martes, 30 de julio de 2013

El Quadern denuncia : A BOT DE MATOLL

Com sabeu, el passat divendres dia 26 es va celetbrar en l'edifici de l'escoleta un acte sobre promoció del us de la bicicleta , en concret una taula redona . Doncs bé, l'edifici no està amb l'instalació de llum ni definitiva ni provisional de moment . En uns dies estàn previstos més actes, esta vegada del festival "Sete Sois..." .   

Llavors , com es va alimentar l'aire condicionat i el enllumentat eixe dia ? Pareix ser que amb llum enganxada del enllumenat públic , jo no ho entenc però açí teniu una pista per a entessos :  



Es legal , alegal ,  ilegal ? : No ho sé i per això vos ho pregunte , vosaltres direu , però el que sí es clar es que un "xapussa" més el no previndre a temps o programar actes en edificis no preparats .

NOTA : He modificat l'article sobre l'original doncs pareix ser donava a entendre o volien interpretar alguns el que no es vol dir en ell respecte a el que em referisc com a "xapussa" .  

41 comentarios:

  1. Enrique, en alguna ocasió he preguntat si la guarderia tenia llicència d'obertura en aquest blog. Pareix ser que no te llicència d'activitat. A més tampoc suministre el.lèctric i a més de ser il.legal aquesta xapussa, és també un perill perquè els xiquets tot ho toquen i pot passar un accident. La instal.lació d'enllumenat public està per a això, per a l'enllumenat dels carrers. Aquesta instal.lació esta preparada en base a la potència el.lèctrica que és va calcular en el seu dia al projecte el.lèctric. Si ara van i comencen a conectar aires acondicionats i altres receptors, es pot sobrecarregar la linia d'enllumenat i fer saltar les proteccions, amb la qual cosa hi hauria que anar al quadre d'enllumenat públic per baixar-les de nou. I si Iberdrola se'n adonara, no li faria cap gracia.

    ResponderEliminar
  2. És ILEGAL. No es pot conectar receptors d'un edifici públic a l'enllumenat públic, ja que has de contractar un suministre per a l'edifici. I ara cal preguntar-se qui és el responsable de esta TEMERITAT? I si a un xiquet li dona la corrent?

    ResponderEliminar
  3. Pareix ser que la guardería és la font d'inspiració per a fer els mes destrellatats dels desgavells i maldats. Això es COMPLETAMENT IL.LEGAL! I també inmoral, per a qui ha de donar eixemple de fer bè les coses! A salto de mata i clavant la pata!

    ResponderEliminar
  4. El taller de la toscana tendrà el sabor més purament italià. La llum, al igual com fa en Italia la mafia, l'agafen d'un altre lloc. Podrien posar un altre plat mes:"RAVIOLI AL BOTI DI MATA"

    ResponderEliminar
  5. D'estos ja m'ho crec tot.
    Un local que utilitzaran per a actes públics i no té instal·lació elèctrica legalitzada.
    Com vaig llegir en un altre blog : en lloc de donar llum donen fum

    ResponderEliminar
  6. L'edifici no te contracte de suministre d'energia el.lèctrica, i açò no és tramita en dos dies. Al pareixer, tampoc de llicència d'activitat (potser que per a guarderia si, però per a l'ús que se li vol donar no). I clarament que no és legal conectar la instal.lació d'aquest edifici a la xarxa el.lèctrica d'enllumenat públic. Per tant, doble XAPUSSA, no tindre llicència d'activitat i no tindre suministre el.lèctric.

    ResponderEliminar
  7. Es legal, al·legal o il·legal que les falles, verbenes,associacions.. en tants i tants actes al carrer que fan eixes entitats i associacions enganxen de l'enllumenat public?

    Ara bé enganxen de l'enllumenat public o de les linies de conducció de llum? De totes les maneres si enganxa l'Ajuntament de l'enllumenat public que paga el mateix l'Ajuntament quin problema hi ha? Es com si voste enganxa un aparell de musica a l'enxufe de sa casa i el trau a la porta del carrer per escolatar musica mentre pren la fresca.

    El veritable problema no es eixe Sr. Administrador i, encara que sé que no va a reconeixer-ho, li dire que vosté no va en el camí exacte ni adequat. Ha pegat els pals fora, com es diu.

    Només calia pensar un moment. Com no ho ha fet li recordare que eixa obra la va recepcionar el govern anterior (la va recepcionar i també la va projectar i la va executar).

    Fins ara no s'havia usat per a res, pero CAL PENSAR que si es va recepcionar i es va pagar ES PERQUE ESTAVA TOT EN CONDICIONS.

    I si estava en condicions, perquè per això es va recepcionar, vol dir que l'enllumenat és el correcte per a l'escoleta, per als seus usos normals. I si no ho està, ja sap la culpa de qui seria: de qui va acceptar l'obra sense estar en condicions, cosa que dubte, perquè jo em fie dels informes dels tècnics municipals que la van donar com a bona. Vosté no. Pel que es veu, no soles es el Bloc qui esta en contra dels funcionaris.

    Dit això i com l'us per als SSSL no es normal: S'ha plantejat si això que veu vosté es per donar la solcuio, per suplementar i poder fer alli el SSSL? Ja veu dos setmanes abans ja treballen en el tema: això es previsió.

    Li ho dic, per si no ho sap que sembla que no, que quasi tots els actes que es fan al carrer on colabora l'Ajuntament (d'aci uns dies ho vora si va en la cursa de la platja) els electricistes municipals suplementen i posen un quadre de llum per ampliar potencia i que d'alli prenga corrent la musica, altaveus, micros, etc.

    Sap vosté que calen 15.000 vats de potencia (més o menys) per fer allí el SSSL? No serà per això, per eixa cosa que s'ha millorat les entrades de llum.

    Sentit-ho molt, siga per una causa o altre vosté ha pixat fora de test. A no ser que ara vulga que les revetlles, actes de falles al carrer, el que fan entitats, els events esportius a l'aire lliure a partir d'ara no se'n faça cap, perquè el sistema es el mateix: conectar al fluid public pr suplementar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sols dirte una cosa : qui ha pixat fora de test es qui ha tingut dos anys per a legalizar-tot i ho fa ara a preses i carreres quant a algu li se ha ocurrit usar l.edifici sense vore si estava tot a punt . I les falles i companyia son events puntuals en la via publica i no en un edifici public .

      Eliminar
    2. A les falles no les claveu pel mig, que a les falles no es fan xapusses!

      Eliminar
    3. Cotorrí tractes d´argumentar coses que no tenen sentit i tu ho saps. El que s´ha fert es una xapussa total i absoluta, no vullgues ara dir que un burro vola, que es culpa del pp, vols mesclar la clavà de pota tan sobirana qu´han fet els teus i poses pel mitg a falles, actes esportius i no se quantes coses mes.
      Es una xapussa i res mes, tot el que vullgau dir es voler fer-mos vore el que no es.

      Eliminar
  8. Perque no preguntes primer en l'Ajuntament o als electricistes i no clavaràs la pata?
    Ara resulta que els electricistes del poble no saben fer la seua faena i tindran que anar a que tu li les expliques.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No digues el que jo no he dit que mira que vos agrada per a despistar quant vos se veu el rabo . Estic segur que l.instalacio es correctisima pero segur tambe que no lo dessitjable : aixo ho seria el que tot estiguera correcte i la llum contractada com cal . Lo de la xapusa en referisc lo que li conteste al de dalt i que es la manca de previsio . Saps que sols hi ha llum per a tres dels sis aparells d.aire ? A lo millor resulta que SI he parlat amb els electricistes ... I tu sabudet ?

      Eliminar
  9. Ja veus Enrique es el govern que tenim, programa actes sense les minimes condicions utilitzant el que tu molt be dius "tecnología municipal puntera" pero que en realitat es el que tu també duis molt be "una xapussa". No t´oblides que en eixe lloc també està previst, si mol donen, instalar el taller d´ocupació.
    Falta total de previsió i total improvisació. I diuen que son els tècnics els que han dit que l´escoleta es el lloc ideal per el taller. No m´ho crec. Ni hi ha cap tècnic a l´ajuntament que puga dir tal cosa i menys firmar-la.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No hi ha cap informe favorable de cap tècnic municipal que avale aquesta instal.lació.

      Eliminar
    2. Ho saps de segur o ho suposses ? Dis-nos per favor perquè el que jo tinc entés es que els técnics estàn encara tramitant papers davant Iberdrola .

      Eliminar
    3. Quan dic instal.lació em referisc a la provissional no a la definitiva.

      Eliminar
  10. La tarifa del contracte de l'enllumenat públic és per a això, per al consum del enllumenat public. El conectar altres receptors a esta xarxa és completament il.legal. Si els el.lectricistes ho han fet serà perquè algu els ha manat fer-ho. Qui és el responsable d'aquest desficaci?. Per a less verbenes sempre es posa un quadre elèctric i mai hauria d'estar conectat a l'enllumenat public, ja que en el diseny d'aquesta instal.lació no esta previst (ja que és il.legal) conectar altres receptors.

    ResponderEliminar
  11. La cosa és fàcil de saver. Es crida al telèfon d'Iberdrola i es comunica la incidència. És pot preguntar si és legal o il.legal. Si això ha d'estar una setmana més, suposa un perill per als xiquets que tot ho toquen.

    ResponderEliminar
  12. Enrique, què saps de la llicència d'obertura? Hi ha llicència o no?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No em faces molt de cas però pense que els edificis públics no la necessiten , sòls la recepció : Algú pot donar-mos llum sobre este tema ?

      Eliminar
    2. Si que fa falta encara que siga edifici públic. Encara que siga edifici public s'ha de fer un projecte en el qual es justifique que les instal.lacions son adequades a l'ús que es vol donar, d'acord amb les diferents normes d'aplicació a l'ús concret. SI ÉS NECESSARIA LA LLICÈNCIA.

      Eliminar
    3. Moltes gràcies, ENTRE TOT FEM QUADERN .

      Eliminar
    4. No se si és tramita com a tal una llicència d'obertura. El que si és cert és que per a que siga tot legal s'ha de fer un projecte (ja siga realitzat per part dels tècnics municipals com per altre tècnic competent) amb el qual és justifique que la instal.lació complix la normativa vigent en quant a l'ús que se li vol donar (CTE, instal.lacions de protecció contra incendis i evaquació en cas d'incendi, pla d'emergència, accessibilitat, ... etc).

      Eliminar
  13. Molta propaganda de la Toscana (excepte del plaç per apuntar-se) però poc previsió. A vore si ens donen el taller i ens pillen també amb el cul al aire.

    ResponderEliminar
  14. Els concerts no es fan dins es fan fora. No se que te que vore amb la instalacio interna escoleta. Quins manera mes burda de manipular.

    ResponderEliminar
  15. ¿Demanaran a partir d'ara els del PP llicencia d'obertura i d'activitat, o tots els papers que cal i demés, a les carpes falleres, a les activitats esportives, als pubs quan fan algo al carrer, o siga, tot el que demanen ara a un espectacle musical en el pati de l'escola?
    Varen demanar el mateix quan eren govern per a la musica que feia el Sete Sois sete Loas enn Sant Llorenç i el Clot de la Font?
    ¿A partir d'ara obligaran a l'Ajuntament a que la verbena del Barri del Crist i tot el que fan pubs, equips esportius com ara fa poc les 24 hores, tinguen instal·lacions i tot el demes com demanen a l'escoleta per al festival?
    ¿Tenien els mateixos permisos les seus paelles i tortilles, les que ells fan en campnaya electoral al carrer on hi ha discomobil? ¿O aplicaran com tenen per costum la llei de l'embut? La part grossa per a ells això sempre.
    En resum, els peperes amb l'ajuda de mitjans afins continuen mentint, enredant, manipulant i el que es pitjor, obstruint tot el que es fa.
    La llei per als demés, però no per a mi, com estem veient en tants imputats i merders que tenen judicials. Com sempre la seua doble moral.

    Espectable lamentable el del PP, quan els pobres electricistes i tecnics nomes fan el que sempre s'ha fet en el poble, quan hi ha espectacles al carrer i l'Ajuntament està pel mig.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tens que admetre que l escola és un edifici públic. No té res a veure en la instal.lació d una discomòbil al carrer. No està permés conectar l allumenat públic a un edifici. Això és una realitat. Està mal fet. No te res a veure aci els imputats i la resta.

      Eliminar
    2. Jo no admet res. M'es igual que siga un edifici public que que siga en el carrer. Això de prendre llum del carrer ho ha fet i ho ha autoritzat continuament el PP durant 12 anys per a totes les coses fetes en el carrer, dit pels electricistes del poble.

      I jo no sé si realment això que diu Enrique es per us l'escola o es la preparació per tindre-ho a punt per al festival.
      De tota manera estic segur que si es fa, es de manera provisional i tindran permís d'Iberdrola, mentre autoritzen els papers.

      Doble moral del PP com en totes les coses: jo ho puc fer, vosaltres no.

      Eliminar
  16. Mira que vos agrada el " i tu mes " quant no sabeu per on eixir ...

    ResponderEliminar
  17. Però qui ha fet esta denuncia? El PP o Enrique Estruch?
    La veritat és que lo de vosaltres és obsesiu. Per a vosaltres el PP ha de tindre la culpa de tot.
    Com diu Enrique: "Ja porteu dos anys i no habeu tingut temps per a donar d'alta la llum de l'escoleta"

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La denuncia la faig jo , rés té que vore el PP : El que passa es que volen donar la idea de que soc del PP per a desgastar-me al dir que actúe en favor d'este partit : NO es cap en les seues mens obtuses i fantizades que si no eres d'ells no tens perquè ser dels altres , estem els del mig, el qual es fot un muntò .

      Eliminar
    2. No es que l'ha de tindre la culpa el PP: es que la teniu.

      Sou culpables de la mala situacio econòmica del poble, d'arruinar el poble, de deixar per pagar els proveidors, de fer coses com estes de l'escoleta sense instal·lació de llum com primer va ser sense urbanitzar, de balafiar milers de diners en tonteries com carril bici sense trellat, palmeres, informes de PAIs que no s'anaven a fer, fomentar l'abandó de l'agricultura, fer una moció de censura sense trellat..
      O si vols parlem de destrossar el Passeig, de l'aparcament, de la piscina, de la situació del Vergeret, de la ronda de cirvumval·lacio que anaveu a fer, de la depuradora que anava a fer la Generalitat, d'un col·lector sense desaigue en l'Avinguda de la Marina.

      L'obssessio vostra per manar i conseguir l'alcaldia, per fer ingovernable el poble, per obstruir tot el que es fa, per desproticar de tot el que fa el govern des del primer dia no ens la passes ara a la gent que no som del PP.

      Eliminar
    3. Tota la raó Enrique. Has denunciat uns fets que, este cas, demostren la falta de previsió del govern local i ells no poden soportar-ho.
      Jordi Juan i el seu equip de govern en lloc de donar llum donen fum amb la seua manera d'actuar al marge de la llei

      Eliminar
    4. Enrique, pense que tenen una resposta automàtica per a qualsevol crítica al govern. Respostes com, i tu peperet, etc. Sempre acaven caiguent amb el "I TU MES". La resposta és sencilla, sols teniu que contestar si és legal o no la instal.lació que s'ha fet a l'escoleta. Si/no. Si és legal no hi ha cap problema. Ara, que si no és legal s'ha de desconectar la instal.lació de la xarxa d'enllumenat públic i donar altra solució que no viole la legalitat. Es pot posar un grup electrògen els dies que dure el curs de cuïna i a ser possible que no siga sorollós. Eixa opció si que seria perfectament legal.

      Eliminar
    5. Continueu canvant de tema(PAIS, vergerets,etc). Això no va ha fer que la xapusa de l'escoleta siga legal. Jo soc el primer que denuncie les actuacions del PP als Pais i a la urbanització del vergeret. Però ara esteu vosaltres i toca també criticar el que és fa mal i felicitar pel que és fa bè.

      Eliminar
    6. Enrique tu ho has dit "NO es cap en les seues mens obtuses i fantizades que si no eres d'ells no tens perquè ser dels altres , estem els del mig, el qual es fot un muntò", el mateix pasa dins l´ajuntament i per eixe motiu tenen a molts funcionaris mal mirats. Els casos mes clars son els de Ginés i el del secretari. Estas conmigo o contra mi, no es valen altres.

      Eliminar
  18. L'únic que demostreu és que els del PP esteu a l'aiguat, el Sr. Adminsitrador també, per vore de quina manera pegueu llenya.

    Anem a vore: partint de la base de que siga un fet denunciable. S'ha denunciat. Val d'acord?
    Però sempre actueu en negatiu. Hi ha altres coses positives: pagament de proveïdors, reducció de deficit, pressupost positiu, el tema de la depuradora fa uns dies, el tema del col·lector, les obres de la escola nova infantil al poble, la posada en marxa del moli, la primera fase de Cantalot, el carrer Dc. Fleming, la nova urbanització de l'esglesia i voltant en la, la urbanització de l'escoleta, la posada en marxa d'un reten de la policia local en la platja, la compra de nous vehicles per a la policia local (amb editorial negatiu per al govern)... per citar-ne uns quants, d'entre les centenars de coses que s'han fet. I ben fetes.
    Eixes s'amaguen. No es diu res. I si es fa nota de premsa des de l'Ajuntament es posa. Pensaràs que s'han de guardar les formes i damunt... com t'ho donen tot fet!

    ¿QUANTS D'ESTOS FETS HAN MERESCUT L'ATENCIO DE VOSTE, SR. ADMINISTRADOR, I UNA DE LES SEUES EDITORIALS? DIGAN UNA. HE REMITAR I NO N'HE TROBAT CAP. MAI NO HI HA HAGUT UNA EDITORIAL LLOANT UNA TASCA FETA PEL GOVERN. O SIGA, QUE PODEM DEDUIR QUE NO HAN FET RES BEN FET PER A VOSTÉ.

    No serà del PP, però les actuacions són les mateixes.
    I com diu una coneguta propaganda: ni jo estic tonto ni crec que els vallers estem tontos. Tots sabem a què juga. Per molt que ens pontifique i ens diga de tot a aquells que li portem la contraria.

    Per a quan una editorial parlant bé de'algo que haja fet bé el govern? Ara segur que algú (del PP o del mig, com no) diran que no n'han fet cap.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I és per a pegar llenya o no? I si un xiquet s'electroquta? Que fem? Qui respon? I si Iberdrola denuncia a l'Ajunament? Qui ho paga, el irresponsable que ha manat fer eixa EMPASTRADA, o tot el poble? Això és per agafar al responsable de la malifeta i demanar-li responsabilitats! Que això no és un joc de cries i ens pot costar un disgust. I si el irresponsable tinguera un poc de coneixement, demà mateix desfaria la XAPUSA IL.LEGAL I PERILLOSA que ha mabat fer a un el.lectricista, que areix ser ara te la culpa de tot! A vore si per a la pröxima hi ha mes coneixement!

      Eliminar
    2. Cotorri cenyste al tema, el tema es el que es, i ja esta be de anar "por los cerros de Ubeda"

      GRAN CAGADA,!!!!!

      Eliminar
  19. Els tècnics municipals i el.lectricistes no deuen estar massa contents. El responsable d'este desficaci està passant la patata calenta als "mandaos" i açò no és eixemplar per a un govern que pressumix de ser responsable. Tu saps Enrique qui pot estar darrere d'esta xapusa? I no em referisc al el.lectriciste manat de torn, si no a instancies del govern

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Segurament la culpa sera de.......KARINA

      Ara voreu com eixen per ahi.

      Eliminar