martes, 23 de julio de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL , noticies locals

Huí sòls trobem notIcies en las provincias : 

Tavernes prevé dar trabajo a 30 parados con un plan de mejora de parajes y turismo


El gobierno planea recuperar el entorno de espacios como el Clot de la Font, el Racó de Joana o los Ullals y rehabilitar las sendas de acceso

Es referix a el que es vol fer si rep la subvenció de la que hem informat . Com sobre la quantitat i l'ubicació del taller s'ha més que comentat en el seu moment, crec que sobren més comentaris .


El Monasterio de la Valldigna acoge el Festival Cultura Solidaria


El Monasterio de Simat de la Valldigna acogerá el Festival Cultura Solidaria'13. Dentro de este evento, se inauguró la exposición 'La plenitud del patrimonio valenciano', en el cenobio, al que acudió la directora general de Cultura, Marta Alonso, además de autoridades de la Valldigna.
En esta exposición se pueden ver obras de 32 artistas de reconocido prestigio nacional e internacional que ofrecen su visión sobre el patrimonio valenciano.
El festival alberga diferentes actividades en las que el público puede aportar un kilo de alimentos para ayudar a Cáritas y el banco de alimentos.
Por cada kilo se descuenta un euro en la entrada para la actividad programada. El 25 de julio sigue el festival con la visita 'enigmas en el Monasterio'. La localidad costará 5 euros y el inicio del evento será a las 18.30 horas.
El 27 de julio se realizará el acto 'Somos música', que consiste en un taller de sensibilidad musical y elaboración de instrumentos. El precio por participar son 9 euros para adultos y 3 para niños.
En todos los casos las aportaciones de alimentos conllevan descuentos en los precios de las entradas.
Bona siga qualsevol iniciativa que comporte varietat cultural i de pas turística , i més si arreplega de rebot ajudes socials com es este el cas .  

4 comentarios:

  1. Estruch aixo sembla el dia de la marmota. Has comptat quantes vegades ha enviat lajuntament aquesta nota de premsa? Per cert la primera vegada, fa dues setmanes deien que ja anava a posarse en marxa. Sempre ho venen com a que Tavernes ja ho te concedit...

    ResponderEliminar
  2. Si ho hagueren fet bè si que hi haurien possibilitats de que vinguera el taller. Com ho van fer a presses i carreres i amb una dotació de 10.000€, que és molt baixa, serà dificil que ens ho donen. Altres poblacions saven que son ajudes importants i ho fan a consciència i dotant adequadament una partida per al taller. Esperem que després de les advertencies de l'oposició no culpen altra vegada a qui s'encarrega de concedir els tallers amb històrie polítiques.

    ResponderEliminar
  3. Com es va dir en el ple, la dotació municipal d'una quantitat per al taller es voluntaria. No hi ha cap obligació.

    Si els tècnics municipals ( ¿o el projecte i documentació la fa el regidor?) han considerat que 10.000 euros són els que necessiten per material del curset no hi ha cap motiu per posar 50.000 euros si no fan falta.

    Cal tindre ben present que l'ultima peticio de Taller feta pel PP, es va aportar 50.000 euros i no es va concedir. No és questió de diners a posar per l'Ajuntament.

    El PP prepara el terreny per si de cas els seus de la Conslleria no el donen i així poder fer sang després.

    Cal buscar l'excusa i els ha vingut bé recordar els 50.000 euros que no van servir per a res quan ells el demanaren.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. L aportació de l Ajuntament puntua a l hora de concedir el taller. O es que no ho saps??

      Eliminar