viernes, 12 de julio de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL , noticies locals

El PP explica en Tavernes las políticas de empleo de la Generalitat y la Diputación


De abdós noticies teniu deguda informació en el blog . Sòls comentar que ahir pareixía estavem en campanya electoral doncs primer passà el cotxe anunciat l'acte del PSPV i després el del PP .

Tavernes reunirá a 1.500 atletas en la XV Volta Peu de agosto


S'ha tingut que llimitar per raons de seguretat a 1.500 els participants , el que demostra el cada día més i major éxit d'esta prova que s'ha consolidat en el calendari de les proves clàsiques del estiu . Enhorabona i el que ha que saber es aprofitar-ho per a promocionar el turisme en la nostra platja .

LEVANTE-EMV : 

El uso de la AP-7 en la Safor evitaría construir variantes valoradas en 140 millones de euros

La Generalitat «cede» a los ayuntamientos los gastos de 22 carreteras de la Safor


Encara que no podem llegir més en l'edició digital que el titolar, comentar respecte a la primera que la crisi ha portat a la Generalitat a entrar en raò i pensar com a variant de la Safor en l'autopista, algo lògic per altre costat doncs era una barbaritat el fer una carretera paralela a ésta : Es veu que a algú li cau algo en eixe cas, perquè si no no s'enten . I eixa mateixa crisi es la que porta a esta administració a voler cedir i amb això també el manteniment , de les carreteres locals i provincials als ajuntaments, lo qual sería ja la ruína total per a estos . Imagineu-se si Taverne s'ha de fer càrrec en
endavant de asfaltar i mantindre en general la carretera de la platja, el troç local de la de Llíria o el Cami Real : Ja no caldría pensar en més inversions .  

No hay comentarios:

Publicar un comentario