viernes, 19 de julio de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL , noticies locals

LEVANTE - EMV :

EU de Tavernes exigirá «de forma pacífica» la dimisión de Vercher


Em crida l'atenció lo de " de forma pacífica " : Home, a hosties no son maneres en un país democràtic , no ? . Pero pel que he parlat amb Karina ho tenen clar , no pensa ni remótament deixar el càrrec , es més, té intenció de tornar-se a pressentar a les properes locals .

LAS PROVINCIAS :


Escuela de Verano de Baloncesto en la Vall


El C.B. Tavernes iniciará el 22 de julio la IV Escola d'Estiu de Bàsquet organizada por los técnicos Ferran García y Honorio Gil, con la colaboración de la concejalía de Deportes vallera. Los entrenamientos serán del 22 de julio al 2 de agosto de lunes a viernes y entre las 17 y las 21 horas. La inscripción costará 80 euros. Se espera la participación de unos 60 alumnos.


Enhorabona als dos i al club per esta iniciativa tan bona i per tota la seua gran llavor , iniciant a la joventut en l'esport i amb això en una forma de viure sana , que falta fà i de debò .

15 comentarios:

  1. Esperem que siga de forma més pàcifica que en les negociacions previes al plenari d'investidura. Caldria més que es centrarend'ells en buscar un candidat/a per a les properes i que vaja agarrant protagonisme, encara que dubte que la gent vote a esta formació. I una dada destacable es que en la formació no veig ninguna persona jove, quasi tots superen i amb holgura els 50 anys d'edat. O camvien molt les coses a EU o a les pròximes se'n van al clot!

    ResponderEliminar
  2. Això de forma pacífica els DELATA! Es com reconeixer que en altres vegades no ho han fet de forma pacífica! Pot ser volen dir amb "de forma pacífica" que va a ser sense amenaçes. No entenc perquè diuen "de forma pacífica", com seria exigir la dimissió a seques? Ens ho podria aclarir el coordinador d'EU o coordinadors d'EU, perquè ja en van uns quants els que han sigut coordinadors d'EU en dos anys.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xe!! Voleu una solucio que faria que tot estaguera mes tranquil? Doneu-li una cadira de concejal a Bononat. On caben 17 en caben 18. Aixo si. Doneuli urbanisme.

      Eliminar
    2. Però encara es dedica a la política. Però si en l'època de Stalin ja estava ell en política! A vore si resulta que el próxim candidat d'EU és Eduardito! Sols faria falta agafar un cartell de les eleccions municipals de 1978 i fer fotocòpies! I tota la gent del col.lectiu també és d'eixa època, quan EU era el Partit Comunista i Tavernes pareixia Stalingrado!

      Eliminar
    3. Si i entre ells i Jordiet volen deixar Tavernes igual que Stalingrado lany 1944. Al menys pel que fa a faena i paro. Pero al menys li podem reconeixer a Bononat wue va tindre bon gust alhora de ferse la casa i el parc del costat.

      Eliminar
  3. He vist la nota de EU en el Levante i la foto que publica el diari és per a enmarcar-la: Eduardo, Jareño i Pérez sentats davant una nevera de servesa Amstel i baix de la foto de Che Guevara.
    Qui pot votar a esta gent?
    Enrique publica la foto que és millor que la de los Hermanos Max en el camarot.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els falta la bandera de Corea del Nord, per a que lo de "pacificament" siga més creible! I estos son el futur d'EU? El més jovenet passa dels 50 anys!! Això te més de Partit Comunista que d'EU. Es veu que han fet un retrozap i ara tornen cap enrere en el temps!

      Eliminar
    2. Jo no se jordi com vas poder pactar en estos socis de govern. Jo preferiria estar a l'oposició que pactar estos. Ni veguent-me tota la cervesa de la nevera de la foto eixa pacte amb ells.

      Eliminar
  4. Estos ganes de treballar en tenen poques. L'ünic que han fet en dos anys ha sigut anar darrere d'un acta de regidor per a vore si podien "acolocar" als seus a l'ajuntament. Algu ha sentit parlar d'alguna proposta d'EU en estos dos anys? Ha estat nula l'activitat d'EU. Lo que jo vos diga, sols es mouen per interessos i al pareixer van a perdre altra vegada el temps perquè segons Enrique, Carina ha dit que no els dona l'acta! Açò sembla el preludi de la mort d'EU a Tavernes.

    ResponderEliminar
  5. Xe tu! Com es pot criticar i ajuntar-se a l'hora amb una "suposada" persona d'EU??? Si la gent pepera parla del comunistes com si foren el dimoni!! I mira, mira ara com la defenen... Esta persona que s' ha venut x 4 monedes i 4 promeses de gent sense escrupols. No volen al poble. Volen parar la ma.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xè, si tu has pactat en estos que soles saven xillar, beure i armar cacau. Ara quan vagen a demanar la seua recompensa per haver anat als plenaris a xillar vorem com et desfàs d'ells. Menuda t'espera Jordi en estos!

      Eliminar
    2. Amb estos pactareu els del Bloc antes de les eleccions i a esquenes de tots. Aixina que carregueu amb el muerto que ara ela tindreu que pagar la recompensa! Ara a vore com li expliqueu a estos que no podeu enxufar a ningú més! Ai mare on s'haveu clavat per pactar en estos! Ara sabreu qui son els Pacific Red!

      Eliminar
    3. Vosaltres dos, en estos dos comentaris ja es doneu a coneixer. Que mala fel teniu i quan diafamareu!! El que millor sabeu, mal parlar i previndre el futur... Després teniu el q us mereixeu, 3 sentències judicials en contra... Carregar el muerto? Recompensa? Anar als plenaris a xillar? Per sort, no tots pensem igual.

      Eliminar
  6. Que pesats sou els del PP, per si no ho sabíeu una mentida dita 100 vegades no és una veritat!! Vos recorde que la vostra Karina era la cap de llista d'aquesta gent... Mireu a vore que teniu en casa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Et recorde que sou vosaltres qui vau pactar amb ells! Ara aguanteu-los!

      Eliminar