lunes, 29 de julio de 2013

Editorial : EM CRIDA L'ATENCIÓ QUANT NO DEURÍA

Em referisc a la pressencia de regidors de l'oposició en l'inauguració de la Fira de Sant Jaume .

I es que he estat assistint durant estos dos anys de legislatura a diversos actes organitzats per l'ajuntament, tant a nivell económic com de foment docupació , culturals o festius , en els que m'ha sorprès no comptar amb la pressencia de ningún regidor de l'opossició i més en concret del PP .
Podría arrivar a entendre , que no compartir , el que no acudiren a alguns actes de tipus cultural o festiu amb un marcat caire , però el que no entenc es que no estiguen siquiera pressents en altres en els que intevenixen administracions governades pel seu propi partit o iniciades , propiciades i fomentades en la seua o seues legislatures d'abans d'esta .

Perquè no acudixen ? No els conviden , que no crec . Es una forma de fer oposició ? Pot ser desorganització entre ells per a repartir-se la pressència en actes varis ? . 

De veritat que estes preguntes no van amb segones intencions, voldría saber el perquè , a vore si vosaltres els comentaristes em doneu un poc de llum sobre el tema , perquè he preguntat a alguns d'ells i no he trobat una resposta clara .

Pense que estos actes es fan en diners de tots i ells repressenten com a oposició també a la ciutadanía vallera pel que deuen d'estar pressents : Una sana democràcia, com ja he dit altres vegades, necessita d'un bon govern però també d'una bona oposisició , son abdós parts fonamentals del sistema i per a això esta deu de ser forta, pressent, deu d'estar en tot tipus d'actes municipals , els agraden o no , forma part del joc , i no sòls en plenaris i mitjans de comunicació . 

Espere que no esperen , valga la redundància, a que s'acosten les eleccions , llavors apareixen tots , uns i altres, govern i oposició, com si foren mosques cara la mel : Els vots es guanyen dia a dia i no els quince darrers .

11 comentarios:

  1. Tenien que acompanyar al seu nou fitxatge, la regidora transfuga Karina Vercher, i presentar-la en societat com fan els futbolistes.
    I el millor lloc, perquè la presentació publica en la Casa de la Cultura de l'altre dia amb 3o persones va ser un fracàs, era aci a la fira de San Jaume.
    Si el fixares, Enrique, vories que anaven tots els del PP vestits de blanc com a vertaders palmeros de Karina Vercher que son i envoltant a la regidora-figura de l'acte.

    ResponderEliminar
  2. Kuan el PP obtinga altra vegada la majoria absoluta ja veurem qui fara palmes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo crec que no ho vorem, perquè escrivint 'quan' en 'K' hauràs deixat cec a la majoria.

      Eliminar
    2. Anònim de les 12'17 : NO HO HAS ENTES

      A partir d'ara, totes les paraules que porten "q" - com quan- els del PP les escriuran amb K i majúscula en homenatge a Karina, la trànsfuga que els va permetre alimentar esperances de tindre l'alcaldia.

      Com aquella de l'Ovidi dedicada a Teresa, però a Karina i per blogs. Modernitat sobre tot.

      Eliminar
  3. Que lluny queda això.
    Alguna volta potser torne a passar, ara segur que la majoria absoluta en el 2015 no.
    I per fer de palmeros no cal tindre la majoria absoluta. Ara no la teniu i feu de palmeros de Karina.
    Pot caure més baix un partit que es diu democràtic i que firma un pacte Antitransfugisme?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si...es pot caure mes baixet encara... Quan Jordi Juan va aceptar ser alcalde gràcies al vot d una regidora que li vota coaccionada i amenaçada i ho manifesta en el plenari. Si això ho arriba a fer el PP no vull ni pensar-ho... Per a mi es caure molt baixet. En el moment de presentar-se la moció no era trànsfuga

      Eliminar
    2. Primera mentira:
      En el moment de presentar-se la moció era una transfuga perquè estava expulsada del partit i no podia firmar la mocio, segons diu clarment la sentencia del TSJ d'Asturies i del TSJ de la Cumunitat Valenciana.
      I damunt ho diu ben clar: les mesures cautelars no lleven que estiga expulsada.
      Per què serà que sempre oblideu eixes sentencies?


      Segon mentira:
      va votar lliurement en eixe moment. VA dir que havia estat o siga HAVIA ESTAT (EN PASSAT) COACCIONADA NO VA DIR MAI QUE ESTAVA (PRESENT) COACCIONADA.
      Pel que es veu ja no estava I DAMUNT RECORDA TU I EL PP que el secretari li va oferir la possibilidad en acabar l'acte de fer una reclamació (o denuncia, no recorde que va dir exactament) i presentar-ho al jutge i va dir que no.
      També sempre vos oblida això: va votar lliurement i no va voler presentar cap denuncia.

      Seguim amb les mentires del PP: manipular i obstruir.

      Eliminar
  4. Enrique...estaven quasi tots els regidors del PP.. No se d'on t has tret tu que no han anat. Damunt estaven en Jordi Juan. Hi han fotos en Facebook que ha pujat Paco Teodoro.

    ResponderEliminar
  5. Llig be : Dic que em crida efectivament l.atencio que estan quasi tots perqué en la majoria d.actes municipals no estan , inclus en aquells iniciats i espentats per ells . Exemple la pressentacio fa uns pocs dies del festival sete sois en el moli vell en que no hi havia cap regidor popular quant es una de les perles culturals dels governs locals populars .

    ResponderEliminar
  6. Peperets que calladets esteu avui . Com es nota que Estruch vos toca la badana i vos diu la veritat que calleu i tireu balons fora amb comentaris que res tenen que vore en la editorial .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Millor que estiguen calladets en motiu de que el que dou el comentarista del blog és cert. Si foren el bloc, lluny de reconéixer-ho ja estarien justificant-se i excusant-se amb les 1000 i 1 excuses increibles que tenen per a tot. Sols hi ha que vore les 1000 ventatges que ens van vendre del taller a la platja i en un lloc destinat per a guarderia. Estos del bloc son com els comercials, ens venen el producte i després tot son pegues.

      Eliminar