sábado, 13 de julio de 2013

NOTA DE PREMSA DEL PSPV

DAVANT ELS ABUSOS DELS BANCS ELS SOCIALISTES T’INFORMEM
EL PSPV-PSOE DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA VA ORGANITZAR  UNA XERRADA INFORMATIVA AL VOLTANT DELS ABUSOS BANCARIS

El dijous 11 de juliol, els socialistes de Tavernes organitzaren una xerrada informativa a la Casa de la Cultura per a esclarir els dubtes, així com, assessorar a tots aquells veïns i veïnes afectats per la venda de Participacions Preferents i Obligacions Subordinades.


Donat l’important nombre de veïns i veïnes que han patit els abusos bancaris a Tavernes de la Valldigna, el PSPV-PSOE d’esta població ha organitzat una xerrada informativa impartida per professionals de l’advocacia amb l’objectiu d’esclarir dubtes i assessorar a tos aquells afectats.


En concret, es va tractar el “Cas Bankia” i tot el procés d’arbitratge que s’està duent amb aquesta entitat, el qual, com es va explicar en l’acte, no s’està realitzant d’una forma poc transparent, atorgant-li l’estat per mitjà del FROB, un vestit a mesura per a que el propi banc no perga cap benefici.

Així mateix, desprès de l’exposició dels fets i l’explicació per part dels ponents els terminis que s’havien de seguir, així com, els avantatges i desavantatges d’acollir-se al procés arbitral impulsat per Bankia, o la via judicial a seguir, a més, de recomanacions per a no ser de nou enganyats; es va obrir un torn de paraula on els assistents esbossaren els seus casos particulars, al qual el seguia el consell dels ponents de la xerrada.

L’acte va estar clausurat pel Secretari General del PSPV local, Victor Borràs, qui va agrair als ponents la informació que els havien aportat de manera desinteressada, així com, també als assistents que ompliren la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura.

PSPV-PSOE Tavernes de la Valldigna
12 de juliol de 2013

4 comentarios:

  1. Ke cara ladvocat Vicent Mascarell. El famos cosi dOrengo promocionantse gratis. Sabeu q despres cobra a la gent per demandar a Bankia?

    Per cert i CC? I la foto panoramica de la sala? Nomes es veu de cara al de Gandia.

    ResponderEliminar
  2. El PSPV-PSOE fent una nota de premsa?
    Ja era hora perque açi tot ho fa Jordi i els socialistes estàn desapareguts.

    ResponderEliminar
  3. A que ha anat Mascarell a Tavernes? A buscar clients per al seu despatx d'advocats?

    Este ha anat a Tavernes a fer negocis privats.

    Més informació en: http://xurl.es/3m59c

    ResponderEliminar
  4. S'ha descobert el pastís no. Propaganda en Tavernes per a Mascarell Advocats. No teniu vergonya. A que ve eixe a buscar clients per al seu despatx en el cas Bankia. El que teniu que fer els dels PSOE fomentar l'ocupació i no donar feina als vostres amiguets de Gandia.

    ResponderEliminar