com qualsevol altre funcionari de l'ajuntament. Si qualsevol funcionari pot ser difamat de forma impune sense que el nostre alcalde emprenga ninguna acció legal, quina imatge dona el nostre ajuntament?

      Eliminar
    3. Caure baix es fer el que ha fet Perfecto, no pot caure mes baix. Digues el que digues, el que estan fent es un "acoso y derribo" sense cuartel al secretari. Ell i Jordi, perque Perfecto parla des de el càrrec de secretari local del Bloc i Jordi es el màxim representant del Bloc a l´ajuntament i al mateix temps alcalde i al no dir res en defensa d´un traballador de l´ajuntament esta asumint tota la bruticia que Perfecto li tira per damunt al secretari. Estan fent la major injusticia que es pot fer a un treballador i des de els órgans rectors d´un partit polític que vol fer creure que es demócrata.
      Estruch diu INTOLERANTS, jo també dic ACOSADORS.

      Eliminar
    4. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

      Eliminar
    5. Què no és diu res contra la veritat? No hi ha ninguna sentencia que diga que la moció que va acceptar a tràmit el secretari siguera il.legal en la data que és va fer. Altra cosa diferent és que a partir de la revocació de mesures cautelars si ho siga.. Per tant, Perfecto falta a la veritat perquè cap jutje ho ha dictaminat.
      Altra cosa respecte és que quan algú denuncia un fet greu com ho ha fet Perfecto, a més d'anar a la premsa, haurà d'anar a un jutjat, ja que de no fer-ho pot pensar-se que el que és busca és un titular de premsa. Si el secretari ha actual mal, aneu als jutjats.
      El que ha dit en premsa li pot costar uns 100 o 200 € en concepte de multa. Ara, si el Bloc denuncia els fets al jutjat i podria perdre. I si perd es donaria a entendre que el dia 29 de maig la moció era legal. Però com no sou tan tontos no aneu a denunciar-ho i aneu a la premsa que és mes mediatic i mes propagandistic. Per a que ho sàpigues, en la premsa no fa falta dir la veritat, pots dir animalades si te les deixen publicar i tens diners per pagar en cas de que et demanden per difamacions, calumnies,... Etc.

      Eliminar
  4. Els advocats de l'ajuntament haurien d'emprendre accions legals contra el sr. Perfecto per les declaracions contra el funcionari de la corporació municipal de més alt rang.

    ResponderEliminar
  5. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  6. Hem eliminat el comentari del senyor S. Grau perquè no anem a contribuir en concordància amb el que denunciem en l'article d'opinió, a este acos anònim a un funcionari : Si el senyor Grau vol que es publique me l'envia amb nom i cognoms i per via e-mail per a que em quede constància , com va fer el senyor BBS , i sense problema el publicaré com article d'opinió . Gràcies.

    ResponderEliminar
  7. P.D. I si Perfecto vol defendres també , per supost : Si deixem que apareguen referències a ell es perquè entenem que com alt càrrec local del Bloc forma part del joc polític i li van en el càrrec les crítiques i lloançes , i més quant com a tal ha escrit l'article aparegut en altre blog local .

    ResponderEliminar
  8. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sols censurem els anonim que acussen de delictes . T.ho torne a dir : dona la cara com ha fer Perfecto i el publique el que vullgues .

      Eliminar
    2. Jo no se quines manies persequtories, esquizofreniques i paranoiques teniu. A l' ajuntament hi han funcionaris i com a persones poden tindre o no tindre idiologia política. Si haguerem de carregar-nos a tots els funcionaris que tenen idiologia política no quedaria apenes ningú a l'ajuntament. I jo confie en els funcionaris de l'ajuntament i pense que la seua professionalitat està per davant de la seua idiologia. I tambè pense que tenim un bon equip de professionals en totes les arees de l'ajuntament i quan relitze qualsevol tràmit sols veig que ho fan de forma professional, eficaç i amb tacte.

      Eliminar
  9. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  10. S. Grau la gent que entenem i hem seguit la moció ho tenim clar. Soles hem de vore en qui se'n va anar al bar el senyor Cesar el secretari quan va acabar el ple de la moció. Quan ix tan de covard a defendrel per algo sera. Ho deixes clar i ells mateixa es contradiuen com tu expliques mes amunt. Ja ho vaig dir al seu dia, lo que ha fet ha sigut molt descarat, favoritisme a la dreta i a la transfuga pur i dur. Es veu que no tenen prou en les 3 sentencies judicials en contra. No els importa el poble, soles el poder, s' ajunten en una transfuga, heu critiquen tot, posen entrebancs i enredos a tot. Mentixen si fa falta, com en el sueldo del alcalde quan la seua nomina esta al facebok. Intentes solucionar tota la seua herencia (parkings, piscines, vergeret, quiebra tecnica) amb menys pressupost i menys recursos publics i encara et paralitzen. Per favor, passeu d'ells. Que es queden en la seua rancunia, en el seu rencor i el seu malestar. Per cert, enhorabona a Perfecto pel seu article.

    ResponderEliminar
  11. No havia tingut mai el que he tingut que fer hui i que es eliminar tots els comentaris d.un mateix comentarista . I ho he fet perque ha començat molt be pero ha començat a desbarrar fins a la paranoia acussant ja no sols al secretari sino a la resta de funcionaris , amb el que totes les demes afirmacions que ha fet i que li he publicat en contra del que predique de no acossar a un funcionari han quedat desligimitades . Teoric s. Grau enhorabona , ha segut voste el primer per desgracia en ser censurat en la seua totalitat per desgavellat . Que li aprofite i no torne , gent com voste en este blog ens sobra .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique, sols vull dir una cosa. A l'ajuntament hi han funcionaris dels quals es podria pensar (este és del PP, este altre és del PSOE, este del Bloc.... Etc), però se què per damunt d'això son professionals i fan la seua feina atenent a criteris profesionals i no polítics. Perquè ells saven que se la juguen si es voten la llei per defensar un interés polític. I si això passara, estãn els jutjats per denunciar la mala praxis. Però el que no podem acceptar és que es parle mal dels nostres funcionaris, siga el funcionari que siga, perquè això dona mala imatge de l'ajuntament i pot crer malestar dins l'ajuntament. Hi ha que confiar amb els recursos humans que tenim a l'ajuntament i que dia a dia treballen per a que funcionen bè les coses. Per a mi em reconforta el fet de que quan tinga algun problema, puc acostar-me a l'ajuntament per tal de solucionar-lo. I açò fa que quan pague els impostos, no em cause cap trauma, perquè se que contribuisc a pagar sous de gent que ha treballat per solucionar els meus problemes i els d'altra gent. Jo CONFIE en cadascú dels funcionaris de l'ajuntament de Tavernes i valore molt el seu treball diari.

      Eliminar
    2. Això que dius esta molt be i molta gent del poble pensa d´eixa manera, però els nostres dirigents del Bloc pensen tot al contrari i per eixe motiu fan totes les coses que fan i que han fet. Les persones normals i correctes del poble, que son la immensa majoría, pensen i actúen com tu molt be dius, però hi han persones que el càrrec els ha fet creure el que no son i actúen de la manera que ho fan Perfecto, Jordi, i tots els demés cotorrins que estan al poder municipal.
      Tots hem de confiar en els funcionaris de l´ajuntament i no pensar si es d´este o aquell partit. Que siga del que vullga, ese el seu dret, però en el treball son treballadors, no politics. Perfecto i Jordi, tan dificil es de comprendre açò?

      Eliminar
    3. Tots confiem en els funcionaris quant fan la seua faena.
      Però en tots els llocs i pobles hi ha molts funcionaris, que es claven massa en la politica local del seu poble i prenen partit.
      I si prenen partit estan fallant contra el que han de fer i ser: neutrals, professionals i que això prime per damunt de les ideologies.
      Per tant jo ho tinc clar: quan parle de l'actuacio politica d'un funcionari en el seu treball, no parle del treballador que fa el seu treball, sinó parle i comente de les idees d'una persona (que treballa de funcionari), i damunt aplica les idees personals en el lloc de treball, i actua d'acord amb elles. Funcionaris així, i de tots els colors, hi ha en totes bandes.
      Un incís (parle de funcionaris en general no estic referint-me al funcionariat de l'Ajutnament de Tavernes).
      Vaja, fent ús del simil de l'arbitre que tant li agrada al Sr. Administrador, que si jo fora del Madrid, sóc arbitre i pite un partit del Madrid i damunt per deixar-ho mes clar, pite a favor del Madrid.
      I eixos funcionaris, estiguen on estiguen, i que no es deixen la ideologia en casa, a eixos, no hi ha que protegir-los ni defensar-los sino denunciar el que fan i obligar-los que siguen professionals en els llocs de treballs i com algu ha dit dalt, que siguen treballadors en eixe lloc, i s'obliden de ser politics, simpatitzans o afiliats a un partit.

      Eliminar
  12. Mire, tots som grans professionals, però a Tavernes hi ha una persona que encara està esperant que un funcionari li diga alguna cosa, li comunique, li faça una observació legal, li explique quin es el tràmit d'una moció de censura, quins recursos, mitjans, possibilitats li dóna la llei a ell, com a màxima autoritat i persona afectada, per actuar.

    També esta esperant esta persona que eixe funcinari li explique en base en quins arguments legals es dona conformitat i s'accepta una moció, etc. etc. Com es menja això de la firma d'una expulsada, etc.

    En resum: hi ha alguna persona que es teoricament el cap de tots els funcionaris i al qual algu ha d'assessor que encara espera que algun funcionari li dirigisca la paraula per dir-li alguna cosa sobre la moció de censura que ell ha avalat.

    I ara si vosté ho vol publicar... Vosté mateix!.
    Jo també defense els funcionaris com a col·lectiu, faltaria més, per la part que m'afecta però sempre hi ha algu que fa flautades en casos concrets i alguns situació. Ningú no es perfecte. I no reconéixer això es un error.

    ResponderEliminar
  13. Perfecto també es funcionari. Es ell neutral en la seua feina?. Perfect vosté es comporta igual en el seu treball amb tots? Si aixi es perque vosté te que pensar que als altres no ho fan? O.... es que vosté no ho es.?

    ResponderEliminar
  14. Efectivament. Jo pel que sé Perfecto Benavent es perfecte amb la seua faena: repartix les citacions i demés papers del jutjat i a la perfecció. Tot al dia i a l'hora i no es deixa a ningú per atendre, siga de la part noble del poble com de la part al voltant del muro.

    I jo em comporte igual amb tots en el meu treball. Per a mi tots són iguals quan els he de tramitar un paper o venen a demanar-me informació sobre com omplir-lso: els tracte a tots iguals i no els pregunte pel carnet polític. Només, i segons la gestió de vegades el d'identitat.

    La meu faena no té cap implicació política, la faig a la perfecció i per tant estic ben tranquil i dorm a la perfecció. No cal ni que el diga que hi ha altres funcionaris que el que fan, siga informes o decidesquen en els expedients, suposa una carrega política. I eixos son els que han de ser neutrals, transparents i no deixar-se portar per afinitats. Crec que m'entens.

    ResponderEliminar