miércoles, 31 de julio de 2013

EL QUADERN DENUNCIA : CRISI ? , QUINA CRISI ?

Los partidos políticos valencianos se financian desde 2008 por una doble vía: Corts y Generalitat 

10 comentarios:

  1. Si en el fons, tots busquen el mateix!

    ResponderEliminar
  2. No. Tots no. Tots no son corruptes, ni estan imputats, ni cobren sobresous.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tots no... es cert... en tots els partits hi ha gent honrada i treballadora... i en tots hi han de deshonrats

      Eliminar
  3. Algo amaga l'últim anònim quan ix a defendre's. Els polítics amb la legalitat a la mà fan moltes immoralitats amb les seues gestions interesades. Un 90% no cobraran sobresous, però el que està clar és que el 90% sí que careixen de vocació política com a servei ciutadà. L'altre 10%, evidentment no té cap càrrec d'importància als partits i molt menys als governs.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No crec. I no amague res. Sols vec les noticies

      Eliminar
    2. Karl... no es cert el que dius... en els pobles menuts els regidors no cobren ni un cèntim i molts alcaldes tampoc. Fan mes faena que un burro a canvi de res. No és just lo que dius.

      Eliminar
    3. Quatre o cinc dedicacions de polítics a Tavernes no és cobrar? Tavernes no és un poble menut? Igual de hores fa l'alcalde de Potries (este sí és un poble menut-menut), també és del Bloc i no cobra ni un cèntim. Ahí chapeau, però són els casos escasos.
      Jo no crec que a un poble menut els regidors facen tanta feina.
      Tavernes fa vint anys no era la mitat de lo que és, i ningú cobrava ni un xavo, ni l'alcalde. No més va cobrar Manolo, i després haveren pogut continuar la costum i tornar a abans d'Eugenio, on només es cobràven comissions i eren per als partits.
      Damunt les dedicacions als dos darrers anys demostren que estan al servei del polític i no del poble, ara me la pose ara me la lleve, em passe de mitja al 95% o a completa... Si no és la primera preocupació del polític, que en deixen passar uns altres.
      De bovades res, i més just el que dic que el que preteneu pensar vosaltres, encara que en realitat no s'ho cregau, també.

      Eliminar
  4. Les bovades de Karl Marx. I això que te que vore amb el que es diu dalt?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Té a vore que es parla de polítics i de gestió de recursos econòmics. On vols que ho comente, en la noticia de la Depuradora?
      no ho entens, o el que estàs bovo eres tú?

      Eliminar
  5. ARa t'ho torne a repetir jo i no sóc el d'abans: les bovades de Karl Marx.
    Damunt no tens idea del que ha passat a Tavernes sobre qui cobrava o no.
    Mira, el primer que va cobrar en este poble va ser Juan Escrihuela, del PCPV, que era tinent alcalde i responsable d'urbanisme en els anys 1979 i endavant, que tenia dedicació exclusiva i feia a l'Ajuntament el que hauria d'haver fet Eduardo Bononad, com era haver estat tot el dia a l'Ajuntament dedicat als assumptes de l'Ajuntament.
    Com que Bononad no podia (pel que fora i no ho critique) va donar l'exclusiva al seu tinent alcalde Juan Escrihuela i feia pràcticament d'alcalde en la jornada laboral normal de mati. Eduardo solia vindre a les vesprades a l'Ajuntament i firmava, coordinava, revisava, etc. I no cobrava.
    Després va cobrar també José Escrihuela, del PSOE (1987-1991)i després va cobrar Ximo Altur (1992-1995).
    El primer partit que van ampliar la cosa de cobrament i va posar l'exclusiva per als regidors (a més de l'alcalde) va ser el PP.

    Cal dir ací que caldria anar explicant anys per anys i segons les circumstàncies. Per exemple Eugenio Pérez deixa de cobrar quan es diputat...

    Aixi arribem als últims anys amb alcalde Manolo Vidal amb dedicacio exclusiva (15.000 euros mes a l'any globalment que Jordi Juan) o els regidors Amparo Espi, completa, i uns 12.000 euros a l'any més que Victor Borras, i Luisa Mifsud i Salvador Ribis, sobre els 8000 euros mes que la mitja dedicació dels que ara la tenen. Els del PP estaven ben pagat. I damunt ho feien per enfonsar el poble.

    Açò es una explicació global, caldria anar matisant legislatura per legislatura, però del que has dit.... res de res.

    Con que fa 20 anys este poble... i patatin i patatan.
    Les bovades de Karl Mark. Per cert eres d'ací o de Gandia?

    ResponderEliminar