jueves, 25 de julio de 2013

A BUENAS HORAS MANGAS VERDES

Rep este e-mail no se de quí , dons no reconec pel nom a la remitent :   

Lo promés es deute. Aci té voste el cartell.
Va haver publicitat. Massa i tot perquè em diuen que a l'hora estava complet.

SÒLS UNA PREGUNTA :  PERQUÈ NO EL REBEREM QUANT ES VA FER ARRIBAR A ON SIGA QUE VAJA ESTAT PENJAT , COM ES FÀ SEMPRE , I AIXÍ HAVERA TINGUT MÉS PUBLICITAT ?  


14 comentarios:

  1. Si posa el cartell que li he enviat pose'm també el comentari que he enviat a la noticia que toca, al seu lloc.
    És de justicia, no creu?.
    Rectificar és de savis, i si s'ha de fer una rectificació del que s'ha dit en l'altra noticia es fa. I no passa res.

    ResponderEliminar
  2. Disculpe vosté. Ja he vist que l'ha posat.
    Gràcies.

    ResponderEliminar
  3. Enrique:
    Pot saberse qui és la bona persona que t'ha enviat el cartell del taller una setmana tard i quant ja no val per a res perque ja no hi ha possibiltat d'inscripció?
    Pregunta-li tambe quin és el cost del curset (personal, material, adequació local,....) o siga, el cost total per al poble.
    Gracies

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No ho se , pel nom del email no la reconec . Suposse sera alguna comentarista matinera . I el cartell el trac com a soport del article i de la pregunta que en ell planteje.

      Ara be , ens ha donat una bona pista : A la ciencia infusa li diuen whasapp o com s.escriga .

      Eliminar
  4. Per a que traus ara el cartell si ja ha passat el plaç d'inscripció.
    Están burlantse de la gent.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Està clar que el curset ha sigut per a qui ells han volgut. No se si volen burlar-se, però almenys ho sembla. Esperem que per als pròxims cursos, el gavinet faça feina de difussió i inforne correctament del procés d'inscripció. Si volen autobombo, que utilitzen la cotorra, que el gavinet és una ferramenta municipal pagada pel poble i per al poble, no per al que al bloc li interesse publicitar.

      Eliminar
  5. Açò que és? UN ANUNCI EN DIFERIT???

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mes bé per a que es es vega que sí existía publcitat com diuen el event : Ara, els mitjans per a difundir-lo sí son qüestinables .

      Eliminar
  6. Enrique, li podiem enviar a qui t'ha remitut el cartell el nostre mòbil a vore si per a la pròxima tenim sort i ens arriva el whatssap que ens
    informe del procés de selecció. I si volen que ens ho passen pel LINE.

    ResponderEliminar
  7. Aquest anunci d´un curset que quan es fa la publicitat ja està la llista de participants plena ens te que fer recordar que va passar el mateix amb el curset de monitor de temps lliure que abans d´obrir el periode de matricula ja estava la gent que ells volien apuntada. Parlant de cuina podiem dir en els dos casos:"yo me lo guiso y yo me lo como".
    Felicitacions Bloc-Psoe.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Encara no han començat a cuinar i ja fa olor.

      Eliminar
  8. No em fa falta el vostre mòbil per enviar res. El cartell està en internet. No tinc res a vore amb el taller. No vaig anar al taller perquè se m'ha passat inscriurem. No es cap burla a ningú.
    Ara, tingues segur Sr. Administrador que "una y no más". Fas les coses perquè la gent veja que està fent critiques absurdes i sense raó i damunt la pague jo. Ho tinc merescut per clavar-me en camisa d'onze vares i més en un poble com este, que l'oposició només enten d'odis i rencors, i més sabent que la gent del PP que comenta ací no vos interessa la informació sino el "pim, pam, pum" contra les coses que puga fer el govern, i després no aneu a cap.

    ResponderEliminar
  9. Quants en governa la farina26 de julio de 2013, 11:22

    Cartells físics en els panells de l'Ajuntament, informació penjada en les xarxes socials de Cultura (Facebook i Twitter), informació enviada mitjançant el servei d'alertes del mateix departament de Cultura (si estàs donat d'alta, t'arriba a través del correu electrònic)... Tot açò jo ho he vist. Ara bé, la cagada, i perdoneu-me la paraula, ve de l'àrea de Comunicació i Protocol, una altra vegada. Tarda en publicar l'anunci, ho fa quan la matriculació ja no és notícia sinó el fet que no queden places. Sincerament, que no es preocupe tant de fer fotos promocionals de polítics. Ha de ser més efectiu, més útil per a la ciutadania.

    ResponderEliminar
  10. Ja anem sabent coses. Ara va i resulta que estava en mil llocs i els del PP sense saber-ho.

    Cosa prou normal, com no van a l'Ajuntament a res, i tampoc es preocupen de res perque es passen el dia pendents dels comentaris dels blogs, ara s'haurien donat compter que NOVAMENT han mendit en els comentaris. Xe, deixeu ja de parlar d'oides i d'odi i tingueu trellat. Que ja sou majorets.

    Mira vaig a dir-te una cosa i no el sapia mal: Puc estar equivocat, però pense que el senyor que fa els anuncis a la premsa i les notes de premsa, els fara quan el regidor l'informa i li diu que la faça, la nota de premsa. Les notes son com documents oficials i han d'estar aprovades pel regidor responsable. Eixe senyor no publica ni fa les notes que li dona la gana. Com passa amb tots els treballs dels tècnics de l'Ajuntament: estan baix la responsabilitat dels regidors.

    Si el/la regidor(a) o el departament de Cultura té un despiste i s'endarrerix en dir-li-ho.... amb retràs ix la cosa. No sol passar, tot el món pot vore que les notes ixen quan toca, però alguna vegada pot passar.

    "Por un perro que mató, no lo llames mataperros", adaptació lliure d'un altre refrany com li agrada a Enrique.

    ResponderEliminar